Alle innlegg Sukkerforum

Hva i all verden skal til?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym onoma fr. 16 aug. 2013 09:16

Ja, hva skal til for at en får svar på sine henvendelser?
Og nå tenker jeg ikke på sexhenvendelser og annet dritt som folk får tilsendt, nei jeg tenker på helt normale poster, som ikke er hverken ufine eller stygge på noen måter. Har lest flere innlegg her om "du må skrive skikkelig, fortelle om deg selv, bla bla bla", og noen mener en må skrive lange poster, andre mener det stikk motsatte.

Og i tillegg hvis bildene dine er "feil", så får du ikke svar, sier noen.
Og "ikke noe svar" er et svar i seg selv... noe jeg personlig syns er helt søkt argument.
Å sende et greit avslag, eller "er ikke interessert"-svar bør de fleste kunne klare.
Og SÅ mange poster tviler jeg faktisk på at folk får.

Regner med at de som er her, er her for å komme i kontakt med andre? Ikke for å sitte stille som østers og aldri svare på noenting? Regner med sukker også er interessert i at folk faktisk kommuniserer med hverandre?

Syns faktisk det bør fremkomme tydeligere på profilen hvem som faktisk SVARER på brev jeg. Slik at "østerserene" kan få fred fra "forstyrrelser"....

Skjult ID med pseudonym Pierced fr. 16 aug. 2013 09:20

Beklager du har vært uheldig.
Jeg syns det er ufint å ikke svare, om det så bare er ett avslags-svar.
Jeg svarer alle, gir alle en sjanse. Så enten så går det sin gang, ellers så dabber det automatisk av, fra begge sider.

Håper du finner noen av de som gjerne vil svare deg, bli kjent med deg, og tilogmed kanskje den rette for deg :)

Skjult ID med pseudonym MD fr. 16 aug. 2013 09:38

Ikke lett å si hva som skal til for å få svar. Selv er jeg ganske så forsiktig med å sende noen en melding - all den tid jeg blir blokkert og ikke får napp. Jeg gir ikke opp enda, kjenner såpass mange som har funnet noen på Sukker, så jeg regner med det er håp for meg og ;)

Det jeg stusser over er mangelen på folkeskikk på slike datingsider.. Altså, om jeg tok kontakt med deg på gata for å spørre om hvor mye klokka er , ville du bare gått forbi meg? Bare ignorert og stukket av? Tviler.
Det er kanskje ikke helt det samme, men det er nå engang slik at man burde oppføre seg på nett også. Men det er ikke enestående for Sukker, så jeg tror vi bare må leve med det...

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 16 aug. 2013 09:58

Ja, jeg syns også det er ganske ufint å ikke svare, selv om det bare er et "ikke interessert" svar en sender tilbake,,, det får en tåle å få... men å lese, og så ikke svare på meldingen, syns jeg er feil... på mange måter.

Hva er egentlig folk her for da? Om ikke å kontakte andre?

Skjult ID fr. 16 aug. 2013 10:07

Dette blir vel tatt opp en gang i uken ihvertfall her inne. Grunnen til at mange lar være å sende høflige avslag er fordi mange av oss damer har opplevd å få veldige ufine meldinger etter et avslag. I verste fall oppfulgt av stalking hvor sukkersupport må kontaktes og vedkommende blir utestengt (inntil han er tilbake med nytt nick og bilde...). Stillhet er også et avslag.

Mitt beste råd er å sende en hyggelig melding til noen som matcher. Får du ikke svar - gå videre. Og ikke sitt og hold pusten etter at du har sendt melding mens du håper på svar.

Selv ser jeg på det som et minus når jeg får melding fra noen som mismatcher veldig, dersom de ikke forklarer hvorfor de har sendt melding til tross for ulikheter. For meg er det bortkastet tid å melde med noen som blant annet ikke ønsker barn eller er 30 cm lavere enn meg. Hadde de lest profilen min hadde de også sett at de ikke kom til å få svar.

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 16 aug. 2013 10:09

Blir også litt frustrert over endel forståsegpåere, som sannsynligvis kommer til å beskrive dette innlegget som "enda mere syting". Det er rett og slett hersketeknikk!
Det er ikke "syting". Det er snakk om frustrasjon over hvordan folk oppfører seg. Det må da være lov å ta opp og diskutere? Det er sikkert mange grunner til at folk ikke svarer, men kanskje vi kunne prøvd å få flere til å svare, istedetfor å kappe huet av de som tar opp dette?

Skjult ID med pseudonym sanninga fr. 16 aug. 2013 10:13

På profiler som svarer sjelden så vil det stå "Svarer sjelden" på profilbildet når du skriver post til dem (muligens ikke på mobilversjonen).

