Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge kan du vente med å ha sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrer on. 7 aug. 2013 18:20

Altså hvor lenge klarer du å vente med å ha sex før du gir opp forholdet om partner vil vente.

Skjult ID med pseudonym ..... on. 7 aug. 2013 18:20

Til i kveld!

Skjult ID med pseudonym ABBA on. 7 aug. 2013 18:25

:-) :-) :-) :-)

Skjult ID med pseudonym Sjampis on. 7 aug. 2013 18:29

Er kvinne og har ikke opplevd problemstillingen, men forventer som regel ikke at mannen skal vente lenger enn til date nr 3. Er jeg ikke lysten innen da, så blir det ikke noen date nr 3 rett og slett ;)

Skjult ID med pseudonym Undrer on. 7 aug. 2013 18:31

Hva om mannen er den som vil vente og du har lyst?

Skjult ID on. 7 aug. 2013 18:36

Syns vel date 3 blir litt i tidligste laget.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 7 aug. 2013 19:03

Jeg holder fullstendig med ABBA: :-) :-) :-) :-)

Skjult ID med pseudonym Undrer on. 7 aug. 2013 19:10

Som da betyr?

Skjult ID on. 7 aug. 2013 19:18

Knuller vi ikke som kaniner på date nr. 3, så blir det ikke en date nr. 4.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 7 aug. 2013 19:22

:-) :-) :-) :-) betyr: Vente? Lenge??!
Det har kanskje noe å gjøre med å date de som ikke nødvendigvis skaper så lang ventetid...

Skjult ID med pseudonym L on. 7 aug. 2013 19:47

Om man selv er problemet da? ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 7 aug. 2013 19:52

For noen er det nok slik at man sjelden dater personer der et slikt "problem" oppstår. Det kjemiutgangspunktet syns jeg ofte ligger som noe uttalt eller uuttalt før man i det hele tatt treffes.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 7 aug. 2013 19:52

Jeg ser ikke problemet med å vente en stund, har jeg interessen og hun viser interesse tilbake trenger vi ikke nødvendigvis havne i køya såpass tidlig som på 3. date.

Men så er jeg vel litt gammeldags i forhold til hva alderen min normalt skulle tilsi.

Skjult ID med pseudonym Undrer on. 7 aug. 2013 20:11

Jeg selv ser på sex som noe man gjør etter at man har blitt ordentlig kjent, når man er glade i hverandre, ikke noe man må gjøre for å bli glad i hverandre.

Skjult ID on. 7 aug. 2013 21:06

Undrer: for noe tull.

Det er viktig å finne ut man er kompatible i senga. Er sexen dårlig, kommer ikke forholdet til å vare.

Skjult ID med pseudonym kons. on. 7 aug. 2013 22:13

Her er det nok litt forskjellige meninger, og jeg representerer nok en av de mer konservative. Jeg velger å vente til jeg kanskje en gang blir gift. Dette medfører naturligvis at jeg må lete litt lenger før det blir noe på meg, men jeg tror det er verdt det.

Jeg har ingen tro på at sex må prøves. Når man har resten av livet i lag, så er ikke det ikke krise om sexen ikke er den beste i starten. Det blir den etter hvert.

Skjult ID med pseudonym Undrer on. 7 aug. 2013 22:31

Goodone @kons.

Skjult ID on. 7 aug. 2013 22:35

Kons: beklager, men stort sett er man eller ikke er kompatible i sengen. Det er ikke slik at den blir verdens beste etter hvert. En som velger å vente til man er gift er vel såpass dårlig kvalifisert til å uttale seg om dette, at man strengt tatt burde holde fred.

Fordelen er selvsagt at slike mennesker ikke vet hva de går glipp av og derfor kanskje tror det er bra sex, når den er middels eller dårligere.

Skjult ID med pseudonym wut? on. 7 aug. 2013 22:37

Føles det riktig for begge, og det ikke er (store mengder) alkohol med i bildet, så er det vel bare å kjøre på, samme hvor tidlig (eller sent) det er?

Skjult ID on. 7 aug. 2013 22:40

Hvis en har mye erfaring og den andre lite erfaring, hvordan vet man da om man er kompatible i senga?

