Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym L sø. 11 aug. 2013 00:21

Flere som har opptil flere jenter som daglig titter innom profilen din selvom du aldri har skrevet til dem?
Som om det faktum at vedkommende ser på profilen min hele tiden gir meg mer lyst til å snakke med dem... Hyggelig at samme person stikker innom en eller to ganger, men hver dag i flere dager er da veldig unødvendig...

Skjult ID sø. 11 aug. 2013 00:23

Blokker

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 11 aug. 2013 00:23 Privat melding

Ja... Ignorerer du dem lenge nok blokker di deg, så bare vær tolmodig.

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 11 aug. 2013 00:29 Privat melding

@JSSJ
Ofte inne om profilen, skriver aldri no eller ka JSSJ???? ;)

Skjult ID sø. 11 aug. 2013 00:34

Det er da ikke stalking.

Det betyr bare at du ligger i resultatlisten for søket deres. Jeg gjør akkurat det samme selv. Søker også trykker jeg p å den grønne piler, next, next, next, send melding, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, send melding, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, send en melding, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next, next osv

Faktumet er at de ikke har skrevet til deg, til tross for at de har surfet innom flere ganger. Tror du kan være trygg på at de overhodet ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym LitenTiger sø. 11 aug. 2013 00:37

Beklager @TS - dette er dessverre et kjønnsnøytralt problem - jeg har menn i bøtter og spann som gjør det samme - tar en opprydding innimellom, dvs blokkerer - det er dessverre det eneste som fungerer.

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 11 aug. 2013 00:40

Eneste grunnen til at æ "bumper" innom profilen din Glucas, er fordi du poster med stort bilde i alle tråder! Så flere ganger har æ ufrivillig trykket meg inn på profilen din fordi "pekern" har stått over bildet ditt når æ legger handa på musa.. (Jepp, ser selv at den setningen kan ha to betydninger :P
Så beklager så meget hvis æ har sendt ut feil signaler..

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 11 aug. 2013 00:41

Når jeg legger hånda på musa, så bruker jeg som regel ikke PC samtidig ;)

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 11 aug. 2013 00:43

Haha skjønte den ville komme ;)
Ssshh Flux ;)

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 11 aug. 2013 00:43 Privat melding

Der kom ann!!! JSSJ har blokkert deg

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 11 aug. 2013 00:45 Privat melding

Nei du har ikke det, tar ingen signaler desverre hehe :)

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 11 aug. 2013 00:46

Hehe da slipper æ hvertfall å stalke dæ ufrivillig ;)
No hard feelings man ;)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) sø. 11 aug. 2013 00:47 Privat melding

Synes det er bare kjekt om kroppen min kan glede mennesker på daglig basis. La nå folket få kose seg og se på ting de liker. :) Vi er da alle venner her... peace and love and shit and eat a chill pill...

Men mange damer er litt hårsåre, bare fordi man spør om telefonnummeret, så freaker de ut og lurer på hva man gjør i stua deres... det var jo ikke poenget hvor man er...

Men det beste svaret i denne tråden var på svar #1 - problem solved.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 11 aug. 2013 00:48

Hva? Man blokkerer jo ikke ei vakker dame som JSSJ. Man må jo ha noe pent å se på når man blar i profiler :)

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 11 aug. 2013 00:50

Gjentar mæ selv Flux... Ssshhh ;)

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 11 aug. 2013 00:50 Privat melding

Jeg har ikke blokkert JSSJ, hu er ei meget meget flott dame, alltid kjekt å se på bildene der. Hun som har blokka meg ;)

(mann 40 år fra Rogaland) sø. 11 aug. 2013 01:03 Privat melding

hehe, går ofte innom de samme profilene jeg og, gang på gang, mye grunnet min gullfisk hukommelse samt noen er jo flotte å se te å har ikke noe imot å trommle gjennom bildene gang på gang. Tonen med blokkering her er nok mer fleip ;)

(mann 35 år fra Hordaland) sø. 11 aug. 2013 01:04 Privat melding

Jeg kan godt stå frem som profilsnik.

Liker å trykke litt rundt på kveldstid, nysgjerrig til tusen, og mye pent å se på. Det er ikke ment som negativt ovenfor dem jeg er inne hos, selv om jeg ikke skriver til deg. Er jeg veldig mye innom, så betyr det at ditt vinnende smil eller søte utseende har ført musepekeren til akkurat ditt bilde litt ofte.

Ut ifra det jeg leser, så er jeg nok ikke den eneste, men jeg kan da ha baller nok til å stå frem.

