Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerdamer

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 12 aug. 2008 23:34

Når man henvender seg til en eller flere damer så bør normal høflighet tilsi et svar. Dette er et minimum. Men kanskje typisk norsk fenomen. Derfor virker de fleste sukkerdamer overfladiske,, som faktisk øker med et flott utseende. Jeg har selv god erfaring fra utenlandske opplegg , som vet å sette pris på en henvendelse og besvare denne.. Videre stemmer det stort sett ikke når opplegget tilsier at damene er online for en chat. Man får ikke kontakt osv... Dette bør jo redaksjonen ta tak i slik at sidene er realistiske. Hvis ikke , vil trolig sukkers interesse bli av kort karakter....

Skjult ID med pseudonym natta ti. 12 aug. 2008 23:39

velkommen til nettet...

Skjult ID med pseudonym fåreskalle on. 13 aug. 2008 00:01

(skjult id)

Helt enig i det du skriver, men på en annen side, så er det bare å bite tenna sammen og gå videre til neste.

Det som er litt snodig oppe i alt dette, er at det er flere kvinner enn menn her i landet, så det burde jo være kamp om de få mennene som er. :)

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 00:07

"Når man henvender seg til en eller flere damer så bør normal høflighet tilsi et svar. Dette er et minimum. "

Dette har vi disk...eh, nei. Men, ja, velkommen til klubben blant dere som ønsker dette. Men lær deg to ting:

1. Folk opptrer helt forskjellig, og det noen påstår er høflighet, er ikke nødvendigvis gjengs oppfatning.
2. Ikke ta ting så sabla seriøst og høytidelig.

"Jeg har selv god erfaring fra utenlandske opplegg , som vet å sette pris på en henvendelse og besvare denne."

De utenlandske som opp gjennom årene har kontaktet meg, er såpass villige til å få kontakt at om jeg hadde hatt bilde av en abbor og skrevet "I want pussy", så hadde de likevel vært ivrige som fy.

"Dette bør jo redaksjonen ta tak i slik at sidene er realistiske. Hvis ikke , vil trolig sukkers interesse bli av kort karakter...."

Hvordan da, mener du?

Skjult ID med pseudonym tippen on. 13 aug. 2008 00:49

bit tenna sammen og gå vidre til neste....
og neste...
og neste...
og neste...
og neste...
og neste...
og neste ....
og neste...
og neste.....
og neste...
og neste...
og neste...
og neste.....
og neste........
og neste........
og neste.......

og.......nei...til du ikke gidder mer.....
bare innom og titter......og tenker.....nei........de gidder ikke å svare alikevell........

hehehehehehe.....
da kan du like så godt bare skrive her på forumet....hehehehehe....derfor dette er så populært,eller????

Sweet dreams folkens..... ;o)

Skjult ID med pseudonym betatt on. 13 aug. 2008 01:28

@ tippen

Den var god, og så sant..... men helt til du treffer ei irl som gjør at alle sukkerdamer falmer........

Men det er jo grei tidtrøyte... :-)

Skjult ID med pseudonym doofus on. 13 aug. 2008 01:54

Jeg har litt erfaring med andre nettsteder også og det virker som det er det samme her som alle andre steder: Alle de flotteste jentene (subjektiv oppfatning, selvfølgelig) er forferdelig ettertraktet, og får antakelig en hel haug med henvendelser fra en masse menn hver dag. Kan godt skjønne at det da blir kjedsommelig å hele tiden måtte skrive avslag på avslag. Har merket dette selv, får kanskje svar på en av tjue henvendelser (her inne har jeg ikke vært såpass aktiv foreløpig da jeg er forholdsvis ny og inntil videre prøver å orientere meg rundt sukkersystemet) og sjelden opplever at jentene selv tar initiativ. En kan velge å irritere seg over det, eller å la være og bare innse at noen blant oss nok er mer omsvermet enn andre og derfor kanskje har en litt mer kritisk utvelgelsesprosess enn de fleste. Det er selvfølgelig synd når man finner en profil man liker virkelig godt - dessverre er nok premissene på en tjeneste som dette at man virkelig må legge seg i selen for å forfatte et godt åpningsinnlegg for å stikke seg ut i mengden. Har man en litt "flat" tekst i den første mailen, og i tillegg kanskje er litt uheldig med profilbildet sitt, så merker jeg at man ofte ikke engang får et besøk innom før mailen leses og forkastes i andre enden. Vi må nok bare leve med at dette ikke kommer til å endre seg med det første - jentene sitter fortsatt på trumfkortene...