Forøvrig er min erfaring at det beste man kan gjøre for å få svar er:

1) Fremstå som sympatisk og ikke krevende. Om man hinter til at man ønsker svar uansett så er man krevende og fremstår som vanskelig og kranglete. Du kan si og mene hva du vil om at dette er noe alle burde klare -- selvsagt klarer alle det hvis man vil, men hvorfor risikere munnhuggeri med en vanskelig/kranglete/krevende/sutrete sukkerfjott?

2) Senk terskelen, eksempelvis ved å avslutte meldingen med ett enkelt konkret spørsmål som er lett å svare på uten at det er et ja/nei-spørsmål. Bonuspoeng hvis man klarer å mikse humor og innsiktsfullhet i dette.

3) Vær attraktiv.

Skjult ID med pseudonym old Joe fr. 16 aug. 2013 10:25

Du må være deg selv å skrive litt unikt - A4 blir veldig kjedelig og fort lite spennende, dessverre.
Bilder er også veldig viktig siden 90% ser først på bilder, og får da et første inntrykk før man svarer konkret på et spørsmål, evt. forteller litt om sin bakgrunn.
Profilen din er også viktig siden den beskriver din person og hva du legger vekt på.

Skjult ID fr. 16 aug. 2013 10:42

Dette har vært oppe gang på gang.

Sutring over at mann ikke får svar.

Ikke svar, burde være et godt nok svar.
Har veldig dårlig erfaring med å svare de jeg ikke er interresert i.
De begynner å KRANGLE. I utgangspunktet vet de når de sender meldingen at de ikke kommer til å få svar også.
Så send meldinger til noen i din egen liga, du har ikke tjans på de du sender til.

Lykke til her inne

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 16 aug. 2013 11:28

"send meldinger til noen i din egen liga"... det er det da? Hva er "egen liga"?
Når det i profilen skrives ganske detaljert om hva vedkommende er ute etter, og det passer relativt bra, og sukker-matchen er tilsvarende høy? Hvem definerer hva "egen liga" er?
Det er det kun avsender og mottaker, som kan et inntrykk av. Personlig så syns jeg alle de jeg har sendt til, er i min liga, noen kanskje over, og noen kanskje under... og så?

Tror selvbildet til endel (både herrer og damer) her inne, er vel oppblåst og pompøst, når de tror de kan "få så meget bedre" enn de som faktisk tar kontakt... hvis det var tilfelle... hvorfor er de da single og på et nettsted som sukker....?

Skjult ID med pseudonym MD fr. 16 aug. 2013 11:39

@Onoma - du treffer spikeren på hodet! :) Når folk snakker om "din egen liga" og hvem man har sjans på.. Jeg kjenner jeg bilr skeptisk...

(mann 39 år fra Oslo) fr. 16 aug. 2013 12:09 Privat melding

Jeg synes det er ok at noen ikke svarer. Personlig svarer jeg alltid for jeg ser på det som uhøfflig å la være, så når noen ikke svarer vet jeg da at vedkommende ikke deler min sans for skikk og bruk. Det er litt sånn som å hilse på naboen. Noen gjør det og andre ikke :)

Skjult ID med pseudonym klanten fr. 16 aug. 2013 12:32

Er det noen som bryr seg om matchtallet egentlig? Jeg tror jeg har tilgode å få svar på noen av mine seriøse henvendelser der jeg har vinklet det spøkefullt mot en god match. Intet svar å få.
Jenter lavt på 80-tallet derimot er særs imøtekommende.
Hva er årsaken? Hehe.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 16 aug. 2013 12:35

Årsaken er at jentene ikke liker at du sier at dere to bør bli kjent for det har et system bestemt. Det blir litt som å skulle skrive at VI bør jo bli sammen siden jeg er tviliing og du er skorpion!

Det er ikke smigrende rett og slett. Uavhengig av om man har tro på matchingopplegget.

Skjult ID med pseudonym klanten fr. 16 aug. 2013 12:48

Ok,da legger jeg av meg den approachen. ;)

Skjult ID med pseudonym sukkersøt fr. 16 aug. 2013 12:53

TS.

Her spiller det liten rolle om dere matcher med høyt match tall, og du mener du oppfyller kriteriene til den du skriver til. Her inne er det kun bildet/utsende som avgjør om du får svar.
Synd? JA. Men sånn er det, og ingen ting man kan gjøre med det.
Bare å innfinne seg med det.

