Alle innlegg Sukkerforum

Er det hold i?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Snill to. 8 aug. 2013 14:45

Etter å ha brukt noe av min ferie her inne :-) lurer jeg på om det er noe hold i alle de frasene som vi bruke!

De som hyle høyest her inne= mest usynlig på utsiden!

Menn som skrøyde om hvor fantastiske de er i senga= dårlig kvalitet!

Blondiner= gjør seg litt dummere en det de egentlig er!

De som altid skal være kverrulerende= en usikker person!

Nå har jeg ikke fasiten, men har jo dannet meg ett bilde av en del av de som skriver:-) mest posetiv bare så det er sakt!

Å som jeg ofte sier, ord er bare ord uten betydning. Helt til det blir omgjort til handling:-) Først når det er hold i ordene vil de få en betydning! :-)
Ha en fin ettermiddag, å kom gjerne med seriøse innspill!

(mann 36 år fra Oslo) to. 8 aug. 2013 14:56 Privat melding

Så med andre ord er de positive menneskene her inne noen grinete tullinger, mens de personangrepende trolla er noen glade og positive mennesker?

Skjult ID med pseudonym Snill to. 8 aug. 2013 15:12

@slemetiger når misforstå du meg:-) om du har bilde eller ei har ingen betydning. Om det er sånn her inn eller ute i den virkelige verden:-) alt som du treffer på her inne, finnes jo også på utsiden. Så ta utgangs punkte i både her inne eller mannen i gata! :-)
Å du er en av de jeg har ett posetiv syn på:-)

(mann 39 år fra Buskerud) to. 8 aug. 2013 15:24 Privat melding

Hvorvidt det er hold i de frasene er det vel egentlig bare du selv som kan erfare tenker jeg..
At jeg er så usikker i virkeligheten, det tror jeg nok ikke.. En rolig person ja, men definitivt ikke verken usynlig eller usikker... Passer dårlig i min jobb...
Kverulere... Nja.. Liker ordet diskutere best (for min egen del hvertfall) :)

Skjult ID med pseudonym Snill to. 8 aug. 2013 15:34

Om det er hold i det jeg skriver, det vet jeg ikke @santonse, mye som kan har betydning for at folk mener det de mener. Tolker det de leser på helt forskjellige måter. Humor, dagsform, personlighet osv. Det er jo mangen fraser vi sier, nå var det bare noen jeg tok her.
Som jeg skriver jeg lurer!
:-)

Skjult ID med pseudonym santonse to. 8 aug. 2013 15:37

Kan jo være ett eksperiment for deg... treff noen av de du har fått en ide om hvordan de er, og se om de er slik IRL også.. kan jo være spennende det da :)

Skjult ID med pseudonym skorpio to. 8 aug. 2013 15:44

Mange er nok tøffere og kommer lettere fram med meninger og synspunkter når de sitter trygt bak PC'en. På en 1. date blir jeg (desverre) mer tilbakeholden, er påvirket av situasjonen, usikkerheten osv. Hvis daten min likevel blir sjarmert, opplever han meg mer synlig etter ett par dater og kjenner meg igjen fra meldinger osv.

Men om man møter noen som er sjenerte i skrivingen, har man kanskje en stor forventning til at de skal være tilbakeholdne når de møtes?

Vet ikke...