Alle innlegg Sukkerforum

Intensitet på meldinger/telefoner osv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -m- ma. 5 aug. 2013 14:02

Tenker at her er et greit sted å lufte noen tanker.

Hvilken intensitet foretrekker du å ha på det å bli kjent med en ny "partner"?

Jeg føler nemlig at jeg blir omtrent "kvælt" vær eneste gang jeg prøver å bli kjent med et nytt menneske. I de relasjoner hvor det kommer frem at det er dating og et eventuelt forhold som er begrunnelsen for å bli kjent tar det alltid helt av.

Grunnen til at dette er noe som plager meg spesielt nå og som gjør at jeg tenker mye på det er:

De 3 siste menn jeg har "deita" virker ikke å overhodet ha bakkekontakt når det gjelder å bli kjent. Det er meldinger 24/7 og telefoner. Meldinger på telefonen, ringing og gjerne samme melding både på telefon og facebook etc. Det tar helt av! Jeg er et ganske ærlig og åpent menneske så allerede ved start forteller jeg at jeg ikke er en sånn person som vil ha det for intenst. Alikevell så tar det av, det er kjærlighetserklæringer og gaver og alt mulig over en lav sko. Jeg får helt noia! Jeg blir rett og slett skremt når folk er så sinnsykt intense. Dermed ender det opp med at jeg dumper dem/kutter dem ut før jeg overhodet har fått tid til å bli kjent med personen.

Bare nå kl 13 is på formiddagen har han som sist har vist interesse nå ringt 4(!!!!) ganger og sendt en drøss med meldinger! Jeg har rett og slett skrudd av telefonen og skal straks ta meg sammen og sende melding om at jeg herved ikke er intresert i å bli kjent lenger.

Kommer til å føle meg som DEN slemme bithen igjen for 3 gang på ganske kort tid. Jeg hater å såre folk men er det virkelig sånn at alle ønsker en så sterk intensitet på "greia"? Som tar så sinnsykt av?

Håper for guds skyld det ikke bare er jeg som for noia av sånt noe!

Det er heller ikke noe sukkerfenomen sånn jeg ser det kun 1 av de 3 ble jeg kjent med via sukker.

Håper på noen gode råd, spesielt fra dere menn. Hva skal jeg si for at dere ikke skal være så intense? Føler jeg sier veldig bra i fra sånn helt med en gang men det hjelper jo ikke ! :S

Skjult ID med pseudonym santonse ma. 5 aug. 2013 14:16

Jeg er nok en av de som tidligere kunne oppfattes som litt intens, dog ikke så ille som det du skisserer her!

Har etterhvert skjønt at det nok ikke er veien å gå.. Men det KAN være vanskelig å balansere dette, da noen gjerne liker mye kontakt, mens andre som deg selv ikke liker det.. Derfor sier jeg alltid ifra når jeg innleder kontakt med noen at om de føler jeg er for intens, så må de si ifra, likeså sier jeg ifra om hun er for intens..

Når det gjelder direkte råd til deg, så har jeg vel ikke noe bedre råd en at om de ikke respekterer når du sier fra så har de et problem og ikke du :)
(skjønt det blir jo faktisk ditt problem)

Skjult ID med pseudonym Lemon ma. 5 aug. 2013 14:19

Høres ut som du skriver med menn som knapt har datet før. Sosiale normer har jo åpenbar gått forbi dem, så jeg tror du burde bli bedre til å filtrere i første omgang. Sliter med å tro at de som er så bortreist når det kommer til basale retningslinjer vedrørende kommunikasjon og kontakt, kan skrive en god profiltekst og manøvrere seg knirkfritt gjennom melding- og chattestadet før en utleverer telefonnummer og/eller facebook .

Siden dette utrolig nok er noe du har opplevd ofte (?) synes jeg du burde bli mer kynisk i valgene. Du er selvsagt ingen slem bitch. De som maser sånn, er åpenbart helt nedsnødd generelt. Kom deg unna.

