Alle innlegg Sukkerforum

Reise for å møte noen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 22:28

Er det noe som har møtt noen fra andre plasser/byer (at man må hoppe på et fly) for å møte noen herfra?

- hvordan har dere løst det med overnatting? Tenker det kan gi mye press på situasjonen om man skal innlosjere vedkommende? Og det kan kanskje bli vel intenst å være med noen 24/7 med noen man strengt tatt ikke kjenner? Tenker det kan være greit å få trekke pusten litt. Gå på do osv hehe. Trekke seg litt tilbake og kjenne litt på inntrykkene sålangt, før man selvsagt raskt møtes igjen?

- bør man tenke han bare vil èn ting om han før dette skjer begynner å dreie samtalen inn på sex, vil ha noen "forsiktige" bilder tilsendt osv? Selv om han virker superbetatt (!) og jeg ikke tror han er en "player" i det hele tatt.

- ville man reist "bare for å få sex" (fra en dame man tydeligvis synes er veldig fysisk attraktiv), eller ville du måtte vært genuint interessert (dvs ikke bare sex) i henne for å hoppet på ett fly?

- ville dere menn forventet sex? "siden dere har reist sålangt" osv. Personlig lar jeg meg ikke spanderere på på byen engang, for jeg har møtt menn som trodde dette betydde man skulle bli med dem hjem, og har fått den slengt etter meg når det ikke skjedde.

Any thoughts?

Skjult ID med pseudonym Kristian fr. 9 aug. 2013 22:33

Ville aldri reist noen som helst steder for å møte en dame. Jeg liker ikke forventninger og ville aldri ha giddet å reise langt av sted for å ha en kaffidate med en fremmed dame.

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 22:36

snakker ikke om en kaffedate, men såpass avstand at det eneste naturlige ville vært en hel helg...

Man har jo en viss "connection" for at dette i det hele tatt skal være aktuelt.

Om man da ikke er giddalaus, lite eventyrlysten, pysete eller andre ting :P

Skjult ID med pseudonym Kristian fr. 9 aug. 2013 22:38

enda værre

Skjult ID med pseudonym Tips fr. 9 aug. 2013 22:39

Ja, jeg skal være ærlig å si at jeg tror noen kunne funnet på å flydd et stykke om man er rimelig sikker på at det venter sex med en vakker kvinne der man skal. Det behøver ikke dermed sagt bety at det er det eneste man gjør det for, faktisk tror jeg kanskje det er større mulighet for at han er reelt interessert.
Forventer han at det blir sex? Jeg tro ja.

Skjult ID med pseudonym Kristian fr. 9 aug. 2013 22:42

Derfor er det bedre at dama flyr. Så slipper mannen å ha noen forventninger.

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 9 aug. 2013 22:47

Kommunikasjon!!

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 22:55

Det var noe damer som kom på besøk med fly ja! MEN det ble ikke det store nei, sex og eventyr ble det, kjemien manglet mer og mer...

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:05

@ skjult id.

Ok, noen som har opplevd det. Hva med spm. mine?

Forventa du sex når de kom bort? Fordi de tross alt dro bort til deg?

Tror du det ble sex nettopp fordi de hadde "tatt seg bryet" med å gjøre det? Det var jo tydeligvis ikke kjemien som gjorde det (at dere hadde sex). Siden den ikke var der:( Eller kanskje du fant ut av det etter sexen?

Jeg gidder ikke ha sex med noen med mindre kjemien virkelig er på plass. Aldri. Men er redd det vil være en presset situasjon, hvor man tenker og føler, at det "nesten må bli sånn", "man må prøve det ut siden han/hun har kommet helt hit" osv.

"Jaja, lets do it da", er ikke akkurat det beste utgangspunkt for elskov :P eller knulling for den saks skyld ;)

@john doe: du har så rett:) Og er "all for" å sette noen "ground rules" før man evnt møtes da osv., men i tilfelle det skulle være noe der, er det kanskje litt turn-off med en tale på forhånd om at "ikke forvent deg sex" osv.

Jeg liker at disse tingene skjer naturlig... Å snakke om det/bli enig på forhånd føles så kleint/turn-off... Ser jo at det selvfølgelig er det mest voksne osv å snakke om ting osv., men enn så lenge er dette en person jeg ikke kjenner. Uansett hvor mye vi chatter osv.

