Alle innlegg Sukkerforum

Progresjon på datinga?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrane... ma. 11 aug. 2008 20:51

Hei alle kvinnar!
Eg er relativt fersk i singeltilværelsen etter å ha vært i eit langt forhald som tok slutt i mars. Ka er for offensivt /defensivt med tanke på fysisk tilnærmingar som kosing, stryking, hånd i hånd, kyssing? Menn blir fort skulda for å tafse eller være ute etter ein ting. Når begynner ei kvinne å lure på om ein mann faktisk er fysisk tiltrukket av henne? Når mister kvinna interessa viss mannen er for defensiv?

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 11 aug. 2008 21:05

Det varierer!

Noen hopper til køys første kvelden, og lever happely ever after, andre gir en kameratklem etter 3 måneder....

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi ma. 11 aug. 2008 23:18

Jeg hadde følt det påtrengende med for mye kontakt på første daten, en klem når man sier hade holder massevis. Også er jeg generelt forsiktig med å date folk som ikke har vært single så lenge, er redd for å blir brukt som rebounding bare.

Skjult ID med pseudonym Dingo ma. 11 aug. 2008 23:29

TS:

Jeg tror du trygt kan droppe antagelsen om at alle kvinner tenker/reagerer likt :-)

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 12 aug. 2008 01:09 Privat melding

"Den som venter venter
Den som får se får se"

(Dum Dum Boys, Enhjørningen)
http://www.lyricstime.com/dumdum-boys-enhj-rning-lyrics.html

Skjult ID med pseudonym Leonis ti. 12 aug. 2008 20:03

@TS Her er det store individuelle forskjeller - eller skal vi si kulturforskjeller, både i Norge og når du tar en flytur til andre land...

Her hjemme har vi f.eks hele spekteret fra dypt religiøse til høyst frigjorte! Så hva som for ei jente er så lite at hun vil lure på om du er uinteressert eller 'munk' er langt over grensen for hva hva ei annen jente vil karakterisere som 'seksuell trakassering' overfor hele venninnekretsen og det som værre er, så det hadde vært fint om våre oppegående jenter viser litt forståelse for at dette ikke er så lett å gjette seg fram til når mannen forventes å ta initiativet (og feministene har jo i årevis kjørt bøllekurs hvor jentene har lært å si "NEI!!" og ikke "nei takk", noe jeg flere ganger har vært nødt til å forklare latin-amerikanske jenter, som selv har lært å ta første tilnærming som et kompliment og markere grenser på en høflig & bestemt måte).