Alle innlegg Sukkerforum

Savner noen flere avkryssninger på matchsøket!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer to. 8 aug. 2013 00:04

Jeg er aleneforelder og har fått de barna jeg vi ha og må dermed finne meg en mann som enten ikke vil ha barn eller som ikke vil ha flere barn. Dermed skulle jeg ønske man kunne krysse av for

Ønsker barn
Ønsker ikke barn

når jeg søker etter den håpefulle. Må jo inn på hver enkelt profil og attpåtil inn på treet for å se om vedkommende vil ha flere barn eller ei... Man kan jo få veldig høyt matchtall selv om noe så grunnleggende som det absolutt ikke stemmer.

Dessuten hadde det også vært veldig kjekt å kunne søke etter menn som har barnefri på samme uke/helg som meg. Vet ikke hvordan det er med andre, men jeg er i alle fall veldig "låst" med den ordningen jeg har. Kan jo bytte en helg, men ikke permanent. Derfor er det veldig irriterende å finne en man liker for så å oppdage at helgene er motsatt og det blir vanskelig...

Flere som savner det samme?

Skjult ID to. 8 aug. 2013 00:10

Nei, dette savner jeg ikke overhodet!

Hvorfor?

Jo, fordi du kan justere dette i resasjonsprofilen.. Du setter bare "vil ha barn" og "når barn" ned til null og som "svært viktig" og de som ønsker barn forsvinner ut av søket ditt.

Hvor vanskelig kan det være liksom?

Og barnefri på samme helger? Dere må da klare å planlegge og justere såpass. Djises!

(mann 35 år fra Hordaland) to. 8 aug. 2013 00:18 Privat melding

Jeg synes det er for mange valg som det allerede er, kanskje frøken rett er under 70 i match, og jeg aldri får hilst? :)

Hun jeg har klaffet best med her inne fra lå på rundt 70. :)

Skjult ID med pseudonym me too to. 8 aug. 2013 00:20

Savner heller ikke ønsker barn-spørsmålet. Det er dekket slik jeg ser det.

Men bladet for "Når barn" blir ofte misvisende rødt ettersom dersom det skal være barn må det skje raskt for kvinner i en viss alder. Men menn som ikke i ut.gpunktet er så klar for barn, gjerne setter en gang inn i framtiden.

Det med like og ulike helger og uker, er ikke nødvendig for meg. Det går for de fleste an å få barnevakt til man ser om det er noe der og så evt bytte. Jeg har barn annenhver uke, men ikke sånn at det er umulig å bytte fra partall til oddetall. Tilbyr jeg meg å ta en uke eller en halv uke ekstra, løser det seg nok. Noen bytter på fredag, noen på onsdag og noen på mandag. Så ofte får man sett hverandre litt likevel. Skulle forslaget ha noe for seg, måtte man oppgitt byttedag også. Sier ikke at ikke andre kan ha behov for det, men jeg har det ikke. Etter en ferie er det gjerne snudd hvem som har hvilken uke, så jeg hadde ikke kunnet fylle ut noe på det uansett.

Skjult ID med pseudonym lurer to. 8 aug. 2013 00:24

Det var da fælt så grinete du var da!

På din måte mister du jo alle de mennene som er åpne både for å få barn OG ikke få barn, og dermed har lagt seg "midt på treet" i dette spørsmålet.

Så vanskelig kan det være: Far OG mor møter nye partnere som også er aleneforeldre, som igjen har ekser som også er alene foreldre. Der er man allerede låst fordi den andre parten ikke er villig til å bytte permanent om på ukene for da vil det ikke passe med deres nyfamilie. Eller en av foreldrene har helgejobbing. Der er man også låst. Ingenting av dette er uvanlige fenomener.

Skjult ID med pseudonym lurer to. 8 aug. 2013 00:26

Grinete kommentaren var til skjult ID

Skjult ID to. 8 aug. 2013 01:10

Lurer:

Igjen, ikke vanskelig. Da trekker du den bare litt ned og setter til viktig. Så får du lavt matchtall med de som har trukket den litt opp.

Hvordan du har klart å gjøre noe så enkelt til vanskelig er mer enn jeg kan begripe. Er du så treig når du er på jobb også? :)

Skjult ID med pseudonym Statistisk to. 8 aug. 2013 18:30

Er en lett måte å søke: på matchsøk kan du velge "profil parameter" (som tilsvarer bladene på treet, altså er barn en av dem) og sette disse til lavt, middels eller høyt. Veldig greit egentlig:)