Når jeg får medling, ser jeg på dette i denne rekkefølgen:
- Bilde, liker jeg det går jeg videre
- Kroppstype
- Høyde
- Bosted
- Alder
- Barn
- Jobb
-Hva han søker
- interesser
- Beskrivele av drømmedame

Som du ser så har match tallet ingen ting å si, interesser kommer også langt ned på listen. Også hva han mener om drømmedama. Han har jo allerede likt min profil, og mener utifra dette at jeg kan være en for han. Som du ser er det mange punkter underveis man kan falle ut på.
Om alle disse punktene tilfredstiller mine ønsker så svarer jeg, hvis ikke Nei.
Jeg er ikke her inne for å være sosial og prate emd flest mulig, men for å finne den ENE RETTE

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 16 aug. 2013 13:09

Helt i orden for meg at folk styrer og velger etter utseende, jeg er vel den første til å si at "det gjør jeg også".
Men ikke noe av det du ramser opp av utsilingspunkter, er gode grunner til å ikke svare greit og avklarende på helt normale og enkle poster?
Folk faller for forskjellige ting, og det er helt i orden, og lov, men svar på en grei måte da?

Er folk like sære i virkeligheten? Som det de oppfører seg her inne? Hvis JA, så skjønner jeg at de er single.

@sukkersøt
Den listen din mangler en ting... som ihvertfall er med i virkelighetens verden.. inntekt og formue, kommer høyt opp på listen... tilogmed foran bilde og kroppstype for enkelte.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 16 aug. 2013 13:29 Privat melding

Saken er den:

Østersene er veldig attraktive og kjem sannsynlegvis alltid til å få tonnevis med mail. Sjølv om det står på profilbildet: Svarer sjeldant, så kjem mannfolk framleis til å pøse på med mail til dei.

Nokon attraktive medlemmer får sjukt mykje mail.

Nokon får lite mail og ingen vil svare dei, og ingen bryr seg med dei. Så ein streik er det liten vits i å sette i gang. Du kjem ikkje til å få pult uansett kor lange klagete og moraliserande mailer du skriver. Så enkelt er det. Så like godt å gi opp med sytinga og heller spelle på lag med reglane.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 16 aug. 2013 13:30 Privat melding

Reglane er: attraktivt bilde. Attraktivt bilde. Og attraktivt bilde.

Så er det attraktiv profiltekst.

Og så kan du skrive kva du vil i meldingene dine.

Skjult ID med pseudonym yes fr. 16 aug. 2013 14:33

Jeg svarer ALLE. Til tross for at det er noen avslag får jeg alltid komplimmenter tilbake fordi at jeg har sendt svar...

Skjult ID med pseudonym sukkersøt fr. 16 aug. 2013 15:51

onoma

Se jobb, det forteller endel om inntekt osv.
Men det er ikke det som er mest avgjørende for meg, derfor står det ikke høyest oppe.
Jeg klarer meg utmerket selv økonomisk, og er ikke ute etter en forsørger.

Og for meg er det helt på tryne å sitte å svare og krangle med brevsenderne om hvorfor jeg ikke vil møte dem.
Ikke svar = Ikke av interesse

Du skriver også at du er den første til å velge etter utseende, og det er kanskje grunnen til at du ikke får svar, som andre påpeker i tråden. Du burde skrive til noen i din egen liga.

Skjult ID med pseudonym Hh fr. 16 aug. 2013 16:00

Hei

Skjult ID med pseudonym Kvinne fr. 16 aug. 2013 16:02

TS er enige med deg. De viser tydelige tegn på dårlig dannelse! Jeg skiftet profil bilde, å plutselig så svarte noe! Men for meg hadde da toget gått. Hvis det er kløft som skal til for og fange en manns oppmerksomhet, ja da blir det for tomt i topp låge for min del.
Den rette dukker nok opp TS når du minst venter det :-)

Skjult ID med pseudonym Enig ! fr. 16 aug. 2013 16:07

Hele det sukkergreiene her er bortkasta penger. Greia her har blitt at guttene må sende 100 mld til damene og få kanskje 5 svar tilbake,hvor 1 av de blir til en samtale. Damene her inne leker altfor kostbare og deilige. Det er direkte frekt og ikke gi svar. Hva tror de at de er liksom? Rart at de fleste damer skal være sånn da ... Som mener de er for bra for og svare. Helt på trynet spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Kvinne fr. 16 aug. 2013 16:13

@Enig tror den svar greiene gjelder både menn og kvinner. Men som jeg skrev til TS, dårlig dannelse!
Beklagelig er det sånn det har blitt nå.

