Alle innlegg Sukkerforum

Dater, har hatt sex. Han er likevel veldig aktiv her inne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym henne ti. 6 aug. 2013 12:49

Har vært på tre dater, hadde sex på siste date. Han viser fremdeles interesse. Han er likevel mye pålogget her inne...

Jeg har selv datet flere på en gang og ville ikke reagert dersom vi ikke hadde hatt sex enda. Men kjenner at jeg blir litt skeptisk av at han er her inne og, formoder jeg, leter etter dater etter vi har hatt sex :( Mon tro om jeg har sex med han og alle damene han for øyeblikket puler liksom :S

Jeg er logget inn på en venninnes profil, la ned min egen etter siste date for å konsentrere meg om hva dette kan føre til. Kunne fint levd med at han ikke legger ned profilen, men kjenner det plager meg at han logger seg inn hver dag.

Så, er det vanlig at man fortsetter å være her inne selv etter at man har funnet noen av interesse?

Skjult ID med pseudonym MrMister ti. 6 aug. 2013 12:57

Spør han da, det er bare han som kan svare på det.

Du spør på en måte "Er det normalt å drikke rød vin eller øl til en fin middag?"

Det er ingen fasit for akkurat han du dater som vi kan gi deg.

Personlig hadde jeg ikke vært her inne etter sex, men det er MEG, ikke han.

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 12:58

Vi damer legger av og til mer i sex enn det menn gjør. Har dere snakket om å være eksklusive eller er det noe du har tatt for gitt? Har du fortalt at du har lagt ned profilen din, og spurt han om det sammen? Hva er det som gjør at du måtte inn for å kontrollere om han fremdeles var her? Dersom du hadde en magefølelse på at dere ikke var på "samme sted" burde du nok ventet med å ha sex med han. Dessverre.

Skjult ID med pseudonym målfrid ti. 6 aug. 2013 12:59

Kanskje han bare er på forumet her;)

Skjult ID med pseudonym -s- ti. 6 aug. 2013 13:11

Klassisk problem dette. Det er uavklart hvor en "står ift til hverandre". Det verste er denne usikkerheten. En, eller begge, er fremdeles aktivt pålogget, dette ses selvsagt og det blir kanskje ikke snakket om (bare grublet på..). Det mest voksne er å snakke om det. Det blir veldig umodent å ikke kunne være åpne om dette, si det som det er. Har selv opplevd en mann som var lukket og lite åpen på akkurat dette (vi var begge aktivt pålogget etter noen dater). For min del er kommunikasjon alfa og omga, så dersom det ikke kan være åpenhet fra starten av mister jeg all lyst til å gå videre.

Skjult ID med pseudonym pc ti. 6 aug. 2013 13:12

@målfrid, jeg tenkte det samme! Kanskje han følger med i Forumet..... og da vil han mest sansynlig lese denne tråden også:-)

Dessuten er Sukker litt som med FB for meg! Jeg logger inn for å se om det har skjedd "noe nytt". Jeg har ikke vært i TSs situasjon, men jeg hadde ikke tatt det for gitt at "vi var sammen" etter tre dater, selv ikke etter sex på den tredje. Er ikke sex-en også en tilnærming for å se om man funker sammen?

(mann 32 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 13:14 Privat melding

Du kan jo prøve å seie til han at du ikkje dater andre for tida fordi du er begeistra for han, eller fordi det ikkje føles rett.

Eller du kan berre prøve å vere snill og vennlig mot han. Invitere han med på ting. Kafe. Restaurant. Svømmehall. Whatever. Og så ser dykk.

Det siste eg ville ha gjort var å prøve å presse han inn i eit forhold. Det nest siste eg ville ha gjort var å spørre han om han hadde sex med andre /gjekk på date med andre. Det er ein for stor grad av nysgjerrigheit synes eg.

Skjult ID med pseudonym prippen ti. 6 aug. 2013 13:18

jeg synes det nå bare er litt synd at verden er sånn jeg... litt sex her... ny date der... hrmffff

håper bare han leser forumet ja!!!!

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 6 aug. 2013 13:19

Han kanskje er lik deg, men ikke så kreativ. Eller han har kanskje ikke noen venn som han kan logge seg inn på Sukker på, for fremdeles å følge med på forumet. Han framstår helt åpent med at han er inne på Sukker. Mens du sniker deg inn, mens det skal se ut som du ikke er her. Jeg vet ikke hvem av dere jeg vurderer til høyest moral...

