Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er det lettere for damer å få seg en date her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pedrosjof ti. 6 aug. 2013 00:11

Altså hvorfor er det lettere for dem her en for mannfolk? Kontra der ute.

Om jeg hadde hatt ett godt nettverk av damer eller gått skole, da hadde jeg neppe hatt noe behov for å være her. Men det har jeg ikke, har prøvd det meste, skrevet lang og god profil tekst, kort og nå landet på midt i mellom. Mest bare bilder av ansikt, er ikke fotogen men tror ikke jeg ser fæl ut på bildene. Men fremdeles så svinger interessen med svar veldig. Perioder hvor en del svarer, men så faller de av lasset.

(mann 36 år fra Hordaland) ti. 6 aug. 2013 00:19 Privat melding

Fordi nettdating er en ekstremversjon av virkeligheten. Det er menn som jakter IRL, men det er begrenset hvor mange man kan sjekke opp om gangen. Her inne kan man sjekke opp 100 stykker i timen om man er effektiv. Da en del gutter benytter seg av denne effektive arenaen ender mange jenter opp med mange mail i fra et relativt få gutter. Dermed drukner de guttene som ikke sender mail til alle de ser i mailene til alle desperadoene, de lager rett og slett så mye støy at mange jenter ikke gidder å lese alle mail eller selv ta kontakt.

Hadde disse desperadoene tatt seg litt bedre tid med hver jente hadde flere "seriøse" gutter kommet igjennom til damene og flere hadde opplevd å få svar.

Skjult ID med pseudonym pedrosjof ti. 6 aug. 2013 00:37

Mulig det du cris:p

Har vært her i litt over ett år og fått 7 dates tror jeg. Det er egentlig veeeldig lite, når jeg faktisk har brukt tid her.

Før jeg fikk profil på sukker, har jeg blitt avvist 2 ganger i hele mitt liv. Hvis man trekker fra barndom og barfyll. Klager litt nå, men jeg klarer bare ikke å forstå hvordan det kan gå så galt:p

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 6 aug. 2013 00:44

fordi månen stod opp i sør....

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 08:25

....kan ikke si meg enig med at det er lettere for damer her inne, men....dette sukker stedet er ikke for seriøse aktører, men det har du gjerne erfart gjennom året........?
Kanskje to på tusen......her inne er det mange med stort nettverk, gode jobber, sexskryt og et bra utseende, så min gode mann....det har ikkeno med det å gjøre....
Bilde er en viktig faktor for den individuelle, men du må vite hva DU ønsker og hva DU ser etter....du må kunne luke hva du vil ha og fortelle kort i profil hvem og hva....da luker du mye, av hva du ikke ønsker, så kanskje da får du svar fra den el de du ønsker.......jeg er selv en oppegående dame, ok utseende,utdannelse, jobb, hus, nettverk og venner.....sosial mm, men er nå her likevel......men er snart ute og skal IKKE tilbake her, da dette forumet eller sukkersiden er av en utrolig dårlig karakter og svært få seriøse mennesker.....og ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, kjære mann :-) lykke til...........fra en dame :-)

Skjult ID med pseudonym målfrid ti. 6 aug. 2013 08:31

Det kan jo ikke være lettere for damer å få seg en date, hun må jo gå på den med noen. Har ikke vært på så mange "sukkerdater" selv, men de jeg har pratet med har jeg jo truffet.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 08:45 Privat melding

Mener du dette spørsmålet seriøst, altså du greier ikke å finne ut av det selv? Sorry tonen jeg kommer med her, men det er da ikke vanskelig å forstå at pga kvinner har "makta" i kjønnsmarkedet, så er det slik at de får tilbud, og takker ja til den de liker aller best.

Mange kvinner får brev fra menn dagelig. Hadde situasjonen vært omvendt, så hadde du kunnet velge og vrake over den som du likte best, og da er det ikke mye som skal til for at du drar på date med personen, avhengig av andre faktorer selvfølgelig.

Uansett, poenget er at de har mye større mulighet til å møte noen, enkelt og greit.