Alle innlegg Sukkerforum

Så kva er det folk tiltrekkast av

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 00:07 Privat melding

Og kvifor syter folk så mykje ?

Saken er vi er alle ganske store rasshøl. Vi vil ha så mykje vi kan få, og vi vil gi så lite for det som mogleg. Vi vil kanskje ikkje direkte lyge, men ja, det er også det. Viss vi kunne fått eit splitter ny feilfri Ferrari for femti kroner så ville vi sagt ja.

Sånn er også kvinner og slik er sjølvsagt også menn.

Snille gutter drømmer om hotte damer. Hotte, vakre damer som trener og som er koselege og som har lyst på sex og som er flinke til å lage mat. Ingen drømmer om uattraktive kvinner. Og det å ha lite draget på damer betyr ikkje at du er snill. Å ha lite draget på damer betyr berre at du har lite draget på damer.

Endeleg har det gått opp for kvinner at dei også kan vere egoistiske. Dei kan falle for dei mannfolka dei vil. Og det gjer dei også. Dei blir kåt på dei og dei mannfolka og dei velger det eigentleg ikkje sjølv. Dei velger ikkje kven dei blir kåte på, men dei velger kva dei vil gjere med sin kåtskap. Om dei skal gi etter for den eller seie nei til den.

Kvinner går då etter til dels vakre mannfolk og til dels spanande mannfolk. Spanande mannfolk er mannfolk som har personlegdom og som er spanande og uforutsigbare og som ikkje er klengete. Mange mannfolk, særleg dei som sutrer mykje, er veldig klengete og needy. Det er fordi dei treng vagina slik andre treng brød for å overleve. Mannfolk lever ikkje av brød aleine, dei lever også av vagina. Ja, ein del mannfolk gjer det. Difor blir det veldig maktpåliggande for dei å overtale eigarane av desse vaginaene at dei disponerer desse vaginaene feil. Kvinnfolka burde ikkje hatt råderetten over sine vaginaer, men burde i staden tatt ein pause frå dette forferdeleg kjøttmarkedet og heller lese seg opp på moral og etikk og etter dette forhåpentlegvis berre spredd beina for snille, trauste, keisame gutter.

Men nei. Desse snille, trauste og keisame gutane er kanskje trauste og keisame, men dei er ikkje så snille. Dei er grådige. For dei ønskjer intenst at desse kvinnfolka skal fylle det indre tomrommet i deira sjel. Er det snilt ? Er det ikkje mykje meir snilt å ta med jenter på ein motorsykkeltur ut i livets kaos slik at dama når ho går tilbake til sitt trauste A-4 liv kan sjå tilbake på motorsykkelturen og tenke fy faen, det var spanande. Det er godt det skjer noko spanande i livet mitt.

**

Eg har sagt det før og eg seier det igjen. Problemet med kjøttmarkedet og kjærastemarkedet er at det er ein gruppe som er for aktive, og ein gruppe som er

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 00:12

Amen

Og halleluja og.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 00:13 Privat melding

Ein Gruppe er for kostbare og ein gruppe er for billig. Kvinnfolk er passive og kostbare og mannfolka er billige og overaktive. Det interessante er at det er mannfolka som har størst forandringspotensiale her. Det er dei som har moglegheitene her. Viss mannfolka berre kravla opp på pidestallene og slappa av. Såg ut over horisonten. Las ei bok. Drakk litt whiskey. Tok seg ein ronk eller ti. Så ville damene sakte, men sikkert ha kome kravlande til oss. Eventuelt ville dei ikkje ha kome kravlande til oss og vi kunne nytt whiskeyen vår i fred.

For dei aller fleste mannfolk er damer altfor, altfor, altfor viktig. Og eg snakker ikkje no om den fysiske vellysten som strømmer igjennom hans legeme i det han føretek ein penetrasjon, eg snakker no om den psykiske lengselen etter godkjenning av dame(r). Det er denne psykiske godkjenninga mannfolk må kvitte seg med, for dei treng den ikkje. Vi treng ikkje at ei eller anna meir eller mindre dame fortel oss eller viser oss at vi er god nok. For vi er gode nok. Uansett kva andre folk seier.

