Alle innlegg Sukkerforum

Til de flyttbare damer... ;)

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ti. 6 aug. 2013 21:37 Privat melding

Når solas siste refleksjoner skimtes i fjorden, før den forsvinner bak et fjell så vet man at man bor i fantastisk natur. Følelsen av å bli oppslukt i en god samtale, på den måten som gjør at man ikke merker at det kom litt regn. Når Raumarock er over og man vet at man har vært vitne til en herlig helg innerst i Romsdalsfjorden. – Det er i slike stunder man innser hvor fantastisk dette stedet er. Et lite sted, hvor man kan bo sentralt men at det er stille når man skal sove. Det å nyte en morgenkaffe 716 meter over vannet, oppe i skyene når sola bryter igjennom er en opplevelse som setter spor i sjela. 100 meter til fjell, 400 meter til sentrum, 450 meter til fjord. Raumarock, fjellfestival, yrende turisme – kort vei til den nasjonale turistveien Trollstigen – Geiranger, en biltur av de sjeldne, fortsett turen fra Geiranger og så middag i Ålesund så har man en herlig dag. Det er nesten like langt til Molde, Ålesund og Kristiansund, 3 særegne byer med hver sin sjarm. Og om fjella står i veien så kan man kjøre ut til kysten å se solnedganger ingen har sett maken til. Elver, fjell, skoger, fjord og åpent hav alt innen en liten radius. Norges flotteste jernbanestrekning, Raumabanen som snoker seg oppover Romsdalen. Når man ser på et postkort, fra en entusiastisk slektning som opplever noe stort, litt misunnelig og litt betatt av det flotte bildet, helt til man innser at man befinner seg og bor midt i bilderamma. Ikke er det bare 5,5 time med tog fra Oslo rett inn i nabolaget, med på kjøpet får man Norges mest spektakulære togtur, fra lavland, heier av Ivo Caprinske dimensjoner til rivende fjelltopper som rager tusen meter rett opp og rives i stykker av dramatiske topper. Det må jo fristes...

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 6 aug. 2013 21:44

Man får jo nesten lyst til å flytte dit selv når man leser din beskrivelse :)

Men bare nesten :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 6 aug. 2013 21:50

næh...slår ikkje hardanger:)

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 6 feb. 2015 15:51

Søkte på ordet regn her fordi det regner idag og ble litt mørkt og stusslig, etter noen flotte dager med nysnø og vinterkulde, og der kom tråden til @Mundilfare opp.....
Du gir en flott beskrivelse av vakre Møre og Romsdal, @Mundilfare :-)

Pusher opp tråden din og gir deg, kjekke mannen, litt reklame igjen ;-)
*noen må da bite på snart*

Hvor er det forresten blitt av bukken vår? Trodde egentlig han var fast inventar her....

Skjult ID med pseudonym Mundilfare fr. 6 feb. 2015 17:39

Det var jo en gammel post som ble dratt opp her... Nå har jeg flyttet til Molde siden den gang. :P Bodde på Åndalsnes i skrivende stund der ja. Har kuttet reiseveien med 1 time hver vei til jobb, men naturen er jo like flott på denne siden av fjorden også.

@Ms1 - tror opptattskiltet mitt forsvant i ett eller annet flyttelass... finner det ikke igjen. :D

@EnBraFyr - kudos for glimrende dialekt.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 6 feb. 2015 18:07 Privat melding

Definitivt finere lenger sør ja. Selv mundilfare klarer jo ikke dra damer til Romsdal, og da tror jeg ingen kan klare det :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 18:20

Offpist fra Skorgedalen og ned mot Herjevatnet, for så å labbe opp til Måsvasbu og ned i Langfjorden...mmmm...eller enda bedre - starte i andre enden, bare litt lengre nord! Alle kan kjøre bil opp trollstigen for så å spise rømmegrøt.

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 18:35

Hvor er dette "Næs"? Foreldrene til foreldrene mine snakket ofte om "på næs". Er det på "Moen", du vet hva "på moen" er?

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 6 feb. 2015 18:48

Næs = Åndalsnes :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 18:49

Nei, det er det ikke!:)

Skjult ID med pseudonym Elregn fr. 6 feb. 2015 22:24

Har hørt det e fint oppi der ja !