Skjult ID fr. 16 aug. 2013 17:27

@ enig og kvinne

Lurer veldig på hvem som har dårlig dannelse her?
Mennene, som ikke takler å bli avvist på en høflig måte, og begynner å krangle eller
kvinnene, som er lei av å være psykolog for grinete menn, og gir opp å svare?
Er ikke her for å trøste menn som i utgangspunktet er bitre, og bruker en hver trå på forumet eller meldinger til å fortelle oss hvor hensynsløse vi er.

Og onoma, spurte i tråden hva som skulle til for å få svar på meldingene, og det syns jeg han har fått av flere her inne. Så fint om mann kan slutte å skylle på andre for at man ikke får svar. Mitt råd er, gå i deg selv

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 16 aug. 2013 19:01

Tror det er mange som kan gå i seg selv.

@sukkersøt: Hvilken forutsetning har du for å si hvilken liga jeg sender post til? Hva er "egen liga"?
Når det i profilen skrives ganske detaljert om hva vedkommende er ute etter, og det passer relativt bra, og sukker-matchen er tilsvarende høy? Hvem definerer hva "egen liga" er?
Det er det kun avsender og mottaker, som kan et inntrykk av. Personlig så syns jeg alle de jeg har sendt til, er i min liga, noen kanskje over, og noen kanskje under... og så?

@Kvinne: Mon det. Jeg tror at mange går glipp av gode mulighter ved å opptre som de gjør her inne. Og hvis de oppfører seg slik i virkeligheten, så skjønner jeg godt at de er single.

(mann 38 år fra Oslo) fr. 16 aug. 2013 20:12 Privat melding

Hva skal til for at en får svar på sine henvendelser?
Stor sukker-filosofi her, men jeg tipper at det som skal til er at du sender enmelding til enperson som gjør vedkommende nysgjerrig på deg, eller rett og slett interesert i å snakke og kanskje bli kjent med deg.

Regner med at de som er her, er her for å komme i kontakt med andre?
Går ut fra det ja, tom jenter som jeg har snakket med som er her for "tidsfordriv" er jo her for å komme i kontakt med noen, eller så... snakker de... med seg selv?

Ikke for å sitte stille som østers og aldri svare på noenting?
Se ovenfor, men kan jo egentlig ikke garantere at noen her inne snakker bare med seg selv...

Regner med sukker også er interessert i at folk faktisk kommuniserer med hverandre?
Egentlig ikke, de er mer interesert i å tjene penger, de driver jo butikk, kom igjen...

Skjult ID med pseudonym Optimist fr. 16 aug. 2013 21:52

Gjør som meg, la vær med å sende meldinger..sett deg heller i skyggen av et tre og nyt dagen! Er du heldig kommer det en dame forbi, hvis ikke såmå du belage deg på at det aldri blir noe kjæreste på deg! Men se det fra den gode siden, det går jo ikke noe bedre her inne. Kanksje du har større sjans hvis du følger mitt eksempel:)

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 16 aug. 2013 22:06

@rasec:
som så ofte før her, så er det en viss type jenter som svarer på postmeldinger her inne..
og dei er ikkje norske... dette går igjen...

Skjult ID med pseudonym Statistisk fr. 16 aug. 2013 23:27

På en måte har nettdating mer til felles med sjekking på byen enn med andre måter å treffe nye mennesker på. Man skulle tro det ikke var sånn, med matchingmetoder og muligheten til å presentere hvem man er. Problemet er at alt kommer likevel an på førsteintrykket. Man ser på bildet eller presentasjonen og tenker "den der typen vil jeg aldri kunne falle for".

Mens i den virkelige verden er det etter min erfaring sjelden sånn at man ved første blikk tenker at denne personen vil jeg være kjæreste med. Da er tiltrekning gjerne noe som vokser frem etter hvert. Man faller for personen man blir kjent med. Ikke inntrykket man først fikk.

Så da kan man på en måte si at man bør gi alle en sjanse. Og svare på meldingene. Men på den annen side er dette en arena ulik de fleste andre. Man har en glitrende anledning til å prøve å beskrive hva man ser etter og hvem man er. For meg er det ikke så fristende å svare på melding fra en profil som er nesten tom eller presenterer helt andre verdier eller interesser enn det jeg har. Her har presentasjonen - førsteinntrykket - enormt mye å si. For det er jo hele fordelen ved å treffe noen på denne måten. Man kan beskrive hvem man er og hva man søker.

Jeg har ikke lyst til å gå gjennom en haug med korrespondanse for å finne ut om vi har noe til felles. Spørre hvem den andre er og få svar av typen: "Jeg trener et par ganger i uken, liker fjell og sjø, slappe av i sofaen en gang i blant, dra på hytta." Hvem i himmelens navn gjør ikke det. Vi passer jo ikke sammen med alle av den grunn. Profilen bør i det minste si noe om hva man søker og drømmer om. Det har utrolig mye mer å si enn hva man skriver i første melding. Og finn noen som ser ut til å tenke litt likt.

