Alle innlegg Sukkerforum

Hvem faan er ....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym man on. 14 aug. 2013 22:59

Hvem faan er manifen?

(mann 40 år fra Rogaland) on. 14 aug. 2013 23:02 Privat melding

Ein stakkarslige kar om isje någe aent.

Skjult ID med pseudonym Trinity on. 14 aug. 2013 23:15

Det er verken pent eller smart å kaste stein når man sitter i glasshus ... Glucas ;-) Du har tydeligvis ikke skjønt en tøddel mht manif ;-) (Han er en svært oppegående fyr, som bare leker seg med å fyre opp en hel masse mennesker med usakligheter og meninger som er stikk motsatt av hans egne).

(mann 40 år fra Rogaland) on. 14 aug. 2013 23:16 Privat melding

Å du har tydligvis isje sjønt en tøddel mht meg ;)

Skjult ID on. 14 aug. 2013 23:21

Manifen har en spaltet personlighet, mener en ting, men skriver noe annet. Er den lille djevelen i han som tar over

Skjult ID med pseudonym Trinity on. 14 aug. 2013 23:30

Vel Glucas - du baserer ditt inntrykk av manif på hva han skriver - mitt inntrykk av deg er basert på akkurat det samme ... Minner om at stein og glasshus ikke fungerer så godt sammen ;-)) Og, med manif er det veldig mye som kan leses mellom linjene ...

Skjult ID med pseudonym Safira on. 14 aug. 2013 23:35

manif er nok litt som Anders Høglund, han som hadde radioprogrammet "Midt imot" for noen år siden. Han sa imot innringerne uansett hva de sa :D Kan jo være litt forfriskende det til tider ;)

Skjult ID med pseudonym Snill on. 14 aug. 2013 23:37

Tror @manif kunne vært en fin utfodring, i en saklig å spendende diskusjon. Men live! :-)
Tenk det @manif :-) du har fått din egen tråd:-)

Skjult ID on. 14 aug. 2013 23:56

Spaltet og spaltet fru blom, tror heller han glemmer å knaske "Ritalin" i ny og ne, bevisst eller ubevisst vites ikke !!

(mann 40 år fra Rogaland) on. 14 aug. 2013 23:56 Privat melding

@Trinity
Du leser akuratt det du vil mellom linjene og hvem du vil lese mellom linjene på. Hvem som kaster stein i glasshus kan diskuteres.

Skjult ID med pseudonym Jaha to. 15 aug. 2013 00:01

Vell!..når man skriver på et forum må man regne med å bli vurdert/dømt for det man skriver? Om @manif skriver i gåter og leker seg med andres nick, så er det jo hans problem om folk oppfatter han feil?

Skjult ID med pseudonym Modesty to. 15 aug. 2013 00:04

;-)) Beklager så mye @Glucas - men ikke mye spennende å lese mellom dine linjer ;-) Og, JEG kan å kaste stein selv i et glasshus - ikke en knust rute enda ;-))

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 00:13 Privat melding

Til @Trinity, @Modesty svarer.. glemt å skifte nikk? leit. Hvem har sakt det skal være spennende? Ganske sikker du ikke kan kaste stein nei, og rutene er vel allerede knust.

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 00:19

På ila, og en korrupt fengselsbetjent ...jeg ahr ikke sagt det, men vurderte å slå av en vits om det.
Blondisen som hele tiden flasher trynet sitt her mente jo at jeg kunne være Behring. Behring i fri dressur, med full internett tilgang.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 00:21 Privat melding

Syns du er en smule frekk her nå manif når du synker så lavt å må dra fram di grå håra mine her.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 00:28 Privat melding

Uansett er det bedre å flashe tryne sitt her i stede for å skifte mellom 5-6 nick for å støtte sin egen sak ;)

Skjult ID med pseudonym Modesty to. 15 aug. 2013 00:39

Vel @Glucas - nicks kommer og går ;-)) Og, JEG har sagt (ikke "sakt") at det skal være spennende - det er det som betyr noe - for meg (alt annet gir jeg en god f... i ;-)) Og, beklager å måtte skuffe deg - alle rutene mine er hele (jeg skrev jo faktisk det også ;-)) - presisjon, lille venn, er viktig ... i forhold til alt man gjør!!

Og du @Glucas - et velment tips - det profilbildet ditt - du burde seriøst vurdere å bytte det ut med et annet - det gir et inntrykk av et veldig tomt og hjernedødt menneske (du stirrer tomt ut i luften med trutmunn ... - veldig blondine (som noen tidligere har ymtet frempå om ...)) - men det er kanskje slik du faktisk ser ut og er (?) - i så fall kan du se bort fra mitt velmente råd - jf intet du kan få gjort med det da ;-))

Skjult ID med pseudonym miniblomst to. 15 aug. 2013 00:41

Glucas.....er litt sånn, lots in you jeg. Men er du enda på sjøen? :D

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 00:45

Jeg har slutta med mine grove hentydninger. Jeg bare lurte på i sammenheng med blondisen kommentarer av tidligere drøye innlegg. Vil du si ordet heil grenser til manifester med naziideologi?

Skjult ID med pseudonym Lure to. 15 aug. 2013 00:55

Lite lur, velger jeg og kalle @manif :)

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 00:56

Og det med manifestering,sammenligner du det jeg sier med manifestering med Behring- manifesterig?