Mannfolka må ta seg sjølv i nakken å ha meir sjølvrespekt. Å fly rundt som forelska fjortenårige småjenter er ikkje kult. Det er ikkje attraktivt. og det gjer oss ikkje lykkeleg. Vi er mannfolk og vi må oppføre oss som menn. Vi treng ikkje damer. Punktum. vi treng ikkje damer og før vi overbeviser oss sjølv om dette så vil vi alltid lide uansett kor mange damer vi får til sengs eller i hus eller i giftemodus eller kva pokker.

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 00:17

Var mest amen for første del... Menn trenger kvinner, og kvinner menn. Men trenger ikke bli despo for det. Men heller ikke så laidback at menneskeheten stopper opp. Må vel være en mellomting her? Er alt svart hvitt i din verden?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 00:22 Privat melding

Sjå på Dalai Lama. Han er super lykkeleg og har angiveleg ikkje pult ein einaste gong.

Viss du treng noko så treng du det. Viss du ikkje treng noko så treng du det ikkje. Viss du blir treng mat og ikkje får mat så går det til hellvete med deg. Du treng ikkje vagina i den grad du treng brød så slutt med det.

Ingen har dødd av å ikkje pule. Og ingen har blitt ulykkeleg av å ikkje pule. Menneskeheita treng barnefødsler for å haldast vedlike ja. Det er sant. Men DU som enkeltindivid treng ikkje å pule for å leve lykkeleg og ha det bra. Punktum.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 00:23 Privat melding

Og det er foreløpig ikkje eit problem med for få mennesker på jorda. Tvert imot.

Problemet er vel heller mange antall skillsmisser, mange antall folk som berre får seg partner for å fylle tomrommet og som for seint oppdager kva for eit gigantisk feilskjær dette var.

Dei fleste folk får seg ikkje partner for å oppretthalde menneskeslekta.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 00:26 Privat melding

Mannfolk bør slutte å forgude kvinnfolk. Når dei gjer det vil dei også slutte å vere så forbanna bitre på kvinnfolka.

Uansett kva jenter måtte seie: Vi treng ikkje dei.

Er det hyggeleg å prate med dei ? sjølvsagt.

Er det hyggeleg å ha sex med dei ? Sjølvsagt.

Er det hyggeleg å få klem ? Ja, sjølvsagt.

Men eg ville ha vore like lykkeleg om dette ikkje skjedde. Livet går vidare og livet har eit uendeleg mangfold. Bruk mangfoldet drikk av livets kilde, reis rundt og titt på alt det fantaiske verda og livet har å by på istadenfor å klø seg sjølv i navelen og tenke: Faen, damer er teite.

Skjult ID med pseudonym Tips ma. 5 aug. 2013 00:27

Går jo ikke an å kommentere i denne tråden! Det jeg hadde skrevet var veldig bra, men jeg skriver det bare ikke om igjen for tredje gang! :P

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 00:29 Privat melding

Amen held i massevis

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 00:30

kanskje det er sexkjøpsloven som slår inn????? folk blir sikkert gretne når dei ikkje får kjøpt seg ein bete:)

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:00

En liten applaus din mann. Her var du ikke nedlatende overfor menn haimon- mann, men du sier hva vi bør gjøre, at vi bør løsrive oss fra kvinnsa. De svake kvinnsa. Kvinnsa er jo også menn totalt underlegne om vi bare vil det. Vi kan styre verden. Kvinner er feminine og scorer sykelig mye på dette. Menn behandler dem deretter. Egentlig behandler vi dem for bra, for å sette det på spissen

Opprett din eget forbund din mann, og spre budskapet. Kanskje det er håp. Menn må løsrive seg fra "fienden", altså kvinnen. Amen.

Skjult ID med pseudonym Pseudonym ma. 5 aug. 2013 01:14

@manif
At du ser på kvinner som "fienden", sier bare litt om hvor bitter og sjalu du er på nettopp kvinner. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 5 aug. 2013 01:17

Hvilket tomrom i sjelen? Jeg vil ikke ha ei dame som av allmenheten blir sett på som attraktiv, jeg vil bare ha ei som JEG syns er søt. Det er en STOR forskjell.

