Alle innlegg Sukkerforum

På tide og forlate forumet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 01:45

Husker da jeg meldte meg inn i sukker.no verden for snart ett år siden.

Forumet var ett sted der jeg faktisk kunne plukke opp noen gode råd samt at forumet faktisk var underholdende, da på en positiv måte.

Idag sitter jeg og tenker litt over hvorfor jeg fortsatt henger her på forumet..
Det å være på sukker.no er jo en ting, har jo truffet noen flotte mennesker herfra, dog har de endt opp som venner, men venner kan vi jo ikke få nok av, men dette forumet.. hva har skjedd, og det bare på ett år!

Det virker som at minst halve "besetningen" har blitt byttet ut her, Mange bra forumister, men dessverre også noen som virker ... hmm.. la oss si bitter?

Nesten alle tråder lider av at de sklir ut, noen skal slenge med leppa og vi/jeg lar oss lure og blir slengt ut på den samme karusellen hver eneste gang!

Regner vel med at denne tråden vil lide samme skjebne som de fleste andre, med mer eller mindre unødvendige svar, uten noen form for mål eller mening..

Så hvorfor er jeg da enda her inne.. jeg kan jo bare drite en lang marsj i det å være innom her..

Mulig det er min naivitet, eller kanskje enda værre..
Min tro på at folk kan være hyggelig mot hverandre, selv om vi ikke kan se hverandre..
Troen på at vi alle egentlig er her inne for å finne noen.
Troen på at vi til slutt innser at det å hakke på hverandre ikke hjelper NOEN av oss..
Troen på at det forumet jeg først møtte for ca ett år siden, faktisk kan gjenoppstå, der humor var våpenet, og ikke kritikk!

Tja, teit tråd kanskje.. Men noen ganger går man i "tenkemodus" og da var det dette som falt meg inn i denne omgangens modus!

Så til spesielt dere forumister som har vært her ett år pluss.. tar jeg feil, eller var forumet bedre/triveligere før?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 4 aug. 2013 01:48

forum???? dette som er forumet? :)

Skjult ID sø. 4 aug. 2013 01:54

TS:

Enig, forumet er utrivelig.

Forumet er usundt

Forumet er ikke bra for noen, det er fult av negativister og du blir påvirket av dem enda du vil eller ikke. Jeg har vært på sukker i hmm, hva er det.. to år? Husker ikke helt.. Men har registrert det samme som deg. Det var trivligere her før. Synes det er spesielt den siste tiden tonen har hardnet til.

Skjult ID med pseudonym Jente32 sø. 4 aug. 2013 02:18

Helt enig i at forum har fått en negativ og bitter tone i det siste, og det er veldig trist og unødvendig.
Savner også å kunne ha saklige og gode diskusjoner her på forum. Det er greit å ha ulike synspunkter, men unødvendig å gå til personangrep.
Lykke til@santose, og flott tråd!! :-)

(mann 36 år fra Oslo) sø. 4 aug. 2013 02:32 Privat melding

Bitterhet på sukkerforum? Det har vi aldri sett :D

Selv er jeg her for underholdningen sin del, samt for å holde meg faglig oppdatert ved å lese alle trådene om hva man skal gjøre/ikke skal gjøre :D

Skjult ID sø. 4 aug. 2013 02:39

Fagelig oppdatert? Haha dagens :)

Skjult ID med pseudonym mike222 sø. 4 aug. 2013 02:45

Skal du ha faglig oppdatering Slemtiger, kan du ta en titt på bra manneprofiler som blir nevnt her av og til. En og annen som skiller seg ut. Evt de skriveriene Preben kommer med.

Skjult ID med pseudonym elveblest sø. 4 aug. 2013 04:47

Jeg har bare vært her noen måneder, og for meg er dette forumet helt sidestilt med leserinnleggene på db.no og vg.no. Det tar ikke mange kommentarene før det sklir fullstendig ut, og ender opp som personangrep, hakking på hverandre, ledet an av en gjeng tastaturtøffinger. Veldig lite spennende lesing.

