Alle innlegg Sukkerforum

Påvirker sukker humøret ditt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ikke flax on. 14 aug. 2013 19:11

Påvirker sukker deg på noen måte?

Hvis man har vært heldig med genene er det muligens hyggeligere for de enn for de av oss som ikke hviler på øverste hylle. Merker at jeg blir litt trist når jeg ikke får særlig respons. Det er klart at man kan ikke tro at man skal bli overøst med respons men det er litt kjipt når man tydeligvis stiller ett godt stykke tilbake i køen. Jeg har alltid sett på meg selv som midt på treet og får hele tiden spørsmål fra folk jeg kjenner om jeg har noe på gang med svaret er alltid det samme, nei jeg har ikke det.

Det er grenser for hvor tynnhudet man kan være men jeg er egentlig ikke det, men det påvirker humøret litt når man ikke føler seg særlig ettertraktet. Det finnes noen for alle sier man og det kunne jeg tro når jeg ser noen som kvalifiserer seg til å være litt lenger bak i køen enn meg som har kjæreste men når man står der alene så kommer tvilen krypende. Jeg er positiv og grei så jeg lurer på om det er noe alvorlig galt med meg som jeg ikke ser selv, at når jeg ser i speilet så kanskje jeg ser en annen og at jeg egentlig er helt forferdelig. Jeg har aldri hatt problemer med å snakke med folk men man må jo lure. Kanskje jeg ikke har selvinnsikt nok, at jeg er ureflektert og derfor oppfører meg på en måte som er rar og som jenter ikke finner attraktivt. Jeg har hatt kjærester som yngre som har vært ganske attraktive og jeg har bare fått lovord for personligheten min, annet enn at jeg kanskje ikke er så veldig åpen. Og nei jeg har aldri vært sutrende ovenfor de som jeg er med dere akkurat nå. Kanskje noen blir styggere etter som årene går.

Hvordan er det med deg?

......og nei dette er ingen GRRRRR sinna tråd slik som en viss person lagde en liten stund tilbake :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 14 aug. 2013 19:21

nei ikkje humøret men blir stadigt overraska kor mangen idioter det finst rundt omkring..:)

Skjult ID med pseudonym linn32 on. 14 aug. 2013 19:24

Nei ikke for meg! Sukker er da bare en bitteliten brøkdel av livet mitt.

Et råd til deg TS er å finne arenaer hvor du som person trer bedre frem enn på et nettsted.
Det blir for dumt å henge ved et sted måned etter måned,kanskje tilogmed år etter år..hvis ikke det gir annet enn dårlig selvbilde.

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 20:04

TS: du må ikke ta dette personlig i det hele tatt. Seriøst, for det virker som du er en bra fyr, ok utseende/ attraktiv, og du sier at du har hatt attraktive kjæreste før. Du må huske at antageligvis så er du bra nok for plenty av damer her, men pga at nettet har en drastisk ille tendens til å favorisere kvinnene uansett, så vil du være avhengig av å fremstille deg rimelig bra fr å få noe oppmerksomhet her. Bare et bilde der du har et litt uheldig smil/ uttrykk kan være nok for selvopphøyde, latterlige kvinner her inne, fordi blant annet terskelen for at menn kontakter kvinnene er mye mindre. Ergo, kvinnene kan ta seg friheten til å utøve latterlig selvopphøydhet/ overdreven kresenhet.
Det er kvinner på formet som av og til sier at de ikke får oppmerksomhet de heller, men dette tror jeg forekommer utrolig sjelden ift menn som ikke lykkes her. Til dere kvinner som påstår dette: i denne sammenheng er ordene kvantitet/ statistikk særs relevante. Antall kvinner(mengde, kvanti) som ikke lykkes er mye mindre, og terskelen for at de skal lykkes vil også være desto mindre. Det er muligens tilfelle at kvinnene som klager inne på forumet er halvfeite folk, uttrykker deg mindre bra i profilteksten, og den slags.

For min del:
jeg har så gj. arbeidet profil, og det er grunnen til at jeg som mann her inne kan få opphøyet meg selv i ellevte potens, i betydelig større grad enn jeg kan få gjort på gata, på byen, eller hvor faan det måtte være. Jeg har fortjent det, for å si det på den måten.