Skjult ID on. 7 aug. 2013 22:42

Jeg skal love deg skjult ID 7.aug 22.40 gutten merker om jeg fornøyd

Skjult ID med pseudonym L on. 7 aug. 2013 22:49

Så bare løse menn og kvinner er de dere er kompatible med da?

Skjult ID med pseudonym fangst on. 7 aug. 2013 22:51

Jeg er kvinne, 30 åra, forventer sex på tredje, høyst fjerde date.

Skjult ID med pseudonym M on. 7 aug. 2013 22:57

Hvorfor sånt hastverk med å ha sex? For å se om man er kompatible? Synes den forklaringen er litt underlig. Er ikke god sex et resultat av en sterk opplevelse av nærhet og det å bli tatt imot med hele seg? Og er sex den eneste måten å føle dette på?

Skjult ID med pseudonym TheTourist to. 8 aug. 2013 00:29

Skjult ID ) - on. 7 aug. 22:42 ....Intressant...

Back on track..om jeg skulle føle for å gå å date venter jeg alltid til frøkna blir husvarm og hengiven,(viktig) noe som sker relativt raskt så det lever jeg godt med.......med et unntak, ordentlig kostbar skulle ladyen være og på 3 daten fikk jeg under tvil komme hjem til henne og der skulle det soves..som sagt så gjordt..noen diskre triks før lyset falt og jeg lå vel avslappet max20 minutter etter at hun hadde lukket øynene.

Hun klarte tydeligvis ikke å holde seg lenger, hun satt sine gode spor etter seg kan man si..

Muligens din nytende dobbeltgjenger??

Skjult ID med pseudonym fangst to. 8 aug. 2013 01:01

@M
Om man er seksuelt kompatible, kan man jo finne ut for en stor del bare gjennom å snakke om sex og hva man stort sett liker. Kyssing, derimot, må prøves og enten passer man, eller så passer man ikke.

God sex synes jeg er en sjeldenhet første gang, uansett hvor lenge man venter. Her er jo en helt annen arena med hundrevis av detaljer som man skal bli kjent med, og det må man bli før man klarer å tilfredsstille hverandre maksimalt. Av erfaring vet jeg at det ikke holder med en sterk opplevelse av nærhet, selv om det jo selvfølgelig hever det hele - men denne nærheten kan også være en felle som gjør at du ikke ser/tar hensyn til at selve sexen ikke er så bra. Og ettersom årene går kan da sex bli et stort problemområde.

Hvorfor sånt hastverk? Jeg liker sex, det er en stor og viktig del av meg. Når jeg har vært på to dater vet jeg for det meste om dette er en mann jeg vil dele dette med. Ikke sikkert det blir han og meg for alltid av den grunn, men kanskje for en stund. Jeg har sex med en mann hvis jeg liker han og jeg er fysisk tiltrukket av han. Denne kombinasjonen er imidlertid ikke så ofte jeg finner, så det blir en mange 1. date litt færre 2. date, og ganske sjelden 3. date.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 8 aug. 2013 01:01

Siden alle forventer sex i løpet av 3-4 date, så drøyer jeg den til 6-8 bare for å se om hun faktisk er interessert i meg og ikke bare litt pølse i brød. :P

Skjult ID med pseudonym TheTourist to. 8 aug. 2013 01:24

@fangst
Du presenterer deg som en dydig reflektert relevant oppegående selektiv kvinne, det kler deg.
Du minner veldig om ei dydig ansvarlig fager godt skolert skilt kvinne som presente slikt fristende avnsvarlighet noen kvelder over telefon for et års tid siden. Vi hadde en meget behagelig tone får å si det mildt.
En helg skulle hun på seminar og jeg booket samme hotell på Gardemoen dagen før og ladien ankom pr fly dagen før seminar. Joda, jeg startet et par diskre trylletriks da hun hoppet inn i bilen og på et blunk gjen-ytet hun og "spise" min tunge elegant og ansvarlig som hun var ifølge teorien.