Skjult ID med pseudonym reg sø. 4 aug. 2013 08:59

@santonse m.fl.
Forum har vært slik fra lenge før du ble medlem, men nå har du kanskje vokst/forandret deg vekk i fra forum?
Eller/og oppdaget realitetene om forum, og om hvor lite (egentlig negativt) det har å tilby deg videre.
Det merkes ved at de som har vært her en stund (men ikke like lenge), så synes alle at det var bedre på forum før.
(Men hvorvidt det er negativt eller ikke, hvordan vi velger å se det, er visst bare i hodet vårt.)
Forum kan gi noen gode råd om hva som kan gjøres og ikke, men i lengden blir det negativt.
Det spiser opp tid som kunne ha blitt brukt til dating, eller i det minste til sosiale aktiviteter (forum er veldig usosialt/antisosialt), det bidrar til en ond sirkel.
Når en ser på endel av de som har vært her lenge, merker man at det er grunner til at de fremdeles er her, og forum bidrar med det.

Skjult ID med pseudonym tjas sø. 4 aug. 2013 09:05

Nei, syns det er slik det alltid har vært, jeg. Også for et år siden ble det sagt at det var triveligere før. Jeg har vært her i omtrent tre år.

(mann 57 år fra Oslo) sø. 4 aug. 2013 09:24 Privat melding

Forum speiler den menneskelige natur. Og akkurat som pressen, gis vi et forvrengt bilde av virkeligheten. For det normale er ikke spennende. Her er det plass til avvikene. Og avvikerne.
Selvsagt var det bedre før. Alt var bedre før. Og ikke fortell meg at hukommelsen er selektiv. :-)
Jeg er på forum fordi det morer meg. Og fordi jeg har lært å unngå å påvirkes negativt av trollene. Tvert imot så bygger de meg opp.
Kjære ts. Du er en flott fyr. Uansett hva du velger, så klarer du nok å gjøre det beste ut av det.
Ha en flott dag alle sammen. Det skal jeg ha.

Skjult ID med pseudonym ABBA sø. 4 aug. 2013 10:08

Hei!

For det første hva er sukkerforum?
Jo, det er deg,@santonse og det er meg og de andre som skriver her. Ingen beordrer oss hit og ingen tvinger oss til å være/skrive her. Vi som er her og skriver på forumet, former dette stedet til det det er.
Så hva klager du på? At forumet var bedre før? Hvem som har forandret det i så fall? Hvem skal gjøre noe med det? Det gjelder forresten ikke bare forumet men hele Sukker.no Det er oss medlemmer som gjør denne siden til den den er. Og det er opp til oss å vanke her eller ikke, vare aktive, positive, negative, skeptiske, hyggelige osv, osv... Det ert vi som skaper resultatet til syv og sist.

For det andre så er det ganske sunt å ta en pause herfra og komme tilbake med ny giv, mot og energi.

En oppmuntring klem fra meg :-)

Skjult ID med pseudonym Ha sø. 4 aug. 2013 10:22

Dette erikke noe som har skjedd nylig Ts, det har vært sånn hele tida! Jeg har vært her i 5-år ogvet hva jeg snakker om. Hvorfor ikke du har merka det? Fordi du er ny her inne og ikke har sett det ennå. Men nå har du det!

Skjult ID med pseudonym Antonym sø. 4 aug. 2013 11:06

Som alle over sier så er det deg, deg og meg som er forumet. Noen byttes ut og nye kommer til.

Dere som flasher bilde styrer mye hvordan forumet er. For det er dere som sees og folk identifiserer....

Personlig så syntes jeg endel av de som overeksponerer bildet sitt her har kommer med litt mer påstander og litt nedsettende mot de som er anonyme en jeg husker det var for ca 1,5 år siden når jeg begynte her..
(siste jeg skrev var denne parantesen: Ikke personlig rettet mot deg selv om jeg syntes du flasher for mye...)