Du må ikke ta fra ham gleden og drømmene med å se på kvinner. Drømmer en noe annet enn virkelighet, og de kan du ikke ha tanker om å kontrollere uansett. Har du slike ambisjoner, spår jeg et forhold med en bred gråsone med temaer som det ikke er mulig å kommunisere om.

Skjult ID med pseudonym hårek ti. 6 aug. 2013 13:28

Sånn jeg ser det har du to valg:
Ett er at du snakker med han om forventningene dine, og får en avklaring på hvor dere står. Det andre er å leve med usikkerhet om "konkurransen". Det tredje som du har valgt: å spionere på han gjennom venninna di sin profil slår meg som ganske usunt. Det valget fører neppe til noe godt.

Skjult ID med pseudonym HarruHår ti. 6 aug. 2013 13:36

Selv om han er innom sukker betyr ikke det nødvendigvis at han ser etter andre. Sukker er vanedannende og like vanskelig å slutte med som nikotin. Må bare sjekke. Se hva som har skjedd på forum. Feks.

Selv er jeg i samme situasjon. Har datet og sexet en svært søt og attraktiv frøken. Likevel er jeg innom her, daglig. Det har det blitt en sterk vane å svippe innom sukker. Litt som å scrolle avisen, bare lese overskrifter. Tidsfordriv.

Hvis jeg var han ville jeg ikke blitt skremt eller reagert negativt dersom frøken strøken spurte meg på en voksen måte hvorfor jeg fortsatt logger på. Jeg liker henne og har ingenting å skjule. Man har da nok empati til å forstå at en date ville lure på noe slikt.

I motsatt scenario, derimot... negativ reaksjon.

Skjult ID med pseudonym HarruHår ti. 6 aug. 2013 13:39

Forøvrig litt skeptisk til din sneakyness, som andre. Vi får tillegge det østrogenet og satse på at det er der grensa går. :)

Skjult ID med pseudonym henne ti. 6 aug. 2013 13:51

Voksenmann: Moral min er vel ikke dårlig? Jeg har fattet interesse for han og mistet interessen for å date noen flere, så jeg la ned min profil. Hva er dårlig moral med det? Ja, jeg har sjekket om han er pålogget. Er det der den dårlige moralen ligger? Jo jo, kan muligens se den.
Og når det kommer til å presse han inn i et forhold; det er det siste jeg er ute etter. Har ikke behov for å kalle vår relasjon noe som helst, ei heller innskrenke friheten hans. Jeg har ingen ønsker om å brase inn i et forpliktende forhold selv - det er egentlig derfor jeg synes det er vanskelig å ta opp med han. Vil ikke han skal få den oppfattelsen, noe han jo lett vil få... Hva kommer til sex, er jeg nok mer lik menn enn den typiske kvinne. Jeg legger ikke all verden i det og tenker ikke at det skal være han og meg for alltid bare fordi vi har hatt oss. Men jeg synes det er greit å holde seg til en sexpartner av gangen, ikke minst med tanke på det hygieniske. Hvor turn on er det å muligens suge en pikk fri for ande damers safter, for å sette det litt på spissen...

Skjult ID med pseudonym henne ti. 6 aug. 2013 13:56

Harruhår: Ja, det er vel sniking da... Så først ved en ren tilfeldighet at han var pålogget, bare for å ha sagt det. Men etter det måtte jeg liksom sjekke om det bare var den ene gangen osv... Hehe, grensa går der :D

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 13:57

Han vasker nok de andre damenes safter av til det blir din tur TS;)

Skjult ID med pseudonym Hottubes ti. 6 aug. 2013 14:00

Hvis "kjæreste-samtalen" ikke har funnet sted ennå har han sitt på det rene. Dessverre for TS.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 6 aug. 2013 14:10

Henne:
Jeg vurderte ikke din seksuelle moral. Det var det moralske i at du - til tross for at du har lagt ned din profil, og framstår for ham og all verden som om du ikke er på Sukker - allikevel logger deg inn på Sukker. Og blir indignert over at han [også] fremdeles logger seg inn på Sukker. Og han er ærlig om det. Mens du lurer alle, i samarbeid med en medsammensvoren venninne. Det er enklere å se splinten i andres øyne enn bjelken i sitt eget...