God hotellet var i umiddelbar nærhet for etter max 30 minutter kom hun nydusjet ut i sin vakreste neglisje og resten kan man jo bare tenke seg( som ble til 3 hete hvetebrødsdager)..så slik dannet " passe kostbar" tilbakeholdenhet kan nok falle for selv den mest galante lady....sikkert dydige deg også om man spiller på de rette strenger....

God natt alle dere vakre ladies i kategorien over ;-) ....

Skjult ID med pseudonym fangst to. 8 aug. 2013 02:02

@TheTourist
Vet ikke hvordan jeg skal tolke ditt svar? Møter jeg den mannen som får meg til å ønske å ha sex med han en halv time etter første møte, kommer jeg til å gjøre nøyaktig det. Det kan jo ikke bli annet enn godt, om tiltrekningen er så sterk. Så ja, jeg er reflektert, relevant, oppegående og selektiv. Og befriende fri for prinsipper om dydighet og om når jeg kan tillate meg å ha sex. Det er bare slik at som regel kjenner jeg det ikke før etter 2. date, altså om alle kriterier er tilstede, men unntak fra regelen er velkomment ;)

(mann 39 år fra Rogaland) to. 8 aug. 2013 02:45 Privat melding

Why buy the cow if the milk is free

Skjult ID med pseudonym fangst to. 8 aug. 2013 12:50

Fordi du vil ha enda mere melk ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 8 aug. 2013 13:16

@skjult id: "En som velger å vente til man er gift er vel såpass dårlig kvalifisert til å uttale seg om dette, at man strengt tatt burde holde fred. "

Når spørsmålet er: Hvor lenge kan du vente? er vel en som vil vente til han er gift meget godt kvalifisert til å svare på spørsmålet!

Skjult ID med pseudonym pc to. 8 aug. 2013 14:58

@fangst - Jeg er så enig så enig med deg.

Jeg kan kjenne at jeg er skikkelig tent og tiltrukket allerede etter første date, hvis det blir het "klinings". Det er en deilig følelse.... og da er jeg glad jeg ikke har noen dydige prinsipper om at jeg må vente, bare for prinsippets skyld. Men som sagt..., det er jo ikke så ofte det skjer da!

Skjult ID med pseudonym fangst to. 8 aug. 2013 16:08

@Kan
I frykt for å tråkke på dine såre føtter... Jeg er vel ikke laus fordi om jeg ikke har prinsipper om dydighet hva kommer til sex på 1. 2. eller 3. eller 10. date. Jeg ville betraktet meg som laus om jeg hadde sex med alle jeg datet, tiltrukket etter ikke, bare fordi jeg var så desperat at jeg tok hva som helst.

Jeg har sex med og velger å dele det med en mann når det føles riktig for meg. Jeg kjenner relativt fort om det er noe der eller ikke, dermed blir det ikke så ofte mer enn en 1. date og den innvolverer verken kyssing, klining eller sex i de tilfellene. Har faktisk aldri følt det naturlig å en gang kysse en mann på 1. date.

Men, dukker han opp, han jeg har så vanvittig kjemi med at jeg har lyst til og føler det naturlig å kaste meg over han etter en halv time, tenker jeg at det må bli himmelsk. Da snakker man om skikkelig lidenskap! Snyter ikke meg selv for en slik opplevelse på grunn av dydige prinsipper.

Skjult ID med pseudonym TheTourist to. 8 aug. 2013 17:05

@kan, slike generelle kommentarer er lite verdt men klart..man må jo ha knekt noen koder for å forstå sånt da.. så du er muligens delvis tilgitt som følge av in-kompetanse.

@fangst, kvinner som deg med gode avslappede manerer gir meg gode vibber, mulig som følge av gode opplevelser. Og du er overhodet ikke laus..det oser av vakker spennende kvinne mellom dine linjer.
(og som en dødelig mann i 40 åra ble jeg visst litt nysgjerrig på damen i 30 åra på denne orgasmens dag..
er det tillatt mademoiselle eller)

Til syvende og sist er det ingenting som er så vakkert som en gjensidig optimal himmelsk bekreftelse men kun når det føles rett.. sant ikke mademoiselle.(fangst).