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 14:22 Privat melding

Dette hørtes jo ganske sinnsykt ut, men har du forsøkt å bare be dem roe seg ned?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 5 aug. 2013 14:22

jammen så gje no stakkeren litt fitte da,så ska du sjå han roer seg...:)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 5 aug. 2013 14:32

Takk for respons.

Har jo forståelse for at alle ikke er like når det kommer til intensitet og er det noen følelser i bildet så er det kansje vanskelig å holde litt igjen.

Santonse ja er sånn jeg tenker og at jeg har nå i allefall sagt fra og om de ikke respekterer det så..men sukk det virker liksom ikke som de klarer å la være? :S

xadre

Har absolutt bedt dem om å roe seg ned ja, opptil flere ganger også. Han ene jeg deita (nr2 om man kan si det sånn) roet seg ned noen hakk første gang jeg sa fra for så å ta helt av igjen et par dager senere :S

Lemon

Alle 3 har hatt lange samboerskap bak seg og flere lange forhold. Han ene var ganske mye eldre enn meg( derfor tenkte jeg og at han kansje var mer rolig i intensiteten enn de yngre jeg har deita) men nei det var han slett ikke. Han hadde 3 samboerskap bak seg og barn i tilegg. En annen var yngre enn meg og hadde vært i et 5 år langt samboerskap og han siste her nå har og hatt et 5 år langt samboerskap + et forhold på 2 år.

Så jeg vet ikke helt jeg? Er ikke sånn at jeg er enkel å få date med heller. Skal mye til for at jeg sier ja til å gi ut nr på byen etc. Nettop fordi jeg vet hvor mye surr det ofte ender med å bli. Hvor mye mas.

Kan det være at siden jeg er så laid back at de på en måte tar mere av pga det?

Jeg vet vertfall en ting, når jeg ikke takler en mans intensitet allerede i en dating og bli kjent fase takler jeg det vertfall ikke senere.

blæ vil bare ha en som er litt lik som meg der jeg, litt rolig mann som tar det litt gradvis og ikke tar helt av på 1-2-3 :)

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 14:41 Privat melding

Jeg syne også det er litt vanskelig å vite hvor "på'n" jeg skal være, men det er likevel på ett helt annet plan en dette. Mer type "nå har vi avtalt en date, skal jeg la være å sende flere meldinger til etter daten?"

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 5 aug. 2013 14:47

@-m-

Bare å sende meg en melding det vet du. Kommer ikke til å bli bombadert med meldinger fra meg. ;)

Mulig det er et eller annet som gjør at de føler at de må virkelig jobbe mye for å holde på interessen din.
Derfor sender de en haug med meldinger og sånn for å være sikker på at du forstår at de er interesserte.

Ser for meg at det er motsatt for meg. At jeg kan gå glipp av damer fordi jeg er så laidback at de forveksler det med å ikke være interessert. :P

Skjult ID med pseudonym Pierced ma. 5 aug. 2013 14:49

Har akkurat samme problemet med en herremann, og jeg har sagt flere ganger nå at det blir altfor mye mas, men ikke det "hintet" tar han ikke en gang når det ikke lenger er ett hint men rett å slett noe jeg har sagt rett ut. Kjære vene, jeg holder på å bli helt klin kokos.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 5 aug. 2013 15:11

xadre

Ja det var et mere likt nivå som meg, klart er jo litt vanskelig å vite det der med intensiteten. Men din holdning der likte jeg, det er mer som jeg tenker :) Phu bra å høre det fins noen menn der ute som ikke er så intens.

powpow

Ja det virker nesten litt sånn, enda jeg har fortalt at rett ut at menn som er for mye "på" får jeg noia av og da stikker jeg rimelig fort min vei. Ja gjelder å finne den balansen der da med å ikke virke uintresert men samtidig intresert :P :)

Pierced

Ja ikke sant! Det er det jeg mener og, når det ikke engang er et hint men man sier det faktisk rett ut. Til og med da tar de ikke "hintet" :P Holdt på å bli totalt gal i dag selv skal jeg si deg. Tok helt av på meldings og ringe fronten. Men nå kutta jeg han helt ut, selv om jeg måtte si det samme på typ 5 meldinger før han sluttet å sende fler :S Aff..!! Guud så lei jeg blir av sånne :S