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 9 aug. 2013 23:08

Har reist til både Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim for å ha dates

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 23:08

Enig med Kristian her, høres helt på bærtur ut spør du meg. Det er da plenty av fisk i sjøen.

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:09

@ pedro.

OK? :)

Care to ellaborate?

(mann 32 år fra Oslo) fr. 9 aug. 2013 23:10 Privat melding

Eg skulle ønskje eg hadde hatt ein venn som hadde reist til Tromsø for å treffe ei eller anna dame, og så blei det ikkje sex eingong. Åh, då trur eg at eg hadde daua av latter.

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:11

@ skjult id 23.08

Greit nok at du synes det. Men du vet ikke alt om alle.

Kanskje jeg bor på en liten plass hvor det ikke er så mange fisker? Eller kanskje jeg sliter med å finne en passende fisk i min sjø? ;)

Bare fordi du kanskje ikke er romantisk nok til å kunne reise etter å møte noen du liker, trenger ikke det å bety at jeg er på bærtur:)

Om jeg er, så håper jeg at jeg finner noen saftige gode bær :P

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 23:14

Jeg sa ikke at jeg vet alt om alle. Det trenger jeg heller ikke å gjøre for å synes det er helt på bærtur.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare fr. 9 aug. 2013 23:15

Jeg har hatt date i Trondheim, Oslo, Skien og i Nederland og her hjemme, så har hatt besøk også, siden det er få lokale som jeg møter så må jeg ut å reise, når jeg har reist har jeg overnattet på hotell og kombinert det med en weekend el.l. Har til og med pent og pyntelig lånt ut gjestesenga. Når jeg har reist har jeg gjerne kombinert det med to treff, siden man først er der en kveld. For min del er de første treffene viktig for å skille den kjemien man fort kan få skriftlig, men som ikke trenger å være der i det hele tatt når man møtes. Jeg er ikke redd for å reise, men møtes aller helst på nøytral grunn først, både for min skyld og hennes. Problemet er jo ofte at mange rekker å date andrevalget sitt innen jeg rekker å finne ei helg jeg kan reise avgårde ;) hehe. Dette er jo folk jeg da har blitt kjent med, skypet med og ønsker å finne ut om det er noe å følge opp. Jeg forventer ikke sex som en belønning for at jeg tok strevet av å reise. Jeg reiser ikke så langt bare for sex, jeg leter etter en større gevinst enn som så.

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:17

@haimon. Hvorfor skulle du ønske det? For å få deg en god latter?:)

Er det det som er din mening? At det MÅ bli sex på et sånt møte? At alt annet er helt "patetisk" av en mann?(om det ikke blir sex, siden du ville le så godt da?).

Vil det si du mener at hvis han hadde kommet hit, og vi ikke hadde sex, så er han en mann hans felles menn ville "daua av latter av"? Skikkelig patetisk som ikke fikk snøret i bånn?

Er dette gjengs oppfatning, eller bare Haimon?

Jeg spør for jeg vil gjerne ha folk, og kanskje spesielt menn sine meninger om dette :)

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:19

@skjult id 23.14.

Lurte bare på hvorfor du mente det var på bærtur?

Er man desperat da, fordi man snuser utforbi egen postkode?

Eller noe annet?:)

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 23:22

Det er noe man kan uttrykke med ord, via telefon, skype osv. for meg er nonverbal kommunikasjon vesentlig. Jeg vet ikke om jeg er sær eller hva...
Noen skrev om sex på forhånd, andre gjorde ikke det. Det ble litt forventninger både hos meg og hos damer i alle tilfeller, siden vi hadde kjemi når vi skrev/snakket.
Så kom denne sexen som i noe tilfeller ble helt turn off! I de fleste tilfeller ble jeg glad de reiste hjem i de andre som var så få ble det noe flere dates men ikke det store.

Jeg er litt usikker om jeg kommer til å ønske flere besøk, kanskje litt mer naturlig med hotell i første omgang... Dyrt? Ja! Men tror det kan lønne seg.

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 9 aug. 2013 23:24

hvor "langt" regnes Tønsberg-Oslo som? Jeg gjorde ikke dette selv, men ei veldig søt jente gjorde det for å treffe meg ;p

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:26

@ mundilfare.

Takk.