Skjult ID med pseudonym Mamma1 on. 13 aug. 2008 08:08

Er det bare meg blant damene som begynner å bli lei av sukkermennenes stadige frustrasjonsutbrudd ang uhøflige og håpløse damer som ikke svarer?
Jeg tror ikke dette med evnen eller lysten til å svare har noe som helst med kjønn å gjøre. Jeg og mange andre opplever det samme andre veien så gutta er ikke noe anderledes de.
De fleste som er her inne på et seriøst grunnlag tror jeg nok svarer på seriøse henvendelser, mens noen gjør det ikke. Om det skyldes at de har mailboksen sin konstant full eller ikke aner jeg ikke.

Klart det er irriterende å ikke få svar. Det synes jeg også det, og prøver derfor å svare de meldinger jeg får, enten det betyr avslag eller positiv respons. Men, ikke alle gjør dette.. og jeg har skjønt at mange ikke liker å avvise, og derfor lar være å svare. Dette er det lite å få gjort med, så move on, og let videre i den store bunken med flotte profiler. :-)

Skjult ID med pseudonym Don Giovan on. 13 aug. 2008 10:38

Tror ikke du skal irritere deg særlig over slikt, for majoriteten av jentene her inne tror jeg er omtrent like overfladisk som alle oss andre; Utseende betyr noe, økonomi betyr noe, personlighet betyr noe og mest av alt er vi opptatt av kjemi. Slik er jentene også. Dessuten deler jeg ikke hetl erfaringene dine; Jeg opplever mer eller mindre bare høflige snille og hyggelige jenter her inne. Omtrent som i real. Noen virker litt på bærtur riktignok, slik som den jenta som ikke ville prate med meg fordi jeg hadde noen solbriller på profilbildet. Og dette var en jente som etter å ha sett på fotoalbumet hennes ikke var i nærheten av å være interessant RENT utseende messig. Jeg tror problemet er at mange jenter får sinnsykt mye mail og meldinger og blir litt høye på pæra kanskje. Det må man bare ta med seg. Det er jo slik i real også. Noen av de flotteste damene blir rene bitchene mens andre bevarer normal dannelse "på tross av" et flott utseende. Man kan jo lett gjette seg til hvilken strategi som er den mest fornuftige.

Skjult ID med pseudonym tippen on. 13 aug. 2008 17:42

@ mamma1

Tror også dette er ett problem for dere jenter også....og jeg har sluttet å irriterer meg over det.....
Sånn er det bare...og da godtar man det,eller ikke......jeg godtar det og lat det gå stille forbi....
Sendte mange meldinger til mange forskjellige første tida jeg var her....fikk kanskje svar fra 2-3 stk av ihvertfall 40-50 stk...
ga opp lenge inntil nå nylig og prøvde noen meldinger igjen til forkjellige jenter...(utenom de jeg skriver med fra forum vell og merke..)..ingen svar...da gir man fort opp .....og synd er jo det...for sikkert ikke alle som er sånn her....

MEN!!!!!! Ta det med ett SMIL!!!! Det gjør ihvertfall jeg.....ingen av dem som vet hva de går glipp av alikevell...!!!!!
Hehehehehehe.....

Ha en flotters kveld folkens...!

