Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare meg....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym huffen sø. 4 aug. 2013 22:53

Eller opplever mange som meg at når man finner en med høy match, så er det vesentlig forskjell på den ene tingen sukkersystemet ikke tar høyde for....nemlig fysisk atraktivitet?

Jeg opplever til stadig at personer med høyt matchtall befinner seg langt unna meg selv på akurat dette punktet......da som regel i en ytterkant. Enten mye høyere eller mye lavere!

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 00:02

Tror du har misforstått hva TS mener XADRE

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 00:02

Sukker tar høyde for dette.

Det heter "attraktiv" på matchetreet. Det er bare ikke alle som har bakkekontakt når de svarer på spørsmålet. Det er bare å slette tråden, den er startet på feil premisser.

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 00:11 Privat melding

Jepp, jeg missforsto definitivt om det er matchtre-punktet som heter "attraktivitet" TS siktet til.
Det er nok temmelig vanskelig å gi seg selv poeng for attraktivitet, og jeg forstår at mange bummer her, men nå er nå også dette matchtre-punktet en kombinasjon av "utseende, utstråling og fremtoning", og max pott beskrives som "Vekker oppmerksomhet pga. utseendet". Klart dette blir både vanskelig og missvisende :)

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 5 aug. 2013 00:14

Jeg liker å gjøre meg opp min egen mening selv. Ofte vil det si at den eneste utveien er et stevnemøte. Andre ganger holder det med et bilde. Andre ganger igjen holder det å lese profilen (hvis det står noe der). Og andre ganger holder det å utveksle noen meldinger.

Mulig jeg misforstår hva som frustrerer deg, huffen, men jeg leser deg som at du kobler profilbilder direkte mot en attraktivitetsscore i relasjonstesten og finner ikke partneren som er like attraktiv som deg. Nei, jeg forstår ikke.

Hva er problemet?

Skjult ID med pseudonym elveblest ma. 5 aug. 2013 03:33

Hvis ønsket ditt skal gå opp i praksis @huffen, så må dette ene punktet på matchtreet veie vanvittig mye tyngre enn alle de andre i utregningen.

Noen annen måte å avgjøre det på enn sånn det er nå ser jeg ikke. At sukker skal sitte å putte de ulike profilbildene i bås etter hvem de finner attraktive og ikke, og så gi matchtall etter det? Sorry, lite gjennomtenkt problemstilling.

Skjult ID med pseudonym huffen ma. 5 aug. 2013 07:23

1234: Hvis du leser det jeg skriver så virker det begge veier, noen ganger er personen langt over meg, andre ganger langt under meg. Så det er ikke det at jeg ikke finner en som er "like atraktiv", jeg finner også mange som er langt mer atraktiv enn meg selv! poenget er å finne en i sitt eget sjikte er det ikke? Poenget er at jeg har et mye lavere matchtall med de som er i "mitt sjikte".

Elveblest: jeg forstår selvfølgelig at det blir vanskelig å forandre på det, det ville bety at folk måtte være helt ærlig og desuten vite sikkert hvor atraktiv man var da en besvarte dette spørsmålet. Så jeg mener ikke at det skal forandres. SÅ til det du sier..."lite gjennomtenkt problemstilling". Jeg har ikke skapt situasjonen og jegs er det heller ikke som et problem. Jeg påpeker bare noe som gjør at omtrent halvparten av mine treff er uaktuelle på grunn av dette. Og ja, jeg har prøvd å sende brev til de som er mer atraktive enn meg selv. Får alltid avslag. Jeg har forståelse for at de gjerne vil ha en som er nærmere seg selv, jeg lar vær å sende til de jeg vurderer langt mindre atraktiv enn meg selv. Får jeg brev fra noen jeg synes er nedenfor mitt sjikte begynner jeg førts å se etter faktorer som gjør det uaktuellt, hvor mange barn har vedkommede, liker han/hun å shoppe også videre! Finner jeg ikke noe gir jeg det noen dager for å se om jeg oppfatter personen annerledes. Når ikke noe forandrer seg sender jeg avslag. Jeg bruker denne taktikken også når jeg blar i profiler, så jeg er igrunn ikke så utseende orientert som det kan virke som! Jeg beklager hvis det virker sytete, men rundt halvparten av matcjene mine faller bort på grunn av dette! Derfor var jeg interessert i å finne ut om dette gjaldt flere enn meg.