Skjult ID med pseudonym Mundilfare fr. 6 feb. 2015 22:56

"Verst i landet

– Ja, me må innrømma at me har eit betydeleg kvinneunderskot – spesielt på kvinner mellom 20 og 39 år, i fertil alder – det gjer det litt vanskeleg for oss, seier fylkesordførar i Møre og Romsdal, Jon Aasen (Ap), med eit tungt sukk."

http://www.abcnyheter.no/nyheter/kultur/2015/01/19/216048/kvinnene-rommer-fra-distrikta

Og jeg som flyttet hjem fra Kristiansand sentrum...for ca 4 år siden. :D Ikke det mest taktiske man kunne gjort som nyskilt.. :)

Men igjen er det viktig å se oppsidene, om man da velger å flytte til Møre og Romsdal, er kvinne og det ikke skulle fungere med meg... så vil det være plenty av ungkarer å velge mellom. Dermed er flytting til Møre og Romsdal en vinn/vinn for en kvinne i fruktbar alder spesielt, i følge fylkesordføreren... :D

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 7 feb. 2015 01:41

Du har virkelig et skriftelig talent @Mundilfare! Du burde ha dette som yrke på et eller annet vis...Makan..sier jeg bare..Og kanskje du har det? Man skulle i alle fall tro det...Du burde sende denne teksten til de som profilerer Møre og Romsdal som turistmål og sørget for å få litt betaling og kredittering for bidraget. Dette kommer fra meg som har skriving som yrke..og dessuten er sunnmøring som er delvis oppvokst på en øy i Romsdalsfjorden. Man nærmest ser det du beskriver, og jeg vet jo hva du snakker om. Jeg får rent hjemlengsel :). Uten at jeg på noen måte kunne tenke meg å flytte fra Oslogryta. Her har jeg vært grundig etablert i nærmer 20 år med barn og alt. Og trives veldig godt med det :).

Kjenner dessuten til dette kvinneunderskuddet i området. Har hørt om det fra frustrerte kompiser. Og sånn sett damer...Her er det store muligheter for å finne en "høveleg" kar i flotte naturomgivelser ;).

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 feb. 2015 01:44

....sørg nå bare for at de utelater Kristiansund...

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 7 feb. 2015 01:54

@enbrafyr svar på quis...:

1. det må være Kjelle Magne Bondevik
2. En eller annen kjent fotball trener som har tidligere vært proff fotballspiller...dvs..aner ikke for jeg er lite fotballinteressert...;)
3. Et eller annet harry band fra disktriktet..hehe...husker ikke..

Konklusjon jeg er rimelig oppdatert på politikk, idiot på fotball og ikke overbegeistret for "harry" band...Ja, ja sier sikker noe om meg...Men som jeg har sagt tidligere i en annen tråd du laget @brafyr: "I don't know what I'm doing, but my incompetence has never stopped my enthusiasm.”
? Woody Allen

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 7 feb. 2015 02:26

Ja hadde en mistanke at det kunne være Rekdal eller Hareide. Har nå hilst på Hareide en gang. Det er veldig mange år siden. Jeg var bare 16 år og syntes den gangen at han så ganske kjekk ut, kan jeg huske ;) Så langt kan jeg strekke min fotballinteresse. Men jeg tåler veldig godt at andre er interessert i fenomenet :).

Aha Trøste og bære ja...er så mange år siden vettu @Enbrafyr...er ikke alle som antikvarisk hukommelse..Må rydde litt plass til nyere ting også! ;) Men typisk dere menn å ha sånn detaljhukommelse...Det er imponerende! :)

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 feb. 2015 02:35

Var det ikke Hareide som tukla rundt med mora til Berg Hestad..? Jeg aaaaaaaner ikke...

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 7 feb. 2015 03:03

Hvem i svarte er mora til Berg Hestad?? Og dessuten hvem er Berg Hestad...?? Skjønner at jeg trenger oppdatering på fotballkjendis sladder...Leser jo kun overskrifter innenfor temaet sport...noen ganger ;)

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 feb. 2015 03:45

Hva mener du med at han fremstår som et "minus" i hver tråd han dukker opp i? Hvorfor gjør han det?

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 feb. 2015 04:13

Du må skjønne du og "enbrafyr", hvis du ikke har så mye annet enn feel-good fløtepus greier å komme med (da jeg ikke ser deg i så mange andre tråder denne kvelden) så faller en slik påstand rett foran måkene som eter fiskebæsj på kaia (oversatt: du har ingen substans) Den dagen du maktet å manne deg opp til å faktisk ha en mening som går utover forum-mainstream kan det være jeg gidder ta deg til etterretning...frem til da, kos deg med se&gjør-greiene dine! På meg, som ER en mann, virker du som ei manne-fitte! Mao...ditt minus blir ett +, noen ville i en slik sammenheng kalt deg: ei jævla hore!!