;o)

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 18:12

Mamma1:

åhja... har begynt å gå litt lei denne formen for argumentasjon som TS kommer med jeg også...
Og alltid så svarer vi med at: "jammen, vi sender jo meldinger til menn vi også som aldri svarer oss tilbake"

Men det er vel ingen tvil om at det er skjev fordeling mellom kjønnene om hvem som oftest sender førstemeldinger. Og siden det er det, så finner vi kanskje ut at det er greiere for oss å vente og se hvem som kontakter oss, enn å fortsette å sende meldinger til menn som ikke svarer... noen av oss i hvertfall.
:-)

Og om menn ikke hadde hatt det pågangsmotet det er å stadig prøve å komme i kontakt med oss til tross for veldig ofte taushet tilbake, så tror jeg nettdating hadde blitt en sørgelig, stille og kjedelig greie...

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 18:22

@juni

"Og om menn ikke hadde hatt det pågangsmotet det er å stadig prøve å komme i kontakt med oss til tross for veldig ofte taushet tilbake, så tror jeg nettdating hadde blitt en sørgelig, stille og kjedelig greie..."

Ergo så må dere kanskje tåle at de som irriterer seg over manglende svar, selv om noen av disse argumenterer litt merkelig :)

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 18:34

s:

Ja, tror egentlig at vi burde tåle slike tråder litt mer enn det vi gjør her på forumet.
Noen av oss er ofte raske til å bite tilbake når disse trådene kommer... (jeg blandt annet)

Men så lenge jeg surrer rundt på forumet her, så kommer jeg alltid til å si i fra om at vi også ofte kan oppleve null respons når vi prøver oss og at det ikke er noe bare gutter og menn opplever.
:-)

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 18:43

@juni

Det er nok ikke bare menn som opplever det, nei. Men, uansett hvordan en snur og vender på det, så er det en vedtatt sannhet at menn står for en stor andel av meldingene som sendes på kryss og tvers. Derfor vil det også naturligvis være flere som av en eller annen grunn føler seg forsmådd av manglende svar.

Et annet poeng er at de som klager, neppe hadde gjort dette dersom de hadde fått mange flere førstegangsmeldinger (dvs. uten egen henvendelse først) - som dere jenter / kvinner generelt sett opplever å få i større grad enn de.

Litt generalisering, men overordnet og i snitt har jeg nok rett :)

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 19:07

s:

og jeg er enig i at du med litt generalisering allikevel overordnet og i snitt har rett :-)

Men nettmenn kan godt få vite at vi også har litt de samme frustrasjonene når det gjelder nettdating, det burde jo egentlig kunne senke frustrasjonsnivået til nettmenn som opplever liten respons?

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 19:12

@juni

Prøver på ingen måte å forsvare frustrasjonen til noen av partene :)

For min del er jeg som vanlig bare mest imponert over at folk finner så mange å sende meldinger til. Terskelen min er litt for høy på det planet, men orker ikke leke butikk heller.

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 19:22

s:

hehehe... synes det var en riktig så fin instilling, jeg :-)

Men å leke butikk er vel noe av greia her inne... er det ikke?
Hvis det å leke butikk handler om å leite igjennom profiler som bare bare er bilder og tekst... for deretter å se om det er noen av dem som kanskje kunne bli noe mer enn bare bilder og teks... for deretter å ta kontakt... for deretter å kanskje bli enige om å treffes...
?

Men jeg har jo selv satt pause på butikkleken, så...

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 13 aug. 2008 19:23

Altså...med fare for å bli kjeppjaget ut av denne tråden (også...*ler*) har jeg lyst til å stille et litt basic spørsmål. :-)
Er det ikke et tegn på at ting ikke funker, dersom man sjelden og aldri får svar? Jeg mener...jeg ville vel gått litt i meg selv, og kikket på måten jeg presenterer meg på, atferden min og hvordan jeg tar kontakt med fremmede. For det er jo tydelig at måten man gjør det på har null resultat? Det er lett å sitte og klage på at ting ikke blir som man ønsker, men jeg tror nå også at det ofte kan endres hos en selv. :-)
Jeg pleier ihvertfall å prøve å endre de små tingene...de jeg kan kontrollere. Og i dette tilfellet kontrollerer jeg absolutt IKKE alle guttene som har profil på Sukker. ;ø)) Da får det bli opp til meg...hvordan jeg velger å vise frem MEG. Enkelt! :-)