Jeg anbefaler daglig innsmøring med tålmodighet. Etter tre dater og såvidt påbegynt å bli kjent med hverandres seksuelle match, ligger fremdeles hele spekteret åpent for hvordan dette går, vil jeg tro. Det kan vare i 30 år, eller 3 måneder. Men det er selvfølgelig prisverdig at du tar det seriøst. Det at han logger seg inn på Sukker, betyr ikke at han ikke tar det like seriøst.

Skjult ID med pseudonym henne ti. 6 aug. 2013 14:22

Voksenmann
Ja, jeg ser den... Nok en gang, ren tilfeldighet først gangen, men så måtte jeg liksom bare sjekke etter det. Får gi meg med det da ;)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 14:28 Privat melding

Seriøst, har du et problem med det så snakker du med han om det. Ikke vær så tafatt og vis at du bryr deg om at dere hadde sex.

Skjult ID med pseudonym henne ti. 6 aug. 2013 14:37

Jeg synes ikke det er snakk om å være tafatt. Dette ER jo på et veldig tidlig stadie. Det handler mer om å ikke gi feil inntrykk, altså at jeg er ute etter å spinne han inn og beholde han for alltid alltid. Jeg ønsker friheten selv, vil ikke defineres inn i noe forhold. At jeg da skal sette kjærestepraten på dagsorden, blir feil. Kanskje jeg kommer til å ta opp sexbiten etterhvert, inntil da får jeg bare ha sikker sex og se hvor det fører for min egen del.

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 14:54

At han fremdeles er svært aktiv også etter at dere har hatt sex er et veldig dårlig tegn , dette lover ikke bra.Håper jeg tar feil, men jeg har enda til gode å ta feil hittls..

Skjult ID med pseudonym SheWolf ti. 6 aug. 2013 15:00

Hvis du forventer at fordi en fyr fra Sukker bryr seg etter at dere har hatt sex, ja da har du ikke datet nok. Hvis sex gjør deg sårbar så bør du faktisk vente til du finner en som vil prøve å se om dere kan bli sammen. Ellers blir du bare sittende som den sårede parten.

De jeg har hatt sex med gir jeg katta i hva de gjør etterpå. Enten må du knulle som en mann, eller la være. Guttene er som rovdyr og jakter stadig på nye å ha sex med, du blir bare en i rekka. Eller du kan bli en "SheWolf" slik som meg og ta det for hva det er:))

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 6 aug. 2013 15:17

SheWolf:
Det er veldig hyggelig at det også finnes kvinner som deg, SheWolf! Mennesket er en av få dyrearter som har paringstid året rundt. Og i de månedene, årene eller tiårene med leting etter den altomfattende perfekte samlivspartner, trenger vi (æhhh, de fleste av oss / mange av oss) den kroppslige nærhet og sprudlende, følelsesmessige kav og energiflyt som sex kan gi. :-)

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 16:47

Ts, kanskje en av grunnene til at han er single ;-)

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 6 aug. 2013 17:03

Ok, så poenget er at du ØNSKER frihet til å gjøre hva du vil og skal ikke inn i noen slags forhold, men liker ikke at han faktisk allerede GJØR det? For meg så høres det ut som du vil ha pose i sekk.

Uansett så syntes jeg det blir tafatt enkelt og greit fordi dere kunne lett ha sluppet unna dette ved å snakke om det før dere hadde sex. Jeg kan faktisk være så dum at jeg spør en jente om hun er den som møter en eller flere om gangen, enten via meldinger eller når vi møtes første gang, og pleier å få samme spørsmål tilbake og da vet begge noe i det minste. Man har ingen garanti for at den andre sier sannheten, sånt er nå livet, men du har i alle fall vært åpen og ærlig.

Tenk, hva hadde du gjort hvis han hadde sagt at han møter flere damer om hverandre, og kan ha sex med de om det passet. Hadde du i det hele tatt møtt han, eller møtt han for så å hatt sex med han?

Husk, eneste vei til kjærlighet er ærlighet! ;)

Skjult ID med pseudonym henne ti. 6 aug. 2013 17:15

rasec
Dette ønsker jeg meg: flørt, kos og sex med en av gangen, da spesiellt når det kommer til sex. Jeg følger den gylne reglen selv; vil ikke at han skal ha sex med fler enn meg, dermed har ikke jeg sex med fler enn han...

