Alle innlegg Sukkerforum

Kvinnehatende menn; hvorfor er dere her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym feminin on. 7 aug. 2013 22:25

Du som blir sur i kroppen av at kvinner får mer besøk enn menn.
Du som mener at det mannlige kjønn er mer attraktivt rent objektivt sett.

Av alle nettsamfunn og forumer man kan velge og vrake blant på internett... Hvorfor i all verden oppholder du deg på Sukker, hvor hovedpoenget er å finne nettopp..... tata: KVINNER ??

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 7 aug. 2013 22:28

hehe jævligt bra:) ska sjå han berre har gått feil???

Skjult ID med pseudonym feminin on. 7 aug. 2013 22:34

Ja, det er nok for en stor del @manif, blant andre. Det er jo ikke bare han. Uansett faller denne holdningen på sin egen urimelighet på et nettsamfunn/forum som dette.

Skjult ID med pseudonym jeez on. 7 aug. 2013 22:34

Tror dette inlegget er til deg med pseudonym @manif...

Skjult ID on. 7 aug. 2013 22:35

Dette er like vanskelig for meg å forstå som at Hitler var lav, hadde brune øyne og brunt hår, men mente at de som så sånn ut var undermennesker.

Rett og slett ser ikke logikken.

Men det er kanskje så enkelt som at det er noe for alle og enhver? Lodotten der forakter kvinner, iallefall ett eller annet grunnleggende med de, men er "dessverre" heterofil. Det er sikkert noen damer der ute som liker sånne menn også. Det er jo noen som liker alle, tom. fengslede mordere, Breivik mv. Så noen kan sikkert ville ha en sånn en og. Men pga forum, er jo vi andre nødt til å bli forurenset, skremt og trist (iallefall sånn jeg føler meg) av å innse at disse går løst rundt omkring. Tenk å havne på date med en sånn.. at han klarer å skjule at han tenker sånn i begynnelsen... grøss og gru..... Håper og tror jeg er god nok menneskekjenner til å klare å luke de bort.

Forum har ødelagt sukker for meg. Jeg "mistenker" at de som har sett på profilen min kanskje er en av disse og får helt angst.

Så no more for me. Kanskje jeg kan finne en tilsvarende side, hvor forumet er en arena for flørting og heftige, men saklige diskusjoner uten stygge usaklige personangrep.

Skjult ID med pseudonym feminin on. 7 aug. 2013 23:03

Dere som hater at kvinner får flere treff og meldinger enn menn:
Det er jo for f*** du mann, som gir kvinner disse treffene for hver eneste profil du går inn på! Hver eneste gang du klikker, får en kvinne enda ett treff. Så i bunn og grunn blir du sur i kroppen av at du klikker deg inn på en profil. Enkel løsning på det vel? Bare å melde seg ut det.

Og at menn objektivt sett er mer attraktive enn kvinner: JEG er helt enig med deg. Når jeg sammenligner menn og kvinners attraktivitet, kommer mennene definitivt 100 prosent bedre ut av det enn kvinner. At jeg er heterofil har muligens noe med saken å gjøre. Hvis du spør menn, tror jeg kvinnene kommer best ut av sammenligningen. Menn har fysikk og egenskaper som tiltrekker seg kvinner. Kvinner har fysikk og egenskaper som tiltrekker seg menn. Snodig hvordan naturen er laget.

Men hvis du er mann og synes menn er mest attraktivt, da er du vel homofil da. Da kan man vel kanskje krysse av for at man er en mann som søker menn. Går vel sikkert det også?

(mann 39 år fra Rogaland) on. 7 aug. 2013 23:08 Privat melding

@Feminin
Hvor i ALLE dager får du det fra.. at menn er mer attraktiv enn kvinner??? Når var en naken mann fin??? Hårete å klumpete, skjønner ikke hva dere ser... For de som har sett Seinfeld: Good nakedness og bad nakedness, her blir det illustrert meget godt og det er ikke menn som havner på topp!

