Alle innlegg Sukkerforum

Når får vi date gutter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skriveline ti. 6 aug. 2013 00:16

Til dere menn- er en ting jeg lurer på. Hvis dere er interessert i en dame, og sendt noen hyggelige meldinger- skal det mye til før dere hopper i det og ber med dama ut?
Er det ikke sånn at ER dere interessert så skjønner vi det? Eller er dere litt lure og holder på med taktikk og spill?

Skjult ID med pseudonym Tips ti. 6 aug. 2013 00:25

Jeg vet ikke om jeg egentlig er interessert før jeg har truffet noen ansikt til ansikt, så jeg inviterer til date så fort som mulig. Er hun nølende til det så går jeg videre, for pyser passer jeg ikke sammen med.

Skjult ID med pseudonym rve ti. 6 aug. 2013 00:26

No games. Er jeg interessert ber jeg om en date, men det er jo ikke alltid jeg er helt sikker på hvor interessert jeg er. Kanskje er synes jeg du er interessant, men bor for langt unna, eller jeg dater allerede noen andre, men vet ikke helt hvor det bærer hen og har hverken lyst til å brenne broer ved å avslå deg, eller å bedra dere begge ved å date flere på en gang.

Skjult ID med pseudonym Tips ti. 6 aug. 2013 00:27

Og spill er helt latterlig, jeg vil ha en medspiller i så fall, ikke en motspiller.

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 6 aug. 2013 08:00

Hvorfor er det nødvendigvis menn som skal be dama med ut? Hvis dere jenter er interessert, så er det jo bare å spørre selv :)

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 08:05

TS: er ikke interessert før vi treffes. Hvordan man oppfatter noen på nett og i virkeligheten er ofte helt forskjellig.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 08:50 Privat melding

skal det mye til før dere hopper i det og ber med dama ut? - Nei ikke i det hele tatt

Er det ikke sånn at ER dere interessert så skjønner vi det? - Har null peiling, går ikke ut i fra at noen er tankelesere, så jeg sier heller i fra, så får hun takle det som hun vil!

Eller er dere litt lure og holder på med taktikk og spill? - Nei, spill er turnoff, og legger jeg merke til at jenta driver med noe slags spill så mister jeg interessen rimelig fort. Åpenhet og ærligehet er alpha omega for meg!

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 08:56

Rasec++

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 aug. 2013 14:21

Ikke noe spill eller tull her i gården. Er jeg interessert så skjønner du det. Og ja, jeg ville hoppet i det og bedt deg ut for en kaffe/te/brus for å se om dette kan være noe. ;)

Skjult ID med pseudonym hårek ti. 6 aug. 2013 15:45

Hvis du er interessert - hvorfor spør du ikke selv? Er du virkelig ute etter noen som er så forstokka at han ikke takler å bli invitert ut?

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 6 aug. 2013 16:00

Lang brevveksling gir lett vennskap, mens raske initiativ til å treffes gir grunnlag for litt spenning, som kan gi den nødvendige kribling. Derfor tar jeg gjerne initiativ til å treffes om jeg tror på noe mer.
Ellers kan jo sommeren tukle det til litt, begge bør jo helst være i samme område.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 6 aug. 2013 18:21 Privat melding

Jeg synes gutta skal ta litt initiativ, og de som ikke gjør det er ikke noe for meg uansett.

Need a strong man!!

Skjult ID med pseudonym flaske ti. 6 aug. 2013 18:48

Jeg setter forholdene til rette for et møte så raskt det passer i min timeplan. Det hender at jeg har en travel uke, eller at jeg alt har avtalt et møte med en annen. Da passer det kanskje ikke å invitere til noe før over helgen, eller den første uken. Med en gang enten den første planlagte daten er unnagjort og jeg har gjort meg opp en mening, så planlegger jeg for neste møte. Utfallet av forrige date, avgjør hvem som får være med på neste.

Skjult ID med pseudonym skytt ti. 6 aug. 2013 19:01

Jeg tenker at folk er forskjellige her inne som i livet forøvrig. Lurer jeg på noe spør jeg. Liker ikke gå rundt å gruble. Velger også å satse på kun en hest av gangen. Vet at det er større sjanser for en liten gevinst ved å spre innsatsen på mange potensielle, men jeg er ikke ute etter små gevinster. Jeg er ute etter å treffe innertieren, og det tror jeg glipper hvis jeg ikke tar meg tid til å bli kjent med en om gangen...