Det handler ikke om liga. Det handler om type.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 17 aug. 2013 01:18

Skal med masse svar og kommunikasjon med personer som ikke er interessert da?
Makan til bortkasta tid!

Folk snakker om å sende til folk som er i samme liga som en selv.
Vel, damer er automatisk i ligaen over for min del, så da har jeg egentlig gitt opp å sende meldinger siden alle damer er minst 1-2 ligaer over meg. Ja faktisk gjerne 3-4 også egentlig.. :P

Skjult ID med pseudonym onoma lø. 17 aug. 2013 06:37

Har til gode å få noen som helst fornuftig forklaring på hva denne ligaen er. Ser tilogmed at det er startet en egen tråd om det, som også ikke helt klarer det.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 17 aug. 2013 07:34 Privat melding

@Pedro, jeg tror nok det er helt andre grunner til at du ikke får svar, man danner ikke seg det beste bildet av deg når man leser det du skriver, særlig det som står mellom linjene.

Som du kan se så er jeg utlending så det holder, men av en eller annen grunn så får jeg faktisk svar fra NORSKE jenter hele tiden. Og ofte nok til at jeg så ABSOLUTT ikke kan klage på respons, selv om det i seg selv er ingen klagegrunn hvis man har litt innsikt og prøver å forstå hvordan det er for det motsatte kjønn her inne.

Du kan ikke forandre noen andre enn deg selv, der har du en regel du kan leve etter!

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 17 aug. 2013 16:46

@rasec: Nei, så rart. Blei ikkje overraska over det du forteller der. Kan eg spørre deg kor ofte du forandrer deg sjølv? Lever du sjølv etter regelen du pålegger andre?

Siden eg tasta sist... 3 leste meldinger til norske jenter... faktisk 1 svar... men takk for interessen... så littegranne respons... og 3 svar fra utenlandske jenter... jaja... mønsteret bare fortsetter... uansett kva dere seier...

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 17 aug. 2013 20:36

Bildet betyr mye. Resten av profilen sammenlagt betyr endel. Timing betyr alt.

Men det som faktisk betyr mest er det som står i post nummer tre og fire. Hvis interessen da fortsatt er stigende hos begge skal det mye til for at det bare skal dabbe av.

Neste hinder er selve møtet, men der kan - og bør - ingen hjelpe deg.

Skjult ID med pseudonym onoma sø. 18 aug. 2013 13:10

Fikk et svar på en av mine normale poster i dag.
Fra en finsk jente faktisk. Mens ingen av de norske svarte.
Kanskje de spiller i Adecco-ligaen?

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) sø. 18 aug. 2013 14:24 Privat melding

Skjønner ikke at det er noe å bry seg om at du ikke får svar.
Hvor mange ganger skal dette tema tas opp!!
Noen svarer andre ikke, så enkelt er det.

Men hvis du ser at personen du har skrevet til har lest din mld og ikke svart deg innen kort tid, ja da er hun rett og slett ikke interessert. Ta det som en mann å gå videre.

Har selv prøvd å gi ett høflig avslag, men så er det enkelte som ikke tar nei for et nei. Så har funnet ut at det beste er og ikke svare de som jeg ikke er intressert i. Det samme foretrekker jeg selv, å ikke få svar fra de som ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 18 aug. 2013 14:37

Jeg svarer de fleste. Men det er jo heller ikke alle som takler avslag. Bare i dag svarte jeg en fyr som ikke var min type. Takket for melding, sa at jeg ikke var intresert og ønsket han lykke til videre. Fikk hyggelig svar tilbake og det er det.

Men det kan godt være at den personen ikke takler avisning. Har en irl historie på det fra i går som også kan være litt lik det som skjer på sukker.

Jeg var i parken i går og koste meg med gode venner. Da kommer en fyr bort og vil prate med meg. Jeg sier at beklager men jeg er ikke intresert. Da forventer man jo at han går videre. Det gjorde han ikke. I stedet satt han et par meter fra oss og flyttet seg litt rundt oss. Prøvde stadig å få oppmerksomhet og etterhvert begynte også mine veninner å si fra at nå måtte han la oss være i fred. Selv sa jeg mange ganger at jeg var ikke intresert. Men han ga seg ikke. Til slutt kom en kompis vi kjenner bort til oss og da gikk han. På slutten truet han oss og sa at vi måtte ikke være frekk mot han i tilfelle han var en slem fyr. Noe han ikke var for han var en snill fyr mente han. :S wird! Men sånn er det faktisk både irl og her på sukker noen tar ikke nei for et nei og sitter på deg som en klegg. Hvorfor ikke respektere et nei og gå videre? Kan aldri forstå meg på menn og deres logikk.