Det var dette jeg var på jakt etter. Erfaringer:) Gjerne meninger, uten nødvendigvis erfaringer også, men da gjerne med en begrunning, sånn at man faktisk kanskje kan bli en dråpe klokere:)

Hadde vel blitt litt skuffa om han hadde avtalt flere dates, når han kommer til byen for å treffe meg.

Når det er sagt, så kunne jeg godt tenkt meg å besøke noen venner i Oslo, og da hadde jeg nok hatt ett par kaffedates ja. Er så mange som virker kjekke her derfra. Men det er jo litt anderledes om han kommer hit litt langveis ifra for å treffe meeg..

Og det med kjemien.. kunne ikke vært mer enig. Det er lett å få den skriftlig, når man møtes, trenger jeg ikke lang tid før jeg merker om den er der eller ei.

Og spør du meg, så ære være deg for at du leter enn noe mer enn sex som "belønning". Var det det jeg håpet å finne i vedkommende.., hadde jeg bare plukket opp ett eller annet villig mannfolk som ville bli med meg hjem en kveld ute.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 9 aug. 2013 23:32 Privat melding

Eg ville ikkje ha ledd av hans handling, men av hans forventninger. Dei fleste menn ville ha forventa sex ved å gjere noko sånn, men ville ha vore for pinglete til å seie ifrå om det. Dei ville blitt ordentleg snurt.

som eg sa tidlegare: Dama må besøke mannen.

Slutte med det fjaset med at menn skal besøke dama med lua i handa og viss dei er heldig så får dei seg litt sex. Dette kan da umogleg vere turn-on for damer heller.

Viss du bur på ein liten plass, får du dama til å kome seg ut av sofaen og opp til deg.

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:34

@ skjult id 23.22 (slitsomt med det "nickét";) Svarer to med det samme nicket, men virker ikke som dere er samme person.

HELT enig. Kjemi handler ikke om de ordene man ytrer. Det meste av kommunikasjon mellom mennesker er non-verbal, så du er nok dessverre ekstremt lite sær når det kommer til dét :)

Det du skriver der er det jeg er redd kan/skal skje.

Hvorfor ble sexen turnoff? Hadde du hatt sex med de om det ikke var for "besøket"?

I mitt liv har jeg erfart at sex er dårlig/turnoff om jeg ikke er 100% "med". Og frykter at når man har gitt så stor innsats i å møtes, så "må" man nesten prøve/do it. Ser for meg at irl hadde det kanskje ikke vært aktuelt, men pga omstedighetene, så gjør man det allikvel. Og ender opp med det du sier...

Har opplevd det en gang selv, med en som kom på besøk. Og lovet meg selv aldri igjen. For mye press og stress, kleint og unaturlig å "bli samboer" med en man ikke kjenner, og så føles det som om man må/vil/bør ha sex, og så blir det bare feil...

Skjult ID med pseudonym Mundilfare fr. 9 aug. 2013 23:44

@anonym! 23:26 - Erfaringene mine så langt har vært positive, men rekker jeg å bli kjent med dem først også, men det var jo utrolig pinlig å hente ei på flyplassen i Molde, å skjønne der og da at dette ikke kom til å fungere i det hele tatt, jeg fant frem gjestesenga og spanderte første fly tilbake igjen dagen etterpå. Det var vel den dårligste erfaringen, men gikk fint for seg likevel. Jeg henter unger i Oslo siden mora bor i Tønsberg, da tar jeg som regel toget og kan få et par timer til overs i Oslo, å kombinere det med en kaffedate er jo ypperlig, forkorter ventetiden og man får møtt andre mennesker. Nå høres det ut som jeg dater ofte, har vært her ei stund så det blir relativt sporadisk. Det nærmeste jeg har vært var i Ålesund. Så lenge jeg skal møte mennesker her inne så blir jeg for min del avhengig av at en av oss reiser. Jeg reiser ikke uten at det er realistiske muligheter for at det kan bli mer enn en reise, f.eks er det ei i Tromsø som ikke er flyttbar så nytter ikke det, hun får jeg overlate til kompisen til Haimon.

Har ikke lykkes så langt (kjempehint), men møtt mange hyggelige mennesker.

Skjult ID med pseudonym imso82 fr. 9 aug. 2013 23:47

Tror nok mange menn har forventning til sex. Kjenner hvertfall folk som tenker sånn. Jeg personlig tenker mer i baner som akkurat @mundilfare nevne over.