Skjult ID med pseudonym Pierced ma. 5 aug. 2013 15:14

Det er helt grusomt, for det ender jo oftest opp med at det er du(jeg) som er den slemme, som ikke vil ha mer kontakt. Jeg har sagt til en og samme fyr 5 ganger nå at vi kan holde kontakten, men at jeg ikke orker alt maset, og det må bli roligere. Det er Facebook, meldinger, chat. Seriøst hver gang jeg logger inn på Facebook er han der i løpet av sekunder. Og hvis jeg ikke svarer er jeg "forbanna overlegen". Thank you, thank you very much liksom..

(mann 37 år fra Akershus) ma. 5 aug. 2013 15:24 Privat melding

Intressant tråd da jeg selv har erfart dette med jenter fra diverse dating sider hvor ting skal skje veldig fort. Ei ville bli sammen meg på under 48 timer, ei anna ei ble sjalu fordi jeg skulle i en bursdagsfest hvor det var andre jenter til stede, og denne jenta hadde kjent meg i 24 timer. Også opplevd på dater at jenter begynner å snakke om hvor mye de vil ha unger hvis man skulle treffe den "rette" og hvor "viktig" det er å snakke om på den første daten, men det blir helt feil for meg da en date i mine øyne er til får å bli kjent og ikke framtidsplaner fra dag 1.
Helt greit at man ønsker barn, men det trenger ikke å være samtale emne nr 1 på den første daten etter min mening.

Videre så synes jeg TS er i sin fulle rett å avise folk som blir forpågående og masete, og mye kontakten i starten er en balansegang.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 5 aug. 2013 15:42

Pierced

Ja! Liker ikke å føle meg som "den slemme" men man MÅ jo. Samme her kan ikke gå inn på face engang. Han siste fyrn nå tok jeg rett og slett å blokka fra face, for når jeg gikk inn dit nå var det et lass med meldinger der og :S Altså jeg liker jo ikke engang om venner er så intense! Nei hoff altså, vanskelig å vite om folk er sånn før man blir kjent og, det kan man jo liksom ikke vite :P

bestorp

Hoff høres ut som vi har ganske like erfaringer bare med motsatt kjønn. Jeg friker og ut over fremtidsplaner osv allerede etter 1-2-3 date. Spesielt menn som nærmer seg 30 er veldig intense på akkurat det der, hvor mange barn man ønsker, hvor man eventuelt skal flytte henn osv osv. Det er da sånt man eventuelt finner ut laaaaaangt frem i tid! jeeses må da i det minste ha blitt et par først :P Takk skal du ha :) Jeg får fortsette å avise de intense, det er jo ikke noe for meg uansett. Litt godt å lese denne tråden nå å se at det er flere som meg :) Begynte jo nesten å lure på om det var normalen. Har ikke deita SÅ mye. Holder jo som regel godt igjen der, bare tenkte det var på tide å prøve å si ja litt mer igjen..:P Men fikk noia av de siste måneders erfaringer ja!

Skjult ID ma. 5 aug. 2013 15:51

Kan ikke si jeg har opplevd dette i det heletatt. Ikke en av de ca femti damene fra sukker jeg har hatt sex med, har oppført seg slik.

For min del høres det ut som dere dater skrullinger. Bør kanskje filtrere litt bedre på forhånd?

(mann 32 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 16:18 Privat melding

Haha. Passer perfekt inn i min teori. Menn må vere meir laid-back. Damer må vere meir på.

Ingen menn sutrer om kor masete damer er. Alle damer sutrer over dette.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 5 aug. 2013 16:36 Privat melding

Personlig liker jeg å bli kjent med personer jeg interesserer meg for, og da blir det naturligvis en del kontakt. Blir fort en del SMS'er i løpet av en dag, men det virker å være greit, får jo svar relativt kjapt hver gang.

Synes dette går av seg selv, der hvor man ikke connecter så dør ting ut av seg selv, mens der man connecter så føles det bare topp hver gang man får en melding fra vedkommende :)

Synes i grunn innholdet på meldingene er mer vesentlig. Det som skremmer meg er når det kommer frem at dama er desperat etter ett forhold at hun egentlig ikke bryr seg om hvem fyren er.

