Alle innlegg Sukkerforum

Why Me???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ikke manif on. 14 aug. 2013 04:41

Da har det seg sånn at 9 av 10 drita mannfolk på byen tror at de eg guds gave til kvinner og at alle vil ha dem. Jeg er jo selvfølgelig den ene stakkars jævelen som ikke har snøring, går rundt å gliser konstant som om jeg nettopp skulle ha lagt værdens største kable i porselensvannet.

Uten en eneste atenne, følehorn eller evne til å plukke opp kvinnlige signaler står jeg der me tenna på tørk og bare gliser. Hvor går liksom denne grensa mellom å være bare hyggelig og å flørte? Selv prøver jeg å være hyggelig med alle andre... så de er sikkert bare hyggelige tilbake.

Jeg er dessverre også evneveik når det kommer til å flørte med det motsatte kjønn, som 1 av 20 gutter er. Når det beste du klarer å hoste opp er: Nei du får kjøbe din egen øl, så vet jeg at jeg har lang vei å gå.

Jeg er temmelig sikker på at jeg har blitt sjekka opp 3 ganger her i livet kanskje, ble litt usikker nå..., har det sjedd flere ganger har det gått meg hus forbi.

1) Etter en lang strabasiøs tur på byn går jeg inn på burger king, noe skal jeg hvertfall få meg i kveld. Inne der er det jo en 7-8 køer, om dette er tilfellet vet jeg ikke siden jeg på dette stadiet ikke kan telle lengre enn til 3. Stiller meg bakerst i en kø, høfflig som jeg er. Etter en stund, er det ei jente som gir meg noen lette spark i baken. Jeg snur meg og hun sier: Har du ikke hørt om køkultur?, smiler og blunker med det ene øye. Jeg kan jo selvfølgeligt ikke blunke med bare et øye, prøver jeg på dette så ser det ut som jeg legger den kabelen jeg snakket om i sted. Med en smil ser jeg litt på henne, legger merke til en liten rø prikk i ansiktet og sier: Har du hørt om Clerasil? Hun ble nesten like paff som meg, jeg snur meg mens jeg tenker... hva i helvete sjedde der??? Vel jeg fikk me meg noe hjem.. burgeren.

2) Sitter inne på en pub sammen med en kompiss, jeg koser meg, tennene å glise er på plass. Jeg og min kompiss er dypt inne i å løse alle værdens problemer, da en utrolig flott blondinne kommer bort til bordet. Jeg hadde lagt merke til henne da vi kom inn, hu sto der me ei venninde. Hun sa hei å lurte på om hun kunne sette seg ned med oss. Hun står nå sånn hallveis bak den ene skuldera mi og lener ser litt over meg. Jeg smiler jo selvfølgeligt, myser litt me øynene og spørr: Hvor gammel er du? Jett?? sier hun... 42 sier jeg, hun blir rak i ryggen å spaserer vekk. Hun var vel knapt en dag over 23, og igjen lurer jeg på hva i helvette så sjedde.

Skjult ID med pseudonym Ikke manif on. 14 aug. 2013 04:41

3) Karoke bar, jadde... gikk ofte der før, etter nok innabords tørr til og med jeg synge. Jeg og en kompiss, ikke han samme men en annen denne gang... Rune heter han for de som lurte. Jeg står der i min vante stil å rokker lilletåna som ingen ser. Bort kommer det ei hyggelig jente som byr meg på en øl og bjynne å snakke, praten sitter løst. Jeg tror for de som så etter så at rokkinga mi hadde kommet helt til det ene kneet etter en stund i takt med inntaket av alkohol. Jeg hadde sett på deg en time før jeg kom bort hit og lurte på om du ville danse med meg sier hun. Jeg kan jo faen ikke danse tenker jeg, si noe lurt nå for ser hun deg på dansegulvet så har du ikke sjanse etterpå. Ut av kjeften min kommer det jo selvfølgeligt: Jeg hadde ikke danset med deg om du hadde kjøpt alle ølla i baren til meg! og der forsvant hun, siste jeg så var ryggen hennes.

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 04:41

Hva er det du driver med?

Skjult ID med pseudonym Ikke manif on. 14 aug. 2013 04:52

Det er det jeg også lurer på!

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 04:57

Hallusinerer du?

Skjult ID med pseudonym Ikke manif on. 14 aug. 2013 05:00

Nja... kommer ann på hvor mange øl jeg har inntatt, rosa elefanter kommer etter et visst inntak.

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 05:08

Er du på kjøret?

Skjult ID med pseudonym Ikke manif on. 14 aug. 2013 05:12

Litt, men heldigvis ikke så mye som deg ;)

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 05:24

Jeg er edru og har full kontroll.

Du høres ut som en semi- alkis.