Jeg er allerede langt forbi dette du prøver å formidle. Gammelt nytt, praktisert det i maaaange år allerede. :P

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:20

Jeg godtar ikke kjønnsforskjeller. Men jeg har mine metoder, og det må kvinnene godta.

Skjult ID med pseudonym Bente ma. 5 aug. 2013 01:24

Og hvilke metoder er det?

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 5 aug. 2013 01:27

@manfi har du skiftet nick!? Føler jeg har hørt det oppgulpet ditt før. Skift kanal!

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:33

Tenk litt på det du kjære Bente.
Nå skal jeg bake, boller med vaniljekrem, altså wienerbolle. Er det ikke det det heter?
Tar sikte på å servere det til min neste date. Kanskje du også Bente, kjære Bente, kan tenke deg å komme på "bollekos" en kveld?

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 01:35

Manif er Kåre.

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:36

Ikke kall det for oppgulp da. Jeg prater kun realiteter. Men det er så ubestridte og fastlåste realiteter, og derfor reagerer folk på at jeg angriper disse realitetene så hardt. Så viktig å ha sine metoder:):)

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:38

Hvem i helvete er kåre? Det er mange folk her inne som mener samme som meg, de opptrer bare på andre måter.

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 01:39

Hva gjør en mann som ser på kvinner som fiender på en nettdatingside?

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:40

Jeg hygger meg:)

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:41

Vil du også komme på bollekos en kveld?

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 01:44

Snakk om unnvikende pisspreik. Burde vært sperra inne. Pell deg ut herfra. Her er folk som faktisk liker der kjønnet de søker etter. Så med mindre du er homofil, fremstår du bare som en bitter, potensielt farlig mann.

Skjult ID med pseudonym :-) ma. 5 aug. 2013 01:44

@manfi du er akkurat som ett kvinnfolk som har havnet litt for langt nedi flaska:) du næge!! Hehe

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 01:47

popcorn og cola...kikker på ein idiot til som går på ein smell her:)

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 01:53

Tenke jeg skulle være hyggelig å spørre om bollekos. Jeg er hyggelig, også skal du begynne å klage. Skjerp deg.

Jeg var homofil før, prøvde å fortrenge det pga min ellers maskuline stil, nå har jeg erkjent at jeg er bifil.

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 01:55

Siden du tenner på menn og liker de, og tenner på damer, men ser på de som fienden, bør valget være lett.

Å så smart du tror du er. Idiot.

Kos deg med bolla di du.

Skjult ID med pseudonym komnå ma. 5 aug. 2013 01:57

Hva er næge @:-)?

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 01:59

Fornorskning av ordet to nag.

Skjult ID med pseudonym barbara ma. 5 aug. 2013 01:59

Pleier du ofte å bake på nattestid @manif?

Skjult ID med pseudonym komnå ma. 5 aug. 2013 01:59

Ahhh danke;)

Skjult ID med pseudonym Skjult id ma. 5 aug. 2013 02:00

Ja, du får holde deg til de sterke, autoritære mennene. Dersom det er noen som vil ha deg da....

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 02:10

Ser for meg det er sånne som deg som dreper barn, dame og deg sjøl om dama prøver å gå fra deg.

Søk hjelp.

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 02:11

Deilig å bli fingerrista av autoritære menn. Faan som jeg nyter det.

I natt er unntaket barbare. Kan jeg friste med noen boller?

Skjult ID med pseudonym X ma. 5 aug. 2013 02:16

Jeg vil gjerne spise boller med noen som ser ned på meg og ser på meg som fienden for han er en pinglemann i bånn.

Skjult ID med pseudonym Pseudonym ma. 5 aug. 2013 02:20

@skjult id kl 02.10: signerer den. Søk hjelp, og det fort!

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 02:23

Spørs vel hvem av oss du spør det..

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 02:24

vil tro det ja.

