Alle innlegg Sukkerforum

Leter dere egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym enomgangen lø. 10 aug. 2013 15:04

Sitter å leser litt her. Registrerer at flere har 2-3 dater i uka med forskjellige (i dette tilfellet) menn. Dette skurrer litt i mine ører. Klarer dere virkelig konsentrere dere om personen dere er på date med,eller planlegger dere neste date allerede?
For min del, så ser det ut som om dating er en slags sport for mange og ikke et ærlig forsøk om å finne seg en kjæreste.
Jeg hadde aldri vært interessert i å datet ei jente som har planlagt å treffe 2-3 andre senere i uka.

Jeg er mer verdifull enn et tidsfordriv for seriedatere.
Vel, dette var mine tanker om dette.kanskje jeg bare en en gammeldags gubbe i

Skjult ID med pseudonym line lø. 10 aug. 2013 15:07

Jeg er helt enig med deg der TS:)

Til tross for mange mail pr.uke så er jeg veldig sjelden på date.
Det må være noe "ekstra" ved personen som tiltaler og ikke bare at han virker allright og bildene er greie nok.

Muligens at jeg er for kresen men jeg tar iallefall de få som jeg dater seriøst og vier dem full oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 10 aug. 2013 15:08

Når noen sier dei har 2-3 dater med ulike...
så bare lukker eg igjen øra og sier til meg sjølv: "løgnere"

Skjult ID med pseudonym line lø. 10 aug. 2013 15:11

Jeg var på date med en herfra som hadde datet nesten 50 stykker på par måneder.

Det virket for meg så desperat og jeg hadde ingen interesse av å møte han mer..

Skjult ID med pseudonym Lemon lø. 10 aug. 2013 15:11

Enig. Men gjør ikke majoriteten det, og hvordan skal du gardere deg her?

Skjult ID med pseudonym wut? lø. 10 aug. 2013 15:13

Selv sender jeg ikke engang førstemeldinger så lenge jeg har regelmessig kontakt med en, så to-tre dates med forskjellige personer i uka ville vært et aldri så lite mirakel for min del.

Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 10 aug. 2013 15:22

Jeg er ei av de som faktisk har hatt 3treff denne uka:) tilfeldigt ja!:)
Men å skrive dagesvis med en som bor 10 min unda, for så å treffes. Ser jeg ikke vitsen med. Jeg danner meg ett inntrykk av denne personen jeg skriver med, å til stadighet så stemmer ikke bildene, eller den har gir seg utsom. Så da hopper jeg i det å treffer de, for å se om det er noe å bygge videre på. Kynisk??? Ja vil noen si, nei hvorfor det?
Nå er ikke det for meg dagligdags at det har blitt 3treff på ei uke:) Kan går mnd til neste gang. Å la det være sakt, har bare dialog med en om gangen. Men er du litt spontan, så er det sånn som kan skje :)

Skjult ID med pseudonym annalinn lø. 10 aug. 2013 15:32

Virker noe "desp" ja..når en dater så mange.

Da tenker jeg bare:har disse personene ingen kriterier bortsett fra at alder,bosted og et utseende som ikke skremmer er oppfylt?

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 10 aug. 2013 15:43

Jeg har truffet 3 forskjellige i sommer tilsammen 5 ganger. To av dem har, dessverre, overlappet hverandre bittelitt, men da sørger jeg også for at de vet det. Og det har da bare vært møter, i alle fall nesten "bare".

Liker egentlig ikke å overlappe og jeg er langt ifra desperat, knapt nok på leting, men skal treffe éi til. Så deaktiverer jeg profilen for en god stund, tror jeg, uansett status.

Skjult ID med pseudonym L lø. 10 aug. 2013 15:44

Jeg skriver bare med en om gangen, jeg har vært på mange dater, 1-3 i uka til tider, men det er bare samme personen.

Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 10 aug. 2013 15:47

Siden en del av dere er så kritiske til oss som med en tilfeldighet har hatt 3 treff på ei uke! Hva legger dere i det og gå i en dialog med det andre kjønn?
Jeg mener at til slutt så er det kjemi det kommer an på. Å gjennom skriving så kan du danne deg ett bilde, men er det ikke kjemi så er det heller ikke noe og bygge videre på. Har truffe noen som bare med sin skrive måte fascinerer meg, å da skal jeg si at fallhøyden har vært stor.
Jeg bruker ikke dagesvis på skriving når han jeg skriver med bor i nærheten. Dere kan mene hva dere vil, jeg fortsetter nok på denne måten. Skal litt mer til en fagre ord for at jeg skal bli sjarmert:)

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 15:58

TS

Akkurat som om jeg skulle ha skrevet det selv.
Jeg er kvinne og må konsentrere meg om å bli kjent med en om gangen, både her inne og utenfor.

Tror noen kvinner er desperate og går på date så fort de har anledning.
Og for meg så virker det som om det er menn med dårlig selvtillit som dater mange. De føler seg mere attraktive når de får med ei dame på date.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 10 aug. 2013 16:10 Privat melding

Ingenting er feil, jeg konsentrerer meg om ei og ei i gangen, til det evt. ikke lenger er aktuelt. Jeg sender sjelden førstemeldinger, kanskje en gang i måneden, og da til personer jeg tror ville passe til meg og motsatt. Dermed ikke sagt at det er riktig taktikk. Det er mange som sender mange meldinger, dater mange mennesker og det trenger ikke være feil det heller. Det ligger bare ikke for meg. Men jeg har tenkt tanken og kanskje heller søke etter venner, bli kjent med mennesker uten å føle noe mer press enn bare å ha det gøy, ta en fest eller finne på noe. De vennene jeg har er stort sett etablerte eller bor langt unna. Jeg kjenner faktisk ufattelig få single damer. Single damevenner kunne vært en taktikk... vel jeg tror alle må følge sin måte å gjøre ting på. Jeg synes det er helt fair om ei sier hun har 3-4 stk hun ønsker å møte før hun evt avgjør andredater. Derimot om man ikke sier noe om det, men holder flere på gress så har jeg ikke noe sansen for det i det hele tatt.
Jeg tror alle må kjenne på sin egen komfort og gjøre som de vil, men ikke spill spill med mennesker som har en annen filosofi, er vel mitt råd.

Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 10 aug. 2013 16:10

Jeg er totalt uenige med deg 15:58 jeg vil si jeg er realistiske.
Det er gjennom ett treff, du leser kropspråke, ser smile, ser var humor han har, måten han snakker på, oppfører seg, alt det som er viktig for å tenke om du vil bli enda mer kjent med han.
Si du skriver med han i en uke, treffer han å ingeting stemmer!!! Da er det en drøm om det du trodde han var som blir borte. Men folk må jo få gjøre det de føler er naturlige for de:)
Ønsker Uannsett alle lykke til på disse jakt markene :-)

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 16:22

@ lurer

Nei, skiver ikke med han i en uke, men flere. Vill bli kjent først. På første daten er alt kunstig og få klarer å vise hvem de er. Så når jeg først går til det skrittet og møter en vet jeg at dette er en jeg kan tenke meg å bli kjent med. Og jeg bryr meg egentlig ikke om hvordan den første går, først på 3 daten begynner jeg å se om dette er en jeg kunne tenke meg å satse på.

Skjult ID med pseudonym Tips lø. 10 aug. 2013 16:46

Dater ikke "samtidig", men tar ikke første dater der man fort finner ut om man passer eller ikke så høytidlig at jeg ikke kan date noen igjen relativt fort etterpå. 3 i uken tror jeg ikke jeg hadde klart da, blir vel snakk om 1-2 i måneden i snitt, og om det skulle treffe slik at det ble 3 på en uke var det svært usannsynlig.

