Alle innlegg Sukkerforum

Går det sport i å gjøre livet så vanskelig som mulig for oss selv?

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Akershus) lø. 3 aug. 2013 19:11 Privat melding

Hvor vanskelig kan det være å oppnå en dialog med ett menneske, hvor vanskelig må det være å møtes over en kopp kaffe uten at noen blir skuffet eller føler seg presset til å gå videre?

Jeg beundrer dem som har muligheten til å lese en kort og sjenert melding, skumme gjennom en mindre-enn-rettferdig profil og blankt avvise enhver mulighet for mennekslig kontakt, være seg tur-venn, kafè-selskap, søndagskjærste eller livspartner.

Skjult ID med pseudonym Analbert lø. 3 aug. 2013 19:13

Tidsfella og tilbudet er enormt....

Start på bunn av lista du har utseendemessig med fin profiltekst og så jobber du deg oppover... Så jobber du deg oppover til du ikke kommer lenger....;p

Skjult ID med pseudonym hansen lø. 3 aug. 2013 19:34

Både kvinner og menn ønsker å ha en best mulig partner i sine øyne. Dessverre er vi ikke så forskjellige, så hva som jeg synes er bra vil ofte også være det du synes er bra, og hva mange andre mener er bra.

Det er derfor helt normalt at man starter på toppen innenfor det man mener å ha mulighet til å få. Noen få får derfor et utrolig trykk på sine profiler, mens mange - både kvinner og menn, ikke gjør det og må være langt mer aktive selv og lære seg til å takle avslag.

Når det er sagt, opplever jeg det som helt random hvem som svarer meg. Jeg har skrevet til damer som jeg har vurdert som 10-ere og til min overraskelse fått svar, samtidig som jeg har fått en kald skulder fra damer som jeg trodde var under mitt nivå. Det gjelder nok også å treffe på timingen, samtidig som man gjør det man kan for å fremstå fra sin beste side. F.eks. bør du gjøre noe med profilbildet ditt.

Skjult ID med pseudonym Realist lø. 3 aug. 2013 19:56

Honnør til TS!!!
En som traff spikeren på hodet!
Det er faktisk ikke værre enn slik du skisserer!
Fortsatt god helg til deg TS!

Til alle andre også :D

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 3 aug. 2013 20:13

På nettet og irl er det en helt naturlig prosess. Er det noen man ikke er intresert i så aviser man. Vil da være helt feil å gi folk som ikke har en sjangse falske forhåpninger?

Spesielt på nettet teller utseendet en god del, personlighet kommer som en viktig nr 2, deretter kommer prosessen i å velge ut hvem av de du har silt ut som passer deg du vil møte. Hvem du føler deg comfy med osv osv.

Men er jo mye av det samme som skjer der ute irl, bor man i akershus/oslo området og i hvertfall når man er jente vil man ofte måtte avise menn som viser interesse, spør om tlf nr ditt osv.

Kan da ikke si at det er en enkel prosess heller og velge hvem du skal si ja eller nei til, men man har da sine preferanser.

Sånn er det rett og slett, menna jakter, og det er vi jentene som må avise og velge ut hvem vi har lyst til å bli bedre kjent med. Tror ikke dette er noe som kommer til å snu med det første. Er en del av "leken" mellom kvinne og mann.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 3 aug. 2013 20:30

Hvis det hadde vært lett, så hadde det ikke vært like deilig å lykkes da... :P

Snart har jeg klart å gjøre det si og si umulig for meg selv.. :P

Skjult ID med pseudonym mike222 lø. 3 aug. 2013 22:16

@m: jeg foretrekker at kvinnene jakter på meg:/

Skjult ID med pseudonym Lita sø. 4 aug. 2013 12:38

Hæ TS, du mener da ikke på alvor at vi skal bruke tid på å gå på kafé med alle som sender oss melding? Er ikke her som støtte kontakt. Men for å finne meg en partner. Og hvorfor i all verden skal jeg bruke tid på de som ikke interesserer meg? Det er både å misbruke min og dems tid