Alle innlegg Sukkerforum

Kan du ikke drøye det litt med å si "pule" eller "kåt"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Realist... fr. 9 aug. 2013 21:07

Er veldig mange hyggelige og flotte menn her på Sukker! ;) Men jeg kjenner at jeg begynner å bli "litt" lei av menn som må snakke om å "pule" og å være "kåt" etter tredje melding. Hva med å være "litt" sosialt intelligent og utfordre din formuleringsevne? Det sier jo litt om din intellektuelle kapasitet. Du kommuniserer med en kvinne, ikke "kompisen" din. Er det mulig å strekke seg litt lenger, utfordre deg selv på formuleringer? Være litt kreativ og litt mer elegant i språkbruken?;)

Og så klart: Om man ikke liker slikt prat så er man både rigid og selvhøytidelig;) Du som er slik er nok ikke helt min type nei :). Lett på tråden? Vel, disse mennene er vel litt mer enn lett på tråden, spør du meg. Tror de veldig "needy" !

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 21:32

Kunne ikke vært mer enig med deg!!!!!! Snart slutt som sukkermedlem og aldri mer denne dating siden........:-)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 9 aug. 2013 22:07

Måtte skifte pseudonym etter at noen av en eller annen grunn, hadde nesten samme navn;) Jeg var @Realist... nå er det Realista som gjelder for meg. En annen kaller seg også Realist, men uten prikker bak. Noen små viktige detaljer som utgjør en ganske stor forskjell ;). Jeg har sans for detaljer :)

Uansett, forstår deg! :) Men ikke gi opp. Massevis av utrolig hyggelige og flotte menn her ;)! Det er bare noen som mangler takt og tone :) De er i mindretall. Men uansett til å bli lei av ;).

Jeg sier dette i håp om at noen menn, kanskje, kan ta innover seg at de uttaler seg litt vel "åpent" til en person de ikke en gang har håndhilst på. Det forundrer meg veldig at man ønsker å dele "needyhet" med noen man overhode ikke kjenner eller har hilst på. Føles ikke direkte ekslusivt for å si det sånn. Jeg finner det veldig "usexy" ;).

Men er det gjensidig, så for all del, kjør på:) Full respekt! Har bare litt vanskelig for å tro at mange av oss kvinner får "tenning" av det ;) Men kan selvfølgelig først og fremst snakke, bare for meg selv :)

Skjult ID med pseudonym -dragon- fr. 9 aug. 2013 22:08

Bra jeg ikke får meldinge fra andre menn ;p

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 9 aug. 2013 22:12

Men det er jo bare helt genialt om de som mangler fullstendig sosial intelligens sier fra allerede i tredje melding, så trenger dere å kaste bort mer tid på dem? :)

Skjult ID med pseudonym ..... fr. 9 aug. 2013 22:15

Det er nok ikke bare menn som kan finne på noe slikt! Har fått meg en del overaskelser fra damer noen ganger... Jeg tenker om en er seksuelt tiltrukket av den motsatte kjønn er man i stand til å skrive mye dumt!

(mann 35 år fra Oslo) fr. 9 aug. 2013 22:17 Privat melding

Menn er neandertalere.

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 9 aug. 2013 22:27

Heldigvis maange som ikke er det!:) Det gir oss litt mer, ekslusive kvinner, håp :) Kankje det finnes det en mann der ute som er oppgående og flott, for ja, akkurat meg ;). Det er jo det man håper på. Og derfor jeg er her;) Så er optimist, selv om jeg innimellom har sagt: Takk og lykke til, til enda en litt for "needy" mann. Får "avtenning" av de som har det så fryktelig travelt med å få tilfrestilt sine primærbehov med noen de ikke en gang har hilst på ;) Vedkommende fremstår som en noe ukritisk person og med lite mellom "ørene". Slik jeg ser det ;)

Skjult ID med pseudonym L fr. 9 aug. 2013 22:57

På tredje date skal man ha sex og på tredje melding får dere sexmeldinger. passende vil nå jeg si ;)

Skjult ID med pseudonym wut? fr. 9 aug. 2013 23:09

Er så gammeldags av meg at jeg ikke snakker om sånt før motparten selv begynner. Banner en del til daglig, men når jeg snakker med "nye mennesker" så blir det veldig høflig og forsiktig språkbruk.

Kanskje på grensen til at jeg virker kjedelig, desverre. Hmmm...

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 9 aug. 2013 23:33

Hva som er passende er helt opp til den enkelte;) Er det gjensidig så sier jeg ikke noe på det :) Men at noen ut fra et bilde og litt tekst, tror at man er velkommen til å gå inn i et menneske sitt meget så "private" område, det sexuelle, sikter jeg da til ;) Er litt vel "pushi", for å si det sånn.