Skjult ID med pseudonym Realist... on. 7 aug. 2013 23:13

Jeg må si meg enig med flere her. Det fremstår som en slags "kvinnehat", det dere viser til. Vil gjøre alle oppmerksom på, ufra egen (politisk miljø) erfaring følgende: Mye støy og sterkt ordbruk er ikke ensbetydende med den gjengse oppfatningen. Viser seg alltid når noe skal stemmes og vedtas. Jeg tror personlig at det (heldigvis) er få som har samme oppfatning som personen dere viser til. "Mye skrik, lite ull", for å si det sånn.

Kopierer underliggende kommentar til dere fordi jeg mener det er relevant i forhold til diskusjonen. Og håper jeg aldri jeg kommer til å date en slik "mann". Og jeg er en typisk kvinne, har kløft, sminker meg, og er meget oppgående på alle vis som kvinner er, selvfølgelig ;). Og er stolt av det;) Det skal alle kvinner også være! Livet bør nytes fullt og helt ;) Viktigst for deg: Gjør det som føles riktig for deg! Les:

Leser med interesse alles innlegg :) Og manges frustrasjon. Noen gjør også dette til en konkurranse mellom menn og kvinner. "Sminke versus ikke sminke". Jeg synes det er tiltalende at noen ønsker å fremstå lekker for meg. Det tar jeg som et kompliment! ;) Bare tenk tanken på at det hadde vært motsatt.

Vel, dette er en datingtjeneste og en IT-konstruksjon. En veldig god en :)! Man har laget systemer og rammer for hvordan og når du skal bli eksponert. Det er jo det vi betaler for;) Graden av eksponering har nok litt betydning;).

Sukker som konsept formidler kvalitet framfor kvantitet. For noen av oss er det bedre med "en fugel i hånden enn ti på taket". Det er det Sukker selger seg på :) Hvilket jeg liker:) Jeg ønsker å treffe noen jeg kan ha det fint med over tid. Jeg personlig foretrekker kvalitet framover kvantitet. Og det tror jeg faktisk mange gjør :)

Imidlertid må Sukker by på noe, for å tjene penger. Er du gratis medlem og ok å se på, så ser ikke jeg noen grunn til å ikke eksponere deg for veldig mang mennesker, om jeg skulle få flere betalende, altså ;).

Så har det innenfor disse rammene, betydning hva slag bilder du har, hvor gammel og hvilket kjønn du er + match. Og hva du foretar deg, både som mann og kvinne. Det er klart.

Menn er litt mer "trengende" enn kvinner, får man inntrykk av som kvinne her, sånn sexuelt sett ;). Dette viser forskning på kjønn eller i samfunnet også. Men for all del. Det er veldig bare hyggelig og sjarmerende;) Det er tross alt det at du er det andre kjønn som gjør deg interessant. Jeg hyller forskjelligheten! ;) Det gjør deg
spennende!

(mann 39 år fra Rogaland) on. 7 aug. 2013 23:21 Privat melding

Californiacation på tv nå... masse nakne damer å menn... og når mann ser de nakne manne kroppene så er det ikke bra gitt

Skjult ID med pseudonym Realist... on. 7 aug. 2013 23:34

Hvilken kanal var det @Glucas? Jeg bare lurer litt på det, lissom ;)

(mann 39 år fra Rogaland) on. 7 aug. 2013 23:37 Privat melding

Zebra tror jeg, kommer 2 episoder til

Skjult ID med pseudonym l4l on. 7 aug. 2013 23:40

de viste jo bare de der to skalla hehehe. Hvor blir det av sånne scener med David Duchovny??

Skjult ID med pseudonym Realist... on. 7 aug. 2013 23:44

Hmm, burde sett mer på TV skjønner jeg;)

(mann 39 år fra Rogaland) on. 7 aug. 2013 23:46 Privat melding

Er jo mange slike sener med han og.