Tror forresten jeg kunne likt speeddating svært godt når jeg tenker meg om :)

Date nummer 2 derimot, tar jeg mer alvorlig enn mange andre virker det som, da har vedkommende min fulle og hele oppmerksomhet... om hun ønsker det :)

Skjult ID med pseudonym hansen lø. 10 aug. 2013 19:29

Å ta en kopp kaffe med flere enn en person i løpet av en uke har jeg ingen skrupler med. Men trykket fra damene som er innenfor "kravene" er ikke så stort at det skjer så veldig ofte - en måned, eller to mellom hver gang kanskje.

Min erfaring er at god kjemi her inne betyr dårlig kjemi offline. Det er de datene der jeg har gått helt uten forventninger som har vært de beste.

Jeg tenker som så at av alle menneskene man møter tilfeldig i løpet av et år, så er det egentlig svært få jeg kunne tenkt meg å innledet et forhold til. Samme gjelder her inne. Da er bedre å møte mange for å finne den man virkelig går sammen med.

Skjult ID med pseudonym Lurer lø. 10 aug. 2013 20:36

Ser at noe gjør det samme som meg :-)
Det er jo bare snakk om en kopp kaffe, som @hansen sier!
Men igjen folk må gjøre det de føler er rett for de :-)

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 10 aug. 2013 21:05 Privat melding

For de som lurer så skal alt det en mann sier deles på fire.

Ergo 50 dater / 4 løgner = 12,5. I dette tilfelle kan den halve være noen han så på gata å vinket til eller ei som var i overkant lubben han datet.

Damer/kvinner/jenter derimot skal multipliseres med 2. 3 dates * 2 løgner = 6

Skjult ID med pseudonym Tips lø. 10 aug. 2013 21:23

Haha Glucas, det der stemmer ikke. Å vinke til en jente på gaten teller helt klart som én date.

Skjult ID med pseudonym :) lø. 10 aug. 2013 21:55

Enig med TS

Jeg dater kun en om gangen. Det holder, er ikke så desperat. Pleier og spørre den melder med, eller bestemmer treff med, om de dater fler samtidig. Jeg har ikke noe ønske om å være 2, 3 eller 4 daten i løpet av f.eks en uke, og det forteller jeg også.

Skjult ID lø. 10 aug. 2013 22:38

Er så glad at det er flere som tenker som meg, og kun datter en om gangen. Med andre ord det er ikke bare egoistiske, desperate idioter her

Skjult ID med pseudonym enomgangen lø. 10 aug. 2013 22:41

En skikkelig fornuftig fyr denne TS

Skjult ID med pseudonym ABBA lø. 10 aug. 2013 23:03

@Glucas, synd du er for ung, ellers hadde jeg hatt sans for å date deg, jeg :-) ;-)

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 10 aug. 2013 23:19 Privat melding

@ABBA
Dater desverre ingen, særdeles kresen. Ikke at det er synonymt med modell. Usminket, grå joggebukse er mer i min ally. Dessuten lider jeg av ignoramusstupiditus, sjøldiagnosert.

Skjult ID med pseudonym ABBA lø. 10 aug. 2013 23:22

Feil, stor feil @Glucas, tro meg!!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 10 aug. 2013 23:27

Jeg har ikke datet noen, men er likevel desperat! :P

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 10 aug. 2013 23:37 Privat melding

@ ABBA
Stor feil å ha ignoramusstupiditus eller å like dem jeg liker?

Skjult ID med pseudonym ABBA lø. 10 aug. 2013 23:42

Tråden handler om å lete,@Glukas!

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 10 aug. 2013 23:44 Privat melding

@ABBA

Jeg leiter jo, men finner ingen, eller ingen finner meg... som jeg vil ha... vel å merke

Skjult ID med pseudonym ABBA lø. 10 aug. 2013 23:48

Jeg tror det dreier seg bare om tid. Har vi tid å vente, finner vi den vi leter etter

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 10 aug. 2013 23:54 Privat melding

@ABBA
Skeptisk!