Gj. sommeren sier du, ikke vært her så lenge da.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 01:15 Privat melding

@Modesty
Trur du bør ta på deg brillene, for da ser du hvertfall ut, selv om du kanskje ikke ser ud. Det e nok bare ein lokka monn du ser, som i å holde kjeft, prøv det en gang ;). Bare å gå innom profilen min å se på fleire bilde, e du mann så komme du isje opp som besøkende. Men ja du kaste stein i glasshus, kritisere andre for udseende og tørr isje legga ud bilde sjøl... hørte eg ei nye ruda knusa? "The day you grow a pair" å legge ud bilde samen me ein av dine kommentarar så ska du få lov å kritisera alt du vil, men for nå så e du bare ein stakkarslig liden ting som neppe ser ud eller e mann, bring it on. Before i was sad and lonley like you, but then i stopped being sad and lonely and became awsome instead... true story.

@Miniblomst er enda offshore, hjem i mårå :)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 01:23

Jeg vet ikke hvem @manif er, jeg:) Vi skal være litt forsiktig med "halshugge" noen som "provoserer" oss litt. Og ja han provoserer, og er i så måte en ”kongenarr". For det er vel det han er?

Om alle hans utsagn her kan tas helt "blodig" alvorlig er jeg litt usikker på;).

Som jeg har sagt tidligere "mye skrik, lite ull". Jeg synes at vi skal ta "provokasjonene" opp til diskusjon. For de meningene han formidler, uten at jeg skal ta til inntekt at han personlig som menneske står for dette, er han dessverre ikke alene om, i vårt samfunn. Beste måte å møte dette på, mener jeg, er å ta det saklig opp til diskusjon. Se, hva er fakta, og hva er ikke fakta.

Det er bra at vi har meninger og tørr å utfordre disse:) Det tyder på intelligens og refleksjon:) Vi skal møte påstander med kunnskap og saklig argumentasjon. Det tror jeg man kommer lengst med;)

I tiden vi lever i: Hvor sex bys på hvert gatehjørne i Oslo. Prostituerte samarbeider med vakter på restauranter ved Karl Johans gate. Hvor nettporno er gratis og tilgjengelig for de fleste. Blader og aviser er full av "sexy" kropp. Aldri har vel tilbudet om sex vært mer tilgjengelig for de som ønsker seg det. Så kan jeg til en viss grad forstå at menn blir "litt" forvirret. Jeg tror nok at noen menn ut fra: Tilgjelighet og tilbud om sex, kan slutte, at kvinner er til salgs, også "gratis".

Men da er det desto mer viktig at vi kvinner og menn sier fra hvordan vi vil ha det, egentlig. ... ..Vi må rett og slett tenke selv. Vi må fortelle om hva som føles riktig for oss. Det er poenget. For hvem ønsker vel at ”kjærlighet” eller sex, skal være å behandle det andre kjønn som en ”forbruksvare” som du kan kaste i ”søppla” når du har blitt lei. Lei av å ”leke”. Betrakter vi hverandre som en ”ting”, så har vi tapt som mennesker, mener nå jeg. Hva mener dere?

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 01:27 Privat melding

@Kiara
Ska isje se vekk ifra at det e den same personen bare med forskjellige nick. De fleste barn leker me andre, noen leker bare me seg sjøl.

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 01:33

Kremt...
Jeg har lekt litt med manif i dag, og jeg er ikke manif bare så det er sagt. Så han leker ikke BARE med seg selv :-)

Men er det så viktig da? Manif viser oss vel selv hvem han er om det faller seg naturlig for ham? Ikke verre vel?
Joda, jeg har skjønt at han er negativ. Men jeg legger ikke merke til deg lenger. Jeg bare lar være å lese....
Så sånn sett har jeg nå, endelig, totalt gitt opp forumet sånn generelt sett. Synd, men sant :-)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 01:37

Tror kanskje du har et poeng der @Glucas. Har tenkt akkurat det samme;) Men nå mååå jeg sove. Slutt med innelegg...nå må dere også sove....Ny spennende dag i morgen:) Men spennende å diskutere med dere;) Akk og ve, vi uhelbredelige "nattmennesker";)

Skjult ID med pseudonym HDV to. 15 aug. 2013 01:38

(Skjult ID med pseudonym Z) - to. 15 aug. 01:33
Generelt sett, eller på grunn av sånne som, @manif?

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 01:40

Den generelle negativiteten i kombinasjon med tråder som overhode ikke interesserer meg, gjør at jeg nesten ikke er på forumet lenger, HDV. I tillegg synes jeg at sukker bør ta en generalopprydning hva gjelder forumet :-)

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 01:46

Takk for det, HDV. Hyggelig å høre. Men jeg kommer ikke til å dra noe positivitetslass her mer.
Den tid er over - det ble slitsomt for meg å prøve å skape noe hyggelig her midt blant alle de røffe ordene :-)

Skjult ID med pseudonym Modesty to. 15 aug. 2013 01:50

;-)) @Glucas - matchen din med meg sier vel i bunn og grunn alt om hvor stakkarslig og uutdannet du er ;-)) (Jeg har for øvrig bilde i profilen min - en jente med et uvanlig godt utseende - som deg er jeg blond (men for meg er det bare utenpå ... ;-)) Og du, jeg verken har eller trenger briller ;-)) En lukket munn jeg ser - my ass - sikkert det som skaper det hjernedøde og tomme uttrykket i øynene dine Barbie ;-)) Men gjerne for meg - du må selvsagt ignorere mitt velmente råd - det er du som taper på det - jeg mener du ser temmelig "Barbie" ut og så snart du "åpner kjeften" bekrefter du dessverre det (i tillegg til at du ikke kan skrive ordentlig norsk - neida - dialektskrivingen din inngår ikke i den evalueringen, helt greit det) - en usedvanlig dårlig kombinasjon på ethvert forum ;-))

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 01:51

Hør etter da.
Supporten sa fra til meg, og at jeg måtte slutte med de grove kommentarene. Jeg sa jeg skulle ta dette til etterretning, og har innskrenket på språkbruken.