(kvinne 37 år fra Rogaland) on. 7 aug. 2013 23:48 Privat melding

åja, så på nå i kveld. De episodene jeg har sett med han, har ikke vært så sykt detaljerte som med agenten hans. De varer og rekker jo, og man ser alt i alle slags vinkler. Uten at man egentlig trenger det ehe. Er vel ikke sånn med David? Har bare sett det tilfeldig, så vet ikke. Kanskje det kan bli den neste husmorpornoen? ;) Er snart ikke mer true blood igjen!

Skjult ID med pseudonym manif on. 7 aug. 2013 23:53

Skjult id 22.35:
"du er så likandes ein gut" sier de ....så de skjønner jo ingenting.

Noen få kommer dog muligens aldri til å få meg ut av systemet. Synd for dem da.

Skjult ID med pseudonym l4l on. 7 aug. 2013 23:57

den 2235 var meg.

Så din konklusjon er å utrydde alle kvinner. Gralla. Konge. Orginialt. Du e kul. Wow. Åh.

Skjult ID med pseudonym l4l to. 8 aug. 2013 00:01

det gode med det er jo at med dagens teknologi kunne du sikkert gjort det mer effektivt. Må vel ta mye plass å gasse alle i leire og sånn.

Skjult ID med pseudonym Realist... to. 8 aug. 2013 00:05

Ja, det er egentlig trist;) Fryyktelig trist ;) Man kunne jo komme til, sånn rent ved et uhell, å se lyst på livet ;) Hmmm...ikke bra.... Se for all del mørkt på det. Da har du det mye bedre med deg selv, vettu;)

Skjult ID med pseudonym Realist... to. 8 aug. 2013 00:07

Og det var til @manif forøvrig;)

Skjult ID med pseudonym l4l to. 8 aug. 2013 00:12

går ut fra at fuglebæsjen ovet there bare er ute etter å provosere, men når det er akseptert at noen her inne faktisk skriver at løsningen med kvinner er det samme som Hitler mente var å gjøre med jødene, så kan jeg bare si at derfor har jeg meldt meg og, og derfor har forumet desillusjonert meg. Melder meg kansje inn på en annen side, men dette forumet er bare litt for fullt av at sånt får lov til å pågå. Andre nettsider har moderatorer, men her lurer jeg på hva som må til for at de skal bryte inn. Men men, mine dager å mene noe om sånne som bruker anonymiteten som et påskudd for å være dass, er talte:)

Skjult ID med pseudonym feminin to. 8 aug. 2013 00:13

@manif
Du er vel en av de jeg siktet til når jeg startet tråden. Jeg er oppriktig nysgjerrig på svaret ditt.

Skjult ID med pseudonym l4l to. 8 aug. 2013 00:15

TS, du skriver som om det går ann å få et vettugt svar ut av han. Ikke hold pusten...

Skjult ID med pseudonym feminin to. 8 aug. 2013 00:29

Ja, jeg ser jo det på innleggene han allerede har skrevet i denne tråden, men jeg venter i spenning likevel, lar dog være å holde pusten;)

Skjult ID med pseudonym Realist... to. 8 aug. 2013 00:34

Skummelt å være sånn ute å "sykle....uten bremser".... til deg @manif ;)

Skjult ID to. 8 aug. 2013 00:40

Han derre manif minner om en minibreivik jeg kjenner litt til. En stakkarslig sjel bak en person med en tanke ubalansert aferd.

La stakkaren lage litt liv og røre ;-)

(mann 57 år fra Oslo) to. 8 aug. 2013 00:59 Privat melding

Vi er jo en del menn som har en positiv holdning til kvinner, også på forumet. Men vi poster ikke så heftig som enkelte troll. (Da ville vi blitt troll selv.)
Så kvinner, dere er nødt til å heve dere over de trollete innleggene. Dere kan også tie dem i hjel.
Men ikke glem at vi faktisk er mange menn som setter veldig pris på alle de flotte kvinnene på sukker, både de tause og de som skriver på forum. Dere velger selv hvem dere lar dere påvirke av.