En kvinns kan bare knipse et bilde, og skrive på profilteksten "hei, snill, utadvendt, oppegående jente, som jakter på drømmemannen. Du må ha selvtillit, ha glimt i øyet, like deg på byen og slappe av hjemme i sofaen. Du må også få meg til å le. Lurer du på noe så skriv til meg da vel." Dette var altså en sterk latterliggjøring av kvinns her inne, som i ytterste konsekvens kan være så lite reflekterte at de ikke engang selv forstår hvor outholdelig det de skriver er å lese, som muligens/ antageligvis tror de fortjener at menn skriver plenty av mail til dem, og som i ytterste konsekvens er så udugelige at de ikke evner å holde et tilstrekkelig nivå for en meningsfylt samtale. Nå bruker jeg ord som ytterste konsekvens, og prater selv om det som kan være unntak, altså ikke kvantitet/ statistisk, men det er for å poengtere kjønnsforskjellene på nettdating.

Du "ikke flax" vil sannsynligvis komme mer til din rett i det virkelige liv, og realitetene ift din attraktivitet kontra

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 20:06

....Du "ikke flax" vil sannsynligvis komme mer til din rett i det virkelige liv, og realitetene ift din attraktivitet kontra kvinnenes attraktivitet vil komme bedre frem.

Skjult ID on. 14 aug. 2013 20:10

Jeez..blir du ikke selv lei av dette evinnelige gnålet ditt..@manif!

Det er den samme leksa om og om og om igjen....

Hvis det er så ille her så er det vel bare å avslutte medlemsskapet ditt her.
Det virker bare så ufattelig patetisk å bruke så mye tid og energi på surmulingen din.
Snakk om lite produktiv fyr!

Skjult ID med pseudonym -m- on. 14 aug. 2013 20:17

Akkurat nå påvirket sukker litt humøret mitt for jeg ble sittende å fnise litt :P

Svarte på en god del hyggelige meldinger men en var ekstra morsom/rar /søt etc

Hadde sendt en kjekk fyr en 1. melding og hadde fått tibake hele 3 meldinger som var skrevet som et dikt/en historie. Lo litt for meg sjøl for det var litt funny, samtidig litt wird så jeg fikk lyst til å blokke han, men svarte alikevell :P

så sånn sett kan sukker påvirke humøret, så er det jo koslig med masse hyggelige meldinger. Noen får man litt sånn " hva skjer med verden?" feeling av men de fleste er bare morsomme eller hyggelige.

så sånn har jeg det.

Dumt du har en negativ opplevelse da ts, men håper nå du ikke lar det gå inn for mye på deg. :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 14 aug. 2013 20:18

Til Skjult ID 20.10
Evinnelige gnål? Dette innlegget til manif kan jeg både være enig i og nikke gjenkjennende til.
Hva mener du er gnål her?

Til TS
Negativiteten på forumet påvirker meg. Mine private samtaler med andre påvirker meg positivt, hvis ikke skriver jeg ikke. Men det er helt sant som manif sier: Ikke la manglende respons nå deg. Det er nettets "skyld", ikke din!

Men jeg har tenkt "Hva er galt med meg?" Men jeg vet at det ikke er noe galt med meg. Jeg vil bare ha noe annet enn det jeg finner her inne - stort sett. Noe må gi gjenklang, og det er ikke alltid like lett for alle.

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 20:18

Jeg er ikke like drastisk og bastant i mine uttalelser nå ser du, som noen dager siden.
Lite produktiv fyr sier du, vel, vi skal nå se på det.

Skjult ID med pseudonym stine on. 14 aug. 2013 20:21

Lei av @manif og hans kvinnsutsagn!

Tåpelig fyr og jeg skjønner at få damer har noe interesse av å date en slik negativ fyr.
Prøv å utvide ditt perspektiv @manif
og ikke alltid tro at verden er så svart-hvitt så kanskje får du deg noen aha opplevelser...

Skjult ID med pseudonym -m- on. 14 aug. 2013 20:24

Det hjelper så utrolig mye og ha en positiv instilling til livet og menneskene rundt seg :)

(mann 32 år fra Oslo) on. 14 aug. 2013 20:28 Privat melding

Absolutt ikke! Har det helt knall alene og bruker svært lite tid her inne. Ser ikke poenget med å bruke noe særlig tid på jaktmarkene her i det hele tatt. Går "all in" med samme strategi som mesteparten av damene, dvs å sitte og vente til dekket bord.