Det betyr ikke at det er deres ansvar hvordan humøret/stemningen er på forum for det er de(oss) anonyme som slenger dritten, men alle vet at det kommer.. Dessverre mener noen, men det som gjør at jeg syntes forumet er litt morsomt å lese....

Folk tar det så personlig... Hadde det bare vært tråder med hvorfor svarer ikke damer som det kommer et par av i uka med seriøse svar så hadde ingen vært her.................

Koz og klemz;p

Skjult ID med pseudonym påutkikk1 sø. 4 aug. 2013 11:31

@TS
Ikke forlat forumet, du er en av de som er positive, og når du er uenig, klarer du å si det på en måte som ikke er nedsettende. Har savnet innspillene dine i sommer:-)

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 11:37

Registrerer "to" leirer her, de som meg som mener at forumet var annerledes før, og de som mener at forumet har vært slik over lengre tid!
Personlig mener jeg bestemt at forumet, kvaliteten på trådene og svarene har forandret seg betraktelig i løpet av det året jeg har vært her.

@handervetu: takk for det, er jo kjæreste jeg håper og ende opp med til slutt.. om det blir herfra eller andre steder får tiden vise.

@(Skjult ID med pseudonym Jente32): Ja får håpe tråden får leve slik jeg hadde håpet og ikke slik jeg antydet den kom til å bli.. foreløpig ser det jo bra ut :)

@Slemtiger: Godt eksempel på uskyldig humor som kan løfte enhver tråd :) keep up the good work :)

@(Skjult ID med pseudonym elveblest): Jeg har vært aktiv i diverse forumer i perioder på over flere år, og ser med tydelighet en STOR forandring i språk og innhold i svar på diverse diskusjoner.
Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, eller hvor aktiv du har vært tidligere, men for meg finnes det ikke tvil om at noe er i forandring.(i mine øyne til det negative)

@(Skjult ID med pseudonym reg: registrerer at du mener at det har vært slik over lengre tid. Som du ser i noen av mine svar til andre, så ser du at vi ikke er enig. Dette i seg selv er jo interessant, at noen av oss har slik en forskjellig oppfattelse, og her har jeg noen teorier, men de tar jeg ikke her, kanskje i en egen tråd etterhvert. :)

@(Skjult ID med pseudonym ABBA): Helt rett, VI er forumet, men det i seg selv forklarer ikke forandringene, takk for klem.. alltid hyggelig å få (selv virtuelle)

@(Skjult ID med pseudonym Antonym: du sier at jeg/vi flasher bildet for mye. Ja mulig det, men det å vise bildet sitt i forumet underbygger en av mine teorier angående hvorfor det har blitt som det har blitt her inne. Ja jeg ser at jeg nødvendigvis ikke trenger å vise bildet mitt hver gang jeg svarer, derfor har jeg, om du har registrert det, sluttet å vise bildet hver gang, men noen ganger gjør jeg det... som i denne tråden... ikke noe bilde av meg :) flink?? :)

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 11:41

@påutkikk1: Tusen takk for den... hyggelig å høre :) (ser dere, ikke mye som skal til for å varme ett gammelt hjerte)
Jeg har ikke tenkt å forlate forumet, jeg har som jeg skrev, vurdert å forlate... Men sta som jeg er, vil jeg se om de uunngåelige forandringer som kommer kan snus tilbake til det positive :)

Skjult ID med pseudonym Antonym sø. 4 aug. 2013 11:46

@Sentose

Flink gutt:) Dvs det var min mening og alle har jo sin på et forum men, problemet er at man ikke registerer nick..
Det gjør dette forumet til det det er..