Jeg og Bestorp var på nevnte bursdagsfest hvor vi fikk meldinger fra samme dama samtidig. Et stalltips bør være å ikke forsøke opp to kamerater på samme tid når man til og med vet at de snakker sammen den kvelden :)

Skjult ID med pseudonym Pierced ma. 5 aug. 2013 16:36

@Haimon, Joda, det er faktisk mange menn som "sutrer" over dette.
Og du hadde vel blitt stressa/lei du og om ett av det motsatte kjønn prøvde å kontakte deg til alle døgnets tider, meldinger, telefoner, Facebook og diverse i bli-kjent fasen. Ikke prøv å overbevis meg om noe annet, for det tror jeg alle ville blitt lei av.

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 5 aug. 2013 17:26

Dette gjelder ikke bare fra menn til damer.

Mitt råd er bare å fortsette å si ifra om hvordan du vil ha det. Prøv gjerne også å vis fram din kyniske side (selv om den kanskje ikke er din mest framtredende) i noen situasjoner eller samtalemner for å få gehør og respekt av vedkommende. Det er en kynisk handling å avslutte et forhold - vis at du er kapabel til å utføre det!

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 5 aug. 2013 18:20 Privat melding

Har gjort noen erfaringer med dette selv. Er også en veldig åpen person og det kan få andre til å føle at de kjenner deg veldig fort og at de da ikke hører så mye på akkurat det du sa om å ta det rolig. Det er ikke sikkert at du selv er klar over at du kanskje sender ut blandede signaler? Og hva de skjønner med det å ikke ta det for intenst kan jo være så mangt. Så kanskje kan det ha med hvor mye du gir av deg selv? Men når det er sagt så er det jo noen som ikke tar hintet uansett hvis de liker deg :/

Kanskje du skulle vente litt med å gi ut dine personlige kontaktopplysninger før du vet mer om de du dater, så slipper du å bli plaget? Går fint å date noen ganger til en finner ut litt mer og bare ha kontakt gjennom sukker, evt en mailadresse som ikke forteller hvem du er eller mobil med skjult nummer :) Sånn velger jeg å gjøre det nå :)

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 5 aug. 2013 18:35 Privat melding

Hvis en er ærlig og sier hvorfor og de ikke synes det er greit, så er det kanskje like greit å få lukt de bort ;)

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 5 aug. 2013 18:51 Privat melding

Hehe, mange raringer her.... lykke til :P

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ma. 5 aug. 2013 19:13 Privat melding

"La alltid en jente sjekke deg. Det er mye enklere spør du meg." - Jokke. :D

1. Du ga beskjed, han hørte ikke etter, du kuttet kontakten = applaus og helt riktig reaksjon.
2. Det er ingen 2. Se 1.

Men rart at du opplever dette gang på gang, velger du ut menn som er takknemmelig langt inn i sjela for at de får kontakte deg? Kanskje du må heve krava litt?

Jeg er selv et "hus som ikke blir solgt" - på tredje året nå, men jeg blir bare roligere og roligere...hadde nok følt at jeg maset om jeg hadde ringt to dager på rad. :) - men får jeg dialog på sms eller pr mail/meldinger og jeg er "pålogget" og i skrivemodus så svarer jeg jo med en gang, men da antar jeg jo også at den andre er i samme modus. Men ringe, ikke før jeg har noe nytt å snakke om :)

Skjult ID med pseudonym Mann ma. 5 aug. 2013 19:16

Noe gjør du galt når du opplever dette gang på gang. Greit disse er halvsaiko mammadalter, men det er du som velger dem.

Skjult ID med pseudonym afrodite ma. 5 aug. 2013 19:41

Tror ikke trådstarter gjør noe galt. Har selv opplevd dette mange ganger. Jeg kunne saktens bedt dem ta det rolig (gjentatt meg selv der) men utfallet ville blitt det samme: dette er tildels umoden menn - som er vandt med å få det som de vil...