Når dette er sagt skal jeg gå inn i relasjonstesten å forandre på dette punktet å se om det gjør noen forskjell.

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 5 aug. 2013 08:14

huffen: Matchlister -> Matchsøk -> finn Profil parameter -> velg Utseende, utstråling og fremtoning (attraktivitet) -> Middels

Jeg gjorde dette nå nettopp, men valgte Høyt istedenfor Middels. Og jeg tror jeg forstår hva du snakker om; ikke alt som kom opp i mitt søk var noe jeg generelt ville ansett som blant de 10 - 20 % mest attraktive av utseende alene. Du kan jo gjøre et forsøk på å finne ut hva personene legger vekt på, eller du kan søke etter andre ting (hobbyer, kropp, Selvtillit (i forhold til andre) etc.) og så sortere etter trynefaktor hvis dette er det viktigste for deg.

Vi er forskjellige, oss mennesker; noen liker å markedsføre seg aggressivt, mens andre underdriver grovt for å f.eks. kunne ha mye spillerom på stevnemøter hvis det skulle være ønskelig. Sukker gir deg mulighet til å finne noen, og etter litt trening og kanskje noen feilskjær, blir du bedre til å både lete etter og treffe mennesker. Jeg har i alle fall blitt, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 5 aug. 2013 13:14

Helt enig egentlig. Hvorfor i svarte insisterer Sukker på å gi meg høy match med disse alt for fine damene?
Så jævlig frustrerende. Jeg vil ha noen som jeg syns er søte og som jeg føler det er verdt å bruke tid på å kontakte.
Ikke disse alt for fine damene som aldri kommer til å svare en som meg uansett... :P

Skjult ID med pseudonym . ma. 5 aug. 2013 15:38

Vedr fysisk attraktivitet. Ser rundt meg i samfunnet, tv, media, osv., og tenker at hvis han / hun hadde vært på Sukker el andre nettsteder, hadde han / hun fått så mange matcher? Tror ikke det. F.eks. programleder for et visst program i gullrekka (sammen med pen skuespillerinne),hadde han vært på topp i fysisk attraktivitet på nettet, f.eks.? Eller 2 programleder i annet gullrekkaprogram (bare noen jeg kom på i farta, er fan av dem, men prøver bare å illustrere at det "viktige" fysiske attraktivitetsnivået på nettsidene blir litt out of real life...)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 16:41 Privat melding

Pro Tip of The Day: Gi faen i matchscoren. Den er helt uvesentlig. Det finnes ikke noe algoritmer som kan kalkulere rell fysisk tiltrekning :)

Her er det "the old fashion way" som gjelder; man må møte og bli kjent med en person :)

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 5 aug. 2013 17:16

Én person her på Sukker har jeg skrevet med og følt ordentlig og felles resonans. Vi har en match veldig nær 100.

Hvis du tar matchtesten svært grundig og bruker god tid på den, kan det være at du finner en som gjør det samme og svarer veldig likt deg spesielt på kritiske spørsmål. Du kan finne noen helt uavhengig av matchtall, selvfølgelig, men du kan også finne noen ved hjelp av den.

Så kan en sortere på trynefaktor derifra. Noen bruker blokke- og sletteteknikker og det kan være et nyttig verktøy.

Skjult ID med pseudonym huffen ma. 5 aug. 2013 18:55

1234: Jeg pleide å tenke sånn at siden matchen var der så var ikke utseendet så viktig for vedkommede heller. Nå skal det bare sies at jeg har sendt masse brev, ikke en av de gangene jeg har tenkt sånn har jeg fått svar/positivt svar! Da tenker helt sikkert mange at det er brevene mine det er noe galt med, det er bare det at jeg aldri får noe brev av noen av de personene jeg nevner! Når jeg selv mottar brev så er det fra noen nokså nær min egen hylle, så noe posititvt er det jo!