Realista:
de meningene jeg formidler sier du, hvilke meninger er det du spesifikt mener?

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 01:53

Men manif:
Jeg har lagt merke til en, i mine øyne, enorm negativitet, røffhet og seriøs kjiphet her på forumet
Men jeg har helt seriøst ikke lagt merke til deg før de to siste dagene.
ERGO er det laaaaaangt flere enn deg som skaper dritt på forumet. Langt flere. Du er bare lettere å "ta".

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 02:01

Du må vente til i morgen @manif...tålmodighet....:) Nå må du også sove, vettu;)

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 02:03

Du ba dem sjekke om ip- en kom fra ila eller Skien, du ovenfor her. Er du ute av kontroll kvinnemenneske? Er du hysterisk? Nevrotiker?

Jeg vil bli tatt Z. Målet mitt er å være mest ekstrem.

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 02:03

Ett klipp på klippekortet for "forumvrøvl", manif! :-)

Hadde du villet bli tatt, ville du klart å hive deg selv ut av hele sukker på en times tid. Ikke undervurder deg selv.

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 02:06

*hva er det med Realista da som ikke tror at noen hører på henne første gangen hun sier ting*

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 02:19

Du burde ikke le av realitetsforankret manifestering kiara. Man ler ikke av kraftige signal.

Bli tatt av andre forumbrukere her mente jeg, Z.

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 02:31

Skal sjekke definisjonen på wikipedia.
Bruker det for å være ekstrem, fordi folk reagerer på det.
Viktig å bruke harde ord.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 02:50 Privat melding

@Modesty Blaise
";-)) @Glucas - matchen din med meg sier vel i bunn og grunn alt om hvor stakkarslig og uutdannet du er ;-))"
Emmm så om jeg har 11 år etter ungdomskolen og ikke har match med deg så er den uutdannede av oss hvem? Kanskje du bør snike innom profilem min og se under utdanning?

Er lukket munn ja, dessverre, (sensuret) lepper, fukt di å heng meg opp på hvilken som helst rute. Mail meg så kan jeg sende en større versjon :D you lucky bastard!!!

Barbie... Heeeeeeey det betyr at du synes jeg er DIGG!!! Modesty liker Glucas, Modesty liker Glucas... you cant touch this!!! http://www.youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo

Så lenge bilde mitt frastøter jenter/damer/kvinner/ som deg... skal det stå der til evig tid

Elsker dialekt ;)

Synd du ikke klarer og lese mellom linjene på andre enn Manif, eller klarer å se litt sort humor/sarkasme/ironi, noe sier meg du er like tørr som trusa di.... auda ;)

Du var innom profilen min jah match 70, bilde på album, ser like sur å jevli ut som meg, åsså klager du? Åsså me smilefjes???

Og nei jeg hater ikke manif, bare elsker å trekke i ham, men fortsatt bitter for 0 poeng da han lurte på om jeg hadde banka opp eller rana noen gamle damer i det siste, ikke et jevla ord etter den flotte historien min der! Så nei DU kan ikke lese mellom linjene mine... og jeg kan ikke lese mellom linjene dine om det er noen form for flørting med alle di smilefjesa... dam my good looks and bad antennas!!

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 03:17

Du må mene det du sier blondis. Ble ikke helt troverdig den med den dama du banka opp. Men bra innsats.
Jeg mener det jeg sier.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 03:24 Privat melding

Kan ikke se noe som ikke er troverdig i den historien, eller noe som er usansynelig overhode!!!

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 03:44

Sier du at du pratet sant?

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 03:47 Privat melding

Alltid, finnes ikke et snev av ironi, sarkasme osv fra denne karen. Mener du at.. du ikke prater sant hele tiden manif?? kjenner jeg har en klump i halsen nå og det ene øye fuktes....

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 04:06

For min del prater jeg sant ja. Jeg er jo psykopat. Har du ikke fått med deg noe som helst?
Jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme, prate sant.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 04:13 Privat melding

Du manif.... det staves pussycat, ikke psykopat. Denne hunden her gjenspeiler vel deg bra? eller? http://www.youtube.com/watch?v=uFrw3NnoSuM

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 04:31

Du vet virkelig ikke hvem du henvender deg til.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 04:34 Privat melding

Tok det jeg hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Manif to. 15 aug. 2013 05:58

We are Manif

We are legion

We do not forget

We do not forgive

Expect our complaining!

Skjult ID med pseudonym miniblomst to. 15 aug. 2013 10:36

@Glucas
Skulle gjerne ses over kaffe eller noe....har litt ferie tilgode,kanskje jeg tar en tur inn til Olje byen. Synes du ser bra ut jeg "barbie" ;)

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 13:09 Privat melding

Takk for det mini, men oddsen for at jeg sier ja er liten.

Skjult ID to. 15 aug. 2013 13:14

For en utrivelig avvisning!!!!!!

Skjult ID med pseudonym padde to. 15 aug. 2013 13:29

@Kan
Hei!
Pass på hvem du snakker om nå.
Vi padder er mange, og sinte.

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 13:33

Sukk....

Som sagt så har jeg gitt opp å kjempe mot hardheten her inne.
Men skulle ønske det gikk an å titte innom forumet uten å bli møtt med slike grusomme meldinger mellom folk.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 13:44 Privat melding

Ikke noen avvisning, vet ikke hvem personen er, bare sier det som det er, det er liten sjanse for at jeg sier ja, thats it.