(mann 36 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 19:04 Privat melding

Jau da, dere er så flinke atte :)

Skjult ID med pseudonym greiere ti. 6 aug. 2013 21:50

Liker jeg dama hopper jeg idet så fort som mulig....

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 6 aug. 2013 22:03

Fint lite med tankelesere her vil jeg tro, så få vil vel klare å plukke opp interessenivået uten at det faktisk sies.

Men er jo bare å spørre om date etter 3-4 meldinger om man merker hun virker litt interessert også, ikke bare sånn svare på spørsmål og ikke noe mer. Det er jo da man finner ut om man er interessert og ikke bare litt nysgjerrig :)

Men er fortsatt ikke ulovlig å vise litt nysgjerrighet selv, ei heller gjøre motparten nysgjerrig :)

Skjult ID med pseudonym manif ti. 6 aug. 2013 22:14

TS: du skulle kanskje ikke tro det, men jeg har aldri tatt sørlig med initiativ overfor damer. Det betyr ikke at jeg ikke vil leke med dem. Jeg kjører taktikk/ spill, og ikke faan om jeg skal gi for mye oppmerksomhet til en dame. Hun skal komme til meg. Men fikk plutselig en bedre forståelse for alle de damene som har flørtet med meg,uten noe mer, men heller ventet på at jeg skal ta initiativet. Damene er altså gira, men de tørr ikke mer, det stopper opp, og de får ikke det de vil ha. Tragisk. HVor mange relasjoner stopper opp pga tafatte, feige damer? Jeg er selv feig. Men generelt sett, hvor mange damer er det som tenker, forventer at mennene skal ta initiativet.

Tenker damer som Pam så forstår jeg hvorfor damene ikke maser mer på meg. Er det mulig for en dame å mase og gi en mann skikkelig med oppmerksomhet, selv om han ikke viser veldig til interesse, selv om hun har skikkelig lyst på han? Det er fana meg nesten umulig. Tragisk.

Skjult ID med pseudonym skriveline ti. 6 aug. 2013 22:35

Kall meg utdatert, bak mål eller tafatt, jeg har ennå til gode å be en mann med ut her på sukker. Og det har ihvertfall vært 2 ganger som jeg har hatt kjempelyst. Men jeg har tenkt som så at hadde han villet så hadde han spurt.. Og det virker som etter hva jeg leser her at i de fleste tilfeller så hadde han spurt, OM HAN HADDE VILLET.

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 6 aug. 2013 22:46

Men så kan det være din lave interesse tilbake som gjør at han ikke gidder spørre, så da får man en sånn catch 22. Hvem har egentlig skylden da? ;) Du må nok selv gjøre noe for at han i det hele tatt skal ville spørre da så. Så lener du deg tilbake og bare forventer enveis så går du nok glipp av mange bra menn.

Skjult ID med pseudonym skriveline ti. 6 aug. 2013 23:06

Men vet du @humor jeg er "på". Flørter og er virkelig ikke avvisende i det hele tatt. Kanskje jeg er for "ivrig"??
Vanskelig å vurdere seg selv sånn, og det spørs jo også veldig på hvem som sitter på den andre siden. Men for å si det sånn- hadde det vært en god match hadde man vel kanskje kommet frem til at den eneste lure løsningen var å treffes.. ?? For da hadde vel samtalen bare kjørt avgårde.

Et prakteksempel her: jeg var inne på en annen slags kontaktannonse et helt annet sted. Der var det absolutt ikke noen poengscore for hvor godt man matchet, ei heller bilde. Kom i "snakk" med en type, og vi hadde supergod kjemi.. så vi fant ut at vi bare måtte treffes. Hadde verdens utroligste hyggeligste blind-date med kaffe og tur, han var ordentlig klar for date nr 2, men jeg backet ut pga av at plutselig meldte min x og faren til mine barn seg.. jeg ble litt satt ut av det, så ville da avvente hele situasjonen med denne nye daten. Fortalte han ærlig hvordan det lå an. Det ble bare en rask fundering fra min side, at den x´en faktisk ikke var noe å gruble på, men da jeg så spurte om herr blind-date ville treffes ville han ikke det lenger.. Det var veldig synd, tenkte jeg..
Så gikk det et års tid, så ser jeg plutselig herr blind-date her inne på Sukker, med 97 i match..... han var der i 15 minutter, og forsvant ut igjen.. Jeg var ikke "super-medlem" på den tiden, men hadde det vært idag hadde jeg sendt han en melding sporenstreks.. Det hadde blitt mitt første initiativ på sukker;-) og det jeg egentlig mente er at har man en god tone så merker man det allerede i meldingene- selvom det selvfølgelig ikke alltid slår den veien..