HEI! jeg er Profilsnik ;)

Skjult ID med pseudonym JSSJ sø. 11 aug. 2013 01:08

Hehe good one ;)

Skjult ID med pseudonym Jente33 sø. 11 aug. 2013 02:24

@badegakk
Da tar jeg det som et kompliment, ettersom du har dukket opp på besøkslista mi opptil flere ganger;-)

(mann 35 år fra Hordaland) sø. 11 aug. 2013 02:46 Privat melding

God holdning, og om noen føler seg veldig såret/blir lei seg osv, så er dere fri til å blokkere. =D

Skjult ID med pseudonym Sol sø. 11 aug. 2013 10:20

Jeg har et par gutter som er inne på profilen min nesten hver dag, begge virker strålende bra, så har valgt taktikken å stalke tilbake ;) hadde de bodd på østlandet og ikke i Hordaland, så hadde jeg lett sendt en melding :)

(mann 30 år fra Vestfold) sø. 11 aug. 2013 10:27 Privat melding

Jeg er også en av stalkerne :-)

Skjult ID med pseudonym Mundilfare sø. 11 aug. 2013 11:27

Tror menn er mer jegere og går mer rundt i skogen enn damene kanskje? Har selv et par daglige besøkere, men de er utenom det jeg søker, så kan jo være at de venter på at jeg øker nedslagsfeltet :D hehe. Har opplevd en gang ei som kontaktet meg på facebook for å vite hvorfor jeg blokkerte henne... :P Men når jeg svarte (litt skarpt kanskje) på den så ble det stille.

Men tror ikke det er uvanlig blant menn å se over mange i løpet av en dag, via onlinelisten, nye bilder, de med ny profiltekst osv. Spesielt ny profiltekst følger jeg litt med på, siden mange ikke har profiltekst, så er jo spennende å se om det dukker opp noe som kan gjøre at det blir aktuelt. Nye albumbilder også, her ser man jo ikke like lett hvem vedkommende er. Pluss at mange bytter profilbilde svært ofte, noe som gjør at vi tror det er noen nye. Det er jo tross alt et datested, så det er vel vanlig å lete litt i rundt for mange, uten at det er noe alvorlig i det.

For ikke lenge siden kom det også mulighet til å bla seg igjennom profiler, det fører vel til at mange blar over mangt og mange. - Alt i alt, mange muligheter til å komme inn på samme profil flere ganger om man slår ihjel litt tid her inne.

Så lenge de bare ser så er det ingen "fare" jeg definerer ikke kikking her inne som stalking, når det begynner å komme meldinger, på tross av avslag, de søker deg opp på f.eks facebook og andre sider, da kan man kalle det stalking. Får man derimot fred etter avvisning så er det heller ikke stalking.

Det er vel bare vindushopping, og vi føler ikke vi har råd til å ta investeringen ennå, som damer som sikler på et par dyre sko til og fra jobb, og ser på de i vinduet til og fra jobb hver dag. Ser bra ut, skulle ønske... men noe sier at det ikke er riktig... :D Eller at dere synes skoene er kule, men de passer ikke til resten av tingene du har...

Uansett daglig kikking er harmløst, det er først når det blir mer enn det at man kan kalle det stalking. Det er like sansynlig at noen ser på deg hver dag i kantina også, uten å gjøre noe mer enn å glede seg til lunsj hver dag.

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 11 aug. 2013 12:18 Privat melding

Bare positivt hvis noen kommer innom profilen min flere ganger :)

(kvinne 44 år fra Akershus) sø. 11 aug. 2013 16:46 Privat melding

Jeg har gullfiskminne - det kan fort bli litt ufrivillig stalking av sånt... :)

Skjult ID med pseudonym manif sø. 11 aug. 2013 18:00

Det er en rekke damer som er inne å sjekker meg ut gang på gang, også av de som ikke tar kontakt. De tørr jo ikke ta kontakt, men besøker meg vel i håp om at jeg skal ta kontakt. Talentløst. Dette er typisk også på andre nettsteder.

Skjult ID med pseudonym :) sø. 11 aug. 2013 20:37

Blir en del ufrivillig stalking når man er på mobilen...

Skjult ID med pseudonym femtitre sø. 11 aug. 2013 23:54

damene har vel like rett å titte som menn,men du har jo ikke fått noen meldinger,så da har de vel ikke
funnet deg så interresant.du må snu på det.og tenke hvorfor ser de bare på meg,men ikke kontakter meg.Da
blir det noe annet.

Skjult ID med pseudonym Dame ma. 12 aug. 2013 17:56

Jeg stalker. Jeg stalker kjekke menn som jeg tenker er for vakre for meg. Hadde jeg møtt de live skulle jeg gjerne initiert kontakt, men her inne tør jeg ikke, fordi de er så forbanna lekker (og selvsagt har en profil som tiltaler).

Så ikke automatisk tenk at jeg ikke sender sukkerpost fordi jeg ikke liker deg. Kanskje jeg bare tenker at du ikke vil like meg?

Merkelig at selvtilliten live skal være så innmari mye større enn her inne.