Alle innlegg Sukkerforum

"Slått av chatten"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :) on. 1 aug. 2007 00:00

Noen ganger når jeg inviterer til en chat, hender det at vedkommende avslår.

(Ja, jeg vet at det høres utrolig ut, men det hender faktisk. *tuller*)

Av en eller annen grunn får man da opp meldingen om at vedkommende bruker har "slått av chatten". Jeg trodde lenge at dette betydde at vedkommende hadde skrudd av selve chatte-funksjonen. Når jeg senere så at vedkommende var online på chatten, forsøkte jeg igjen å invitere, bare for å få samme melding....

Jeg har etter hvert innsett at når jeg får melding at vedkommende bruker har "slått av chatten", betyr det at man har avslått min chatt. Hvorfor kan ikke meldingen da heller si det rett ut, at vedkommende bruker har avslått å chatte med meg. Da hadde jeg sluppet en del misforståelser. :=)

Skjult ID med pseudonym :) on. 1 aug. 2007 09:44

Men om han virkelig tror at han fikk nei fordi du hadde slått av chatten, vil han jo tro at du har slått den på igjen når han 2 minutter senere ser deg på chatten, og dermed ta kontakt med deg igjen. Og om han ikke tar kontakt med deg igjen, er det fordi han nok forstod hva "slått av chatten" betyr.

Selv gikk det et lys opp for meg da jeg forsøkte tre ganger på samme jente, og etterpå skrev en epost isteden. I eposten skrev jeg at det er visst noe feil, fordi hver gang jeg forsøker å kontakte deg, får jeg beskjed om at du har slått den av, men det har du jo ikke for jeg ser deg der. Det var hun som forklarte meg sammenhengen.

Det er mulig jeg var ekstra treg i nøtta (antakelig fordi det er så vanskelig for meg å begripe at noen kan avslå en chatt med meg ;).

De fleste vil jo etter hvert skjønne hva "slått av chatten" betyr, og da er det formålet du angir borte. Dermed er det ikke noe mer komfortabelt at det står slik. Det eneste man oppnår er at nye brukere blir forvirret.

Skjult ID med pseudonym mann-27 lø. 4 aug. 2007 18:12

Har flere ganger gjort Sukker oppmerksom på dette "tullet", og de har bare lovet å se på det, (men ingenting er endret).
Det hender ofte at chat-forsøket fusker når mottaker prøver å godta chat'n, får visstnok da samme melding.
Så vi får visst fortsatt plages og bruke masse unødig tid med mislykkede chatter-forsøk.