Da må jeg si at jeg for min del tenker at du er mer eller mindre deseperat etter å få deg "noe". Og jeg ønsker ikke, og flere kvinner med meg, å bruke av min tid på slike "desperate" mennesker. Da tenker jeg: Hva med å bli bli medlem på C-date? De profilerer seg som et konsept for personer som ønsker utelukkende sexuelle møter, eller kanskje vi skal kalle det "sexdating" ikke dating?

Eller så er alltids mulig å fikse det på andre måter også: For egen hånd ;).Jeg har hørt også at det er noen som tar seg betalt for å bidra med sånt. Tror de holder til i sentrum av Oslo ved Karl Johans gate et sted. Kanskje du som er så veldig "needy" og er så ukritisk med hvem du har nærkontakt med, burde tatt kontakt med en av de?;) Like greit, kanskje, så slipper du "følelser og andre komplikasjoner" som kan oppstå;).

Skjult ID med pseudonym rez lø. 10 aug. 2013 00:05

Det er da man må ta et hint å skønne at det ikke er typen for deg.
Hadde jenter stilt litt høyere krav så kunne ikke "mannfolk" ha oppført seg sånn uten å skjønne at de driter seg ut.

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 00:10

Når det blir forventa sex på tredje date,er det vel ikkje rart at det blir forventa at ein skal begynne å snakke om sex i tredje melding..

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 10 aug. 2013 00:32

Flott, kvinner! Forsøk på oppdragelse er velkomment. Jeg blir flau iblant på vegne av mannskjønnet.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 10 aug. 2013 00:46

Du sier selvfølgelig noe der;) Men tredje melding er bare et eksempel. Det er ganske skuffende å oppleve alle disse mennene som har en slik atferd. Slik jeg opplever det, så ønsker de seg en "gratishore". Pardon mye language;)

Dette er nok noe av grunnene til at kvinner er litt mindre aktive enn menn i sine fremstøt her på Sukker, blant annet. Men kan bare snakke for meg selv, selvfølgelig :). Og til flere av slike negative opplevelser vi får, jo mer skeptisk blir vi til alle. Dessverre;).

Trenger ikke være så lenge her før du opplever dette;) Tror ikke det handler om at jeg er en så veldig flott kvinne heller;) Handler nok mest om et annet menneske sitt utilfredstilte primærbehov, tror jeg. Og jeg finner det overhode ikke smigrende.

Dette er jo veldig dumt!;) Siden jeg vet at det finnes mange veldig oppgående menn her som er flotte å se på og har noe mellom "ørene" også i tillegg). Disse mennene ødelegger for alle dere flotte, kloke og seriøse menn!

Så mitt råd er ikke vær en "gris". Drøy det litt med det;) Og ha litt tålmodighet:) Mange av oss kvinner blir først "tent" når vi møter deg og etter å ha blitt kjent med deg og liker deg på alle slags vis. Sånn er det! Ikke mer komplisert enn det :)

Men om en mann er så utrolig "needy" og foventer varene levert sånn umiddelbart. Så mister i alle fall jeg interessen;) Da er du jo ikke i stand til å beherske deg. Og det er ikke en kvalitet jeg søker hos en mann;) Litt selvkontroll er det tross alt sjarmerende at min utvalgte har:).

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 10 aug. 2013 01:01

Dumt at de som er sånn, ikke har de et eget "skilt" i panna for hvordan de er:) Da hadde jeg jammen ikke svart høflig på meldingen heller. Men vi kvinner her inne, er jo så veldig ovenpå og svarer ikke de som henvender seg.

Så er vi høflige å svarer . Og vips så får du en "pule" og "kåt" melding @0:33. Er så morro atte;) Du burde prøvd å være kvinne en stund, så ville du nok skjønt hva jeg snakket om;) Og kjerring er uansett kult å være! Takk! Sjekk opp den opprinnelige betydningen, du;)

Kunsten å være usaklig?;) Menn med noe mellom "ørene" er i stand til å argumentere saklig, vettu;)

Skjult ID med pseudonym Kjedelig lø. 10 aug. 2013 05:05

Ta en titt på bildene og teksten i profilen din og se om det er noe det som tilbyr til dette. . . Jeg har en seriøs profil og har ikke vært plaget av dette

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 10 aug. 2013 09:05

En gang var jeg på date med ei herfra. Ca ti minutter inn i daten spurte hun om vi skulle pule... Så synes ikke du har så mye å klage over TS!