(Har hatt denne diskusjonen tidligere på et annet nettsted, og jeg ble kasta på huet og rævva ut...av jentene der inne som tiltrakk seg "feil menn". Så jeg touchet tydeligvis noe...:-))
Og det er for all del ikke ment som kritikk...mer som et...tja...tips.
:o))

Skjult ID med pseudonym Kurert on. 13 aug. 2008 19:36

Har bare lyst å fortelle en liten historie her, som kanskje kan illustrere forskjellen mellom det å være mann på nett kontra det å være kvinne:

For en stund siden så la jeg inn en profil på "plassen der man møtes". La litt arbeid i den og fikk til en grei profil. Et par dager etter kom jeg i kontakt med ei dame som også hadde laget en profil samme dag som meg. Hun var allerede overrasket over responsen. Så jeg foreslo at vi kunne holde litt kontakt og se hvor mange treff vi fikk på våre profiler på en mnd.

Vel, jeg kikket endel rundt på profiler, sendte mails og svarte på alle mail jeg fikk og var ganske aktiv den mnd. Resultat: 250 besøk, 40 personlige brev ut og fikk 10 svar. Ganske så fornøyd var jeg selv med resultatet mitt:)
Min "konkurrent" fikk 2870 besøk, 320 brev inn...og svarte på 3 av dem. Hun hadde ikke tid til å se på alle profilene som hadde vært inne på siden hennes engang. Hun syns det bare ble mest mas, ble skeptisk til oss menn pga endel rare mail og trakk seg etterhvert ut fra hele nettstedet.

Tror ikke dette er et så veldig spesielt tilfelle heller.

Klart det er forskjell på det å være mann på nett kontra det å være kvinne!

For meg er dette bare slik det fungerer og jeg lar en manglende respons bli en manglende respons og ferdig med det! Prøver heller å glede meg over å ha sett en fin profil som ga meg et fint inntrykk, uten å henge med hodet over at hun ikke svarte. Man må nok bare respektere at et manglende svar som regel er et svar i seg selv og bare fortsette å søke videre:)

:))

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 19:40

Amourine:

Jeg er helt enig med deg :-)
Men siden jeg helt sånn plutselig fikk s sin "leke butikk" i hodet, så er det jo litt dumt at man må finne fram til de beste måter å markedsføre seg selv på for å få respons?

Det går en klar grense for meg om hvorvidt en profil er sånn nogenlunde ærlig eller om det bare er en luftig markedsføring av han selv som ikke viser noen særlig kjerne...

Det er er så innmari mange gode egenskaper som er ute og går i profilene rundt om kring så jeg blir ganske fort stappmett av å se på disse profilene som alle består av bare særdeles gode egenskaper...

?

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 19:45

@Amourine

Tja, jo, kanskje - men en vet jo ikke nødvendigvis hva som fenger, uansett hvor mye en prøver å endre på ting og tang.

Når det kun er tekst og bilder, så er en uansett i all hovedsak avhengig av at vedkommende finner bildene interessant. Jada, noen fatter også interesse for bildeløse profiler, men de er sikkert i mindretall.

De fleste av oss er vel ca. helt ok på bilder, men ikke noe majoriteten (les: majoriteten) ramler av stolen av bare ved å se på, og samtidig lese noen ord. En er derfor avhengig av å finne de få som faktisk fatter den nødvendige interessen, og som har åpent sinn nok til å ville møte vedkommende dersom den skriftlige kommunikasjonen flyter godt nok til at dette kan finne sted.

Og uansett hvordan du snur og vender på det - en har i utgangspunktet veldig mye å velge blant, og illusjonen om at det hele tiden finnes noe bedre (dvs. på papiret / skjermen, i form av ord og bilder), vil alltid være der. Det gjør det ikke akkurat noe lettere for noen av oss :)

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 19:58

@juni

"Det er er så innmari mange gode egenskaper som er ute og går i profilene rundt om kring så jeg blir ganske fort stappmett av å se på disse profilene som alle består av bare særdeles gode egenskaper..."