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:50

@ haimon. Er du Kristian? Siden du sa du hadde sagt det før at dama bør besøke mannen? Han sa det nemlig:)

Du svarer egentlig ikke på noen av mine spm.... Men jeg leser ut fra ditt svar at du mener, ja, mannen vil forvente sex. Korrekt?

"Slutte med det fjaset med at menn skal besøke dama med lua i handa og viss dei er heldig så får dei seg litt sex. Dette kan da umogleg vere turn-on for damer heller".

Vet ikke om du har lest tråden? Det siste (og mest turnoff jeg kan tenke meg) er at han kommer hit "med lua i handa og håper å være så heldig å få sex". Er vel det jeg prøver å unngå! Jeg vil bare ha besøk av han, og at sex kun skal skje dersom vi river klærne av hverandre, ikke fordi "jaja, nå er vi kommet så langt, lets give it a go". For det vet jeg av erfaring blir crap...

Er det sånn du ser på menn? Eller snakker du for deg selv?

Mitt håp (kanskje det er urealistisk?) er at han kan komme hit, vi begge har en intensjon om å se ting ann, se om kjemien er der og ha sex om det føles riktig. Jeg er lite interessert i å ha sex med en som kommer på besøk, som har lua i handa, og så skal jeg "throw him a bone".:( æsj.. hadde jeg vært mann, hadde jeg ikke fått det til engang da....

Denne tråden, og mitt spm. forutsetter at menn er i stand til å tenkt lenger enn å få dyppa penisen sin. Mener du at ingen menn besitter denne evnen?

Isåfall blir jeg veldig lei meg. Men nekter allikevel å tro det. Jeg VET at det finnes menn der ute, ref Mundilfare, som evner å se på sex som noe digg ja, men noe mer enn ett fjortiss-behov å få dekket. At det kan handle om noe mer.

Tidligere var jeg ikke like bastant på dette, og følgen av det var endel dårlig sex. Nå har jeg kun sex med noen dersom kjemien er på plass og man genuint ikke klarer å holde fingra av hverandre:) Bra sex er det beste jeg vet. Dårlig sex står jeg helst over. Det tar mer fra meg enn det gir meg...

Igjen, denne tråden forutsetter at ikke alle menn er som myten, bare ute etter å dyppe den for enhver pris, i hva som helst, når som helst, som ville dyr som bare vil få en utløsning ikke gjort av seg selv.

Det kan nesten virke for meg som om du mener alle menn er sånn. Selv om jeg vet endel er sånn, vet jeg at ikke alle er det. Noen evner å tenke med begge hodene!!! ;-)))

Skjult ID fr. 9 aug. 2013 23:54

@anonym! 23:24
Samme person du svarte til. Ja det er noe med det at IRL ville det ikke vært aktuelt med sex, men siden de reiste så langt så tenkte jeg måtte prøve hardere, presset meg selv litt, noe jeg ikke vil anbefale. MEN som du ser her i tråden er det noen som har fått det til, så det er håp ;)

Fortsetter med nicket dessverre ;)

Skjult ID med pseudonym anonym! fr. 9 aug. 2013 23:57

@skjult id 23.54

Ser du? Bilr bare problemer:) Det var ikke meg som skrev 23.24 :)

Kanskje kalle seg for skjult id 1, 2 eller 3?

Eller med ... etter? Eller noe annet?

Det er jo så mange som heter "skjult id". Vet jo ikke hvem man svarer :)

Skjult ID med pseudonym femtitre fr. 9 aug. 2013 23:59

sjelden det fungerer.Jeg fikk besøk fra en mann fra Oslo,hadde hotell,men ble pinlig,da han forventet akkurat dette,
og jeg passe satt ut da han hadde et bilde som var seks år gammel.Han ble direkte sur på meg,ikke særlig hyggelig.men,han var jo uærlig uten et rett bilde av seg.

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 10 aug. 2013 00:00

Har ikke andre tanker enn at man gjør hva man føler for?

Skjult ID med pseudonym 1 lø. 10 aug. 2013 00:04

23:34 skulle det stått ;p

Skjult ID med pseudonym anonym! lø. 10 aug. 2013 00:05

@ femitre: Uff, det er jo ett skrekkscenario uten like! :/ Yiaks!

