Alle innlegg Sukkerforum

Så mange romantiske menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym målfrid ti. 6 aug. 2013 22:00

Disse berømmelige trærne.. Et blad som alltid lyser rødt står det "romantisk" på. Jeg er ikke særlig romantisk, så det betyr at alle mennene er det? Eller skryter de det på seg? Kjør debatt!

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 6 aug. 2013 22:02

Nja, da er ikke jeg en av dem, for jeg har en 5'er på romantikk.

Skjult ID med pseudonym målfrid ti. 6 aug. 2013 22:04

Kanskje det er svaret, at alle safer med 5? Men hvor mange hakk unna gjør bladet rødt?

Skjult ID med pseudonym santonse ti. 6 aug. 2013 22:14

Jeg er akkurat så romantisk som situasjonen tilsier det.. Og hva frøkna liker...

(mann 57 år fra Oslo) ti. 6 aug. 2013 22:14 Privat melding

Klart vi er romantiske, men for min del har jeg en 3.

(mann 37 år fra Buskerud) ti. 6 aug. 2013 22:28 Privat melding

Kanskje det er det som er trikset for å avsløre uærlige profiler? :)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) ti. 6 aug. 2013 22:28 Privat melding

Husker ikke hva jeg satt i den skalaen og ser ikke lenger på verken matchingen eller treet, det er profilteksten som teller - fulgt av et smil sendt fra himmelens innerste kroker. Men jeg får dra et kjedelig svar jeg da, i forhold til hvorfor bladet er rødt. Jo større blad, jo viktigere er det, og jo viktigere det er, jo mindre avstand i skalaen tåler det. Jeg tror absolutt krav gir et avvik på 1 eller 2, husker ikke helt nøyaktig. Så om du har 1 eller 10, så er alle mellom 3 og 7 røde. Så er det sikkert et hakk til eller to om du har viktig osv... Men når man får rød på uviktige ting som egentlig er ett fett så føler jeg det mangler en dimensjon i denne vitenskapen til gründerne. Det står mer om det her et sted, vet jeg leste det en gang i tiden.

Nå går jeg mer etter at teksten matcher mine egne verdier, at personen er i riktig alder, hun søker noen på min alder, er flyttbar og i mine øyne en unik salthavsperle i søken etter sitt anheng...

Skjult ID med pseudonym ..... ti. 6 aug. 2013 22:31

Mange kåte damer også vell å merke!

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 6 aug. 2013 22:52

Kvinner generelt ikke romantiske - de bare tror de er det.

Jeg startet en tråd om dette i mitt forrige liv. Tror den het Kvinner vs romantikk.

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 6 aug. 2013 22:53 Privat melding

Jeg er like romantisk som en bjørkepinne.

(mann 38 år fra Oslo) on. 7 aug. 2013 08:11 Privat melding

Jeg er hverdagsromantisk! ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 7 aug. 2013 14:15

Dette er et bra eksempel på at matchfargene på løvverket er håpløse å gå ut fra for å finne ut hvordan man matcher. Jeg tror rett og slett at det matchtallet som mange tar mer eller mindre hensyn til, har gjort at mange har droppet å date.

Dersom man skulle hatt en match som er å stole på - bl.a. for det romantiske, ville det kreve at alle er enige om hva det er å være romantisk. Og når man sitter å fyller ut spørreskjemaet, måtte man ha de samme tanker og verdiskala i hodet for å kunne plassere seg rett på skalaen i forhold til andre som krysser av.

Jeg og en kvinne her inne matcher så nære 100 % i det virkelige liv, som jeg ikke trodde jeg ville finne noengang. Mens Sukker har bare fått det til en match på 80.

Les på og mellom linjene i profilteksten, og tolk utstrålingen av bildet. Det er virkelighet. Mens Sukker-matchen er en datateknisk lek som gjør matematiske beregninger av de stemningssvarene vi krysset av i det humøret vi satt i da vi meldte oss inn.

Hvis bladet er knall rødt, er det også en mulighet for at en av dere misforsto spørsmålet, eller krysset av noe helt annet enn det som var tenkt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 7 aug. 2013 14:18

Er ikke romantisk for fem flate øre. Date? ;)

(mann 37 år fra Buskerud) on. 7 aug. 2013 14:31 Privat melding

Håper match-systemer fungerer bedre enn som så siden sukker gjør mye for å forhindre kontakt mellom brukere med match på under 70.
Jeg stoler ikke 100% på match-systemet, men jeg må innrømme at det virker som om det har noe for seg. Selv om jeg ikke nødvendigvis ser så stor forskjell på profiler med match på 80 eller 90, så er jeg ofte enig i at jenter på 70-tallet er en dårlig match etter å ha lest profilteksten deres.

Det største problemet slik jeg ser det er at man fort kommer under 70 om man faller utenfor ønskene en bruker har satt om alder, høyde og barn. Dette er ting som ikke nødvendigvis betyr så mye når alt kommer til alt, men som mange likevel setter ganske restriktivt. Jeg har selv satt at jeg ikke er interessert i jenter som er så veldig mye høyere eller eldre enn meg, men om jeg treffer drømmedama spiller det da ingen rolle for meg om hun er 32 eller 36, eller om hun er ett par cm høyere enn meg?

(mann 37 år fra Buskerud) on. 7 aug. 2013 14:34 Privat melding

Hm. Nå sporet jeg visst av fullstendig, Får skylde på voksenmann :)

Skjult ID med pseudonym målfrid on. 7 aug. 2013 16:12

Gjerne powpow, men tror jeg er litt for gammel for deg

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 7 aug. 2013 17:25

...men så er du i passende alder for meg da kanskje?
Eller hvor går grensene dine?