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 6 aug. 2013 23:16 Privat melding

Når i f... skal jeg få en date da???

Skjult ID med pseudonym humor123 ti. 6 aug. 2013 23:19

Det er sant, har man en god tone så er det jo ikke noe problem å spørre om å treffes for egen del ihvertfall. Men man kan godt få nei om man spør selv om tonen er god, med mange rare begrunnelser, så er jo ikke noen garanti uansett. Må da være mer tilfredstillende å faktisk spørre selv om man er nysgjerrig enn alltid å bare vente på motparten eller? Men for all del, hver sin smak det :)

Noe av problemet er vel kanskje mer når man skal spørre for mange? Man skal jo ikke spørre for tidlig, ikke for sent osv osv, mange rare regler :p

Skjult ID med pseudonym skriveline ti. 6 aug. 2013 23:19

vil jo tro at den kommer any minute nå @Pandora ;-)

(mann 28 år fra Møre og Romsdal) ti. 6 aug. 2013 23:27 Privat melding

har enda ikkje datet damer her på sukker. har vert veldig nøyen på og gått gjennom relasjonsprofilen so har ikkje mange sidene med matcher over 90% ser også at det er mykje mindre fiske her på vestlandet enn når ein går lenger sør på so avstanden blir fort veldig lang. men trivest best og møte jenter ansikt til ansikt. føler praten går betre da og ein ser om ein har kjemien. det er heilt sikkertt.

Skjult ID med pseudonym Tips on. 7 aug. 2013 02:04

Men... la meg si at jeg spør som oftest damer med på date selv. Det er liksom mannen sin oppgave det tydeligvis. Men... når en dame spør meg med på date så er det et kjempestort pluss i boken for min del! Det viser initiativ og litt bein i nesa fra dama sin side, og er skikkelig turn on. Utgangspunktet for min del er da mye bedre, da man vet at dette ikke er snakk om en tafatt dame, men en utradisjonell sterk kvinne med litt bein i nesen. Tenk litt på det damer til senere ;)

Skjult ID med pseudonym Dag on. 7 aug. 2013 11:07

Fascinerende med bombastiske folk som Tips i andre innlegg, som konkluderer med at om dama er avventende/ikke sier ja til en rask date, så er hun pysete. Sikkert kult å gå på date med også..

Skjult ID med pseudonym Tips on. 7 aug. 2013 11:11

Ja, jeg gikk hardt ut der, det var dog en personlig preferanse og du skriver bombastisk og jeg finner vel det treffende ;)

Om jeg hadde skrevet tilbakeholdne da? Uansett viser det vel kun samme holdning/preferanse som det jeg skriver her.

Skjult ID med pseudonym Dag on. 7 aug. 2013 11:14

Det kan være hundre grunner til at hun ikke sier ja med en gang. Mensen, klippet seg for kort, må vente til det vokser ut, osv osv. :)

Samme som med treg til å svare-temaet;)

Skjult ID med pseudonym Tips on. 7 aug. 2013 11:27

Nettdating verdenen er hard og brutal, om man ikke kan date pga for kort hår, så er jo det... synd.

Men jeg tar poenget ditt, det kan være årsaker.

Personlig preferanse igjen er da et svar som for eksempel: "Ja, date høres veldig hyggelig ut, men på grunn av sånn og sånn kan jeg ikke før da og da".

Skjult ID med pseudonym tralalalal on. 7 aug. 2013 11:49

De jeg ikke har truffet innen 2-3 uker blir det sjelden til at jeg treffer må jeg innrømme. Man merker fort om man er veldig interessert i møte den andre eller ikke. Og vi karer (vel, jeg kan vel ikke snakke for absolutt alle, men...) synes forresten det er helt OK om damer tar initiativet i blant!