Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 2 aug. 22:52

Her om dagen var jeg med fattern på senteret for å kjøpe nye sko (han er 66 år). Vi ble sultne og bestemte oss for å ta en matbit på et av spisestedene der. Ved nabobordet satt det ei ung jente, og fattern glodde ustanselig i hennes retning. Hun hadde hanekam-hår og det lyste i alle regnbuens farger – rødt, grønt, lilla, oransje og blått. Og han stirret og stirret, og det er klart at hver gang hun så opp, møtte hun blikket hans. Til slutt var hun sikkert lei, og spurte sarkatisk: „Hva er det gammern, aldri gjort noe vilt i livet?“ Jeg kjenner jo faren min, så jeg svelget fort maten, for å slippe å sette noe i halsen av svaret hans. Jeg visste at det kom til å bli bra! På klassisk manér kom svaret uten at han så mye som beveget et øyelokk… „Var skikkelig dritings en gang, og pulte ei papegøye. Og nå bare sitter jeg her og lurer på om du er dattera mi…?“

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 2 aug. 22:56

HAHAHA!

Skjult ID med pseudonym Mr fr. 2 aug. 22:59

Brilliant :D

Skjult ID med pseudonym zoro fr. 2 aug. 23:00

Fattern har stil!

(mann 38 år fra Buskerud) fr. 2 aug. 23:01 Privat melding

Leste den på facebook også! morsom den!

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 2 aug. 23:03

Leste den også der, så jeg tok den inn her. Her og der, til besvær (rim)

(mann 44 år fra Oslo) lø. 3 aug. 05:09 Privat melding

Har hørt om denne familien før. De er spesielle på hver sin måte. Skjedde dette sist onsdag da mora var med minste sønnen på teater? Mora er en helt annen type. Sikkert fordi hun er en ketchup. Forestillingen var skikkelig voldelig. Sprutrøde chilliflasker kappet hverandre istykker eller skremte hverandre som spøkelser. BØ! Andre veltet og knuste. Egentlig lite smart å ta med vesle Jonas på noe sånt. Men hun prøvde å trøste ham og sa "Ikke bry deg om det, Jonas - de er bare skuespillere...og det der er ikke ekte ketchup!"

Skjult ID med pseudonym Antonym lø. 3 aug. 08:12

Fantastisk morsom den der!!!!! @TS

tresnitt sin var for kunstnerisk for meg for fikk bare rynker i panna når jeg leste den.........

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 3 aug. 21:53

atte du sa hva, tresnitt?? ha ha

Skjult ID med pseudonym tresnitt lø. 3 aug. 22:09

Ikke jeg som har funnet på den. Har den fra Larsons Gale Verden. Man ser en liten tegning inne fra ketchupteatret. Alle er ketchupflasker, og mor sier til Jonas: "Ikke bry deg om det, Jonas - de er bare skuespillere...og det der er ikke ekte ketchup!" :-)

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 3 aug. 23:30

Den der er så gammel at internettet ikke en gang var opfundet da den kom ud.

bitch please.

Skjult ID med pseudonym tresnitt sø. 4 aug. 05:05

23:30
Jepp. "Den der er så gammel at internettet ikke en gang var opfundet da den kom ud." Sånn er det med kvalitet. Det vesle Larsonbildet har ligget i fotobagen i noen år. Nå er det også i albumet (i tilfelle noen lurte på hva ketchupteater er.)

Skjult ID med pseudonym Namaste ti. 6 aug. 12:24

Takk, jeg trengte meg en god latter right about now :-D