Skjult ID med pseudonym *** ti. 6 aug. 2013 17:38

@henne
Han er arbeidsledig så han kan ha sex med mange, vet du... i arbeidstiden............

Skjult ID med pseudonym me too ti. 6 aug. 2013 19:05

@ Klara:

Blokkerer du han du dater og har forhåpninger til? Du vet at han ser det om han søker deg opp eller trykker på en av meldingene dere har sendt hverandre før?

Hadde en jeg datet blokkert meg fra Sukker hadde det vært en klar dealbreaker.

Skjult ID med pseudonym me too ti. 6 aug. 2013 19:15

@ rasec.

Den samtalen du snakker om har sjelden noe for seg. Jeg tok den en gang med en som var veldig mye pålogget og som jeg hadde datet i flere uker (sikkert hatt sex 10 ganger) Han sa at han overhodet ikke så seg om etter andre her inne. Likevel fortsatte han å være pålogget... Vet det er på kanten, men fikk også en venninne til å sende melding. Han ville gjerne treffe henne etter bare en melding. Så dessverre er det slik at det lyves i øst og i vest.

Få vil brenne broer ved å svare at "Joda, dater 3 stykker og holder den 4. litt varm" dersom det er sannheten. Da vet de at de mister alle sjanser hos den som spør. Så jeg tenker:

Blås i om han er pålogget til du føler at han burde holde seg til bare deg. Etter EN natt sammen, er det litt tidlig. DU vet jo ikke om det blir flere netter en gang.

Ved siste date stengte jeg egen profil og blåste en lang marsj i å sjekke eller spørre om hva han gjorde. Det føltes bedre å ikke være nysgjerrig. Vil faktisk anbefale det.

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 6 aug. 2013 20:27

Må nok si som flere her, ikke noe automatikk i at han ikke skal være på sukker etter 3 dates og litt sex. Jeg tror jeg hadde blitt litt skremt jeg hvis en mann etter det samme hadde spurt meg om å ikke være på sukker. Det blir for kontrollerende på et svært tidlig stadium.

sukker og andre datingsider div jeg er på kan jeg kutte ut hvis jeg er i et seriøst fohold. Noen få dates sees ikke på som det fra min side vertfall.

Tenker at et godt råd er at du ikke nevner det, bare dater han litt til og ser om han av egen fri vilje gjør det samme som deg og kutter ut sukker. Du kan vell umulig vite om det er han du vil ha allerede? I vertfall beundrer jeg deg den egenskapen. Samtidig som det høres litt slitsomt ut å få følelser så fort.

good luck.

Skjult ID ti. 6 aug. 2013 20:40

@ henne

Er akkurat som om jeg skulle ha skrevet det selv, har også opplevd akkurat det samme som deg medi en herifra. Forundrer meg ikke om det er samme mannen. Skjønner tankegangen og forvirringen din. Etter mye frem og tilbake en stund, ba jeg han dra til helvete. Jeg har ikke angret et sekund.

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 6 aug. 2013 23:59

Åpenlyst mannen vil ikke mer.da hadde du visst det.et laid skal ikke være intenting,men det har
det da blitt.så,la ham være,fisk nok det ute,men,deprimerende lesning egentlig.

Skjult ID on. 7 aug. 2013 00:06

Men femtitre om du leser hele så ser du jo at denne mannen fremdeles vil ha kontakt med henne, og da er det vel ikke så åpenlyst femtitre?

(mann 32 år fra Oslo) on. 7 aug. 2013 00:07 Privat melding

Det du seier er eigentleg dette:

Eg vil ikkje ha eit monogamt forhold, men det vil eg likevel.

Enten er du open for at han har sex med andre, eller så er du det ikkje. Om du kaller det eit forhold eller ikkje er vel riv ruskande likegyldig. Poenget er kor mykje fridom du gir han. Du gir ikkje han så mykje fridom.

Det der hygieniske er jo berre tull. Bruk kondom. Ved oralsex så er det jo ingen forskjell på om han har forhold som går føre seg no, eller om han har hatt mange forhold tidlegare.

Han dusjer sannsynlegvis mellom at han har hatt sex med andre og at han har sex med deg.

Det du prater om er mentalt. Du har lyst å eige han. Ha han for deg sjølv. Greitt det. Men då må du kalle det det.