Tenker jo å prøve å bli mest mulig kjent før han evnt kommer. Skype osv.

Misforstå meg rett. Jeg håper han kommer, og så ligger vi bare inne hele helgen;) Hehe, komme opp for luft og litt mat og sånn men ellers bare digg:)

Er bare redd for dette med forventninger. Vet at det er nok til å gi meg en kvinnelig "slappas" iallefall. Men så føler man seg kanskje litt presset ifht situasjonen osv..

Innser jo at det beste sikkert er å prate om det før han kommer. Men så er jo dét og j..... turnoff. Å snakke om dét, ikke forvent deg sex med mindre sånn og sånn, før vi har møts. Veeeeeldig naturlig liksom, not:(

Har lyst å bare kansellere hele greia, men så virker han jo veldig kjekk da.... :-D

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 10 aug. 2013 00:08 Privat melding

Det er nok en stor andel menn som forventer noe, og kanskje kun er ute med et mål i kikkerten. Men selvsagt finnes det andre menn også, og som du sier anonym! er ting riktig, så blir det riktig. Man hører jo damer fortelle om at de "måtte jo gi noe" - han hadde tross alt spandert middag, eller noe i den duren. Jeg er ikke "Ingen-sex-garanti-mann" - men det må være noe der som gjør at det i så fall kommer naturlig.
Jeg vet jeg ikke er alene om å tenke sånn som jeg gjør, men jeg har jo hatt ei dame som har blitt henvist til gjesterommet, og man kunne lese skuffelsen i øynene, når det kom frem... Det å besøke meg er ikke en fremragende dåd som belønnes med intimkontakt - jeg må innrømme at jeg er så sær at får jeg bare en kvinne resten av livet så har jeg(og hun) "vunnet" - litt rart at jeg skal føle meg sær over noe sånt, men man blir jo litt alene i manneflokken når man har en fallos som også er koblet til både ryggrad og hjerne.

Det er dessverre så mye grums der ute at jeg vil anbefale alle kvinner å møtes på nøytral grunn først. Det prøver jeg alltid å få til.

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 00:12

Helt ærlig, å ha en førstedate som varer en hel helg?

Høres bare helt unaturlig og superkleint ut. Begge parter vil ha masse forventninger, uavhengig av hva disse forventningene er.

Helt på bærtur.

Skjult ID med pseudonym anonym! lø. 10 aug. 2013 00:13

@ mundilfare.

Hadde hu planlagt ett lengre opphold enn én dag og så foreslo/"spanderte" du billett med første ledige fly hjem? Hun følte kanskje det likt deg?

Det hørtes stress ut ja:)

Skjult ID med pseudonym anonym! lø. 10 aug. 2013 00:19

@ mundilfare.

Leste svaret ditt for sent;)

@skjult id 00.12

ser poenget ditt. Syns ikke akkuratt at det er ideelt å møte noen evnt på denne måten jeg heller, derav denne tråden.

Jeg beklager at du synes det er på bærtur å reise for å treffe noen. Kanskje du er bedre enn meg og andre som har gjort/vurderer dette.

Men kjærlighet er ikke lett å finne. Og når man er på "nettet" og ikke finner en fisk i det omkringliggende vannet sitt, men "møter" noen på "nettet" man ser ut til å få en veldig kjemi med... Da vet jeg ikke hva som er mest på "bærtur".

Å møte de, i håp og tro at den rette fisken faktisk ikke finnes i ditt eget farvann, eller å være så kynisk/uromantisk/ettellerannet, at man blankt avviser det som å være på "bærtur".

Sånn som du skriver så virker det jo som om det er drøøøøøssevis med aktuelle jenter rundt deg. Kanskje du bor i en storby, ikke vet jeg.

