Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig å bli blokkert..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blokkblokk to. 15 aug. 2013 20:56

Ok, kanskje en litt annerledes "sytetråd" enn hva som er vanlig (men fremdeles en sytetråd haha), men jeg irriterer meg litt over å ikke bli blokkert.

Jeg har vært her et par år nå, og har nesten full oversikt over jenter som for meg er aktuelle å kontakte (hvem jeg finner interessant, som ikke er way over my league, i mitt område, osv.). De aller fleste aktuelle har jeg allerede kontaktet og det har altså ikke ført til noe mer. Tross alt derfor jeg er her fremdeles.

Men nå og da dukker det opp noen jeg vil kontakte. Kanskje en ny bruker, noen som endelig har fått profilbilde osv. Men samtidig tar det litt tid mellom hver gang. Kanskje mange dager, eller noen uker, for “utvalget” er begrenset ettersom jeg ikke ser etter hvem som helst, og samtidig prøver å være realistisk mtp. hvem jeg kan være interessant for.

Når jeg først finner denne jenten jeg vil kontakte, så gjør jo jeg mitt for å forfatte en enkel og hyggelig førstemelding uten å overkomplisere ting. Gjerne et par-tre linjer, og gjerne med litt humor osv. som jo alle etterspør (meg selv inkludert).

Når det så er slik at det kan ta lang tid mellom hver gang jeg finner noen å skrive til, så håper jeg også litt ekstra på kontakt, og håper derfor selvfølgelig ekstra på å få svar nogenlunde kjapt.

Jeg har ingen problemer med å bli avvist, for en avvisning er jo også et svar. Hun kan gjerne være frekk og stygg og kalle meg fæle ting. Da vet jeg hvor skapet står. Standardsvar med avvisning? Helt ok. Ingen svar i det hele tatt? I utgangspunktet ok. Ingen svar er jo også et svar. Med 1 vesentlig forskjell fra de andre: Det er ikke et definitivt svar før det har gått en stund, for folk bruker ulik tid på å svare på en melding. Jeg har opplevd alt fra 1 min etter meldingen var lest, til 3 uker. Flere ganger bortimot en uke.

Derfor trodde jeg at jeg var lur da jeg første gang begynte å avslutte åpningsmeldingene mine med no ala "Er du ikke interessert i kontakt setter jeg stooor pris på å bli blokkert slik all tvil er ryddet av veien :)”

Har vel sendt ca 10 meldinger med en slik avslutning. Alle er lest, alle har besøkt profilen min, bare 1 har blokkert meg. Ingen har svart.

Skjult ID med pseudonym blokkblokk to. 15 aug. 2013 20:56

Som sagt; har opplevd flere ganger før at det tar oppimot en uke å få svar, så derfor går jeg rundt og håper på et svar i minst en uke når meldingen er lest og jeg ikke får noe svar samme dag og heller ikke blir blokkert. Ikke er åpningsmeldingene lange heller, så det er ikke slik at ønsket om å bli blokkert er skjult i en laaaang tekst (som dette innlegget :-P ).

Hva er egentlig problemet med å blokkere folk om de ber om det selv? Er det bare på pur faen fordi enkelte liker at andre går rundt og er usikker?

Eller er folk så fullstendig likegyldige til sukker og menneskene her, at det kanskje bare er å innse at nålen blir mindre og mindre samtidig som høystakken blir større og større?

Blokker meg for svingende! :-)

(mann 42 år fra Troms) to. 15 aug. 2013 21:00 Privat melding

Hey, jeg mangler ikke blokkeringer. For meg ser det ut som om det blokkeres over en lav sko.

Skjult ID med pseudonym old Joe to. 15 aug. 2013 21:07

Hvorfor strebe når søken blir vellykket til slutt - da du vet 130% den dagen du treffer den rette for deg.
Unngå å tenke league system, fordi verden er ikke så komplisert som LA Liga i Spania.
Det er ingen damer/menn som er profesjonelle i dating sammenheng; en Messi på Barcelona. :)
Men vi kan bli klokere av erfaring, så 'noen tanker'..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 15 aug. 2013 21:53

Jeg blokkeres av flere titalls personer hver dag jeg. Trenger ikke å gjøre noe i det hele tatt jeg for damene gjør det på eget initiativ.
Trenger ikke en gang besøke de! :D

Skjult ID med pseudonym melis to. 15 aug. 2013 22:00

Selv har jeg bare blokkert en, og det var en som hadde vært innom og kikket på profilen min, og da jeg skulle kikke innom ham, var jeg blokkert. Blokkerte ham, ikke som "straff", men for å fjerne ham fra utvalget - noe regner med han ønsket. Jeg fikk aldri sett profilen, så jeg håper han var skikkelig klein. :-p

Ellers er ikke blokkering noe for meg, tror jeg. Det blir vedig forretningsmessig. Det er sikkert de som treffer en utkåret her, men flere finner vel noen de kan ha et hyggelig treff med og kanskje noen venner..? Å blokkere blir som å fryse ut i min verden..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 15 aug. 2013 22:01

@melis

Hæh? Har du ikke blokkert meg? Gjør det snarest er du snill! ;)

Skjult ID med pseudonym LS to. 15 aug. 2013 22:36

Enig med TS! Selv om jeg har begynt å skrive noe liknende i blant er det INGEN av de som har blokkert meg, men noen har tatt seg bryet med å skrive en hyggelig tilbakemelding om hvorfor de ikke er interessert.

