Alle innlegg Sukkerforum

Santonse leker teoretiker

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 21:09 Privat melding

I en annen tråd nevnte jeg jo at jeg hadde noen teorier angående den forskjellige oppfattelsen flere av oss har på forumet.
Jeg vil begynne og si at dette ikke er noen form for sannheter, men mine helt private teorier etter å ha observert og reflektert over nevnte opplevelse.

Den første teorien går på at de som har vært her over en lengre periode, 2+ år har en opplevelse av at forumet har vært slik det er i dag som da de selv kom inn på forumet. Mens de som har vært her ½-1+ år har en oppfattelse av at forumet har endret seg fra da de (herav også meg) kom inn på forumet.

Hvorfor det oppleves slik er vanskelig å si med sikkerhet, men jeg tror det kan ha med at den negative trenden som er i forumet nå, er en trend som kommer og går med ujevne mellomrom.. Slik at vi som har vært her i kortere tid har kommet inn da forumet var på en «topp» angående positivitet, og at det nå er på vei (håper det ikke kan synke lengre) inn i en negativ retning.

Mens dere som da har vært her over en lengre tid, har sett disse toppene og bunnene, kanskje flere ganger.. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at det skal mange positive opplevelser til for å «dekke» over bare en negativ opplevelse. (min opplevelse, og mening) Altså dere som har sett disse bølgedalene opptil flere ganger, rett og slett husker best de negative dalene, og dermed sier at forumet alltid har vært slik… Nå er ikke dette et angrep på dere, så vær så snill og ikke skyt meg, men gjerne argumentere!

En annen teori jeg har, og da motsier jeg egentlig teori 1, men som sagt har jeg ikke svaret, bare teorier  Er at når jeg kom inn på forumet for nesten ett år siden, postet mange flere personer med bilder, eller hvertfall sitt eget nick som pseudonym, og dermed bidro (i tillegg til at de hadde masse vettug å si) til en roligere tone på forumet. Mens nå er det ett større flertall av personer som poster anonymt, uten at den muligheten skal fratas de! (de som har fulgt med i trådene i det siste vet nok min holdning til det)

Så til min siste og mest skremmende teori (for min egen del) At dere travere (beklager uttrykket) rett og slett har rett!! At jeg og flere av de ferske (mye bedre ord ikke sant) først nå begynner å innse forumets sanne ansikt! At det faktisk har vært slik hele tiden, bare at man trenger tid for å se det! Vel, det er egentlig den teorien jeg tror aller minst på!
Liten fortsettelse kommer....

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 21:10 Privat melding

Så hvilken teori tror jeg mest på da? Kanskje heller jeg mest på teori 2, men iblandet litt av teori 1 utfra noen av kommentarene fra traverne i en av mine andre tråder..

Hva tror dere? Kanskje dere har en helt ny teori? Argumenter, del og diskuter.. Men please!!
Hold usakligheter og hets borte fra denne tråden!
Stian!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 4 aug. 2013 21:11

..kremt... hva med å holde opp et speil? Nå lager du negativ tråd nummer to på kort tid :-D

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 21:17

Ingen av trådene var ment som negativ, den første kan jeg være enig i at kan oppfattes som det.. men oppfattet du virkelig denne som negativ? Isåfall har jeg bommet grov, og kan gjerne slette den, for jeg har jo ikke et ønske om å bidra til den negative trenden..

Ønsket var å finne ut hvorfor vi som har vært inne i forskjellige tider kan oppfatte forumet så forskjellig.. fordi jeg anså det som ganske interessant..

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 4 aug. 2013 21:22

Hvorfor all denne klagingen? Det er jo klagingen som gjør dette stedet negativt. Santose kommer jo med konstruktive innspill :)

Enig med at jo flere anonyme jo mer dritt. Og da snakker jeg ikke om oss som har et fast nick, og har vist trynet opptil flere ganger. De ufine er oftes de som ikke en gang gidder å lage seg et pseudonym, eller veksler mellom flere.