Av erfaring møter jeg ikke flere om jeg så sender ut hundrevis av "u"-fabrikerte meldinger, så hvorfor skal jeg gidde å legge mye tid i det og la det både påvirke tiden og humøret mitt.

Jeg er hinsides omgjengelig, som resulterer i at jeg skremmer vannet ut av de fleste ved en eventuell førstemelding uansett. Så jeg venter i grunn bare på ei som er innenfor kriteriene mine, og som i tillegg tar initiativet. Synes det er en grei måte å gjøre det på, ettersom tafatte og usikre kvinnfolk er noe som står nederst på menyen.

Skjult ID med pseudonym manif on. 14 aug. 2013 20:43

Stine: du må ikke bli sint fordi jeg servere realiteter på kjønnsmarkedet. Du er muligens av de som ikke har vært i en situasjon som for deg til å tenke på det jeg skriver om.

Tror du virkelig jeg serverer tilsvarende negativitet til damer jeg er på date med Stine?

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt on. 14 aug. 2013 22:12

Skjult ID 20.14 jente 31 som føler det samme

Hvis du leser hva han har skrevet så kommer det ganske tydelig frem at det er et hankjønn.
Med mindre det er ei lesbisk jente da. . . .

Skjult ID med pseudonym skrujern on. 14 aug. 2013 22:19

TS, blir ikke lei av at det ikke er svar fra folk, det kommer jo svar, bare ikke så mange som man skulle ønske. Det som er litt leit noen ganger er at man leser profiler hvor man vet at man har mye til felles. Fritidsinteresser, holdninger osv, men man når ikke opp, rett og slett fordi man ikke ser bra nok ut. Akkurat det er litt kjipt noen ganger, men det er ikke noe man kan lå gå inn på seg.

Noen ganger klinker det til også er man på dater med damer som er svært svært pene. I tillegg til at de er kule. En ting jeg har lært her inne er at folk har forskjellig smak. Jeg har vært på date med alt fra jenter med normalt utseende på trygd, til klare niere og innom advokater og adm direktør i store børsnoterte selskaper. Smaken er som baken og du vet aldri hvem som liker nettopp deg.

Skjult ID med pseudonym skrujern on. 14 aug. 2013 22:25

Bør legge til at det var når jeg begynte å lete etter jenter som jeg faktisk tror er en god match at hele sukkerdatingen med ett ble vanskelig.

Hvis man bare er ute etter å finne en partner som er kul og ser bra ut, er ikke dette så vanskelig egentelig. Men den dagen du begynner å se etter damer som har felles interesser osv, så blir det med ett mye vanskeligere....

Skjult ID med pseudonym OsloGuy on. 14 aug. 2013 22:49

Til TS,
For all del - ikke ta dette personlig! Det er tydeligvis mange som opplever det samme.
Om det påvirker humøret eller ikke kommer vel an på hvor mye man "investerer". Og dersom det er den eneste kanalen blir det vel lett til at man investerer mer. Noen dager investerer man kanskje mer enn andre.

Jeg tror ikke man kan (eller bør) koble faktisk attraktivitet til den attraktiviteten man kan oppleve i form av respons på nettdating. Kontaktflaten blir jo en helt annen, og ikke minst, man "ser" jo ikke den man kontakter og føler man har et godt inntrykk av, en god sjanse for at den personen ikke er den "du tror den er".

Så kanskje man bare må prøve og prøve til det klaffer. Ikke vet jeg, for jeg har tydeligvis ikke fått det til.. :-)

Skjult ID med pseudonym Jente7 on. 14 aug. 2013 23:04

Om sukker påvirker humøret ditt, så er det vel på tide å finne på noe annet ;)

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt on. 14 aug. 2013 23:23

Klart sukker påvirker humøret. Mye karbo gjør meg høy, får jeg ikke nok sukker blir jeg gretten

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 03:44 Privat melding

@Ikke flax
Her inne prøver alle å plukke fra øverste hylle, så det er nok noen der ute som får utrolig mye respons, mens oss andre må nøye oss med mindre, sånn er det bare. Ingenting å bli lei for :)