Fordi om jeg kan og du ikke kan så trenger du ikke bli sinna på meg. Jeg har minst 90 FB venner så det så!!! De har alle ada meg under mystiske omstendigheter og alle begynner på K. Vet ikke om sukker har noen regler som tilsier at om du sier nei til en date så blir du kasta ut, i så fall tror jeg ikke det ville vært noen kvinner igjen her inne, og nei... du får ikke kasta meg ut av lande, jeg er like norsk som Abdulla nedi gata her.

Vet ikke hva donjelange stil er, men tar det som et kompliment til det motsatte er bevist. I am not crazy my mum had me tested.

Skjult ID med pseudonym ABBA to. 15 aug. 2013 13:49

@Z !!!!!
Livet er ikke så enkelt som før, du må venne deg til det harde, kalde, grusomme...

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 13:55 Privat melding

Å du "Kan".... sidde å jømma deg bag eg pseudonym, skriganes som ein frustrert tenåring for å så be andre voksa opp??? Really????? Snakk opp selvinnsikt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 13:56

ABBA
Det er noe av det absolutt dummeste jeg har hørt noen gang, faktisk! Å venne seg til? Nånei, du....
Jeg vil meg selv vel - så enkelt er det :-)

Forunderlig at så mange andre mennesker på dette forumet er på så ville veier....helt seriøst.

Skjult ID med pseudonym reg to. 15 aug. 2013 14:14

@Z
Hadde de ikke vært på så ville veier, hadde de vel neppe vært her på forum (:
Man tiltrekker seg det man utstråler, og man utstråler det man tiltrekker seg. Karma elns.

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 14:20

Jeg er jo også på forum, men anser meg for å være på en riktig så god vei, reg :-)
Men skjønner hva du mener, og tror at du har rettere i det du sier enn de fleste er villige til å godta/innrømme.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 14:21 Privat melding

@Z
Det er dessverre mange sinte personer her inne på sukker, skulle nesten tro de ikke hadde fått seg noe på en stund. Men er det ikke slik det alltid har vært? Angripe andre så de selv "kan" føle seg bedre, gjemt bak et nick for de ikke tørr vise seg? Samme personene som sprer dritt om andre på bygda så de selv slipper å stå i fokus. Du "kan", herske teknikken din med å si lille lille mann funker dårlig, ser bare for meg en lubben kar som snakker med mat i munnen.

Opp skulle være om, sånn går det med pølsefingre.

Skjult ID med pseudonym reg to. 15 aug. 2013 14:25

@Glucas
Det stemmer nok for det meste.

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 14:40

Glucas

Dessverre tror jeg det stikker mye dypere enn å ikke ha fått seg på en stund. Og om du vil høre min mening om saken, ligger det en enorm forakt overofor seg selv (stort sett ubevisst) når man orker å prestere å lire ut av seg mye dritt. Ikke bare går det utover andre som både er adressat og de som leser, men den effekten det har på eget sinn er kraftig undervurdert. Jeg tror faktisk på at om man har behov for å være slem med andre, har man i lang, lang tid behandlet seg selv svært dårlig. Man har mistet sin genuine kontakt med den man er "inni der", og man har fjernet seg langt fra sin egen essens, altså den delen i en selv som føler både ekte kjærlighet og empati.

Jeg er klar over at ved å bruke slike ord, så faller mange fra, himler med øynene og tenker sitt. Likevel vet jeg at det er noen som leser, som forstår hva jeg skriver og ser hva jeg mener. Og ikke minst: Jeg skriver det for min egen del. Det er viktig for meg å ta avstand og markere at jeg ikke godtar slike ord og slike mennesker i min sfære, min hverdag. Det er også derfor jeg fjerner meg fra forumet når negativitetsballen begynner å rulle. Jeg er ikke feig, jeg vil bare ikke ha det inn i mitt liv, inn i mine tanker, inn i mine følelser - og jeg vil IKKE jobbe for å bli tøffere. Faktisk synes jeg det å være sensitiv er en fantastisk egenskap, en nydelig diamant i hvert menneske som burde dyrkes. Det ligger mye klokskap i sensitivitet. Derfor er det rart for meg at så mange jobber så hardt for å fjerne den...

Så til det du sier helt konkret:
Man føler seg ikke bedre ved å være kjip med andre. Om man evner å kjenne etter, føler man seg crap.
Og personlig ser jeg dritt både fra de anonyme og de med bilde. Selv er jeg anonym, og prøver å være meg.
Uansett. Derfor tenker jeg med en viss tristesse når jeg ser mennesker som MÅ være negative, fordi det sier meg så veldig mye om dem, om sin kjærlighet til seg selv, om sin utrygghet, usikkerhet og svakhet. Jeg blir ikke sinna, provosert eller såret. Det vekkes snarere en for.....godhet og tristesse når jeg leser sånt overfor menneskene.
Men likevel: Når det blir for mye, så logger jeg av. Jeg gidder ikke kjempe negativitet/positivitetkampen.
Jeg velger heller. Det er mitt privilegium som menneske å velge det gode inn i livet mitt :-)

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 15 aug. 2013 15:20 Privat melding

Herregud, hvor dere krangler:) God underholdning, stå på!! Eneste som er bra med sukker er forumet, alle datene suger... He he!!