Skjult ID med pseudonym manif sø. 4 aug. 2013 21:23

Dette overgår jo min tråd mann. Du presterer faktisk lage en tråd som omhandler teorier om gj.ført dritt, om hvordan folk oppfatter forumet, og hvordan folk med ulik tid her oppfatter negativiteten. "Enormt bra". Du har faktisk brukt tid på å lage dine egne teorier om det. Uinteressant å meningsløst. Men digger det, digger at noen bidrar med lort. Haha- haha.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 4 aug. 2013 21:24

hvorfor all denne klaginga.....for å så klage på anonyme nick..:)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 4 aug. 2013 21:25

Nei, det er tydelig at jeg trenger å få ut fingeren og lage en chrome extension som gjør at man kan filtrene ut uønsket lort fra forumet. Slike som manif f.eks ;)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 4 aug. 2013 21:26

@blindebukk: kverulant :)

Skjult ID med pseudonym påutkikk1 sø. 4 aug. 2013 21:27

Jeg oppfatter den ikke som negativ, men det er en del her som mener alt er syting. Så i din forrige tråd at det ble kalt en sytetråd, noe jeg ikke opplevde den som. Det var din beskrivelse av hvordan du opplever noe. En del her er raske med å kalle ting for klaging og sutring med en gang ikke alt er fryd og gammen.

Det jeg antar du vil ta opp er "drittkastingen" og av og til manglende evne til å ville forstå ulike innlegg. Det er i hvert fall det som skaper negativ stemning, ikke tråder om manglende svar, dårlige dater, dårlige profiltekster osv. Det er min mening om ikke annet...

Er ikke sikker på hvilken teori jeg heller imot, men må si tonen virket noe bedre før sommeren. Er ikke sikker på om det var fordi folk kastet mindre dritt, men det var flere artige kommentarer og hyggelige tilbakemeldinger enn nå. Merker at noen har forsvunnet herfra og lurer på om de har tatt humoren med seg...?

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 21:27 Privat melding

@manif Alt for å glede deg... Jeg måtte selvsagt tenke nøye gjennom hva jeg skulle skrive om da jeg ikke viste helt sikkert hvordan jeg skulle klare å overgå din fantastiske tråd :) tydelig stolt nå da jeg øyensynlig klarte det!

Skjult ID med pseudonym Mundilfare sø. 4 aug. 2013 21:29

Kanskje vi som er litt positive bør bidra mer? Gå mer aktivt inn å gjøre dette til et møtested som flere ønsker å besøke. Personlig kunne jeg tenkt meg å bruke forumet for å finne spennende mennesker. Får man til det så får man jo mer inntrykk på godt og vondt, mer enn bare profilteksten. Hva med "bli kjent"-tråder, "Til du som er ny"-tråder. De fra _fylke_-tråder. Kanskje skrive litt om interesser? Foto-tråden, friluftstråden, baketråden osv...

Og så kan vi jo kanskje bli flinkere til å ikke bli provosert av det negative og heller overse de trådene slik at de forsvinner ned? Bare noen tanker.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 4 aug. 2013 21:30

:)

Skjult ID med pseudonym manif sø. 4 aug. 2013 21:31

Jeps, jeg er en lort, en skikkelig stor en også, en selvsentrert lort. Digger det.

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 21:31

@påutkikk1 Det er ikke tvil i mine øyne at flere av de som "har forlatt" oss, også tok med seg en stor del av evnen til å spre humor og godt humør..

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 21:32

@mundilfare Du er jo en av de virkelige store bidragsytere her inne, med en skrivestil og reflektert innhold selv Loe ville misunt deg! fortsett i den stilen!!

Skjult ID med pseudonym påutkikk1 sø. 4 aug. 2013 21:34

@santonse 21:32

Det er jeg faktisk enig i!