Skjult ID med pseudonym skorpio to. 8 aug. 2013 17:57

@TheTourist
Det er helt sant. Dersom nyskjerrigheten tar overhånd, finner jeg vel en åpenbaring her etter hvert tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 8 aug. 2013 18:10

Det er mange som sier at de bare tar en kjapp kaffe på første date, så er det middag andre gang også 3. gang avtaler dere allerede å ha sex ved å invitere vedkommende hjem?

Skjult ID med pseudonym skorpio to. 8 aug. 2013 18:16

Undrer
Avtaler å ha sex? Jeg har invitert noen hjem på 3. date, det er på ingen måte en avtale om sex. Spiller han kortne riktig, finnes det muligheter for sex, men en avtale finnes ikke.

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 8 aug. 2013 18:25

@skorpio det høres ut som om du lurer deg selv litt med tanke på at de fleste sier at de krever sex på 3. date og da ved å invitere vedkommende hjem til deg gir h*n signaler om at du ønsker det. Jeg skjønner jo at det ikke skjer om daten oppfører seg som en idiot, men hvis ikke så blir det sex.

Skjult ID med pseudonym TheTourist to. 8 aug. 2013 18:26

(skorpio) - to. 8 aug. 17:57

Frister du meg på en sånn dag skjulte frøken ?

Skjult ID med pseudonym -E to. 8 aug. 2013 18:28

Kommer vel også litt an på hvilket forhold man har til sex også. Om man trenger å ha en litt dypere conection eller om man ser på det som en utelukkende fysisk greie...

Skjult ID med pseudonym skorpio to. 8 aug. 2013 18:48

@Undrer
Ingen kan kreve sex på 3. date. Inviterer jeg daten hjem til 3. date, er jeg nok veldig tiltrukket sannsynligvis troende til å ha sex. Men kanskje jeg ikke kommer dit hvor jeg føler det faller seg naturlig, og da venter jeg. Kan hende han blir skuffa, ikke gidder mer ol, men kreve sex, det kan han ikke.
Jeg har ikke på forhånd informert daten om at dersom han kommer til 3. date, er det sannsynligvis fordi jeg er såpass tiltrukket at jeg kommer til å ville ha sex med han. Når han kommer, er jeg for alt han vet en som venter til 10. date....

Men mindre TheTourist blir en date. Da ville jeg følt ett visst forventningspress, om vi kom til 3. date. På en annen side ville jeg hatt litt forventninger tilbake også. Vi får se om du lar deg lede inn i fristelsen, TheTourist.

Skjult ID med pseudonym TheTourist to. 8 aug. 2013 19:07

Som innmeldt på sukker...Du klarer deg over snittet bra "so fare" ukjente frøken @skorpio, såpass kan jeg si.
og med ditt fyrverkeri av ord over her så, jeg får vel ta fram noen trylletriks etterhvert om du fortsetter sånn.

"Gode vibber" liker TheTourist....hva med skorpio..

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 8 aug. 2013 19:11

Så utrolig spesiell måte å skrive på!

Skjult ID med pseudonym TheTourist to. 8 aug. 2013 19:16

Så sant så sant @undrer., man blir kanskje litt tossete i gode settinger ;-)

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 8 aug. 2013 19:17

I rest my case...

;)

Skjult ID med pseudonym skorpio to. 8 aug. 2013 19:26

Gode vibber gjør seg bedre i den virkelige verden @TheTourist, synes du ikke?

Skjult ID med pseudonym TheTourist to. 8 aug. 2013 19:51

Så vis men ennå så ukjent. Muligens med planer om å forføre TheTourist inn i ukjent terreng....
Aner jeg en elegant kvinne som vet hva hun vil..og ikke vil for den saks skyld..

"Interesting".

Skjult ID med pseudonym L to. 8 aug. 2013 19:54

Snakker du om deg selv i tredje person?