No kidding :) Men så er spørsmålet, hva skal en skrive? De fleste oppfatter seg sikkert som passe oppegående, snill, sosial og med en god porsjon humor. Og en ønsker seg sikkert samtidig en å dele hverdagen med, og som en kan dele de små og store gleder med, og le mye sammen med. Helt åpenbare greier, og mange velger da å skrive dette. Zzz..

Det som alltid fanger min interesse (øh, de få gangene det skjer) er helt klart en kombinasjon av å skrive godt og fine bilder å se på. Men dette er nesten aldri de såkalt peneste. Og ja, begge deler er i utgangspunktet like viktig.

--
(Et par digresjoner:

Ei vennninne av meg hadde ca. 100 meldinger i innboksen (hun er ganske fersk) etter å ha vært borte en helg, og kjenner knapt til funksjonene "nye brukere", "online nå" (selv ikke når denne dukker opp rett etter innlogging) og mye annet.

En annen kompis ser i følge den kvinnelige delen av omgangskretsen min veldig bra ut. Jeg kjenner mange av de mindre gode sidene hans, og vet at han sliter med å holde på damene i det virkelige liv. De han finner seg, er som regel 7-8 år yngre (han er godt over 30, studerer og bor fortsatt i kollektiv). Men på nett opplever han nesten det som jentene gjør hva oppmerksomhet gjelder.)

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 20:00

skjult ID klokken 19.35:

Dersom vi kvinner/jenter blir kontaktet utifra hvem som eventuelt er eller ikke er, eller kunne vært penest i klassen... så kan dere altså ha det så godt om dere ikke får svar tilbake...

;-p

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 20:14

s:

Jeg har pleid å sukke litt indignert over disse utrolig flotte egenskapene og gått for bilder som har tiltalt meg på et eller annet vis og interesser som ville funke for meg... altså interesser som jeg allerede har, eller noe jeg kunne syntes det ville vært spennende å bli med på.

Men så er det dette med bilder, da... Jeg kan bli fullstendig fasinert av det blikket en mann har på et bilde, og vil gjerne treffe han for å oppleve det blikket i virkeligheten, men det kommer jo sjeldent når vi treffes... sukk...

Og jeg har etterhvert som jeg har fått litt erfaring konsekvent unngått veldig flottformulerte profiler.... jeg har alltid opplevd at de har det bare i bokstavskrevet form og jeg har ikke kjent dem igjen oå noen som helst måte når jeg har truffet dem ansikt til ansikt.

... neh... nettdating er en vanskelig greie...

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 13 aug. 2008 20:17

@ Juni
Kan bare signere denne altså. Stappmett er ordet...*ler* Selv om det er litt flåsete, tror jeg nok de fleste skjønner hva du mener. :-)
"Har du sett èn, har du sett alle..." Ikke helt korrekt kanskje, men det blir litt på den måten...fordi jeg tror mange er redd for å skille seg ut også. Dette er tross alt Jantelov-landet. "Du skal for pokker ikke tro du er noe." *ler* Og de som tror de er noe..vel, de er jo m e g e t synlige her inne da. Hehe...

@ s
Vettu...? Atte det er ikke bare bilder som teller, tror jeg. Der er kanskje dere menn litt forskjellige fra oss kvinner. Mars og Venus...og vindusshopping, u know. ;ø)) Og skal jeg være ærlig er det få profiler her inne som er så breathtaking at jeg ramler utav sofaen altså...:-) Men derimot...finnes det noen som kan målbinde "prinsessa", og i tillegg vise både tilstedeværelse, humor og selvinnsikt på kort tid - da er interessen tilstede. Jeg forutsetter for min del en viss kommunikasjonsevne, både skriftlig og muntlig...men det er slik jeg er. Utover det er jeg ikke på jakt etter Mr.Universe. ;ø))
(Øh...det vil si...i mine øyne vil han nok bli det, men det er en annen sak...hehe)

;o))

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 13 aug. 2008 20:20

Og ja...bilde er det første man legger øynene på...så man kan jo godt velge et man vet er bra av seg selv, da. ;-))
Det er ofte noe som fenger...selv om man ikke er en fotomodell. :-))

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 20:30

@Amoruine

Neida, ikke bare, men de betyr mye.