Skjult ID med pseudonym onoma sø. 18 aug. 2013 14:43

Det er jo bare å blokke folk som ikke oppfører seg.
Men å gi et greit svar på en grei og normal post, slik du gjorde, er hyggelig gjort.
Folk bør akseptere å få "nei", det er slik det er det. Og ihvertfall en aksepterte svaret ditt også.

Skjult ID med pseudonym Jente28 sø. 18 aug. 2013 18:50

Jeg er en middels pen jente og får ikke en drøss med meldinger. Jeg blir faktisk veldig glad hver gang jeg har fått en nye melding. Likevel svarer jeg dessverre sjeldnere og sjeldnere. De aller fleste bor på feil side av landet. Det står i min profil at jeg kun søker i mitt eget fylke. Ofte mangler både bilde og profiltekst, og jeg får da ikke noe inntrykk av hvem de er. Jeg har svart en del av disse med en høflig avvisning der jeg forklarer at avstand er et stort problem, eventuelt om det er aldersforskjellen som er problemet (også veldig vanlig). Men det er som regel ikke en akseptert grunn i følge mange, og jeg får et svar med hvorfor dette ikke betyr noe for de. Gjerne skrevet på en sint måte. Som om det skulle få meg til å ombestemme meg. Så da ødelegger dessverre disse guttene for mange av dere andre.

Skjult ID med pseudonym vestland sø. 18 aug. 2013 19:14

Hvor bor du jente 28, du høres fornuftig ut, skulle likt å se hva som står i profilen din, og eventuelt sendt en post og se om jeg får en høflig avvisning ;)

Skjult ID med pseudonym rasec sø. 18 aug. 2013 21:50

@Pedro, har min evne til å konstant streve etter å forbedre meg selv som person noe som helst med hvorfor DU ikke får svar?

Men uansett, fysisk så er jeg stadig i forandring, da jeg trener og er aktiv, har mål jeg har satt meg som jeg strever etter. Psykisk så prøver jeg så godt jeg kan å bli mer reflektert og bedre selvinnsikt, bli kjent med meg selv og hvordan mennesker er. Dette gjør jeg ved å være åpen til alle, snakke og prøve å bli kjent med nye mennesker, og prøve nye ting så ofte jeg kan, gjerne utenfor min "confort zone".

Trist at du ikke greier å få svar fra de norske jentene du sender melding til, men livet er kjip, det regner hele året..

Skjult ID med pseudonym pedro ma. 19 aug. 2013 14:41

@rasec
Vi har nå ingen andre enn deg selv som sannhetsvitne for dine forandringer, både fysisk og psykisk. Men vi kan godt si at de stemmer.

Personlig så tviler eg sterkt på at folk forandrer seg. Dei kan tru det, men innerst inne, så forblir personlighet den samme, sjølv om ein blir flinkere til å gjøyme personlighetstrekk.

Når det gjelder norske jenter, så er det fakta. Heile tiden som eg (og andre) har vært her inne på sukker, og det andre nettsteder med ein plass der ein møtes, så er det samme oppførsel. Norske jenter svarer ikkje på normale poster, og virker sære, kresne og lite imøtekommende. Jenter med utenlandsk opprinnelse har ein heilt anna oppførsel.
Hersketeknikken her på forumet, når det kommer slike opplysninger, er at dette kun er "horer" og "golddiggers" som svarer norske gutter. Lurer på kva økonomen, læreren og ingeniøren som svarte meg sist, syns om slike påstander?
Uansett kva dere slenger tilbake, så er det eit faktum at sånn oppleves det av mange her inne. Min opplevelse er min,

Skjult ID med pseudonym onoma ma. 19 aug. 2013 20:02

Uansett hva noen måtte mene, så er det forskjell på folk... og om de svarer på normale greie poster eller ei...
"ikke noe svar er også et svar", er det noe som skriver i enkelte tråder... nei, det er ikke det... det er mangel på svar...
Et kort svar bør alle klare... selv om det ofte vil være neitakk som er i svaret.

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 20:51

@ onoma

Tror du hat tungt for det.
Men som vi jenter har forklart gang på gang her inne, så tåler ikke menn å bli avvist, og begynner å kverulere og krangle. Og de blir meget ufine. Har ikke lyst til å få dagen ødelagt av bitre menn, som ikke tåler en høflig avvisning.