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 15:36

Krangler da overhodet ikke, Pandora. Du må lære deg å nyansere :-)

Skjult ID med pseudonym miniblomst to. 15 aug. 2013 16:30

@Glucas
Det går bra med avvisning,jeg liker ikke deg mindre for det. Morsomt å lese det du skriver. Tørr humor :) For håper at du ikke er like tørr på innsiden også,i tilfelle så trenger du å piffe opp tilværelsen din med litt blomster og vann ;)

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 17:00 Privat melding

Det er som sagt ikke en avvisning miniblomst, det er bare en advarsel om du skulle sende meg en mld. jeg har min smak, sær er den, vil ikke såre noen som sjansen å sender en mld så d er derfor jeg sier ifra :). Mye sant dere sier Z, ki og co. Viggo venn å dameløse her får bare dure ifra seg for min del, kunne ikke brydd meg mindre. Vomfyll som kveltrer over tastaturet mens ostepoppen går ned på høykant er ikke akkurat skrekkingytende.

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 17:06

Realista:
du svarte ikke på spm. mitt.
Jeg spurte: "de meningene jeg formidler sier du, hvilke meninger er det du spesifikt mener?"

Mener du mitt syn å kvinns, eller mine refereringer til ytterste høyre fløy?

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 17:26 Privat melding

Oslo next, så stavanger og deretter munken for å ta noen kalle.

Skjult ID med pseudonym miniblomst to. 15 aug. 2013 17:35

@Glucas
Så på munken det er der det skjer? Hvordan kan jeg går glipp av det....hehe. Går bra om du er sær i smaken eller om du avviser meg. Det er vel sånn livet er ;) noen liker brun,svart eller rosa Barbie,noen liker Ken :)

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 19:24

Blondisen har også litt lyst til å rana og banke opp gamle damer.

Skjult ID med pseudonym reg to. 15 aug. 2013 19:52

@Z
Det kan nok ligge noe i det du sier.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 20:21 Privat melding

@kan... følte du deg truffet uten at jeg brukte navn?... wonder why. Vis meg en tråd der jeg angriper noen som ikke har angrepet meg rett før?. Den eneste jeg har trekka i er manif og han tilbake, dessverre er det alltid noen kjøtthoder som skal inn å kritisere å slenge me leppa i den tro at di da virker kule å tøffe, uten å egentlig vite helt hva det går i. Som f.eks @kan her.

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 20:23 Privat melding

Da er d bare å sende miniblomst :)

Skjult ID med pseudonym miniblomst to. 15 aug. 2013 20:32

@Glucas
Sender bort blomsten min eller? ;)

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 20:38

Hva mener du med blomsten din?

Skjult ID med pseudonym småen to. 15 aug. 2013 20:41

@Manif: Jeg driter i hvem du er! Skaff deg et liv...

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 20:46

Du bryr deg tydeligvis om hvem jeg er. Har du sittet lenge å irritert deg over min atferd her? Det er ikke bra med inneholdt frustrasjon og sinne.

Hva mener du om ytterste høyre fløy? Se til å svar da.

Skjult ID med pseudonym ABBA to. 15 aug. 2013 20:51

manif, ikke hør på hva småen sier, du trenger ikke et liv så lenge du er på forumet her. Og husk, jeg er glad i deg, gutten min :-)

Skjult ID med pseudonym reg to. 15 aug. 2013 20:56

@ABBA
Der traff du spikeren på hodet, rimelig generelt også.

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 20:57

Vært her kun i 2 uker da småen. Plutselig slipper du å irritere deg, jeg blir borte, men plutselig så kommer jeg tilbake for å irritere deg, bare for å irritere liksom. Mmm. I like it.

Småen: har du liten tiss også?

Skjult ID to. 15 aug. 2013 20:58

@manif, eller minibreivik om du vil. du bryr deg da ikke om kvinnelige "blomster". Hold deg til manifestet ditt nå ;-)

Skjult ID med pseudonym småen to. 15 aug. 2013 21:02

Neida, Manif:) Jeg har ikke liten tiss. Trist å høre at du har det, men det er vel derfor du må hevde deg på andre måter:)
PS! Jeg er dame!

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 21:04

Har du en fin tiss da?

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 21:06 Privat melding

@småen... da har du jo ganske så liten tiss ;)

(mann 40 år fra Rogaland) to. 15 aug. 2013 21:09 Privat melding

@miniblomst kommer ann på hvilken blomst d er ;) men som sagt bare å sende. Den som intet satser intet vinner ; )

Skjult ID to. 15 aug. 2013 21:09

Glucas, du er inne på noe, en liten frøken med stor tiss er vel ikke akkurat noe syn for guder ;-)

Skjult ID med pseudonym småen to. 15 aug. 2013 21:17

Gutter...ikke bry dere om tissen min;) Dere får den aldri!;)

Skjult ID med pseudonym SnillType to. 15 aug. 2013 21:25

Haha, de biffgardinene der har sett bedre dager uansett.......

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 21:33

@manif jeg lovte deg et svar. Og det skal du få. Men du må huske på at noen av oss har er et liv utenom Sukker. Du må ikke være så utålmodig...;) Først så synes jeg at jeg skylder TS et svar:). I dag har jeg tenkt på ...." Hvem faen er @manif?"

Hmm, jeg mener at du @manif, har inntatt rollen som kongenarr eller hoffnarr her. Hva er så en hoffnarr? Jeg tar et relevant utdrag fra Det store norske leksikon og siterer:

"En hoffnarr er en profesjonell spøkefugl eller gjøgler, som hadde til oppgave å more fyrster og deres hoff, særlig under måltidene. Kjent fra mange kulturer og tider. Tar videre med kun det jeg synes er relevant i denne sammenhengen: "Han kunne snakke fritt og fikk ofte sagt hva ingen ellers ustraffet kunne komme frem med.”