Skjult ID med pseudonym Pseudonym ma. 5 aug. 2013 02:24

Ja, hvordan det? :)

Skjult ID med pseudonym manif ma. 5 aug. 2013 02:28

Sjokkerende kommentar 02.10 og 02.20. Jeg har ikke sagt noe i nærheten av det. Det der sier mer om dere.
Prøv å vær hyggelige nå.
Ja, han er det cantona.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 07:06 Privat melding

Alle tener på at menn frigjer seg frå kvinner. Det er ikkje snakk om å frigjere seg frå nokon fiende. Barn frigjer seg også frå sine foreldre. Det blir sett på som positivt. Foreldra er framleis glad i barna og barna i foreldra. Slik også med menn og kvinner. Viss ein kunne førehalde seg til det motsatte kjønn som bonuser i livet og ikkje som ting som skal fylle vårt indre tomrom trur eg mykje ville blitt ordna :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 07:07 Privat melding

Trur kanskje verda ville blitt ein betre stad viss kvinner styrte meir.

Grunnen til at menn hater kvinner er fordi menn trur dei treng kvinner. Det gjer dei ikkje.

Skjult ID med pseudonym torsketran ma. 5 aug. 2013 07:53

@Haimon
Thatcher?

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 5 aug. 2013 08:00

Syns egentlig Ts sier mye bra jeg. Tror mange menn kunne ha godt av å slappe av litt, roe ned noen hakk. 3 siste jeg har deita har vært så klengete og nusseduss at jeg har fått helt noia og dumpa dem.

Man up!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 5 aug. 2013 13:11

Kvinner styrte mer? Ja hvorfor ikke?
Så lenge vi ikke får en hel masser med drama ala "Bitch! You stole my man, now I declear war on you and your slutty country!" :P

Er så laidback og lite klengete jeg at jenter ikke tror jeg er interessert. :P

Skjult ID med pseudonym JensmeMens to. 21 nov. 2013 03:30

Pule?

Skjult ID med pseudonym torsketran to. 21 nov. 2013 09:11

@manif ma. 5 aug. 01:00
Kom i mine armer, sussebassen min, glem de ekle kvinnsa!
* Kosebamseklem *

Skjult ID med pseudonym Ellan to. 21 nov. 2013 10:31

Dette er hjemmefilosofering/kvasipsykologi på sitt beste, akkurat som innlegget ditt om kjønnsforskjeller mm. Utrolig hva du klarer å gulpe opp av lange selvfølgeligheter (mannen vil ha vagina, kvinnen vil ha...bla bla..gjesp), samtidig som du kjører ut på de utroligste sidespor som ender i forenklede konklusjoner av virkeligheten

Hvorfor ikke heller sette deg på skolebenken og lese deg opp på faktisk forskning gjort på arten mennesket? Der tror jeg du vil finne mange gode forklaringer på det meste av tankekjøret ditt:)

(mann 58 år fra Oslo) to. 21 nov. 2013 11:16 Privat melding

Hjemmefilosofi eller ikke, jeg gjør et lite forsøk på å sette meg på pidestallen, sikker på at Haimons strategi ikke kommer til å virke. Men jeg sitter nå her og ser på dere.

Skjult ID med pseudonym Spess to. 21 nov. 2013 12:11

Herregud @haimon

Lag deg en blogg a!!

Skjult ID med pseudonym Spess to. 21 nov. 2013 12:14

Herregud @haimon

Lag deg en blogg a!!

Skjult ID med pseudonym Flex to. 21 nov. 2013 12:44

@Bruke ord : Typisk hersketeknikk ala frigg det.

Skjult ID med pseudonym Kåre to. 21 nov. 2013 16:27

Det er kult å være pult!

Skjult ID med pseudonym wut to. 21 nov. 2013 17:47

Dette er jo bare tull. Jeg trenger jenter. Jenta jeg velger og som velger meg, trenger meg. Det er da fullstendig dobbeltmoralsk å late som om vi ikke trenger kvinner, og samtidig da forvente at da skal de komme krypende? Så da sier du altså at vi trenger ikke kvinner, men kvinner trenger oss?