Fikk meg date ut i fra en tråd som var ganske betent/aggresiv ang cougars osv. hvor en glemte å skjule nick og jeg så at hun slettet svaret sitt kjapt..:)
Ble ikke kjæreste men, kan defineres som elskerinne da vi traff hverandre for sex etter et par dater hvor vi fant ut at forhold ble uaktuelt.. Men hun fant seg kjæresteemne og da var elskeren den første som røk gitt...
Så forumet har hvertfall gitt meg et par dater+++
Og det med 2 eller 3 innlegg uten å være anonym på 1,5 år;D
Sikkert ikke den eneste..

Skjult ID med pseudonym ABBA sø. 4 aug. 2013 11:49

Der ser du, @santonse, forumet er ikke så ille. Du får støtte, klem, oppmuntrende ord. Forumet er akkurat som vi forumister gjør det til. Og du vil bli :-) Supert!

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 12:00 Privat melding

@Antonym: Jeg prøver da og ta de innspill som kommer, og som kan være positiv til meg :)
Det å finne en elskerinne er da ikke å forakte om det er hva man ser etter :)

@ABBA: Ja må si at jeg er..vil ikke si overrasket, men positivt gledet over utviklingen i tråden...

Men nå skal jeg ta meg en bitteliten pause, og sjøsette båten og skaffe litt ørret til middag ikveld :)
La tråden utvikle seg i samme positive trend som nå i mellomtiden :)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 4 aug. 2013 12:02

Ja, det er jo dessverre alt for mange av de trivelige her inne som går henn å finner seg noen. Det er jo utrolig dårlig gjort mot oss andre :(

Nei, alle trivelige forumfolk må holde ut her, så vi andre har noen å skrive med :)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 4 aug. 2013 12:05

Hvem savner vi her inne da? Jeg savner iallefall "-Bene-", "irene;)", lusa, nilaya, escrime, sirene for å nevne noen.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 4 aug. 2013 12:43

Jeg har vært medlem i litt over tre år, tror jeg.
Har brukt forumet uregelmessig i hele mitt medlemsskap. Jeg skriver og leser kanskje mye noen uker, men så går jeg enten bare lei eller treffer noen og blir borte fra hele Sukker i kanskje noen måneder. Blir ofte skuffet over oppførselen og interessene / fokuset til mange folk i samfunnet generelt, kanskje enda litt oftere her på Sukkerforum (men ikke så veldig mye egentlig).

Men jeg har bare opplevd det som VIRKELIG ille i én periode. Tror det var forrige gang jeg var aktiv - kanskje i april eller noe. Da var det veldig intensiv frustrasjon, misunnelse, skadefryd og sabotasje som hersket her. Det har alltid - i min tid og oppfatning - vært barnslige, hånlige, selvforherligende og halvskumle mennesker her inne, kanskje mest og flest menn. (Men det er viktig å huske på at menn og kvinner generelt saboterer på forskjellige måter; menn direkte og aggressivt, kvinner mye mer indirekte og passiv-aggressivt.)

Jeg tror det kan være lurt å ta pause fra hele Sukker i perioder. Og ikke bare en uke eller to, men helst flere måneder. Gjerne mer. Da er ting litt annerledes når en velger å komme tilbake; det er nye profiler å ta kontakt med, andre aktive på forumet og man er selv rustet på en mye bedre måte å se hele Sukker fra en distanse og med en respekt som er sunn å ha for seg selv og, ikke minst, de andre brukerne av Sukker.

Sukker er en fin mulighet til å treffe mennesker av motsatt kjønn, men over tid gjør Sukker oss til lite hyggelige mennesker å være med. Tror og mener jeg.

(mann 43 år fra Nordland) sø. 4 aug. 2013 12:57 Privat melding

Det er vel det som på sett og vis er en bi-effekt av å ferdes på forumet med pseudonym.
Man har muligheten å kunne si akkurat det man mener, få ut frustrasjon og "steam". Resultatet er jo at trådene blir påvirket av det.
De som man gjerne savner her inne er vel gjerne de som har gjort seg bemerket i positiv forstand... Noe som har gjort at de har blitt lagt merke til av det motsatte kjønn.
Å fyre løs med all den frustrasjonen man har og spre eder og galle er ingen god ting, og vil sette enn i ett dårlig lys.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 13:11 Privat melding

Båten sjøsatt, men turen blir ufrivillig utsatt inntil jeg får olje (leteroveraltetterden)

@flux: Det er mange som er savnet, deriblant de du nevner, men også flere..