Det interessante her er: Hvem er så ditt hoff? Hmm, kanskje vi alle? Eller kanskje alle de andre "fortvilte" mennene som ikke får responsen de ønsker seg fra kvinner her. Jeg vet ikke. Men kanskje du vet for hvem du er "hoffnarr"?

Det er imidlertid flere som er "hoffnarr" her på forumet. Men du er førstehoffnarr. Det skal du ha;) Og ja du underholder og provoserer. Følgende er også riktig: "Folket" vil ha "Brød og sirkus". Dette vet du nok, fordi du bruker nettopp "brød og sirkus" taktikk å få oppmerksomhet. Det fungerer ganske så greit i et uformelt forum som dette. Men også ellers i samfunnet. Det skal virkelig sies ;).

Filmen Gladiator fra 2000, fremstiller denne problemstillingen veldig illustrerende, slik jeg ser det. Forøvrig en av mine favorittfilmer;) Du kan lese mer om "brød og sirkus til folket" på følgende link:

http://no.wikipedia.org/wiki/Gladiatorkampene

Men hvem er du egentlig @manif? Som menneske? Jeg tror du er en typisk "ekstremsportsutøver". Hva ligger i det. Det kan du sjekke ut på følgende link:

http://www.dinevibber.no/2010/01/ekstremsport-lykke-og-selvutvikling-de l-1-fight-or-flight/

Dette er en psykologi-light side. Jeg kom over denne fordi jeg i mitt liv, flere ganger har opplevd å komme i kontakt med menn på ulike vis, som er innenfor denne kategorien. Og har undret meg på hvem disse er. Sidene forklarer uansett på en enkel og ukomplisert måte, hva det innebærer å være "ekstremsportsutøver". Temaet er delt opp i tre deler. Les det @manif. Tror du vil kjenne deg igjen;)

http://www.dinevibber.no/2010/01/ekstremsport-lykke-og-selvutvikling- del-1-fight-or-flight/

Hvilke meninger, jeg mener jeg du formidler. Det får du svar på litt senere ;) Må ha en liten pause…..v

Skjult ID med pseudonym trulte to. 15 aug. 2013 21:38

Jeg vet hvem Manifen er! Det er en som ALDRI får meldinger her på sukker, og ALDRI får svar på meldinger. Eneste han klarer er å få oppmerksomhet her på forumet!
Looser!!

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 21:44

Siste setningen din realista jeg lurte på da egentlig.
Ekstremitet må frem i lyset vetu.

Hvor er du fra trulte?

Skjult ID med pseudonym Kvinne to. 15 aug. 2013 21:46

At dere gidder og rau slikke han på denne måten!! Dere er jo nesten på samme nivå som vede selv! Kan ikke bare denne tråden også bare dø ut? Det sier seg selv at en mann som er sånn han er, er litt mindre nedentil, enn det som er normalt. Dette er hans måte og kompensere på:-)

Skjult ID med pseudonym SnillType to. 15 aug. 2013 21:58

Hvorfor så aggressiv @kvinne, vi prøver ha en hyggelig og konstruktiv tråd, oppgulpet ditt ødelegger for fellesskapet.
Foreslår at du går inn i deg selv, du er velkommen tilbake når du er klar for å si unnskyld til Manif

Skjult ID med pseudonym småen to. 15 aug. 2013 22:00

Manif = SnillType

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 22:03

Kan ikke annet enn le...til det @manif :) Hvor fikk du det det ordet fra? Kanskje "trulte" er symptom på at du kommer til kort?;) Vel, du får vente så se....Som jeg har sagt tidligere og gjentar meg selv...tålmodighet...@manif....Er en foretrukket egenskap hos mann ;)

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 22:10

Jeg henvendte meg til nicket ovenfor.

Hva er det du prater om realista?

Skjult ID med pseudonym John Doe to. 15 aug. 2013 22:15

Herlig å se at stakkaren kommer til kort for Realista :D

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 22:16

reg
Det er nesten alltid noe i det jeg sier. Irriterende arrogant, muligens. Men det er sant. Bare tenk over det :-)

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 22:27

Jeg vet ikke hvem som kommer til kort her jeg.

Jeg lurte på hvor hun med nicket trulte kommer fra. Viss noen føler for å angripe meg for å spørre om hvor en person kommer fra så gjør vedkommende en drastisk innsats for å angrip. Angripe uti fra en egnkonstruert grunn, en grunn som ikke finnes.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 22:48

Angriper deg ikke @manif. Jeg ser hvem du er! Kanskje;) Hvem vet:) Det er bare du som "virkelig" vet hvem du er? Er du en hoffnarr, eller egentlig en "ekstremsportsutøver". Vet du selv, hvem du er?

Det nok sikkert spennende å hoppe utenfor "broen". Men kanskje greit at "strikken" holder hele veien ned. Og du vet det @manif, at det krever god planlegging og grundige forberedelser. Er utstyret i orden? Funker det? Og holder det hele veien ned? Men så er det vel sikkert spennende å se om "strikken" holder. Det er vel det som gir deg et adrenalin kick? ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 22:49

Nå ble jeg nysgjerrig! Hvordan er manif, Realista - og hvordan ser du hvem han er? :-)

Skjult ID to. 15 aug. 2013 22:57

Hun er synsk ;-)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 23:06

Det har jeg allerede grundig redegjort for @Z. Men svaret er det kun @manif som har selv:) Ingen av oss andre:) Svaret sitter han på.