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 21:05

Personlig syns jeg det er bedre med ikke svar enn en avvisning.
Kan være hard å få en boksehanske mitt i trynet, og er fort gjort da å ty til selvforsvar. Og sende ufine meldinger. Vil såre tilbake. Er bedre å bli oversett. . . . . . .

Skjult ID med pseudonym onoma ma. 19 aug. 2013 21:51

Like masse som enkelte her generaliserer mot jenter, tror jeg dere generaliserer overfor guttene også...
drittsekker er drittsekker uavhengig av kjønn... derfor fins det en ganske grei blokkeringsfunksjon her...

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 20 aug. 2013 09:25

*yawn*

@pedro, takk for at du fikk meg til å føle det bedre med meg selv, her har jeg sittet og trodd at jeg var stygg og ingen norske jenter vil snakke med meg, men når du forteller meg om din tragisk hverdag så må vel norske jenter se på meg som en slags antonio banderas eller noe siden jeg ofte får svar fra de! :D

YES!! :D Muhahahaha! ;) Og bare fortsett å send meldinger til utenlandske jenter, de norske vil uansett ikke ha noe med tafatte og negative karer som deg, de er stolte av seg selv og tar ikke hva og hvem som helst! Og igjen, merker at selvtilliten min FYKER i været da jeg da MÅ være LITT av en kar siden jeg får svar! :D

*Flyr opp til Cloud 9*

#getalife1moretime

Skjult ID med pseudonym pedro ti. 20 aug. 2013 09:38

@rasec
Som eg sa ovenfor: "Personlig så tviler eg sterkt på at folk forandrer seg. Dei kan tru det, men innerst inne, så forblir personlighet den samme, sjølv om ein blir flinkere til å gjøyme personlighetstrekk."

(mann 30 år fra Vestfold) ti. 20 aug. 2013 11:24 Privat melding

Svarer faktisk alle som skriver til meg, fordi nettopp at det er frekt å ikke svare! Selv.. så får jeg relativt sjeldent noe svar tilbake :p

Jenter; går ikke an å skrive en orginal hilsen hvis dere ikke har profiltekst eller en profiltekst som "du får spørre meg."

Gutter;
Slutt å send sex spam dere ødelegger for oss andre!

Skjult ID med pseudonym pedro ti. 20 aug. 2013 11:27

@Benttr

Bra oppsummert. Tross alt er det også normale greie meldinger som også forblir ubesvart, og alle kan ikkje være like god i å skrive mega-fantastiske og inspiserende tekster...
tviler på at alle som skryter av å ha mange kontakter er like flinke heile tida heller... uansett kva dei måtte fortelle av historier...

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 20 aug. 2013 12:49

@pedro, og som jeg sa til deg så kan nok damer lukte negativiteten din LANG VEI, ikke rart du ikke får noe oppmerksomhet.

Bare fordi du ikke makter å forandre deg, eller kunne yte mer eller bli et bedre person så betyr det ikke at andre ikke gjør det, eller tror du at vi mennesker ble til med mobil i hånda og merkeklær på kroppen? Du har tydelig misforstått hva personlig utvikling betyr, ALLE forandrer seg både fysisk og psykisk stadig vekk, eller hvordan kan du forklare hvordan du har blitt den du er i dag? Hvordan var du for ett år siden? Eller 5? Eller 15?

Bruk huet, og nå så gjør jeg som "alle norske jenter" gjør, og ignorerer deg for du har absolutt ingen positiv eller brukbare ting å komme med. #skaffdegetliv

(mann 42 år fra Oslo) ti. 20 aug. 2013 16:47 Privat melding

Dersom du aldri får svar så må du enten gjøre noe med meldingene dine eller målgruppen din. Damer er ikke så ille på å svare som folk skal ha det til.

Skjult ID med pseudonym pedro ti. 20 aug. 2013 17:00

@jimmypop
Neida, eg får da svar... med faktisk akkurat samme postmeldingen... men norske jenter pleier å glimre med å svare... utenlandske jenter derimot pleier å svare, gjerne med å ville vite mere om meg, og kommer gjerne med spørsmål. Så det er påtagelig stor forskjell på åssen mottakerene oppfører seg... uansett kva noen prøver å innbille seg (og andre)

Skjult ID med pseudonym gia ti. 20 aug. 2013 17:06

Men hvis de utenlandske er så interessert @pedro..hvorfor tar du ikke en utenlandsk dame da?

Istedet for å bruke enhver anledning her inne til å syte om at "norske damer svarer ikke.." bla. bla..

