Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor tråden!

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 21:42 Privat melding

Hvorfor er det så mange oppegående... stryk det det siste der, damer/jenter som lager (i mangel på et bedre ord) trutmunn på bilder, det ser jo fullstendig lamt ut, hvem skal dette appellere til?

Hvorfor har så mange bilder av fjellklatring, rafting, sykling osv? Trodde poenget med bilder var å vise hvordan man så ut ikke hva man driver med

Skjult ID med pseudonym Humlans fr. 9 aug. 2013 21:46

Sikkert av samme grunn som gutter/menn skal spenne muskler på bilder?!?

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 21:49 Privat melding

Går ikke det under fitness/bikini bildene til jentene da? Gutt ligger på pansere til en bil i en 70 talls kortbukse og lager trutemunn.... bilde sier mer enn 1000 ord men jeg har ikke det, ser like lamt ut når ei jente gjør det btw

Skjult ID med pseudonym guesswho fr. 9 aug. 2013 21:53

jeg lurer på noe lignende med menns profiler, og det er hvorfor så mange har bilder hvor de ser sure ut? Noen ser rett og slett depressive ut, andre sinte osv. Jeg foretrekker smilende, morsom, interessant, kunstnerisk (om du kan pull it off), men sur, sint eller depressiv? Nææææ not so much

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 21:54 Privat melding

Noen er vel aldri gla, sur å grinete konstant, litt sånn som jeg... er litt redd å få strekk i ansikte om jeg skulle smile, så det ligger et medisinsk grunnlag bak det.

Skjult ID med pseudonym Tips fr. 9 aug. 2013 21:54

Kanskje de prøver å begrense antall meldinger de får. Har hørt at damene sliter sånn med at de får så mange meldinger ;)

Skjult ID med pseudonym hansen fr. 9 aug. 2013 21:56

Vi prøver å se tøffe og barske ut!

Skjult ID med pseudonym flaske fr. 9 aug. 2013 21:56

Er enig med deg i forhold til at trutmunnbildene er bortkastede bilder. De viser ikke damene fra deres beste side. Bildene som er tatt fra diverse aktiviteter er jeg derimot tilhenger av. Bilder som tas i en setting som damene er komfortabel i blir ofte mye bedre enn oppstilte bilder. I tillegg viser det litt av settingen jeg kan komme til å se damene i, om jeg skulle utforske relasjonen ut over å se på profilene.

Bildene jeg misliker er festbilder hvor den foretrukne drikke tar stor plass, og hvor en eller flere personer er sensurert bort.

(mann 40 år fra Østfold) fr. 9 aug. 2013 22:01 Privat melding

Jeg smiler hele tiden egentlig jeg, problemet er at naturen plasserte leppene mine feil vei. ;)

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 22:01 Privat melding

@flaske
Å se ryggen til ei jente i en rafting flåte med 4 andre gir meg ingenting, ok så hun bruker hjelm å redningsvest... men....

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 22:02 Privat melding

@shyboy77
hehehehe

Skjult ID med pseudonym guesswho fr. 9 aug. 2013 22:02

@hansen. Det er min (triste) teori og. Jeg kan bare svare for meg selv, men det funker dårlig;)

Har et vennepar. De møttes ikke på nettet, men han var på match når de møttes. Det vet hun for jeg hadde sett han der. En kveld var hun og meg inne og snokte på profilen hans (de hadde ikke datet så lenge, og han hadde ikke vært aktiv på lenge). Hun ble både sjokkert og lattermild når hun så profilen han hadde laget seg. Hun sa hun hadde ALDRI ville hatt noe med han å gjøre ut fra profilen, og da spesielt mtp. profilbildet. Det var ett som hun sa "han skulle sikkert se "barsk" ut hehehehhe, huff". Det hører til historien at de i dag venter barn og har det veldig fint sammen.

Menn som kvinner bommer nok her endel, kan godt se at trutmunn-bilder er turn-off (med mindre man søker "bimbo-typen" da. Og hvis man er bimbo og finner en som søker det, er vel det fint?;) Kanskje disse "sure" og finner seg noen, men jeg rygger nesten fysisk av å se på profiler av menn som ser sure, skumle, farlige, depressive osv ut. Mystisk og sexy, ja. All of the above? Ikke for meg;)

Skjult ID med pseudonym guesswho fr. 9 aug. 2013 22:04

@shyboy. Hahaha:) Mange er sånn. Jeg ser f.eks. sur ut når jeg konsentrerer meg (bitchy-face-when-resting-syndrome). Men det går faktisk ann å knipse et bilde når man ikke ser sånn ut ;)

Skjult ID med pseudonym guesswho fr. 9 aug. 2013 22:07

@HDV. Tror mange tok poenget ditt i den tråden, men jeg synes du ordla deg på enn sånn måte at det hørtes ut som om du synes kvinner burde gå i burka.

Var iallefall derfor jeg ikke gadd å svare på den;)

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 22:19 Privat melding

@HDV
Sorry har ikke sett posten din, da hadde jeg selvfølgeligt ikke opprettet denn

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 22:25 Privat melding

Helst ikke burka, kunne jo vært manif bakom der.

Skjult ID med pseudonym guesswho fr. 9 aug. 2013 22:34

ikke vet jeg, men føler ofte jeg ser sånne "trutmunn-damer", de med bleiket langt hår, silikon, maaaasse sminke og som digger realityshows hhihihihiihihihhi jeg er så tanketom, med disse "jeg har bolt for mye, har skrelt av meg håret og har sikkert liten tiss-mennene".

Kan ikke de få lov å finne hverandre? Alle må jo få? :)

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 9 aug. 2013 22:38 Privat melding

@guesswho
Jeg er dessverre inne på samme tanke.

Skjult ID med pseudonym guesswho fr. 9 aug. 2013 22:50

@HDV. Tror du forveksler burka med niqab :P

Du hadde problemer med klesdrakten. TS her kommenterer ansiktet;)

Kanskje drømmedama di er en med et frekt ansikt (uten trutmunn), men med burka, slik at du slipper å se rumpeballene i en tights :P