Skjult ID med pseudonym Ikke manif on. 14 aug. 2013 05:34

Kjekt å diskutere med deg selv?

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 05:51

Fant du ikke på noe bedre å si?

Skal du ikke komme med nok en enorm, uforståelig avhandling på rullstoltråden?
Du har sikkert noen radikale innspill der.

Skjult ID med pseudonym Sliten on. 14 aug. 2013 07:10

Koser du/dere @manif og @ikke manif..?

Skjult ID med pseudonym per on. 14 aug. 2013 07:18

"ikke- manif" har stanga hodet i tastaturet, og kvelda av

Skjult ID med pseudonym torsketran on. 14 aug. 2013 07:23

Bromanse?
Go for it!

Skjult ID med pseudonym trekkspill on. 14 aug. 2013 08:11

Kanskje de tror du er billig....eller rik. Mest sannsynligvis begge deler.

Skjult ID med pseudonym trekkspill on. 14 aug. 2013 08:18

Kanskje de tror du er billig....eller rik. Mest sannsynligvis begge deler.

Skjult ID med pseudonym mann on. 14 aug. 2013 09:24

OMG, talentløst...

Men akkurat den med at du tippet hun var 42 burde du ha sluppet unna med, hvis du hadde sagt det på en åpenbar humoristisk måte. Poenget er at dama må skjønne at du spøker med henne, samtidig som du viser at du ikke er redd for at hun skal ta det ille opp og bli sur. Du kjenner jo henne ikke, og du kan ikke miste noe du ennå aldri har hatt. Og du mener det jo åpenbart som en spøk og uten det minste snev av ondsinnhet, så blir hun likevel sint så er det jo hun som burde føle seg teit etterpå.

For min del synes jeg imidlertid det er mer morsomt å si at en 21-åring ser ut som hun er 12. Igjen med humor selvsagt. Poenget er å overdrive så mye at hun ikke kan tro at du faktisk mener det, samtidig som du sier det med et glimt i øyet og kanskje en antydning til et lurt (og litt utfordrende) smil. Etter min erfaring synes i hvertfall pene jenter at menn som våger å utfordre dem dem og kødde litt med dem er langt mer spennende og tiltrekkende enn gutter som bare prøver å være snille og forsiktige og er enige med alt jentene sier.

Skjult ID med pseudonym mod on. 14 aug. 2013 11:48

ler meg skakk av denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Humlans on. 14 aug. 2013 14:03

:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 aug. 2013 14:29

Kul tråd.. Nesten som å lese om meg selv dette. Jeg er også god på å reagere på flørtende damer på en slik måte at de tror at jeg ikke er interessert.

For som du sier, det er så liten forskjell mellom flørting og det å være hyggelig at jeg regner med at alle damene bare er hyggelige mot meg. Ser ikke for meg at de flørter liksom.. :P

Skjult ID med pseudonym mann33 on. 14 aug. 2013 14:39

De fleste damer har ikke peiling på hvordan man flørter...

Skjult ID med pseudonym yes on. 14 aug. 2013 16:17

@Mann33 Gi oss et lynkurs !

Skjult ID on. 14 aug. 2013 16:25

Menn TROR oftere enn riktig at kvinner flørter med dem når de egentlig bare har vært hyggelige.

Dette er påvist av utallige undersøkelser og er enda et bevis på at menn har oftere litt for høy selvtillit:-)
Så TS ,du gikk ikke glipp av noe der..

(mann 39 år fra Rogaland) on. 14 aug. 2013 19:48 Privat melding

Glipp å glipp, hadde vært kjekt om jeg hadde en antenne ihvertfall selv om den var knekt... litt er greit å ha.

(mann 39 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 05:04 Privat melding

Ingen andre det har gått totalt i vasken med?

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 05:19

"Ikke- manif" ....kom deg frem igjen. Eller drakk du deg inn i ubevisst tilstand igår natt? Eksisterer du fortsatt?

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 16 aug. 2013 12:50 Privat melding

Jeg lever og angrer, angre angre angre. Jaja opp å hopp Rhodos neste stopp!

Skjult ID med pseudonym wut? fr. 16 aug. 2013 16:52

Hadde jeg bare hatt evnen til å forsøke å sjekke opp noen så hadde du fått min sympati. Er ikke engang der jeg. Ikke mye bedre når jeg en ytterst sjelden gang blir snakket til (les: ikke sjekket opp) av ei jente. Da fremstår jeg som verdens kjedeligste person (noe jeg ikke tror jeg er når jeg er meg sjæl).

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 16 aug. 2013 17:09

Har ofte blitt fortalt at jeg fremstår som altfor cocky når jeg egentlig er sykt ironisk. Så ja, har vel gått bra i vasken her og ; p