@1234: Jada du har rett i at det alltid (min tid hvertfall) har vært de som dessverre er alt for negativ i alle sine uttalelser, dog.. jeg står fast på at forumet (kan da si generelt alle forumer) har forandret seg til enda mer negativt en tidligere..

Dette kan jeg meget tydelig se i ett av forumene der jeg var aktiv for flere år siden, har spart på tråder da det fremkom nyttige tips der (data, foto og andre interessante ting) og jeg ser at i de trådene som der idag opprettes, gjerne innenfor samme problematikk som tidligere, så er tonen til hverandre helt klart tydeligere.

Når det gjelder vg og andre nettbaserte aviser og deres diskusjonsforumer, så er de såpass ny at en direkte sammenligning der ikke vil bli korrekt, selv om jeg personlig mener at også der har tonen forandret seg..

Har selv rapportert inn par tråder der jeg som medforumist ikke kunne sitte å se på at personer ble regelrett angrepet på den feigeste måten.. Disse trådene ble heldigvis fort sperret.

Poenget er at jeg ser antydninger til at folk blir mer kald og brutal. De tenker liksom ikke lengre over konsekvenser av det de skriver.

Dette ser vi jo i samfunnet ellers også, er ikke veldig mange år siden at det å gå på byen med våpen var sjeldenheten, masseslagsmål foregikk med hendene.. Nå er det pistoler, sabler og økser som gjelder når det er slagsmål.

Vi har blitt kalde og feige...

Skjult ID med pseudonym :( sø. 4 aug. 2013 14:45

Nok en sytetråd! Dette forumet blir bare verre og verre. ..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 aug. 2013 14:46

Jeg burde helt klart vært mindre på forumet og brukt mer tid på å prøve og kontakte jenter her inne... :P

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 16:17

@(Skjult ID med pseudonym :() Vet du, at du har jo på sett og vis rett i det..

@Powpowgutt: Ja du burde jo egentlig det, for du flashet deg jo her i en tidligere tråd, og jeg (kan til og med si det som gutt) kan ikke skjønne at du er så negativ angående deg selv.. Du så da ut som en normal kjekk mann du da :) hiv deg rundt! send minst 4 meldinger idag! hvem vet, kanskje jeg gjør det samme? har funnet ei jeg tenkte å sende til hvertfall!

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 16:51 Privat melding

@kiara: Når du sier at du mener at det går opp og ned, hva tenker du på da? Er det slik at en mnd så er det bedre en neste mnd, eller er det slik at det er lengre tid mellom disse syklusene? er jo litt interessant å høre andres meninger om dette..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 aug. 2013 16:54

@santonse

Haha, nei. Jeg har ALDRI flashet meg selv i noen som helst tråd. Bare så det er sagt.
Det er mange jenter her inne jeg kunne tenke meg å sende melding til. Dessverre passer jeg ikke det de leter etter så da er en jo like langt. :P

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 17:00 Privat melding

Da har noen andre flashet seg selv og utgitt seg for å være deg.. i tråden" din feige anonyme dritt"...
Det de skriver i en kort presentasjon av seg selv, og sin ønskepartner er nok ikke nødvendigvis det som egentlig er realiteten ofte.. Kjør på!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 aug. 2013 17:40

@santonse

Haha, det er jo enda verre. Hvem ved sine fulle fem ønsker å utgi seg for å være meg?
Jeg skrev en gang i den tråden, men det var ikke noe flashing på gang. Tror nok du blingset. Var en del andre som flashet seg der, men ikke meg...