Skjult ID med pseudonym hansen ma. 5 aug. 2013 19:47

Det høres jo voldsomt ut, men kan det være slik at disse mennene opplever et behov for bekreftelse fra din side at du virkelig er interessert?

Har selv tatt meg i å være litt i overkant på dersom dama opptrer kjølig og jeg er interessert. Dog, jeg sender ikke ny SMS dersom jeg ikke har fått svar på den forrige.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare ma. 5 aug. 2013 19:54

@afrodite - dere kommer i kontakt med de samme karene :D

Skjult ID med pseudonym imso82 ma. 5 aug. 2013 19:55

Svaret her er jo enkelt og greit at det er forskjell fra person til person bare. Noen ønsker mye kontakt hele tiden, og andre mindre. Dette har jeg selv sett i venneflokken med både kvinner og menn.

Jeg personlig er også noe mer "laidback". Greit med daglig kontakt, men holder med en telefon ev. nattamelding el. om vi ikke møtes den dagen.

Skjult ID med pseudonym Joda ma. 5 aug. 2013 20:27

TS trenger ikke gjøren noe feil. Har akkurat hatt en mann etter meg i en uke, som ikke lot meg får noe tid utem kontakt. Vi bor ikke sammen, men hvis jeg f.eks sa at jeg ville hvile før middag før vi skulle ut, så fikk jeg melding med "våken?" eller "sovet godt?" etter maks to timer. grrr. Han var kjekk som bare det. Og vant med at damene er interessert en stund. Så stikker de visstnok.. Og jeg skjønner jo hvorfor. Jeg er ikke interessert lenger for å si det sånn.

Husk: Du må alltid la den andre få savne deg litt innimellom.

Skjult ID med pseudonym Pronto ma. 5 aug. 2013 20:33

Hmmm.... Som mann får jeg som oftest tilbakemelding om at jeg skulle vært mer "på"... virker som kvinner blir usikre av at jeg er såpass laidback som jeg er....

(mann 37 år fra Buskerud) ma. 5 aug. 2013 20:46 Privat melding

Klart, om man er alt for lite på'n virker man jo bare uinteressert.
Jeg har ett annet relatert problem også. Jeg sjekker dette forumet ganske mye, og gjerne via mobil. Ser vel ut som om jeg alltid er pålogget, og det kan vel også skape en del missforståelser.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 5 aug. 2013 21:19

Mye intresangt som nevnes her :) Flott å se andres meninger og tanker tydeligvis flere damer som opplever dette :)

Skjult ID med pseudonym rattatoill ti. 6 aug. 2013 00:50

@ts
Du hadde likt min mangel av intensitet:-p

Skjult ID med pseudonym stag ti. 6 aug. 2013 01:01

Og jeg som trodde jeg var for intens, med å sende min siste date melding annen hver dag:p

Skjult ID med pseudonym Kua ti. 6 aug. 2013 02:11

Du må ikke være sååå bra i senga, da fikser det seg av seg selv, kanskje!

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 6 aug. 2013 08:58

For mye kontakt, for lite kontakt... for lange meldinger, for korte meldinger... for mange meldinger, for lite meldinger....

Ja ja...

(mann 36 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 09:35 Privat melding

Da har jeg fått min dose med faglige oppdateringer fra forumet. Og for ikke å virke for intens så bør jeg vel nå logge ut i minst 72 timer før jeg kan komme tilbake en times tid, men dog ikke sende mer enn to meldinger og ett foruminnlegg.

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 6 aug. 2013 11:28

Er det så mye å si om dette, da? Det er jo overhodet ikke normalt å holde på sånn, så det er et klart goodbyeFinnes nok av "normale" menn der ute til å ofre disse noe tid og oppmerksomhet

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 6 aug. 2013 11:37

"...til ikke å ofre dissse..."

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 6 aug. 2013 11:38

disse ha ha. klikk.
jeg synes du burde disse de.

Skjult ID med pseudonym -E ti. 6 aug. 2013 13:54

Er veldig forskjell på intensitet ja. Har opplevd å så og si bli kjeftet på for ikke å svare, blei stressa jeg:-S