Ka e din gronn te å sidda heima ein lørdagskveld? Ud me deg ;)

Skjult ID med pseudonym ABBA lø. 10 aug. 2013 23:57

Min grønn te en lørdag kveld som den her er rom & cola zero

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 11 aug. 2013 00:14 Privat melding

Temmelig sikker på at de har det på pubene rundforbi og

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 11 aug. 2013 00:34 Privat melding

Så dersom noen er på speedating, så leter de egentlig ikke etter kjæreste?

Jeg er nok av den typen som ikke ville ha avtalt mer enn en date av gangen :)
Nå har jeg imidlertid ikke vært på så mange datene heller, men det er nå en annen sak :P

Men hvordan andre bedriver sin leting etter den rette kan jo ikke jeg sette noe rett eller galt på. For man kan jo fint møte flere på en uke, men uten å ha skrevet så mye eller lagt så mye mer arbeid i akkurat det sånn i forkant.
Kanskje fordi de bare ønsker å hoppe i det og se og snakke for å finne ut om det kan være "noe" der eller ikke.
Man vil jo da også sannsynligvis møte langt flere enn dem som legger ned mer tid og kanskje "gjør unna" en del av "bli kjent" fasen før de møtes.

Jeg ser ikke helt problemet egentlig :)

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 11 aug. 2013 00:43

Jeg er på datern for tida, og når noen skriver til meg nå, så takker jeg pent, men gir beskjed om at jeg ikke er tilgjengelig pga dating.

Jeg synes det fungerer best for meg, men vi er jo alle forskjellige :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 11 aug. 2013 03:29 Privat melding

Jeg konsenterer meg om 1 av gangen, og dater ikke ofte.. Alle er forskjellig :)

Skjult ID med pseudonym kyss ma. 12 aug. 2013 04:34

Jeg dater flere av gangen, og kjenner jeg blir litt provosert av de som mener det er respektløst eller desperat. Min erfaring her inne, er det at å vie en masse tid og skriving fram og tilbake er bortkastet. Først når man møtes, får man se hvem den andre er og får et reelt inntrykk. Og man skal også møte mange frosker før man treffer en prins, det er i alle fall helt sikkert! Faller det seg slik at flere interessante ber meg ut på samme uke, sier jeg ja takk. Hvorfor skulle jeg ikke? Man skylder ingen noe bare fordi man skal møtes for første gang vel? Men det er klart om man velger å møtes feler ganger, bør man begynne å revurdere datene og finne ut hvilken man vil gå for.

Og det at jeg møter mange, betyr at jeg har innsett at den rette kan komme i en uventet innpakning, ikke at jeg dater hvem som helst.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 12 aug. 2013 07:00

Det skal litt til for at jeg drar på date også, må være noe litt ekstra med den mannen :)

Men samtidig tar jeg det ikke så seriøst å dra på en date, er jo bare å ta en kaffe å se hva som skjer.

Har vært på speedate flere ganger jeg, men det er fordi typen til ei veninne er med på å drive et sånt opplegg så da har jeg hjulpet til litt. Morsomt det syns jeg, men passer kansje ikke for de sjenerte :)

Er det noen som bor på samme sted som meg skal det litt mindre til for at jeg sier ja til date, da er det jo enkelt å møtes og bare rusle en tur eller ta en kaffe.

Men akkurat nå har jeg "dumpet" så mange i det siste fordi de virket helt despo og intense så har fått litt skrekken. Men er vell bare å kaste seg på hesten igjen, vet jo at alle ikke er sånn :)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 12 aug. 2013 08:53 Privat melding

Folk er forskjellige, og ser etter forskjellige ting, derfor "dater" de på forskjellige måter.

T.o.m en annen person som ser etter det samme som deg kan møte jenter på andre måter og premisser enn deg, finnes ingen oppskrift på hvordan dette skal fungere, så du slipper nok unna en del stress og tankekjør hvis du bare tenker på hva som er best for deg selv, og formidler det til den du snakker med eller vil eventuelt møte.