Alle innlegg Sukkerforum

Online nå - ja!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Stine on. 14 aug. 2013 01:10

Har dere noen gang sjekket ut 'Online nå' og sett sååå mange flere spennende profiler enn dere vanligvis ser ?
Yess - det har jeg :-)

(mann 40 år fra Rogaland) on. 14 aug. 2013 01:29 Privat melding

Vet bare om 3 knapper, siste besøkende, mail og forum

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 aug. 2013 02:12

Jeg ser aldri på 'Online nå' for der er det bare mange flotte damer som det ikke er noen vits å kontakte og som i tillegg bor laaaaaangt unna.

Går rett til forumet jeg. Ingen vits å sjekke hverken besøk eller mail. :P

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 02:27

Glucas, hvordan går det? Rana eller banka opp damer i det siste?

(mann 40 år fra Rogaland) on. 14 aug. 2013 03:20 Privat melding

Var innom gamleheimen her og dagen, der lå det ei på 80+ som jeg tenkte var et lett bytte men dengang ei. Ikke før jeg har sett gebisse fullt av gulltenner i vannglasset så vikles den ene foten min inn i et virrvarr av ledninger fra respiratoren. Jeg napper jo selvfølgelig ut ledningene for å få foten fri, og da begynner selvfølgelig jevelskape å pipe. Jeg ser det går 3 ledninger inn i diverse hull på dette gamle skrukketrollet så jeg bare plugger røyra inn der de passer sånn noelunde. Jeg har ikke før snudd meg, tatt gebisset og er på vei ut da jeg oppdager at gamla ikke ligger i senga si, hva faen tenker jeg, ser bort på respiratoren og følger ledningene opp mot taket. Selvfølgelig har jeg plugga røyra i feil hull, og med et feiltrinn plugga heliums slangen til, noe som mest sannsynlig ikke skal kobles til. Gamla begynner å puttre der hun svever og det er ikke lenge før jeg begynner å tenke med Donald stemme.

For at mitt lille brekk ikke skal bli oppdaget med det første må jeg få henne ned. Bjynte å poke henne med stokken som sto inntil senga, men det førte ikke til noe annet enn mer høylytt puttring og at jeg ble en smule svimmel. Det tok litt tid før jeg fant ut at helium slangen måtte ut.... å der måtte jeg jobbe gitt jaja

(mann 44 år fra Oslo) on. 14 aug. 2013 07:22 Privat melding

Den online lista burde sukker gjøre noe med.

Folk blir stående pålogget lenge etter de har logget ut.
Svakt...
Hvis de gjør det for at det skal se ut som om det er sååååå mange pålogget og ekstremt mye aktivitet så er det enda svakere.

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 07:43

Gamleheimen er en bra plass å ta for seg. Banne, sverte og banke opp.