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 00:25

Sier ikke at jeg er noe bedre eller dårligere menneske enn deg. Det er da helt irrelevant for diskusjonen her. Du har rett i at det ikke er lett å finne kjærlighet. Du har også rett i at jeg bor i en storby. Bor i norges eneste storby, Oslo. Men kan informere deg om at det ikke er lett å finne kjærlighet her heller, selv om akkurat det å møte noen ikke er så vanskelig.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 10 aug. 2013 00:25

@anonym! - ja det var toveis kræsj, ingen kommunikasjon og det bare ble helt rart... det var noe som bare lå i lufta og begge skjønte at dette ble en lang helg før vi var ute av flyplassen. Løsnet litt når jeg spurte, "hvordan føler du dette går" og vi var begge enig om at det ikke var bra, da var det bare å slappe av og se på en film :P er jo sivilisert likevel. Jeg spurte henne om hun ville reise tilbake eller om jeg skulle vise henne litt rundt, og da valgte hun å dra tilbake, og det var like greit. :/

Jeg skjønner at du skal ha langveisreisende besøk, antar du har klart å få et bilde av vedkommende allerede, mitt råd er å slapp av, ta det med ro, go with the flow og føl deg frem, ikke bekymre deg for mye på forhånd, for tenk det kan jo faktisk bli bra. - Lykke til uansett.

Skjult ID med pseudonym anonym! lø. 10 aug. 2013 00:31

@skjult id.

Så hold deg for god til å si at jeg er på bærtur da.. Forstår du ikke nødvendigvis er enig, eller ville reist til noen, eller akseptert å tatt i mot noen som ville reise for å besøke deg. Synes ikke det er lett jeg heller. Er første tråden jeg har laget, så dette er tydeligvis noe jeg lurer på/er usikker på.

Var på jakt etter konstruktive råd. Ikke å få beskjed om at jeg var på "bærtur" (og, may I say, uten noen særlig begrunnelse at that;)

Jeg prøver bare å finne den ene spesielle, jeg som de fleste andre. Synes det er mye som er mer på bærtur enn å være åpen for andre byer. F.eks. å gå på byen hverenda helg og være et bytryne i en alder av 32, sitte hjemme og surmule osv.

Be nice:);)

Skjult ID med pseudonym anonym! lø. 10 aug. 2013 00:34

@mundilfare.

Godt at dere begge følte det likt da. Er jo som regel sånn det er, men ingenting er verre synes jeg enn at en av partene føler det sånn, og så er den andre "helt på".

Vi har ikke avtalt noe enda. Han begynte å spør etter "topp-bilder"kremt, i går, og da ble jeg med ett veldig usikker.. Før det hadde jeg en god følelse.

Vi får se. Den som lever, får fortelle:);)

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 00:35

Hvorfor holde meg for godt til å si det er på bærtur? Jeg synes det er på bærtur. Jeg regner med at du starter en tråd for å høre hva andre mener? Eller er du primært ute etter folk som stryker deg med hårene?

At det er på bærtur ER konstruktivt og det tror jeg helt ærlig du også kommer til å finne ut av. Jeg håper selvsagt jeg tar feil, sånn for din skyld.

Hva skal dere gjøre om dere liker hverandre? Fly frem og tilbake i helgene?

Flytte rett inn? Med noe som er et fremmed menneske?

Jeg forsøker bare å være realistisk. Jeg har også forsøkt dette skjønner du og det var som hos deg, helt på bærtur! ;)

Ellers er jeg enig med deg. Jeg liker ikke bytryner jeg heller. :)

Skjult ID med pseudonym anonym! lø. 10 aug. 2013 00:46

@skjult id 00.35

Du har rett. Poenget mitt var bare at jeg sliter med ubegrunnede utsagn..

Som "det er på bærtur"

Javel? Hvorfor det? Kan man ikke finne kjærligheten på den måten, like så godt som andre måter, tenker jeg? Er byen f.eks så mye bedre? Henger på rema 1000 hele dagene jeg, i håp om at jeg og min store kjærlighet skal gripe den samme appelsinen og få magisk øyekontakt:P Har enda ikke skjedd!! :P

Ekstra utfordring (med alt det jeg, og du nå skriver) ja? Men hvem har sagt det kommer lett? Gi meg gjerne oppskriften på å finne kjærlighet, hvis du har funnet den:)

Har flere venner som har kompliserte forhold mtp. avstand, men jeg velger å tro at om man vil, så får man det til.. At the end of the day, vil jeg heller ha en lengre vekke, hvor vi brenner for hverandre og prøver å finner en måte å få det til, en noe "halv-ok" her i byen....

Poenget mitt var som sagt bare at jeg liker at folk (si hva enn du vil (!)), i en seriøs diskusjon, begrunner hva de mener og hvorfor de sier det de sier.