Uansett det er kjipt å ha folk som etter all sannsynlighet ikke er interessert på listen, men de er jo interessante for meg. Det var jo derfor jeg skrev til de i utgangspunktet og dumt for meg å blokke de hvis det var en annen grunn til at de ikke svarte... Resultatet blir flere mailer og mer masing... :p

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 15 aug. 2013 22:41 Privat melding

@Powpow, skal helt klart gjøre et unntak for deg!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 15 aug. 2013 22:47

@melis

Så snilt av deg! Setter pris på at flest mulig damer blokkerer meg. :)

Skjult ID med pseudonym chicka fr. 16 aug. 2013 09:18

Jeg har bare blokkert noen få......, og det er de som er helt uinteressante for meg.Nå skriver jeg med ganske mange, og dater én...., så da må jeg jo se hva det blir ut av det - før jeg evt. tar opp kontakten med andre. Av den grunn blokkerer jeg ikke menn som er normalt hyggelige, har ok profiltekst og ser helt normale ut på bilde...... for det kan jo hende at jeg ønsker kontakt når tiden er inne!
Beklager det....hvis noen føler at de er på "hold" og ikke kan gå videre - men her inne er jeg altså egoistisk og tenker på hva som er best for meg, og ikke hva som er best for alle andre:-)

Skjult ID med pseudonym MD fr. 16 aug. 2013 09:31

Jeg er da på den andre siden av skalaen for TS - i går var min første kveld på Sukker etter ca halvannet års pause.. Det resulterte i 10 blokkeringer, gitt! ;) Godt å føle seg velkommen... haha

Men jeg må jo si at jeg skjønner ikke helt greia med blokkering jeg. De som sjekker profilen min og tenker at -"nei hu der er virkelig ikke noe for meg" - kan de ikke bare gå videre da? Og når de blokkerer meg så tenker jeg, er du såå jævli redd for at jeg skal kontakte deg? Pingle. Du skulle bare visst hva du går glipp av ;)

Selv har jeg bare blokkert to stk, som kom med litt halvveis trakasserende sexmeldinger. Slik har jeg ikke bruk for.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 16 aug. 2013 09:50

Synes det i utgangspunktet er helt greit med både avslag, "kalde skuldre" (dvs. ingen svar, bare ignorering) og blokkering jeg også. Vanligvis har jeg glemt hele jenta en eller to dager etter at jeg har sendt henne en førstemelding, for jeg tar det egentlig for gitt at hun ikke kommer til å svare likevel og da er det jo egentlig greit å mentalt bare gå videre i samme øyeblikk som du trykker på send-knappen. Og hvis jeg overraskende skulle få et svar tilbake likevel så er det bare en hyggelig bonus og ingenting jeg forventer.

Det eneste som i blant blir litt kleint er de gangene jeg møter samme jenta igjen på byen, gjennom jobben eller gjennom venner noen få uker senere, og jeg kjenner igjen henne og hun meg. Føler egentlig ikke jeg har så mye å snakke med henne om da, hvis hun bare har ignorert meg her på Sukker. Og enda kleinere synes jeg det har blitt ved de par tilfellene jeg har opplevd hvor jenta tydeligvis har synes at jeg var mye kjekkere og mer sjarmerende IRL, mens jeg ærlig talt har synes at hun var mye penere på bildene jeg så her, og hun har forsøkt å flørte med meg til tross for den kalde skulderen hun ga meg her. Da må jeg vel innrømme at det er jeg som har gitt henne en ganske kjølig skulder tilbake, selv om jeg vet at jeg jo ikke burde det. Hun kan jo være grei og hyggelig nok selv om hun ikke likte bildene mine eller det som sto i profilen min da jeg sendte henne en melding, eller hun kanskje var opptatt med å finne ut av ting med en annen. Man burde jo ikke ta avslag her personlig, men det er i blant vanskelig ikke å gjøre det likevel synes jeg, særlig når det blir så mange av dem siden de fleste ikke svarer. Tror jeg begynner å bli litt skadet av hele nettdatingsgreia.

Skjult ID med pseudonym halp fr. 16 aug. 2013 10:01

Hvordan ser dere at dere blir blokkert? Å bli blokkert ti ganger på en kveld høres ekstremt ut! :O

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 16 aug. 2013 10:07

Har opplevd ein gang... etter at vedkommende svarte "ikke interessert" og begrunnet det med hvilken mannstype hun var ute etter (som da tydeligvis ikkje var meg), men som heller ikkje stemte overrens med den "kosebamsen" hun ønsket seg i profilen... Når eg påpekte dei STORE variasjonene mellom posten og profilen hennes, blei eg jaggu kjapt blokkert ja...