Skjult ID med pseudonym GoodGuy to. 15 aug. 2013 10:51

Ikke positivt. Det var derfor jeg meldte meg ut forrige gang jeg var her. Kommer ikke til å bli her så lenge denne gangen heller. Har kun betalt for 1 måned, uten automatisk fornyelse, og allerede etter bare 5 - 6 dager merker jeg frustrasjonen begynne å komme tilbake ettersom den ene meldingen etter den andre jeg sender ut forblir ubesvart - uavhengig om det er korte one-linere som kun består av et hei og et spørsmål til noe i profilen, eller litt lengre, "skikkelige" meldinger der jeg skriver mer om hvorfor akkurat hun virker som en bra jente jeg har lyst til å bli nærmere kjent med. Så nå må jeg igjen begynne å minne meg selv på at dette bare er nettet, og at jeg ikke må ta avslagene her personlig siden jentene tross alt ikke kjenner meg og aldri har møtt meg. Dessverre lettere sagt enn gjort når dette skjer gang på gang på gang.

Heldigvis har jeg hatt en bra vår og sommer uten Sukker, hvor jeg har vært ute og møtt jenter ansikt til ansikt i stedet og mange ganger fått bekreftet at jeg faktisk har draget IRL, om ikke her. Så tror jeg skal kutte ut nettdating for godt nå, og holde meg til å møte jenter ute i den virkelige verden. Der kan jeg ikke huske sist jeg fikk en kald skulder eller opplevde at en jente bare ignorerte meg eller synes jeg var totalt uinteressant, selv om selvsagt ikke alle er interessert i noe mer enn vennskap eller en bare hyggelig samtale. Med noen ganske få unntak har jeg derimot bare dårlige erfaringer med nettdating nå, og de få flotte opplevelsene jeg har hatt med noen av jentene jeg har møtt herfra - med noen av de ganske få som faktisk har svart meg og ville møtes - drukner liksom i alle de dårlige. Det er ikke det at nettdating ikke kan fungere, jeg har tidligere både hatt en kjæreste jeg møtte på Sukker og flere mer kortvarige dateforhold, med det er rett og slett ikke verdt det likevel siden de dårlige opplevelsene er så mange, mange flere. Det er mye lettere for en mann som meg med et middels bra utseende, men med nok selvtillit, sjarm og glimt i øyet, å møte noen ute i den virkelige verden.

Og jeg skal faktisk møte en jente i kveld :) Som jeg har møtt IRL. En veldig søt og pen jente som jeg har en sterk følelse at aldri ville ha svart meg her, i og med at jenter som faktisk er betydelig mindre søte enn henne ikke gidder siden de sikkert får så mange andre tilbud. Satser på at kvelden blir hyggelig og at ting kan utvikle seg videre, og at jeg slipper jeg mer av nettet. Det er bare deprimerende likevel.

Skjult ID med pseudonym Ikke flax to. 15 aug. 2013 10:52

Hei Glucas. Vil bare presisere at jeg aldri prøver meg på øverste hylle :)

Skjult ID med pseudonym . to. 15 aug. 2013 17:35

Jeg forstår deg, TS, er kvinne (men for gammel, antar jeg), men opplever også frustrasjon og har i det siste lurt på om jeg ser meg selv i speilet på en annen måte enn andre ser meg. Dvs. jeg trodde jeg så grei nok ut, men har nå begynt å tvile, og det er ingen god følelse, da det påvirker real life også.

Skjult ID med pseudonym melis to. 15 aug. 2013 22:37

Det er reneste helsestudioet her inne, føler jeg innimllom. Og er rimelig kjapp med å gjøre meg opp en mening, innrømmer det.

Jeg er så å si den greieste jeg kjenner, er godt fornøyd med ansiktet mitt, men trenger et halvt år på helsestudio før jeg kan legge ut bilder av en smashing kropp. Trives godt med seg selv selv om jeg er for tjukk, men det er lettere å se i RL, sikkert.

Hva er forresten få og mange meldinger..?

Skjult ID med pseudonym JUSTME to. 15 aug. 2013 23:18

Nja... Var innom ein profil forleden,der det sto at tredjespråket var swahili,og det vart snakka og skrive flytande..
Hadde det veldig morosamt når eg gjekk inn på translate google og oversatte det eg ville skrive,til swahili,og klippa og limte og sto i... :P
Det høyrer med til historia at brevet vart "lest",men eg fekk aldri svar.. Kanskje han ikkje skjønte kva eg skreiv? :P