Skjult ID med pseudonym Mann to. 8 aug. 2013 21:29

Ikke lenge. Om en har tett kroppskontakt med klær på så dropper jeg det om det ikke fører til pulings innen 24 timer.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 9 aug. 2013 08:53 Privat melding

Ikke så veldig lenge hvis jeg er i et forhol, veeeeeeeeeeeldig lenge hvis jeg ikke er i et forhold :P

Skjult ID med pseudonym Undrer fr. 9 aug. 2013 10:34

Jeg skjønner ikke det, man går et år uten noe også finner man en man liker skikkelig godt også kan man ikke vente et par måneder? Hvis man bryter ting av så må man jo vente enda lengre ;)

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 9 aug. 2013 11:25

Nøyaktig lenge nok.

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 11:28

Kan:

Hvorfor er du her på sukker.no når du synes alle her er så håpløse? Ingen tvinger deg til å vær her på denne "umoralens nettsted". Det må da finnes andre nettsteder eller arenaer som passer bedre for deg å henge på. Hvor du kan mingle med likesinnede.

Skjult ID med pseudonym reg fr. 9 aug. 2013 11:41

@Kan
Alle her er ekstremt lette på tråden, i teorien.
Det er ekstremt lett å la klærne falle når de sitter bak et tastatur, og det er ingen andre i rommet.
Det er lett å knulle andre (også folk utenfor forum, det finnes også slike) i tankene.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 9 aug. 2013 12:39

Kan:
Jeg tror du generaliserer din virkelighet ut fra en meget begrenset bekjentskapskrets. Det er menge av oss andre som er fullt komfortable med at kvinner i alle aldre har seksuelle drifter, og at de er like innstilt som menn på å erfare og tlfredsstille den lysten. Jeg har da ikke merket noen terskel i livet der jeg plutselig begynner å se på kvinner som følger sine lyster som noe stikk motsatt av det jeg tankte tidligere.

Jeg tror kanskje det er du som har tankene om kvantitet i hodet. Jeg tenker kvalitet. Og ei elskerinne med kvalitet er ofte ei som har trent seg opp på sakene. Og hun kommer jeg aldri til å endre syn på - uansett hvor mye hun ligger på nettet.

Jeg finner det interessant at du har så lav terskel overfor å velge en rasist...

(mann 38 år fra Oslo) fr. 9 aug. 2013 13:50 Privat melding

Voksenmann, syntes du virkelig det er interessant? Det sier jo seg selv at vedkommende kan finne på å gjøre noe så dumt, har man ikke nok intelligens så tror man jo at man kan greie å "omvende" en rasist! xD

Og med tanke på at det eneste vedkommende har greid å vise folk her på forumet er hvor lite gjennomtenkt og intellingt personen er! ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 9 aug. 2013 14:06

rasec:
Det nettopp det jeg finner interessant...

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 9 aug. 2013 14:41

Såpass? Jeg finner det tragisk og dumdristig, men godt vi er ulike! ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 9 aug. 2013 14:49

Vi er nok ikke ulike i mening. Bare i måten å uttrykke det på. Du skriver hva du tenker om ham ut fra det han skriver, mens jeg skriver at jeg gjør meg mine tanker om ham ut fra hva han skriver.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 9 aug. 2013 16:22 Privat melding

hmm dette var jo faktisk spennende lesing, mye overflate. Det er jo rart å se at i en tråd som handler om å vente med sex, så får en person som sier hun vil vente til hun er gift følgende svar: "En som velger å vente til man er gift er vel såpass dårlig kvalifisert til å uttale seg om dette" - Jeg tror faktisk hun kanskje er den mest gjennomtenkte av de som har svart her. Rett og slett fordi hun har tenkt over dette, tatt et standpunkt og står for det - og hun kommer til å få et godt sexliv, uavhengig av hvor dårlig bryllupsnatta blir. Fordi, i motsetning til dere har hun ingen referanseverdi. Har de da god kommunikasjon så kan det oppleves som himmelsk. Kanskje til og med det beste hun har opplevd noengang - selv om det for mange her inne ville vært klassifisert som kjedelig... tenk litt på den.

Jeg er helt for at mennesker kan ligge med hvem de vil, når de vil, på hvilken måte de vil.