Skjult ID med pseudonym utypisk lø. 10 aug. 2013 09:40

Sex er en viktig del av et forhold. Jeg synes det burde være like naturlig å finne ut likheter/forskjeller ifht sex som andre ting. Jeg er kanskje utypisk dame,..

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 09:47

@ utypisk

Du må jo være drømme dama til en hver mann her inne som vil ha seg litt, om du syns det er like naturlig å pule på hver date som å snakke. Husk gummi da, så du ikke sprer sykdommer til alle sukkermennene her inne

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 10 aug. 2013 09:56

Sex er en viktig del av forholdet men folkeskikk går aldri ut på dato.
Man driver iallefall ikke noe "sosialkontor" her inne...det får andre ta seg av.....

Legg førstedate til ved lunsjtider eller rett etter jobb hvis du har anledning så slipper du mas av noen som tror de er
guds gave til kvinnekjønnet:)) Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym utypisk lø. 10 aug. 2013 14:55

@ skjult ID 09:47

Skrev jeg at jeg pulte på datene? Man kan skrive om sex og snakke om sex uten å hoppe til seng...

(mann 38 år fra Akershus) sø. 11 aug. 2013 04:39 Privat melding

Ja det er vel noe av sjakktrekka til en del av gutta her inne å ha sex-fikserte meldinger i de første meldingene til jenter her inne, mulig noen jenter tenner på det men tror hovedparten synes det er ekkelt eller rett og slett harry.

Har noen venninder her inne som i de første meldingene inneholder hvor store pupper de har , om de er klare ikveld etc..hvor blir det av vanlig normal folkeskikk? ...

Skjult ID med pseudonym Sjefen sø. 11 aug. 2013 08:50

Godt skrevet. Ble igrunn litt kåt av å lese teksten.

(mann 37 år fra Vest-Agder) sø. 11 aug. 2013 17:59 Privat melding

TS snakker veldig mye om de der, men ikke om de tusener av andre.
Hvorfor?
Jo, fordi det selger.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 11 aug. 2013 18:15

Jeg forstår @Kan. Da vet du hvordan det føles.......

Jeg kan ikke si hvilket kjønn som er værst på dette. Siden jeg er kvinne og får meldinger fra menn. Det er uansett en avsporing fra temaet, synes jeg. Hvem som er værst er ikke poenget. Dette er ikke en konkurranse i å være "gris".

Jeg synes det er synd at du "drar alle over en kam". Skulle jeg følge din tankegang, så er alle menn på Sukker desperate etter å få seg "noe", ukritiske og har lite mellom "ørene".

Vel, jeg kan heldigvis si: Slik er det ikke!

Skjult ID med pseudonym manif sø. 11 aug. 2013 18:55

Viss du får den slags mld "kan" skyldes det sikkert at du har noe i profilen som tilsier at du skulle få det, evt at du tiltrekker deg luddrete, mindre attraktive kvinns, som bare kjører på.

(mann 52 år fra Oppland) sø. 11 aug. 2013 21:06 Privat melding

Tullinger hele gjengen her, jenter og gutter.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt sø. 11 aug. 2013 21:21

Den som sier tulling, den er den størrste tullingen. Så det så Hekka2007

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 11 aug. 2013 21:27

Takk at @sjefen...I denne sammenhengen tar jeg "kåt" som et kompliment ;)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 11 aug. 2013 22:59

Jaha, i ni av ti profiler står det at ærlighet er en kjekk kvalitet å ha. Så dersom man tilfeldigvis er kåt og har lyst til å pule skal man ikke si det da?

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 11 aug. 2013 23:39

Det er tolkningspørsmål hva "ærlighet" er, tydeligvis for noe av oss ;)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 12 aug. 2013 00:06

Personlig er det vegringen mot å gjøre f.eks dette at jeg er på Sukker:

http://www.youtube.com/watch?v=_PRpHuPVYLE

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 12 aug. 2013 00:55

Ja, det hadde jo vært fint @Kan at disse skrev det i profilen sin foreksempel. Så vet vi alle hva personen ønsket seg.

Men da skjønner jeg ikke helt hvorfor vedkommende er på Sukker. Er ikke poenget å finne seg en kjæreste her da? Men det er kanskje ikke en kjæreste vedkommende er på utkikk etter, men heller noen som kan tilfredstille umiddelbare primærbehov, der og da? "Puleshopping" er vel det disse driver med, spør du meg;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 12 aug. 2013 01:10

dei får søke yrkeserstatnig gjennom sukker da.....