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 17:46

Nei, nå tar jeg feil.... Var blindebukk som gjorde det! my bad!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 aug. 2013 17:55

@santonse

Ja, begynte å lure her.. :P

Du snakker om at de bare har korte beskrivelser av seg selg og ønskepartneren og at det ikke nødvendigvis er realiteten. Men jeg må jo bare tro på det jeg leser, med annet det er skrevet med en opplagt ironisk undertone.
Hvorfor skulle de skrive noe som ikke er tilfellet?

Hvis de skriver at de liker en som er høy og mørk, så aksepterer de jo ikke lave og blonde vel? :P

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 4 aug. 2013 19:50

santose...eg har nok med å forestille meg å vere meg:)

har vert her nokre år og synst "drittslenginga" går i perioder..i seinere tid er det vel berre damene som har synket ned på drittslengernes nivå...all ære for å ta igjen og det har vel berre blitt meir synligt ka nivå det ligger på her til tider:)
men klart den uskyldige 3djepart kan reagere,eg ser den:)

Skjult ID sø. 4 aug. 2013 19:54

jeg har vært her i alt for mange år og det jeg ser er at forumet er som det alltid har vært.
Du har bare endelig sett hvordan det egentlig er her :)

Skjult ID med pseudonym reg sø. 4 aug. 2013 20:02

@Flux
Så det er et hint til resten her om å bli mer trivelige?

@Ha/@Skjult
Stemmer, det har alltid vært slik.
Men synet på forum varierer med tiden, og etterhvert klarer noen å se klart hva forum er og ikke.

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 4 aug. 2013 20:14

@Powpowgutt, det er en som har samme brukernavn som ditt pseudonym, er litt nysgjerrig - er det deg? Høres jo ikke helt sånn ut hvis du aldri har "flashet" deg, men bare lurte;) Han var forresten ikke blond, så da er det vel ikke deg...

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 20:18 Privat melding

@statistisk, brukernavnet var ikke samme som pseudonymet hans... kan være en som tullet rundt litt... Tråden omhandler tross alt anonyme :)

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 20:23

Og dere som har vært her en stund, så er jo det gjentakende at forumet alltid har vært slik. Jeg er som sagt ikke helt enig i dette, og har en en teori om hvorfor det oppfattes så forskjellig.. Men den ene teorien omfatter de andre, så det blir rett og slett for omfattende å ta nå.. En mulig ny tråd ved en senere anledning...

Men det jeg ønsker å si om den saken, er at jeg tror nok ikke det er slik at etter ett år, så har øynene mine plutselig åpnet seg og jeg først nå har innsett hvordan det har vært her inne..

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 4 aug. 2013 20:25

@santonse, ikke det jeg mente. Lurte på om personen som har kallenavn powpowgutt i profilen er den samme som bruker pseudonymet.

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 4 aug. 2013 20:35

Tenkte han i såfall skrev litt "åpent"... Nysgjerrig bare. Trenger ikke svare hvis han vil være anonym;)

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 20:40 Privat melding

@Statistisk, min feil... uten at jeg vet det, og her kan de som vet arrestere meg.. Så tror jeg at pseudonym og nick er samme person, dette (tatt ut fra hukommelsen) utfra tidligere tråder der jeg mener han selv har sagt det..

Nysgjerrighet er lov da :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 aug. 2013 22:08

@Statistisk

Liten og blond var bare et eksempel. Jeg innehar faktisk den magisk høyden som er 1.80. Du vet, den høyden ALLE jenter leter etter en på. :P
Og ja, det er en profil med det nicket. Er det meg? Mjaaa.. La oss bare si det sånn at jeg ikke lar andre svi for min bruk av pseudonym her inne på forumet. :P

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 22:10 Privat melding

@Powpowgutt moroklump du ;)

Skjult ID med pseudonym løvinne sø. 4 aug. 2013 22:27

Jeg blir lei meg, kvalm, og noen ganger forbannet når jeg går inn på forumet. Hvorfor jeg fortsetter? Fordi jeg tror ting kan endres. Men til nå er jeg blitt skuffet..