:-D

Skjult ID med pseudonym Pierced lø. 10 aug. 2013 00:48

Jeg dro alene til England i fjor, for å treffe en jeg hadde pratet med i over ett år. Gikk veldig fint det, og vi delte seng på hotellrommet og hjemme. Var ikke noe ubehagelig eller press om sex, så det var veldig greit. Har andre ganger reist til andre byer, men da har jeg som regel vært hjemme hos dem. Ikke alltid det har vært like enkelt, så da har jeg eventuelt reist hjem igjen.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 10 aug. 2013 00:56

Avstandsforhold går, det lengste jeg kjenner til er ei som har typen i Portugal, om det går i lengden er det jo ingen som vet, men det virker som de har det bra så langt. Om det er noe man virkelig vil så tåler man avstandsforhold en stund, selv var jeg som sagt på date i nederland, jeg var der, hun var her, men etter litt frem og tibake så fant vi ut at vi egentlig er skikkelig gode venner, som fasinerer hverandre med gode samtaler. - that's it. Udramatisk, hadde det blitt noe mer så hadde det kanskje blitt enda mer frem og tilbake, men hun hadde lyst å flytte hit, fordi hun trivdes her og fordi vi fikk et sterkt vennskap ut av det. Det er ingen fasit på hvor lenge en førstedate skal være, om det er noen som må reise så har man som regel både skrevet en stund og snakket en del på skype f.eks - det finnes de som driver med couchsurfing også, i utgangspunktet ikke noen forskjell, man får et fremmed menneske inn i huset for noen dager, tar man det som couchsurfing så uskadeliggjør man litt av presset også. Folk får selv bestemme hvilke sjanser de er villige til å ta for å finne kjærligheten, for noen er det bærtur, for andre er det innertier.

Skjult ID med pseudonym Elizabet69 lø. 10 aug. 2013 00:56

@ Anonym!
Jeg ville nok prøvd å snakke om det i forkant ja. Kanskje han lurer like mye som deg?
Men jeg tror jeg i steden for å fokusere på hva han kan forvente å "få" heller ville fokusert på hva du ønsker, tenker og er usikker på. Alle de tankene du har delt med oss her, hvorfor ikke dele dem med ham? At du synes det er vansklig at dere investerer såpass i å møtes at du er redd dere føler dere må ha sex, selv om dere egntlig ikke vil eller er klare for det. det at dere kanskje har forkjllige forventninger.... Og vha slags forventninger du har.
Da åpner du for at han kan komme med sine forventninger og usikkerheter - og kanskje er de ganske like din! Uansett åpner du for en samtale og en avklaring, forhåpentligvis uten å virke negativ og knipen.

Uansett - lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym anonym! lø. 10 aug. 2013 01:01

@Elizabeth

Du har helt rett. Er vel bare litt redd for å ta den samtalen med en jeg ikke kjenner. Og er redd det kan/skal ødelegge endel av den spenningen som er bygget opp.

Men om det er noe her å "samle på", bør det kansje tåle det..? Tiden vil vise, uansett:)

Nå er det kvelden for meg.

Takk for alle konstruktive innspill så langt, setter pris på det:-)

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt lø. 10 aug. 2013 05:23

Aldri. Hadde aldri fløyet for å gå på date. Max reisetid for meg er 15 min, har jo planer om å møte han flere ganger før jeg evnt innleder et forhold, og er da viktig at vi kan treffes ofte til å begynne med.
Hadde aldri følt meg forpliktet til å å sex med en som kom flyvende for å møte meg. Må litt mere en en helg til før det er aktuelt

Skjult ID med pseudonym Ylva lø. 10 aug. 2013 06:02

Jeg møtte en mann jeg hadde møtt på nettet i Amsterdam en helg. Det gikk kjempefint. Men vi hadde snakket mye på telefon og jeg visste det var en kjemi der. Vi bokket tom samme hotellrom. Og var sammen i to år etterpå. Så det er mulig :)

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 10 aug. 2013 08:49

Reiser mye i jobben, det er svært hendig i situasjoner som dette.

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 10 aug. 2013 14:14

Jeg planlegger å reise 60 mil. Forventningene mine er at jeg treffer den jeg reiser for å treffe og at vi gir hverandre minst fem minutter.

Hvis hun - eller jeg - forventer noe mer blir det større sannsynlighet for å bli skuffet eller enda verre: å måtte skuffe noen. Implisitt i dette, dog, er det god grunn til å tro at dette kan bli verd det for oss begge.

