Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig ti. 6 aug. 22:31

Hvordan var turen til Kroatia ?

Skjult ID ti. 6 aug. 22:45

Tror alle som var med på turen fant seg en partner, og slettet sukkerkontoen. Så ikke mange som er igjen her og kan svare deg

Skjult ID med pseudonym Som ventet on. 7 aug. 13:16

Ble det altfor mye snus, brus og bollemus! Spesielt sistnevnte...

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig on. 7 aug. 13:37

Det kan virke sånn..har jo ikke hørt ett pip ((

(mann 35 år fra Buskerud) on. 7 aug. 13:41 Privat melding

Er vi sikre på at de faktisk kom seg tilbake? :)

Skjult ID med pseudonym Jenta on. 7 aug. 15:12

Ha ha bra svart Xandre :-D

Skjult ID med pseudonym cat on. 7 aug. 17:18

Ja nå kan dere bare sitte å lure alle dere som ikkje var me på den turen fantastiske turen :) å tenke ha dere gjekk glipp av :)

Skjult ID on. 7 aug. 17:25

De må enten ha fått en himmel-reise med hver sin kroat in all inclusive..

eller opplevd tidenes mareitt alle som en ;-)

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 7 aug. 17:52

Og jeg tror de har skrevet på en taushetspliktsærklaring, hver og en :-)))

Skjult ID med pseudonym Skalle on. 7 aug. 17:57

Taushetsærklæring ja..hvis det er sant, så er det et veldig dårlig tegn. Vil ikke si at jeg er veldig gira på å dra på tur med Sukker hvis man må skrive under på det..

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 7 aug. 18:04

He, he, @Skalle
Jeg vil gjerne dra på en tur med Sukker og nekte å skrive under :-))))

Skjult ID med pseudonym Skalle on. 7 aug. 18:08

Eller drite i at man har skrivd under. Blir jo håpløst for dem å bevise at det er du som har sagt noe hvis du er litt kreativ ;-)

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 7 aug. 18:15

@Skalle, ærligheten varer lengst, uansett på Sukker eller ellers ;-)

Skjult ID med pseudonym Skalle on. 7 aug. 18:39

Ærlighet varer bare lengst fordi det blir brukt så sjeldent ;-)

Skjult ID med pseudonym ..... on. 7 aug. 18:52

Tenker de har hatt det veldig fint i fantastiske Kroatia. Hvis dere er så nysgjerrig er det bare å sende PM til noe forumister som var på turen. Det er flere som har skrevet med åpen profil før turen hvertfall.

Skjult ID med pseudonym cat on. 7 aug. 18:54

ABBA du må bli me neste gang så me kan treffes :) viss eg ikkje treffer deg før :) var ei kanonfine tur me var på :) å ingen slåsting :)

(mann 35 år fra Hordaland) to. 8 aug. 23:28 Privat melding

@xandre: LOL!

Jeg kan bekrefte at vi kom tilbake. Vi var i realiteten to gjenger, en hotellgjeng og en båtgjeng. Jeg svarer for hotellgjengen.

For min del hadde jeg en veldig fin tur. Konseptet med å dra mange single sammen på tur er en veldig god idé da dette gjør at folk er mer åpen for nye bekjentskaper. Jeg traff mange flotte mennesker, både menn og kvinner, i varierende alder. Alle var hyggelige å prate med og det var lett å komme i kontakt med andre. For min del var ikke målet å treffe en dame, bare reise på en tur og bli kjent med masse mennesker. Der stod opplevelsen helt til forventningene. Øya Vis er en trøtt liten plass, men det viktigste er selskapet man er med. Vær og badetemperatur var perfekt og Kroatia har et fint kostnadsnivå for oss nordmenn.

Organisatorisk er Sukker en uerfaren gjeng. Det var mye rot, ikke alt fungerte med reiseleder og det ble mye endringer underveis. Fellesaktiviteter ble det lite av, men folk ordnet opp selv og vi gikk gjerne 20 stykker og spiste middag sammen, tok en sykkeltur eller deiget oss på stranden. Det er mye som kan gjøres bedre fra Sukker sin side, men om de er villige til å ta inn kritikk bør det være mye lærdom i årets tur.

En ting jeg mener er kritikkverdig er at Sukker gav inntrykk til alle som spurte at det fantes mange av motsatt kjønn på deres alder på turen. I realiteten var det flest fra 40 år og opp og en klar overvekt av menn, vil gjette 60%. Likevel vil jeg anbefale folk i slutten av 20 årene og begynnelsen av 30 årene å dra på slike turer fordi det er en fin ferieform.

Båtfolket har en annen opplevelse. Der var det mye rot med båtene og jeg vet at de er svært misfornøyde. Men jeg overlater til en av dem til å kommentere det.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 9 aug. 00:12

og da blir denne tråden slette snart...sukker er kjend for å takle kritikk dårligt:)