Alle innlegg Sukkerforum

Skal vi rydde litt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trinity ma. 5 aug. 2013 10:05

Jeg er ny på forumet og koser meg veldig med tanker og utspill fra oppegående, intressante kvinner og menn. Her er det masse å lære:)

Dessverre er det noen elementer som bare blir uhyggelige og, ærlig talt, litt skremmende. Jeg får inntrykk av at jeg ikke er den eneste som synes det er litt ubehagelig - så derfor foreslår jeg å rydde litt på forumet :)

Kort og godt - det som holder liv i trådene er at vi svarer på dem og holder dem gående. Om vi lar dem ligge pent og pyntelig ties de ihjel og vips, så står vi igjen med de positive, litt mindre hatefulle utspillene :)

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 10:09

Det hadde ikke vært dumt, dog er det en tapt kamp allerede før den er startet, for all den tid det ikke finnes moderatorer her til å holde oss litt i ørene og rydde opp, så kan du banne på at noen da ville "spamme" utdøende tråder relativt ofte.

Liker som sagt tanken din, men vet ikke om det ville ha noe for seg.. Tror det hadde blitt et alt for stort irritasjonsmoment dessverre :)

Velkommen på forumet forresten!

(mann 57 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 13:47 Privat melding

Vi trenger jo noen av de trollete innleggene for å ikke bli for søte her inne. Det er balansen som er problemet. Har man vært her en stund, eller sett tilbake på gamle tråder, så ser man at det har vært forumister tidligere som har vært flinke til å få tråder inn i et positivt spor. Og noen av dem har trukket seg ut.
Heldigvis kommer det nye inn. Og så kan vi diskutere på nytt det som tidligere har vært utdebattert.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 13:50

trur sukker har rydda litt idag....mangler nokre idiotiske tråder her:)

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 14:22

Hva mener du @blindebukk??? begge mine innlegg er da enda her :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 14:26

hehe santose:) va vel ikkje dine eg sikta til...og eg tok vist feil,dei va her..berre langt nede i rekka..

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 14:30 Privat melding

@blindebukk, skjønte da det (håper jeg da) Ja har dessverre sett lite til rydding fra sukkergjengen..

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 14:36

ja på forumet er ein fritt vilt:) og til tider synst eg det faktisk er ganske morro..men når det går over i rein mobbing(av folk som ikkje fortjener det) synst eg det skulle vert folk her og styrt litt...men ska vel vere så ærlig at eg synst enkelte fortjener litt tyn her og:)

Skjult ID med pseudonym jippi ma. 5 aug. 2013 14:38

Forum hadde blitt kjedelig uten alle de "fargerike" innslagene:-)

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 14:42

I utgangspunktet er jeg uenig i at noen fortjener tyn, for det hadde da vært bedre om alle var en stor og hyggelig gjeng? ;) Neida, jeg ser at man skal, som i alle grupperinger ha noen som kan utfordre skikk og bruk. Og det er nok faktisk sunt å ha noen utfordrere også, men da helst ikke en overvekt av de? Og det er stor forskjell på det å utfordre folks meninger og det å være nedlatende.. Det er de sistnevnte jeg mener ikke har en plass i ethvert forum å gjøre!!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 14:52

stor og hyggelig gjeng? trur kanskje på julenissen og du?:p :) det vil alltid vere personer ein ikkje går ilag med,liker trynet på..om det er her eller andre plasser:)

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 14:53

Neida, vi skal ikke rydde litt. Forum er for alle, så sant vi ikke snakker helt ekstreme tilfeller. Vi trenger ikke et forumpoliti av noen deltagere. Og så bør en vel ikke ta alt så gravalvorlig her...

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 14:54 Privat melding

hehe du la merke til ";)" og "neida" gud forby at man skulle være venn men alle.. Men argumentet om at de som utelukkende sprer galle her, ikke burde få lov.... Men selvsagt..det er min mening da..

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 14:57

Problemet er vel å definere de ekstreme tilfellene? derfor kunne det med fordel ha vært noen "forumpoliti" her inne.. Nå snakker jeg om de personene som slenger dritt direkte til personer uten noen form for argumentasjon... Det at folk (min mening/definisjon) f.eks sier dust til noen (eller i den duren) under en diskusjon kan vel ikke sees på som et personangrep...

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 15:02

ja alle har lov å meine ka ein vil:) heldigvis..eg er av dei som blir kasta ut av div forumer..blitt det her og:) og ja..va sikkert god grunn men no i seinare tid virka det som sukker ikkje prioriterer forumet,eller har gitt opp
mykje av det som er komt i seinare tid,er mykje grovere enn det eg har blitt kasta ut for tidligare..