Wow.

Skjult ID med pseudonym JensmeMens to. 21 nov. 2013 18:13

@wut
Mere fruktbart å søke flere sider i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre to. 21 nov. 2013 19:00

Helt enig med JensmeMens.

Skjult ID med pseudonym JensmeMens to. 21 nov. 2013 19:05

@KårefraÅre
Jeg skal starte fanklubb. Blir du med? :)

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre to. 21 nov. 2013 19:14

Jeg henger meg på ;-)

Skjult ID med pseudonym Lionking42 to. 21 nov. 2013 21:39

Trådstarter har lest sin PUA-litteratur, the Game osv. Intet nytt under solen, akkurat.....

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 21 nov. 2013 22:23

Jeg har ikke lest pikk opp litteratur, men jeg visste det likevel :))

.. kommer aldri til å nedverdige meg til det heller

Vær vennlig og ikke få det til å høres ut som om den store satan "amerikanerne" fant opp solen også - takk!

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 21 nov. 2013 22:39

@Mucifer

Har du aldri lest, eh, beklager, sett i et Playboy? Det er jo sånn pikk opp litteraturer det ikke?

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 21 nov. 2013 23:25

Jeg vil ikke dra den noe lengre ;)

Vet heller ikke om slike magasin gir meg .. vel, du vet .. lenger .. ikke mye spennende. Jeg er mann, og en mann trenger ingen damer vel :)

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 21 nov. 2013 23:30

Så er det vel ofte de samme folka som syter som regel Haimon. De tar mye plass de der .. fokuserer på hvor bra jeg har det jeg, og hvor lite lyst jeg har på et utvalg av forhold jeg har kjennskap til, og vet jeg ikke vil ha det slik selv. Det gir næring til min sjel .. det er virkelig få jeg virkelig misunner .. misforstå meg rett

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 21 nov. 2013 23:31

Anser meg dog ikke som noe rasshøl ..

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 21 nov. 2013 23:32

Det skal ikke du gjøre heller ..

Skjult ID to. 21 nov. 2013 23:34

@Municer
Hva fikk deg til å trekke den slutningen? Hvordan kom du på å sammenligne deg med et rass?

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 21 nov. 2013 23:38

@Mucifer

Det stemmer, sånne pikk opp artister drar den sjelden lenger!

Skjult ID med pseudonym Mucifer to. 21 nov. 2013 23:43

Municer - hva faen (banner aldri, bare nå)

Andre linje i ledende tekst. Det nevnes rasshøl.

Artister, pføy :) .. drittunger hele gjengen .. pikkoppene altså

Skjult ID med pseudonym JensmeMens fr. 22 nov. 2013 00:24

Haimon

Skjult ID fr. 22 nov. 2013 00:53

Er det tull trenger det ille være med.

Skjult ID med pseudonym rhebus fr. 22 nov. 2013 01:10

@manifesto
MIDT IMOT

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 22 nov. 2013 20:34

Bruke ord: Ja. og det tror jeg han tåler veldig bra :)

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 23 nov. 2013 00:33

Haimon, jeg ser nå at jeg gikk for langt. Jeg beklager det. Jeg vil ikke deg til livs:) Jeg har jo egentlig stor sans for de frie tanker og refleksjoner. Det viser jo at du lever, du er ingen passiv mottaker, ingen konsument bare. Du tenker selv, du yter motstand, du produserer. Det er veldig bra.

Jeg tror bare at jeg får en slags allergisk reaksjon hver gang jeg leser "analyser" og påstander om kjønnsforskjeller, PROBLEMENE mellom kjønnene og hva som kan være årsak.

Jeg mener det finnes kjønnsforskjeller, men for meg er det interessante - mennesket - og menneskemøtene, og mer hvilke UTFORDRINGER vi står overfor, enn problemer.

Så, det er ikke personlig om deg, heller om meg - reaksjonen min forteller bare noe om eget ståsted, ingenting om deg:)

Neste gang jeg ikke deler dine tanker, så vet du det...