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 20 aug. 2013 17:07

Omg @pedro har du fingeren på repetisjonsknappen? Det evige mase om at norske kvinner svarer ikke.Begynner og føle at du ønsker en rasediskusjon! Skjerp deg!

Skjult ID med pseudonym pedro ti. 20 aug. 2013 17:08

@gia
Kven har sagt at eg ikkje gjør det? Men det er jo litt fleire ting som skal klaffe enn at dei svarer på ein post da? Sjølv om dei er utenlandske? Men i det minste så gidder dei det... men men... fikk eit "takk for interessen, men er ikkje interessert" fra ei norsk jente i går... så kanskje eg bidrar til ein forbedring? Håper det ihvertfall

(mann 42 år fra Oslo) ti. 20 aug. 2013 17:32 Privat melding

Om du sender samme meldingen til de fleste så er det jo i hvert fall ikke rart du får lite svar. Tror du ikke damer lukter hvor upersonlig og desperat du er? Hva med å heller skrive noe mer treffende til de profilene du føler treffer deg best? Dette er nok å snakke for døve ører, så jeg melder meg ut her.

Skjult ID med pseudonym pedro ti. 20 aug. 2013 17:37

@jimmypop
Trur du eg e aleine om å sende ganske like henvendelser til folk?
Neppe. Tviler sterkt på (uansett kva noen forsøker å innbille andre), at det er utstrakt bruk av copy and paste...
og kva er galt med det forresten? Har sjølv mottatt ganske tilsvarende førstegangs postmeldinger, som eg og innbiller meg kan være tilsvarende kopiert... det er det som skjer etter førstegangs henvendelsen som betyr noe... det å bli kjent med noen. Og det innebærer at ein faktisk GIDDER å svare... slik visse ikkje gjør... og for meg er det svært så påtagelig kven som ikkje GIDDER å svare... og kven som faktisk gir lyd fra seg
Heilt i orden at noen av dere vil imitere strutser, men det forandrer ikkje på tingenes tilstand.

Skjult ID med pseudonym onoma on. 21 aug. 2013 07:44

Her var det litt av hvert...
Men for å prøve å styre tilbake til det som jeg tok opp...
Hva skal til for å få flere til å svare på normale postmeldinger her inne?
Jeg aksepterer ikke at det bare er avsender sitt problem dette

Skjult ID med pseudonym Forslag on. 21 aug. 2013 10:40

Nå vet jeg ikke om datasystemet i Sukker tillater dette, men et forslag kunne være at alle meldinger som mottas, MÅ svares på før de kan slettes, eller at det blir implementert et valg-system for nye meldinger, f.eks 1)Godta samtale 2) Avslå samtale (åpen) og 3) Avslå samtale (blokker).

Dette innebærer at det kanskje må gjøres om på hele meldingssystemet, men skal Sukkes fortsette å være Norges største tjeneste for dette, syns jeg at man kan snevre inn på friheten litt. Muligens også at å sende førstemeldingen begrenses til noen forhåndslagde valg.

Er ikke slik at ingen har noe ekstra 15-30 min om kvelden til å svare noen meldinger. Og med smarttelefoner og velfungerende app, kan man sjekke sånt til enhver tid.

Ellers er jeg enig at det er disse som sender tullemeldinger ødelegger for alle oss andre seriøse, og burde blitt straffet med mer enn bare blokkering. Utestengelse i noen uker burde hjelpe litt.

Hvis dette høres fornuftig ut, kan jeg gjerne ta opp dette med ledelsen også.

Skjult ID med pseudonym Eleni on. 21 aug. 2013 11:52

Jeg mener at du ikke kan gjøre noe med andres adferd. Du kan bare gjøre noe med hvordan du velger å håndtere det du møter på livets vei.

Her på sukker.no er det mange medlemmer. De som synes det er veldig forkastelig å ikke svare på meldinger, kan vanskelig dirigere alle som velger den løsningen. Da må man heller jobbe med hvordan man reagerer på å ikke få svar. Og husk at det bare er 1% av sukkers medlemmer som er på forumet her.

En del menn lager falske dame-profiler for å bevise for seg selv at damene får mye større respons. Jeg går ut i fra at de ikke bruker tid på å svare på meldingene de får til disse profilene.. Det er èn årsak av mange til manglende svar.

Skjult ID med pseudonym onoma on. 21 aug. 2013 20:35

@Forslag
Syns tankene dine var interessante, og deler det du skriver.
Du kan gjerne ta det opp med ledelsen, hvis du sitter i en slik posisjon.
Kan umulig skade.

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 23 aug. 2013 22:24

Usaklig, brg.
Hvis det er eneste du klarer å ytre, så hold fred