Alle innlegg Sukkerforum
(mann 30 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 14:33 Privat melding

Ska resa för första gången utanför Oslo området och det är Bergen som står på listan under fyra dagar , något förslag vad jag och mina vänner kan hitta på under dessa dagar , restauranger , nattliv eller andra ting ni har som förslag ?

Tack på förhand mina vänner !

Skjult ID med pseudonym fuvv ti. 6 aug. 2013 20:11

Hmm, lite folk fra Bergen her skjønner jeg. Kan jo begynne jeg da. Når det gjelder nattliv så er det mye forskjellig her. Kan jo ta stripen fra Bryggen og bortover mot Torget, og videre over Torgalmenningen og mot Håkonsgaten. Mange utesteder bare i noen få hundremeters radius. Er dere glad i godt øl kan jeg anbefale Baran eller Naboen. Ligger i nærheten av kinoene begge to.

Ellers er vel Fløyen obligatorisk.

Sånn, sikkert noen andre som har flere forslag :)

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 6 aug. 2013 22:52 Privat melding

Uteliv:
Det fine med Bergen er at det er en liten sentrumskjerne og dermed kort vei til alle byens vannhull. Alt finnes innen en kilometer fra ytterkant til ytterkant. Mange utesteder er like så nevner derfor bare noen som skiller seg ut.

Garage (gratis): Liker du rock og grunge miljø er Garage et selvskrevent sted. I utgangspunktet en bar som blir nattklubb i helgene. Klientellet er mellom 18 - 35.

Felize (cover): Der eiendomsmeglere og golddiggers går. Prøver å kjøre en posh stil. 20 - 30 år

Metro Nightclub (cover): Fra 20, hovedsakelig ungt klientell

Contra (gratis): Ligger over Metro. Bar med DJ i helgene. Ikke stort dansegulv. Gode drinker og mange sitteplasser. Stappfullt i helgene. Min favoritt. Klientell 23-35.

Calibar (gratis): Greit sted med bar oppe og nattklubb nede. Klientell i slutten av 20 årene.

Zachariasbryggen (gratis) (på torget): Egentlig en samling av flere barer. Veldig folkelig. Lite høytidelig stemning. Alle aldre.

Luux (cover): 20 års grense. Nattklubb med greit trøkk i helgene. Jeg er blitt for gammel for det stedet men sikkert greit for en ungkalv som deg.

Mens jeg skrev dette fant jeg denne linken. Den sier alt om utelivet i Bergen: http://www.utetrend.no/

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 6 aug. 2013 22:58 Privat melding

Ellers er Bergen kjent for naturen som er tilgjengelig fra sentrum. En opp Fløibanen til fjellet Fløyen med utsikt over Bergen er en fin tur på fine dager. Fra Fløyen er det mange turstier innover fjellet.

Vil du ha en fysisk utfordring er Stoltzekleiven et godt valg. Det er en bratt bakke med naturlige trappetrinn som garantert får opp pulsen.

Ellers er det fint vær så ta et par pils i en av de mange sentrumsparkene og se på damene en fin idé eller ta turen til Georgernes verft for å bade (bading fra bryggekant).

Akvariet er jo en typisk turistfelle. Litt dyrt synes jeg, men her kan du se på pingviner, sjøløver, fisker, reptiler, slanger og til og med krokodille (eller var det alligator?)

(kvinne 27 år fra Rogaland) ti. 6 aug. 2013 23:44 Privat melding

Besøk hellee haugesund! :)
Mindre by, meeen sildajazz denne uken;) så maasse liv i byn til sent på kveldene;)
Trenge ikje verr jazz-intresseert ;)