Når jeg sier at jeg, ser han, så er det i overført betydning.......Med andre ord han får tilbakemelding på det han uttrykker og formidler her som "hoffnarr" til glede for oss alle ;)

Vel, det utfordrer våre fordommer og tanker. Vi trenger slike tanker jeg:) En hoffnarr har en viktig funksjon. Fordi disse tankene utfordrer oss alle. Det gjør at vi stiller spørsmål og reflekterer over hvorfor verden ser ut som den gjør:) Noe som jeg syns er viktig. Vi blir provoserte og må tenke selv:). Kan være en nyttig og videreutviklende øvelse å gjøre for mange, inkludert meg selv ;).

Skjult ID med pseudonym Z to. 15 aug. 2013 23:08

Ok, realista. Jeg har ikke fulgt med manif eller forumet på lang, lang tid, så jeg vet ikke.
For meg virker bare det meste negativt her inne, og slike hoffnarrer trenger jeg ikke for å få perspektiv :-)

Skjult ID med pseudonym manif to. 15 aug. 2013 23:28

Ikke hatt til til å lese de artiklene realista.
Du har fortsatt ikke klart å svare på det jeg spurte om.

Om strikken holder og sånn, forberedelser og planlegging er viktig ja, uten å si noe mer om det.
Det gir et jævli kick. You bet it does.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 15 aug. 2013 23:46

he, he du er nok en av de; "ekstremsportutøverne". Men du må ikke la oss hvile for lenge, på laubærene;) Vi trenger en riktig "oppkvikker" innimellom @manif. Fra en hoffnarr som deg:)

Det gjør det litt mer spennende. For de av oss som setter pris på litt intelektuelle utfordringer. Så får vi det som i dag kalles "flow". Deilig! For de av oss som liker å "hoppe i strikk" sånn intellektuelt sett. Kanskje jeg er en "ekstremsportutøver" selv? ;)

Du får svar fra meg. Det lover jeg;) ...

Skjult ID to. 15 aug. 2013 23:52

Der Fyhrer må da minst ha fylt 90 år.

Skjult ID med pseudonym manif fr. 16 aug. 2013 00:19

Jeg er nok både det ene og det andre realista.

Der Fyhrer var vel 56 år når han og Eva Braun avsluttet det hele. Så regn sev.
Ære over føreren. Heil.

Skjult ID fr. 16 aug. 2013 00:27

Se der. "Der fyhrer des zweite" har lært hjemme-leksa gitt..;-)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 16 aug. 2013 01:02

Nå må du slutte opp med det: "Ære overer føreren. Heil" Du @00:27.

Du vet jo like godt som meg, at mannen tapte på alle vis;) Særdeles "narcissistic" tilnærming til verden hadde han. Og hva oppnådde han. Lite, spør du meg. Bortsett fra å ta livet av en hel haug med forsvarsløse mennesker. Ikke særlig imponerende;)

Han hadde vel ett litt oppblåst ego. Han fikk ikke viljen sin. Og dermed så ble han "hevngjerrig". Er det et mål å bli en av de? Mange lot seg dessverre forføre av mannen, den gang. Det er jo leeenge siden nå. Har vi utviklet oss som mennesker på denne tiden? Håper det! :)

Jeg håper at vi har kommet et "lite" stykke videre. Historien fortelle oss hvor gærnt det kan gå. Om man støtter seg til et en så destruktiv idiologi og menneskehatende atferd.

Men mannen er jo "dau". Det er en grunn til akkurat det. Og veldig mange av oss er veldig fornøyd med at mannen er "dau". Alt han har sagt, har ingen kraft i dag. Utsagnene er "døde og maktesløse". Og det er godt! Og gleder meg storlig over det ;)

Hvor er "strikken" din? Har det glippet litt i planleggingen?

Skjult ID med pseudonym manif fr. 16 aug. 2013 01:20

Adolf fikk jo utrettet mye, men han tapte til slutt ja.

Planleggingen går gradvis vetu. Viktig å ta seg god tid.

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 16 aug. 2013 01:25

Holder du koken (nei, ikke med u), Manif?

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 16 aug. 2013 01:36

Og mitt innlegg var rettet både mot deg også førstehoffnarr @manif. Og det skal være riktig, det er du @manif som driver med "Ære over føreren og Heil. Ikke imponerende.....

Trist @manif ...du skuffer meg. Du vil gjerne være der nede i "grøfta" og leke med "strikken" din. For det gir deg jo et kick;)

Får bare håpe at "strikken" holder for din del @manif. Men jeg må si jeg er litt usikker på om den gjør det. Skal du være hoffnarr, så må du mestre kunsten å være det;) Hvordan? Du må tenke selv. Hva er ditt mål og din "misjon" i livet. Det bør du spørre deg selv om;)

Skjult ID med pseudonym manif fr. 16 aug. 2013 02:07

Strikken...det kommer an på hva man mener når man sier strikken. Lets se.
Her kommer mål og misjon sikkert delvis inn.
Vi prater i så mye gåter.
Akkurat nå tror jeg at jeg må spise og bedrive dank.

Skjult ID fr. 16 aug. 2013 15:24

Får håpe ikke strikken vikler seg rundt halsen pån på veg ned i "juvet" neste gang manif-en utøver sine stunt..

Skjult ID med pseudonym Catullus fr. 16 aug. 2013 21:11

Nå må fyren få fred. Hverken spesielt plagsom, skandaløs, intelligent, original eller interessant. Først & fremst ganske kjedelig.