Jeg er for øvrig helt enig i deg at det er de som både kan ha ok bilder (men ikke nødvendigvis sukkersøte, bildeskjønne) og skrive en fornuftig tekst som fenger. Så var det denne teksten da, for jeg har ikke noe fasit, og greier egentlig ikke sette særlig ord på hva det er de lykkes med. Av og til er det bare noen som vekker mer interesse enn andre, sånn er det bare.

@juni

Ang. språk i profler: Shit :)

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 20:35

s:

hehe... funker dårlig for meg, men kan funke bra for andre :-D

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 20:43

@juni

Det er neimen ikke så sikkert, hehe.

@mai

"Det gjør at jeg får respekt for vedkommende, selvom han ikke vil noe videre med meg."

Ja, dette er jo særdeles viktig (...).

"De som ikke svarer er feige er feige etter min mening"

Tøffa.

Skjult ID med pseudonym Don Giovan ma. 18 aug. 2008 10:14

@juni: Lov å spørre om alder og landsdel? Du skriver alltid så mye bra at jeg har blitt nysgjerrig på deg :)

Skjult ID med pseudonym Sagi ma. 18 aug. 2008 18:25

Nå skal ikke jeg være noen psykolog her, men jeg tror at de som blir sinte og / eller skuffet når de ikke får svar muligens må ta et skritt tilbake og først bli lykkelige på egenhånd. Jeg skal ikke nekte for at vanlig folkeskikk tilsier at man burde svare, men som en skriver over her, Hun blir stappmett. Så kan man jo spørre seg selv, hva hadde du gjort om innboksen sa 100 nye meldinger? Hadde du virkelig svart alle, eller hadde du sett etter de søteste / mest interessante? ( og høflig slettet de resterende)

Har selv en venninne som er på sukker. Hun var rimelig fornøyd, men at hun til tider kunne få rimelig mange meldinger, og at noen meldinger var, vel, la oss si spesielle. Her er tre eksempler: Cam? Om du lurer på noe bare spør? Du er kjempe fin, lyst til å møtes?

Uansett, widen your horizon. Mulig drømme dama er her, mulig hun står bak deg neste gang du er ute på byen, muligens hun er på det salsa kurset du begynner med neste uke.

Skjult ID med pseudonym j ma. 18 aug. 2008 18:53

Jeg er en av dem som i starten svarte alle like høflig, men som nå har gitt opp.
Ikke fordi jeg er mindre høflig, men fordi det kommer så mye rart.
Alle som sender hyggelige små eller lange brev blir selvsagt fortsatt svart, men noen gutter og sikkert jenter kan skjerpe seg litt i ordbruken sin. Heldigvis er vi alle forskjellige og har forskjellige grenser, så alle får finne sine egne måter å bruke sukker og nettet på. Det er hvertfall ikke noen vits i å bli snurt om man ikke får svar :-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 18 aug. 2008 18:59

"Det er hvertfall ikke noen vits i å bli snurt om man ikke får svar :-)"

Enig. Men mitt inntrykk av de som klager på manglende svar, er at dette IKKE er de som sender "koze i kveld?"-/ "naken på cam?"-meldinger, for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym j ma. 18 aug. 2008 19:21

Kanskje du har rett i det, men som det er poengtert så mange ganger i de fleste diskusjoner på forum: Vi er her frivillig og vi kan ikke bestemme hva andre skal gjøre. Og om jeg velger å bli lei meg fordi en mann jeg syns er kjepekjekk ikke svarer meg, så er det mitt valg og :-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 18 aug. 2008 19:32

Don Giovan:

Takk, da! :-)
Jeg er ei på 44 og bor i Oslo.

Skjult ID med pseudonym rire ma. 18 aug. 2008 19:42

Jeg synes at de som sender "normale" og høflige meldinger, fortjener jammen et svar tilbake.
Om det så er et avslag.
Det er helt vanlig høflighet.

100 meldinger i innboksen?
Det var ikke å ta litt vel hardt i vel..? ;)