Jeg ser det generelt på nett, folk kaster så mye søppel og dritt mot og andre og har noen ganger meninger og holdninger som gir meg hakeslepp. Jeg har konkludert slik:

- dette er realiteten, slik er faktsik mange.

Vi sier det er lett å slenge med leppa så lenge vi er anonyme, men jeg mener det er da personen kommer frem. Fordi h*n føler seg trygg, i.o.m anonymiteten. Så jeg er ganske overbevist, det bor mye elendighet i enkelte. Og i det øyeblikk det å være anonym ikke er mulig, snur "vi" og viser frem vår aller beste side.

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 22:31

@løvinne Håper du ikke tror at alle som velger anonymitet er slik at de viser frem sin "vonde" side, for det tror jeg ikke.. Jeg velger å tro at det er godt i de fleste mennesker, anonym eller ei... Jeg MÅ faktisk tro på det!

Skjult ID sø. 4 aug. 2013 23:03

Hvis forumet alltid har vært sånn, så forstår ikke jeg hvorfor folk gidder være her over tid. Jeg synes det var kjekt i begynnelsen og frem til ganske nylig. Har sagt opp medlemsskapet, ikke bare pga forum, men blir jo helt disillusjonert over hvor halvgale, bitre, mannevonde og kvinnehatende mange er:( No more for me. Men men ingen som bryr seg om det. Hadde jeg postet med bilde, hadde jeg nok fått slengt den ja.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 5 aug. 2013 00:21

Jeg synes denne bølgedalen fylt med mange harde ord, spying av negativiteter og tidvis mobbing av enkelte har vart lenge nå. Så lenge at jeg ikke gidder mer...

...og når det heller ikke finnes så mange interessante tråder for meg lenger, faller det meg lett å ikke være aktiv mer.

Jeg er nok uenig både med sukkers moderatorer og med folk flest her ang. hva som bør godtas på dette forumet :-)

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 00:27

Kunne ikke vært mer enig. Er innom og titter de få dagene som er igjen, men forum gjorde at j mista hele lysten på nettdating for en stund

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 00:33 Privat melding

@z Det er trist at du forlater oss :) du er jo en av de man faktisk kan forholde seg til her inne!
Når det gjelder din uenighet i hva som godtas i forumet kunne jeg ikke vært mer enig.. MEN finnes det moderatorer her inne??? Isåfall har de en jobb å gjøre i både det å rydde opp og det å vise seg!

Skjult ID med pseudonym Z ma. 5 aug. 2013 01:15

Jeg forlater ikke sukker, og om jeg finner forumet interessant deltar jeg, eller slenger inn en melding....

Vet ikke om det finnes moderatorer her. Om de finnes er jeg uansett uenig i prioriteringene og valgene :-)

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 09:40

pluss1 Z...
Egentlig finner jeg det rart at det IKKE er moderater her inne.. Andre typer for forumer jeg har vært aktiv i har gjerne opptil flere moderatorer, ikke alltid de får med seg alt med en gang, men de er hvertfall inne ofte nok til å kunne stoppe/slette innlegg som er uakseptabel.

Skjult ID med pseudonym reg ma. 5 aug. 2013 10:28

De aller groveste innleggene blir slettet (som f.eks. kritikk av matchsystemet).

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 10:41

@reg Ja blir de det? har jo selvsagt sett at hele tråder blir slettet, noe som igrunn er litt synd da noen tråder kunne være interessant å følge, dog uten hetsen som var i de...

(mann 38 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 10:44 Privat melding

Kan ikke si jeg har sett så mye forandringer i forumet i de årene jeg har vært her, men igjen så kan det jo være for jeg har aldri tatt den noe seriøst :P

Skjult ID med pseudonym mod ma. 5 aug. 2013 23:41

Kan vel si meg enig at noe har forandret seg her på forumet. Det er flere som skriver med pseudonym. Og mange tråder er en krangel om rettighetene til de