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 12 aug. 2013 01:15

Nettopp @Kan! Derfor ønsket jeg å sette temaet på dagsorden her i forumet :) Det ødelegger for alle de som er seriøse, både kvinner og menn. Synes det er dumt at personer som kun har dette for øyet skal få "kjøre" på. Jeg tror nå at det er sammenheng mellom hvordan du velger å henvende deg til noen; hvilket språk du bruker og hva du faktisk gjør ;). Hvordan du velger å formulere deg, sier mye om deg. Hvilket jeg også tror er ganske logisk for mange av oss:)

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt ma. 12 aug. 2013 01:21

@ blindebukk

Er ikke yrkeskade, men sukkerskade. Og alle vet hvor farlig sukker er så blir 0 i erstatning

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 12 aug. 2013 01:25

jaja...ikkje mitt problem:)

Skjult ID ma. 12 aug. 2013 03:37

@kan:
Det virker som du snakker av erfaring i innlegget ditt over. Og dersom du mener å prate om sex er en måte å uttrykke at man ønsker kjærlighet - så tror jeg ikke det er særlig hensiktsmessig.

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 12 aug. 2013 19:44

@kan, jeg synes ikke at en vakker mann med god jobb og god økonomi stiller så dårlig på "sjekkemarkedet" akkurat. Om han i tillegg ikke er vulgær, så hjelper det ;) La oss tenke oss to mulige mål med å være her på Sukker: 1. Kortsiktig opplevelse = sex 2. Langsiktig opplevelse = kjæreste

Hvordan skal du nå dette målet? La oss ta en tenkt situasjon. Om vi legger til grunn, at det dere menn anser som en attraktiv kvinne her på Sukker, først og fremst er det visuelle = utseende. Denne kvinnen mottar, om vi tar det forsiktig, 10 henvendelser per dag. Av disse ser halvparten av mennene attraktive ut og har en grei tekst. Hun velger å svare på henvendelse fra alle fem. Tre av disse blir plump og vulgære. Hvem velger hun da å kommunisere videre med? Vel, det kommer kanskje ann på målet, som kan være sex eller kjæreste. Om du har som mål å få deg kjæreste, velger du å kommunisere med kvinnen/mannen som bare prater om sex, eller den andre? Å kun ha sexprat som felles interesse kan bli et litt "tynt" grunnlag å basere et forhold på. Så sies det at kvinner skal by på seg selv og være litt med på "leken", for å fremstå spennende ;). Vel, velger hun å gjøre det, så blir hun ikke tatt seriøst. Det blir en Catch 22. Med andre ord, har du en langsiktig opplevelse som mål og er flink til å sette dine egne grenser så gjør hun ikke det. Så er det slik at noen kvinner er litt mer opptatt av å gjøre andre til lags, så derfor gjør de det andre forventer av dem. Og resultatet blir heller dårlig, som regel, vil jeg anta. Jeg mistenker at noen kvinner blir med på "leken" i håp om at det skal bli noe mer ut av det. Blir det noe mer ut av det? Neppe. Jeg tror at mange såkalte "kjekke" menn turer på med "pule" og "kåt" pratet sitt , fordi de har erfart at noen kvinner aksepterer det, i håp noe mer. Sannheten er kanskje, at mange synes det er litt "kleint". Men svelger "kamelen". De er "hekta på et håp om kjærlighet". Men er du en normalt attraktiv mann. Tenker litt i gjennom hvordan du formulerer deg. Drøyer det litt... Så er oddsene absolutt større for at du skal komme i mål. Poenget er at du konkurrer ikke med det andre kjønn. Du konkurrer med ditt eget kjønn. Da lønner det seg å by på det som er unikt med deg. Og da er spørsmålet: Hva er det med deg som er unikt? Vulgært sexprat eller "brains". For meg er svaret enkelt.....;)

Skjult ID med pseudonym LitenTiger ma. 12 aug. 2013 20:34

@kan

Er du fjortis eller ... - skylde på "vestkantklysene" o.l. ??? Det kunne man sikkert gjøre i tenårene - men etter det?? Hvis man er på jakt etter en jente/kvinne meg et brukbart utseende og et godt hode - neppe ;-)) Dette er nok et eksempel på tåkeprat fra din side - kanskje du skulle vurdere en nytt pseudonym "Tåkefyrsten"?? Men ærlig talt - tror du virkelig noen av oss ordentlige jenter med et bra utseende og et meget godt hode orker forholde oss til menn som, uavhengig av årsak faktisk, er rett og slett bedritne (les: sex-meldinger i hytt og vær - til og med som førstemelding) - og at slike slibrigheter eventuelt skyldes manglende selvtillit hos mannen - vel - try next door - slike menn er fullstendig uinteressante - hva skal jeg med en fyr uten selvtillit (og ryggrad)???