Skjult ID med pseudonym manif sø. 4 aug. 2013 21:45

Jeps, santonsve, I am great .....knapt en mann her inne som sier imot damene og tar dem. Stemmer, fantastisk tråd, du kunne ikke sagt det bedre.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 21:52 Privat melding

@manif Det er selvsagt din rett! i mine øyne er det forskjell på å si imot og være nedlatende.
Og i min bok er du nedlatende. Du har selvsagt din rett til å ikke være enig, men da er vi enig om å være uenig :)

Skjult ID med pseudonym manif sø. 4 aug. 2013 22:01

Nedlatende sier du din mann ...jeg skulle få kvinnene til å svare meg på om de var enige om at den oppmerksomheten de fikk ikke tilsvarte deres attraktivitet ...egentlig det spm. som var utgangspunktet, men som du ser så klarer de ikke svare, evt så vrir de seg bare unna. Jeg blir frastøtt, evt blir jeg underholdt. Det er rimelig underholdende å leke med dem, og behandle dem som de ikke er vant med. De fleste menn bare jatter med,og aksepterer situasjonen. Det gjør ikke jeg. Enkelte presterer også å behandle dem som prinsesser, overøser med komplimenter, og da blir det som Haimon sier, da må kvinnene jobbe mindre og menna jobbe mer, avstanden øker.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 4 aug. 2013 22:07 Privat melding

Den diskusjonen kan vi gjerne ta i din tråd.. Men ikke her.. ok? :)

Skjult ID med pseudonym santonse sø. 4 aug. 2013 22:08

Fan glemmer å krysse av for pseudonym.. skulle vært prevalgt.. sorry flux!! ;)

Skjult ID med pseudonym manif sø. 4 aug. 2013 22:51

Tenkte å ta den her santonse. Ok? Tenkte å hjelpe deg med å få litt lengde og popularitet over tråden din.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 4 aug. 2013 23:13 Privat melding

Jeg har desverre "gleden" av å ha vært her inne en del år og du er nok inne på noe @santonse. Forumet blir aldri bedre enn de som er her inne og bruker det. Da er man avhengig av hvem disse personene er og hva hensiktene dems er. Selve forum systemet her er jo ikke akkurat veldig bra så det er enkelt for noen å dominere forumet veldig!

Ideelt sett burde forumet være et perfekt sted for å finne folk her inne. Det er rimelig begrenset hva man kan lære ut av en profil tekst og noen bilder av en fjelltopp men å ta del i en diskusjon her burde kunne vekke interessen til folk man kanskje fort ville ha blad forbi ellers.

Skjult ID med pseudonym manif sø. 4 aug. 2013 23:20

Godag Tealc. Hvodan går det? Sitter du å digger og underholdes av forumet du også?

Skjult ID med pseudonym Stine sø. 4 aug. 2013 23:23

manif Går det bra med deg? Jeg mener det hehe

Skjult ID med pseudonym manif sø. 4 aug. 2013 23:27

Sure Stine. Har nok forlenget livet igjen ikveld. Latter forlenger livet. Da blir det opp til deg å finne ut hva jeg har gjort i kveld

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 4 aug. 2013 23:56 Privat melding

@manif: I det store og det hele går det vel ganske bra. Her inne går det ikke så bra! Nei, jeg underholdes ikke så veldig av forumet lengre. Det er bare tull her inne!

Skjult ID med pseudonym :( ma. 5 aug. 2013 00:08

ENDA en sutretråd... dette forumet går nedover! HEHE!

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 00:27

Bare tull. Tuller du?

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 09:46

@tealc Ja du har jo rett i det at forumet blir formet av de folkene som er her inne.. Men er da nok vakre og gode folk her til å overkjøre de kjipe er det ikke??

Ja forumet burde jo egentlig absolutt være en arena for å kunne treffe folk, da som du sier at profilen er en begrensning.
Men dessverre tror jeg vi klarer rimelig fort å skremme nye forumister bort herfra..
En annen ting er jo at flere ikke tenker på at forumet eksisterer, har en venn som aldri var innom her..

Skjult ID med pseudonym reg ma. 5 aug. 2013 10:30

@santonse
For de andre 99% som ikke bruker forum, er ikke forumet noe nytte.

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 10:45

@reg hehe, du har selvsagt rett i at for de som ikke er i forumet ikke har nytte av det... men hadde vært en fordel for mange (tror jeg) om flere benyttet seg av forumet, og var aktiv her inne :)

Skjult ID med pseudonym tealc ma. 5 aug. 2013 11:42

@santonse: Utfordringen ligger i at det går mye fortere å ødelegge ting enn å bygge ting opp.

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 11:48

@tealc Det har du helt rett i... noe som jeg også antydet i innledningen min...