Du har lyst på ekslusitivitet. Han skal berre ha sex med deg.

Skjult ID med pseudonym me too on. 7 aug. 2013 00:40

@ klara

Det var bare den biten med å blokkere noen du liker her inne jeg ikke forstod. Det betyr jo: Jeg vil kunne være her uten at du ser meg og uten at jeg evt. ser deg. (bortsett fra at den som blokkerer kan ta blokken av og på og følge med likevel....

@Haimon.

Hun er ikke åpen for at de skal ha sex med andre. Og du har et poeng ved å ta hevde at de er i et forhold. Men jeg tror jenter tenker mer sånn: VI har hatt sex, vi skal bare ha sex med hverandre framover og hvis vi trives med det skal vi bli SAMMEN. Senere. Men for menn føles det som man har blitt sammen allerede dersom man ikke kan ha sex med andre.

Artig.

(mann 32 år fra Oslo) on. 7 aug. 2013 07:52 Privat melding

Haha. Eg likte den. Du har uansett overtaket. Nei. Ho har uansett ikkje overtaket. Ho har overtaket over enkelte menn som tenker slik: Oi, endeleg. Eg får sex. No må eg verkeleg oppføre meg pent slik at eg ikkje øydelegg denne moglegheita for å få sex regelmessig.

Dette er jo berre drømmesituasjonen for ei jente å vere i. Not.

Skjult ID med pseudonym rasec on. 7 aug. 2013 08:09

@henne, hadde jeg vært han karen, og du sa eksat de tingene der til meg, så hadde jeg ikke hatt noe behov for å gå rundt å se meg etter noe mere, enkelt og greit. Men det er meg og hvordan jeg er som person.

@me too, det er derfor jeg skrev "Man har ingen garanti for at den andre sier sannheten, sånt er nå livet, men du har i alle fall vært åpen og ærlig." Poenget mitt er at man kan uansett bare gjøre noe med hva man selv tenker og gjør, ikke andre. Har man snakket sammen og sagt at "sånt er det", men så finner man ut at den andre har jugd, ja da gjør det ting veldig enkelt istedenfor det tullet som TS er i nå, der hun ikke vet hva hun skal gjøre og si og bla bla bla. Hadde de snakket om dette i forkant, så kunne hun ha dumpa han tvers, for hun viste at han jugde. Istedenfor er hun nå i en slags følseslimbo der hun ikke greier å ta det opp, og kommer sikker til å ende opp såret pga det.

Men håper ikke at det skjer, of course!

Skjult ID med pseudonym Floppes on. 7 aug. 2013 08:11

Da er han ikke intressert i noe seriøst, hadde han vært det hadde han ikke hatt interesse av å prate med noen andre.

Skjult ID med pseudonym me too on. 7 aug. 2013 08:45

@rasec.

Nei, han har ikke løyet selv om de hadde avtalt å bare ha sex med hverandre. Hun vet jo ikke om han har sex med andre fordi om han er inne på sukker? Hun er ikke bekvem med at han er her mye, men det er ikke dumpegrunn etter tre dater. Det vet TS også.

Skjult ID med pseudonym rasec on. 7 aug. 2013 09:04

@me too, du forstår ikke poenget mitt angående kommunikasjon, når du sier "Hun er ikke bekvem med at han er her mye, men det er ikke dumpegrunn etter tre dater." Nei det er ikke det, men er det ikke "bekvemt" så er det noe man da enter tar opp fordi det er en reel plage, eller så lærer man seg selv å takle at andre folk gjør som de vil.

Det at hun BRYR SEG at han er her inne er poenget, og jeg vet godt med meg selv, at hvis jeg skal slippe å ha slike negative følelser, så sier jeg ifra hvordan jeg føler det. Men kanskje det bare er jeg som føler jeg er flink til å formidle mine tanker og følelser, så det ikke blir kleint eller desperat eller klengete og den andre forstår hva det er jeg prøver å si?

Eller for å si det på en annen måte, jeg er ikke redd for å si det jeg mener og føler, hvordan andre takler det er opp til de, men jeg vil ikke gå rundt med negative følelser om at jeg burde ha sagt ditten, eller burde ha gjort datten. Og det har fungert perfekt for meg etter at jeg bestemte å være slik med jenter jeg møter herfra, ærlighet varer lengst!!