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 19:37

Jeg datet en som bodde på en annen kant av landet. Kombinerte det da med ferie og besøkte andre venner også. Har ikke angret på det i ettertid.

Den ene gangen bodde jeg på et hotell mens den andre gangen bodde jeg hos venninnene mine.

Avstand er ingen hindring for meg.

Skjult ID med pseudonym sugardaddy lø. 10 aug. 2013 19:40

Jeg vet om ei jeg kunne har reist langt for, om så bare for å truffet hun over en kopp kaffe.

Skjult ID med pseudonym padde lø. 10 aug. 2013 19:53

Jeg må reise over en halv dag for å møte Paddine igjen.
Det blir et kjært og sårt etterlengtet gjensyn, og blir verdt det.

Skjult ID med pseudonym manif lø. 10 aug. 2013 19:58

Padde, har du vært i en lengre hallusinerende tilstand. Erindrer at du pratet om det samme for lenge siden.

Skjult ID med pseudonym FrkStrøken lø. 10 aug. 2013 20:48

Jeg venter sugardaddy ;)
Men vi bytter vel ut den kaffekoppen med ei flaske vin ;) gjør vi ikke??

Skjult ID med pseudonym sugardaddy lø. 10 aug. 2013 21:03

Jeg venter jo bare på en invitasjon jeg. Så kommer jeg med en flaske eller 2 ;)

Skjult ID med pseudonym FrkStrøken lø. 10 aug. 2013 21:07

Men kjære, søte, deilige du!! Her står døren alltid åpen for deg :)
Men gi meg et hint før du kommer da, vil gjøre meg ekstra deilig for deg vettu ;)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 10 aug. 2013 21:21

Overnatting hjemme hos vedkommende er for meg uaktuelt om man ikke kjenner hverandre fra før og hensikten er dating.

Da er det bare å finne et hotellrom da, det er jo ikke så himla dyrt.

Skjult ID med pseudonym kenny lø. 10 aug. 2013 21:37

tror trådstarter bor øde til:-) i oslo reiser vi maks 15 minutter for en date. forventer alltid sex. alltid:-)

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 10 aug. 2013 22:16

Jeg vil si at det absolutt er mulig. Selv har jeg flyttet rundt så og si over hele landet i min oppvekst så har røtter og tilknytting nesten overalt.

Min lille drømmehistorie om mitt forje samboerskap startet nettop på en sånn måte.

Vi hadde pratet et par uker på nettet og telefonen og hadde god kjemi. Vår lengste telefonsamtale var 7t-i strekk! Dermed bestemte han for å komme oppover, han bodde i oslo området og jeg i en liten by i trønderlag. Han reiste ca 12 t for å møte meg! Vi møttes på togstasjonen og det var full klaff fra første blikk. Da han dro hjem når helga var ferdig var vi et par. Vi pendlet sånn i ett år, deretter ble vi samboere, ca 2 år senere bestemte vi oss for å få jr, bygde oss et nytt hus og var overlykkelige. Alt i alt varte det jo ikke så lenge som vi den gang ønsket menjeg var 16 da vi ble sammen og det tok slutt da jeg var nesten 23. Men det ble noen gode år :)

En annen kar som var fra et av hjemstedene mine der jeg var hytte startet som så at når jeg likegodt var på hytta så kom han dit å besøkte meg, Der var det og full klaff og vi ble et par. Da var jeg ikke helt klar for et forhold men nå etter 3 år er vi enda svært gode venner. Møtes når jeg er på hytta eller når han er her nede for å besøke søstra si :)

Så alt er mulig, bare man tror på mennesker og tror på kjærligheten.

Selv ville jeg aldri reist et sted for å møte noen, er noe med den tryggheten å møtes hos seg selv når man er jente. Ha litt mere kontroll. Skal man møte noen sånn på den måten bør man ha veldig god kjemi, så man føler seg trygg på hverandre.

Nå bor jeg jo selv i osloområde og har blitt "oslo infisert" vil helst ikke møte noen som ikke er lengre unna enn at vi kan ta en kaffe og rusle vært til vårt etterpå.

Men hvem vet, har jo røtter nesten overalt så er fullt mulig å møte noen fra de stedene :)

skal aldri si aldri sånn sett, avstandsforhold kan funke knall det med det rette menneske :)