Skjult ID med pseudonym manif fr. 16 aug. 2013 22:29

"Det er ulike grader av manipulerende mennesker. I enden av skalaen finner vi de med en personlighetsforstyrrelse som kalles antisosial atferd. Dette er psykisk ustabile personer og går ofte under betegnelsen psykopater. Slike er virkelig i stand til å ødelegge livet for andre."

Utdrag realista.
Takk for tips om siden. Sykt interessant.

Har du noe å si i kveld?

Du har ikke svart på det angående meningene jeg formidler ........

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 16 aug. 2013 22:41

Hmm, når du slutter med den flørtingen din med "Ære overer føreren og Heil", tullet ditt, så kan vi snakkes. Blir for dumt! ;) Inntil da får du ikke svar...skjerp deg! ;)

Skjult ID med pseudonym Tips fr. 16 aug. 2013 23:08

Jaja, sånn går no dagan... noen som har funnet seg kjæreste i det siste da?

Skjult ID med pseudonym manif fr. 16 aug. 2013 23:18

Vet jeg forfekter farlige meninger, så jeg driter en lang en i hva du skal si om det realista:)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 15:13

@manif, utdraget ditt om manipulerende mennesker, som du tar fram fra siden www.dinevibber.no, er fra et annet tema, enn det jeg viste til. Men er uansett interesant lesning det også;).

Det er nettsiden på www.dinevibber.no jeg siktet til, med følgende tittel: Ekstremsport, lykke og selvutvikling del 1: Fight og flight. Prøver å legge ved link en gang til. Om ikke den funker, så kan du søke på tittel, så kommer nok artikkelen opp:

http://www.dinevibber.no/2010/01/ekstremsport-lykke-og-selvutvikling-del -1-fight-or-flight/

Og la meg presisere, siden du spurte i en annen tråd om jeg hadde erfaring med "farlige" menn. Du misforstod meg. Det jeg skrev var følgende:

Jeg kom over denne nettsiden fordi jeg i mitt liv, flere ganger har opplevd å komme i kontakt med menn på ulike vis, som er innenfor denne kategorien (Les: Ekstremsportutøvere). Og har undret meg på hvem disse er. Ekstremsportutøvere er ikke farlige, men de liker å utsettes seg selv for fare. De er ekstreme på akkurat det. Utdrag:

Ekstremsport er forbundet med fare og idiotiske påfunn. Allikevel er det noe fascinerende ved hjernedøde motorsyklister og alle andre som er villige til å ta en risiko. Basehoppere som frivillig kaster seg ut fra fjell og høye bygninger, utforkjørere som suser nedover i 140 km/t, slåsskjemper som møtes i ringen hvor nesten alt er lov, stuntmenn som gjør ekstreme stunts, ransmenn som åpner ild mot politiet på høylys dag. Noen ganger går det galt. Enkelte skader seg stygt. Noen dør. Det er vel det som gjør det så spennende.

Skjult ID med pseudonym manif lø. 17 aug. 2013 19:09

Setter pris på at du hjelper meg i min virksomhet realista:)

Regner med at du hadde en eller annen kopling mellom meg og "ekstremsportutøvere".

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 19:43

Jeg "hjelper" deg ikke i din virksomhet @manif. Du må ikke ta mine utsagn som støtte til din "virksomhet". Men jeg har noen tanker om hvem du egentlig er.....TS tittel var: Hvem faan er @manif?

Og ja, jeg mener at det er kobling mellom din type personlighet og "ekstremsportutøvere".

Skjult ID med pseudonym manif lø. 17 aug. 2013 20:24

Ser evt litt frem til å få høre den koplingen. Det vil uansett være vanskelig for deg å finne ut av dette. Du må f.eks vurdere hva som er sant og hva som ikke er sant av mine uttalelser.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 18 aug. 2013 01:25

Sannhet = makt…@manif

Men sannheten er relativ den… Det er et klisjeutsagn, men likevel, “sannheten” forandrer seg fra øyeblikk til øyeblikk og fra person til person ;) Slik jeg ser det.

Den objektive sannheten kan vi nok aldri nå helt fram til. Verken du eller jeg. Vi kan bare forsøke nærme oss den. Og jeg og mange med meg, er nok derfor tvunget til å leve i uvisshet om hva sannheten faktisk er.

Men vi kan utrykke og dele tankene våre og håpe at vi utvikler oss som mennesker….. i positiv retning :).

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 18 aug. 2013 02:13

Ja, nettop Kiara...det er det jeg synes han burde gjøre. Bruke kreftene må noe annet...så får han "kicket"...sitt, det er poenget mitt. Nå bruker han tiden her på forumet for å få seg ett "kick".

Og Kiara...jeg vet ikke, er litt usikker om jeg oppfatter deg feil, tror du, jeg er en mann? ;) Jeg er kvinne, bare så det er sagt. Men det var muligens til @manif det siste du skrev?:)

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 02:22

Hahah

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 18 aug. 2013 02:45

He he, morsomt @Kiara!;) Særlig fordi jeg ser særdeles feminin ut:).

Jeg tror nok ikke @manif kommer fra Bergen. Jeg tror han kommer fra et "godt møblert hjem" litt vest for Oslo sentrum. Og han er nok ute på "kjøret" og sliter med seg selv. Og kjeder seg nok nesten til døde...... "Kvinsa" som han sier, er nok ikke et bergensuttrykk, nei;) En skikkelig ekstremsportaktivitet hadde nok vært noe for han;) Tror jeg;)

Så du kan nok trygt date menn fra Hordaland, Kiara;)

Skjult ID med pseudonym Siddis sø. 18 aug. 2013 02:58

Stikker på 4chan heller... Solong sunckers!!

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 03:11

Huhuh