Skal ikkje så masse til mao....

Skjult ID med pseudonym sanninga fr. 16 aug. 2013 10:15

Lol Pedro, du påpekte overfor en kvinne at hun var irrasjonell? Ai ai du har mye å lære :D

Skjult ID med pseudonym MD fr. 16 aug. 2013 10:20

@halp ser det når noen har vært inne på min profil (via varselet på siden) og når jeg da vil se hvem det er, så får jeg ikke det for de har blokkert meg...

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 16 aug. 2013 11:29

@sanninga

Ja ikkje sant... eg fortalte ho SANNINGA.. (tok du den?)

Skjult ID med pseudonym .oOo. fr. 16 aug. 2013 15:33

Jeg blokkerer over en lav sko, er jo bare irriterende å ha side opp og side ned med damer jeg uansett ikke er interessert i å møte? Blokkering er for meg ikke en måte for "å unngå å bli kontaktet", men snarere en ryddefunksjon. Så jeg støtter TS sin tankegang 100% :)

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 16 aug. 2013 19:03

Damer som ikkje gidder å svare blokkeres over en lav sko.
Rakk dessverre ikkje å blokke hu som fortalte en historie i "neitakk-brevet" og ein anna i profilen... hun var for kjapp for meg...

Skjult ID med pseudonym skrujern fr. 16 aug. 2013 19:20

Kvinner er irrasjonelle "by default". Så det er helt unødvendig å påpeke dette.

Skjult ID med pseudonym matrox fr. 16 aug. 2013 20:49

Jeg liker IKKE denne: "Er du ikke interessert i kontakt setter jeg stooor pris på å bli blokkert slik all tvil er ryddet av veien :)”

Selvom det ikke behøver å stemme i det hele tatt, så kommuniserer denne for meg at du ser det som en "mulighet" at du ikke er interessant nok som person.

Hvis du hadde sjekka opp ei dame på byen så hadde du ikke sagt: "Hey! Deg er jeg nødt til å hilse på.. men hvis du vil så kan du bare gå altså.. sånn i tilfelle du ikke er interessert"

Bare min mening :)

Svarer ikke folk, så er de ikke interessert.. eeeeeller så svarer de kanskje senere.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 16 aug. 2013 21:08 Privat melding

@TS

Jeg blokkerer veldig sjelden noen, da må det være veldig gode grunner. Liker ikke å blokkere. :)

Skjult ID med pseudonym blokkblokk fr. 16 aug. 2013 22:03

@matrox:
Vil si at virkeligheten og sukker er to ganske forskjellige ting ;-) I virkeligheten ser en ganske snart om en ikke er interessant for den andre personen. Gjennom svar, kroppspråk osv. osv.

Om vi skal sammenligne virkeligheten med sukker, så blir det å vente i dagesvis på svar her, litt det samme som om man sjekker opp en dame på byen, og så *poff* bortevekk. Usynlig uten en lyd. 5 dager senere så *ffop* "heeeei!".

Så det er altså ventingen og usikkerheten (ikke usikkerhet som i å være veldig sårbar og syns synd på seg selv, men usikkerhet i form av litt irritasjon), jeg håper å eliminere ved å gi jenten verdens beste grunn til å blokkere meg uten å ha dårlig samvittighet. For jeg ønsker det jo selv for å få en kjapp avklaring, om det er slik at hun uansett ikke er interessert i å ha kontakt med meg og ikke tenker å gi meg et skriftlig svar. For er hun ikke interessert, da er ikke jeg interessert lenger. Men jeg vil gjerne ha muligheten til å dra den konklusjonen for min egen del før det har gått en uke eller to. For som sagt; har opplevd 3 uker med stillhet før svar, og flere ganger rundt en uke. Joda, ikke svar er også et svar, men en vet ikke svaret før det har gått noen uker når svaret blir gitt på den måten. Direkte feigt/respektløst når en blir gitt muligheten av avsender av melding til å løse det på en mer konkret og grei måte. Hvor mange kalorier koster det å bare imøtekomme et så enkelt ønske, når en uansett ikke er interessert i kontakt? :-)

@Linheia:
Men hva om avsender av melding spør om å bli blokkert om du ikke er interessert da? Hvorfor ikke bare blokkere? Eller greit nok om du svarer med ord at du ikke er interessert, for da er jo avklaringen like klar og kjapp. Men stillhet er å dra ut tiden til folk som ønsker kjapp avklaring om interessen ikke er der, og som er åpen om akkurat det ønsket i meldingen.

Skjult ID med pseudonym pedro ma. 19 aug. 2013 06:21

Eg blokker, og blir blokket...
Tenker ikkje noe særlig over dei som er på den lista...
Som ein skreiv: "Blokkering er for meg ikke en måte for "å unngå å bli kontaktet", men snarere en ryddefunksjon."
Støtter den

(mann 44 år fra Oslo) ma. 19 aug. 2013 07:34 Privat melding

Jeg blokkerer aldri ;)
Hevder noen blokkerer meg, men veldig ofte skjer det ikke