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 01:01

Tåler du ikke en liten spøk om Adolf I4I?
Ok, jeg har sletta den.
Og du "snill", du er så sart, dine trussler er pga det.
Slutt å klag på meg. Jeg begynner å bli lei all oppmerksomheten uansett.

Skjult ID med pseudonym feminin to. 8 aug. 2013 01:06

Men kom igjen da manif! Klarer du ikke svare på åpningsinnlegget? Hvorfor skulle du være på sukker om du ikke ønsker å finne en kvinne? Hvilket leder til; hvorfor ønsker du å finne en kvinne?

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 01:11

Jeg har kun interesse av oppmerksomheten/ flørten, og ikke noe særlig mer.
Skrev om det i det innlegget som da vart sletta av TS.
Her kan man både ha det gøy på forum,og i tillegg leke med damene på sin private innboks. Tilfredsstillelse av alle behov. Jeg sa også snakk om effektivitet. Jeg krevde applaus, og fikk det så klart.
Mer du lurer på? Vær ikke redd å spør.

Skjult ID med pseudonym Snill to. 8 aug. 2013 01:17

@manif Vet at du liker meg så mangen ganger du er inne på profilen min!
Har du funnet @barbara? Kanskje du ikke var mann nok for henne :-)

Skjult ID med pseudonym ??? to. 8 aug. 2013 01:18

Vart? Haimon???

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 01:22

Ikke glem at et er mange menn som besøker dameprofilene i et sett da.
Har du sendt klage på han også eller?
Skulle hatt tak i barbara igjen. Hun er som forsvunnet i jorden.

Skjult ID med pseudonym Snill to. 8 aug. 2013 01:25

@manif kanskje det :-)
Tror ikke @barbara var så intresert i deg jeg:-/ Trist???

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 01:31

Foretrekker helt klart damer på privaten ja, som jeg vet hvem er.

Skjult ID med pseudonym inner to. 8 aug. 2013 01:39

Hva med obsernazi? Remember?

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig to. 8 aug. 2013 02:01

Dere dumme kvinnfolk liker tydeligvis å hisse opp manf.. kan dere ikke bare holde opp så slutter han? Neida,det går jo ikke ..oppmerksomhet ikke sant!

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 03:25

Helt klart. Sånne som I4I og min kjære Pamela, de er gale etter oppmerksomhet. Får fana meg aldri nok.
De skulle seriøst fått seg en omgang med meg.
Først vært litt hardhendt med dem, også gitt dem så hard og oppsiktsvekkende bra sex at de gråt av glede, også forlatt dem uten å noen gang vist meg igjen. Delicious.

Skjult ID med pseudonym reg to. 8 aug. 2013 08:18

@TS
Det er vel strengt tatt ikke på Sukker generelt de oppholder, men på forum, og de benytter sikkert resten lite.
Det må være noe (spesielt) med forum, som tiltrekker seg slike tilfeller, som av forskjellige grunner ikke lykkes eller klarer å finne en partner.

Kanskje undertrykker de noe ved seg, og har behov for å komme ut av skapet?
(Det er psykisk sett usunt å undertrykke dette.)
Men de fortsetter likevel, med å prøve på det de (dvs samfunnet rundt) regner som riktig.

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 8 aug. 2013 10:36 Privat melding

Herregud, dere legger så mye i ting og kommer med så mange smarte" konklusjoner. Eneste grunnen til at jeg har "foret" maniftrollet er fordi opp i all galskapen synes jeg han er morro:) Det er da ikke verdens undergang om han herjer litt på forumet noen dager, til slutt går han vel lei. Uansett tråd på forumet ender folk i å krangle og henge ut hverandre.., med eller uten manifestus:)

@manif: sånn SM sex du beskriver er faktisk noe jeg har litt sansen for, så kom igjen!!
Hadde du ikke forlatt etterpå, så hadde jeg uansett kastet deg ut:) Det er en del av spillet vet du! Men du er nok bare rå i forum-kjeften din lille pus!