Jeg har ingen klar formening om hvor lenge jeg vil vente. Det kommer naturlig, uansett ikke en reell problemstilling når det ikke er noen dates i horisonten heller :P For meg er det en lite spennende diskusjon fordi jeg har enda tilgode å oppleve at noen overrasker meg positivt første gangen. Om vi passer sammen seksuelt avhenger av dialog, tillitt og tid. For meg har det alltid blitt bedre jo lengre forholdet har vart.

En annen uting er når noen uttaler sine holdninger og de er motstridende fra massene som @Undrer: "Jeg selv ser på sex som noe man gjør etter at man har blitt ordentlig kjent, når man er glade i hverandre, ikke noe man må gjøre for å bli glad i hverandre." - Vedkommende som skrev dette har mye rett - om man ikke går å skraper bare på overflaten - men det avfeies som "tull" - det viser dessverre det triste sorti mange mennesker har valgt å legge seg på. Jeg er ingen moralens vokter, for det blir litt bukken og havresekken... men jeg reagerer på hvor fiksert man er på feil ting for å få forhold til å gå. Ja jeg er enig i at sex er viktig ,og ja jeg vil gjerne ha god sex, men hvor dårlig sex har dere når dette er avgjort etter en gang? Jeg hadde vært evig singel om jeg skulle vurdert damene etter første gangen vi hoppet i halmen.

For meg er det helt andre egenskaper som er avgjørende, god sex bekymrer meg lite, for det får man til med minimal effort og bittelitt kommunikasjonsevner. Da er det viktigere at det er god match på de store linjene i livet, at vi har samme ønsker og like verdier.

Skjult ID med pseudonym Undrer fr. 9 aug. 2013 18:28

@kan Jeg syntes det var litt urettferdig å angripe rasec på den måten, på meg virker han som en grei nok fyr med andre meninger.

@rasec Umoden, men forståelig reaksjon ;)

@Mundilfare Takk for fint svar og jeg er helt enig i at vedkommende som ville vente til h*n giftet seg har grunnlag for å svare på spørsmålet mitt.

Skjult ID med pseudonym Undrer fr. 9 aug. 2013 18:31

Kan jeg da få endre på spørsmålet mitt for å se om jeg kan få noen ordentlige svar fra forumet?

Hvor lenge kan du vente med å ha sex hvis du liker vedkommende og h*n liker deg, begge er sexuelt tiltrukket og h*n er bra kjærestematriale, MEN må vente til h*n føler seg trygg på å være intim for første gang?

Skjult ID med pseudonym oo fr. 9 aug. 2013 19:03

Jeg har prøvd både ONS og å vente lenge.

Har hatt noen fantastiske opplevelser med begge.

Etter et liv med mye erfaring har jeg kommet med konklusjonen at jeg ikke venter veldig lenge før sex er utprøvd. Vet ikke om noe tristere enn at alt klaffer og så viser det seg at fyren er fullstendig udugelig sexuelt. Kanskje jeg har vært uheldig men jeg har møtt noen slike innimellom og det er skikkelig nedtur.

Så hvis jeg liker daten og tror det vil være potensiell fremtid (kjemi, noen dater, god kommunikasjon og enighet med mye og mangt) så er jeg klar for morro og sjekk om også den seksuelle preferansen harmonerer.

Skjult ID med pseudonym oo fr. 9 aug. 2013 19:09

Jeg undrer over hva det underliggende er når en må vente lenge før en blir trygg slik at en kan bli intim?

Vil det bety at vedkommende har en hemninig, dårlig selvtillit, blitt utsatt for voldtekt?? Og isåfall hvordan seksuallivet da blir i ettertid? Vil det ligge en seksuell hemning der resten av livet?

Skjult ID med pseudonym me too fr. 9 aug. 2013 19:15

Det er ille å si det, men det hender jeg har sex tidligere enn jeg egentlig tenker er lurt BARE fordi han ikke skal bli så opptatt av å prestere og dermed ikke få det til.... Flere som har passert 40 som tenker sånn?

Var en gang mannen omtrent hadde annonsert at vi var meant to be for life før vi hadde sex. Og jeg visste han ikke hadde sjanse til å få det til. Han sier han ikke skjønte noe av det. Men det er vel ganske elementært.... :-)