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 7 aug. 2013 09:13

Har selv datet folk her inne som jeg etter 1-2-3 dates har hatt sex med. Etter noen dates til har begge vært enige om at det ikke er noen "sommerfugler" der selv om det kanskje er fysisk kjemi og så har vi avsluttet det.

En slik periode tar gjerne 1-2-3 uker, om man lukker kontoen hver gang mister man potensielt mange gode kontakter i mellomtiden.

Som mange andre lukker jeg derfor ikke noen konto før jeg vet at dette er noe jeg vil forfølge long-term.

Jeg utsetter dog sex med andre til jeg vet. Mao, kun sex med en av gangen

(mann 32 år fra Oslo) on. 7 aug. 2013 09:15 Privat melding

Er det nokon gutter her som ville reagert positivt eller nøytralt viss dei blei konfrontert med damas kjensler og ubehag ?

(mann 37 år fra Akershus) on. 7 aug. 2013 16:30 Privat melding

Hvis man møter noen fra sukker og man finner tonen, for så at det utvikler seg til noe mere evt noe mere er på gang så synes jeg det er teit at han da fremdeles driver å logger inn for å sjekke "markedet" her inne. Virker litt på meg at denne daten bare skal ha seg noe (bare et inntrykk jeg sitter med).

Er noe helt annet om man skriver med flere potensielle samtidig, det ser jeg ikke noe problemer med. Men dette er bare min oppfatning av saken din.

Skjult ID med pseudonym .......... on. 7 aug. 2013 17:30

Trur du han hadde vært her inne viss han hadde vært intr i deg ????????
Svar (på vegne av ALLE MANNFOLK) : NEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 7 aug. 2013 17:46

Noen legger mer i sex enn andre, spesiell kvinner, tror jeg i hvert fall.

(mann 32 år fra Oslo) on. 7 aug. 2013 17:55 Privat melding

Jenter klager over alle ting: Mannen er for interessert for tidleg. Dette er turn-off.

Du og mannen har hatt sex ein gong. Mannen er framleis inne på sukker av og til. Dette er også turn-off, framkaller mykje sjalusi, ubehag. Det diskuterast om ein skal ta oppgjer med mannen, fortelle korleis det kjennast ut for ein sjølv, vere ærleg etc etc.

Viss du er interessert i mannen du dater: Vis det. Ver hyggeleg mot han. Inviter han med ut. Ha meir sex med han. Bli kjent med han. Flørt med han. ver RAUS med han. Sjarmer han i senk.

TS tenker slik som mange frustrerte menn: Korleis skal eg temme det motsatte kjønn til å forstå at dei må skjerpe seg.

Dykk forstår ikkje at den andre parten berre bryr seg om korleis han føler seg, og han liker situasjonen og kva han vil ha. Viss dykk får ein usedvanleg hendgiven og positiv mail ifrå ein beundrer så betyr intensiteten på hans beundring ingenting for dykk. Det som betyr noko er om DU liker han. Dette fungerer også andre vegen.

Ein persons krav til ein annan person er turn-off. Spesielt tidleg i dating-forløpet. Og nei, det blir ikkje betre viss du får viljen din her. Viss han gir etter her, så kjem du til å ha nye krav. Hei, du bør slutte med det, og du må slutte med det, og så må du begynne å gjere det og det...

Skjult ID on. 7 aug. 2013 18:42

Jeg tror faen meg folk blir skada av å være her. . . . I hue. Man skal da behandle andre med respekt. Lest litt på forumet og det virker som om det er normalt å ha sex på første daten, og man må ivertfall ha det på 3 daten. Jeg har ikke sex før jeg er forelsket, og det må flere enn 3 dater til. Og til TS. Drit i denne dusten, og gå videre

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 7 aug. 2013 19:47

ABBA:
Eller mente du at det å ha sex er så verdifullt i seg selv, at spørsmålet om første, andre eller tredje date har høyst filosofisk betydning for de mer teoretisk anlagte?

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 7 aug. 2013 20:30

Ja, @Voksenmann, jeg mener at det å ha sex er STORT!

Skjult ID on. 7 aug. 2013 20:53

heihå:

Hvis du ser at daten din er pålogget hver dag, da er vel du også pålogget da?

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 7 aug. 2013 22:57

sånn..ska me prøve på nytt???? :p hehe