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 15:06

Helt ærlig så er jeg ikke helt inne i SM. Det ligger ikke i min rolige stil. God i senga er jeg, og leder an, men mer på den vanlige måten. Jeg og dama eksploderer hver gang, i hvert fall dama. Men liker du det enda litt mer hardhendt så skal du få det. Forresten har jeg avvist så mye damer siste tiden, og derfor har jeg ikke fått utført mine skills på dette planet.

Skjult ID med pseudonym torsketran to. 8 aug. 2013 18:01

Dama eksploderer sikkert når du tørker av den på gardinene.

Skjult ID to. 8 aug. 2013 18:18

Ser for meg "Pandaen" oppsøker manif, fyrer opp sin skjulte SM side og vips er manif forvandlet til en redd mus preget av stundens alvor der han ligger delvis i koma med betydelig pustebesvær.

"et syn for guder"

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 18:30

Pandaen er kåt og farlig. Det kan være jeg prater over meg selv. Men jeg blir småhard av tanken.

Skjult ID to. 8 aug. 2013 18:33

Pingvin-applaus for manif der han lettere forvirret "ror for livet" ;-)

Skjult ID med pseudonym Mann to. 8 aug. 2013 21:33

Det som fascinerer meg er hvor fjerne kvinner er når det kommer til å forstå hvorfor så mange menn er forbanna på kvinner generelt. Når de kommer på Sukker som et siste håp om å få lov å ha en normal relasjon til kvinne, da er ikke veien lang for å gå totalt i kjelleren Det er masse ubrukelige kvinner her inne. Mer en i resten av samfunnet. Poenget er at en må bare drite i saikokjerringene og konstrere seg om de få gullklumpene som finnes her inne.

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 8 aug. 2013 22:44 Privat melding

@manif: Pandaen venter nå enda på at du skal si "hei" i innboksen:) Feig eller...

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 23:00

Lurer jo på hvilke baktanker du har med dette Pandadama. Du er sikkert som en dame jeg datet for noen år siden, utrolig intens og på, prater en fyr ned, så han nesten må gjemme seg i sofaen. Og sikkert tilsvarende i senga. I senga leder jeg derimot an, også mot disse damene, viss du da ikke grenser mot SM.
Jeg har slutta helt med å kontakte damer. Evt må jeg friste deg på en eller annen måte, men om akkurat han eller han eller han var meg ...ja det får fantasien din fantasere om. Jeg synes dog litt synd i de dere evt forveksler med meg. Gjelder også f.eks deg "snill" Ingen anelse om hvilken profil du har.

Nå blir jeg borte litt. Jeg skal ut å rane gamle damer, og banke opp folk med balltre.

(kvinne 39 år fra Akershus) to. 8 aug. 2013 23:02 Privat melding

Tviler sterkt på at vi noen gang har datet, du har virkelig livlig fantasi @manif

Skjult ID med pseudonym manif to. 8 aug. 2013 23:06

For the entertainment. Ikke peiling på hvem du er, får bare mine forutinntatte assosiasjoner.

Datet nei, det har jeg aldri sagt. Har nok aldri sett deg i real life.

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 00:12

Panda-frøken..må være litt mer myk med manif ikveld tydeligvis så han ikke faller helt i kjellern.

Sånt vil vi vel ikke ha skylden for, vil vi vel !!

Skjult ID med pseudonym manif fr. 9 aug. 2013 00:37

Føler det hele har blitt litt for mykt. Blondina ovenfor her prøver intenst å lokke meg frem, hun prøver å friste meg, men jeg er en forsterket utgave av hai- fyren som briljerer rundt her inne, jeg vil bli jaktet på og mer en det.
Jeg må fristes mer, jeg må fores kontinuerlig med attention.

Skjult ID med pseudonym torsketran fr. 9 aug. 2013 07:21

Noen her bør passe seg for at ikke gamle damer slår dem helseløse med vesken sin...

Skjult ID med pseudonym manif fr. 9 aug. 2013 09:17

Meg du refererer til?

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 9 aug. 2013 11:40

Generelt er angrep det beste forsvar; aggressivitet stammer ofte fra usikkerhet og frykt.