Alle innlegg Sukkerforum

Noen har vært her for lenge....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lina fr. 16 aug. 2013 20:11

...når de ikke takler et høflig avslag på meldinger ;)

Jeg har vært medlem til og fra her inne i ca 2 år, og det er klart at det er mange av de samme profilene som er her når jeg aktiverer profilen min etter en pause.
Og han jeg sendte et høflig avslag til er en av dem... ;) Svaret jeg fikk i retur var at jeg var et naut.. og at hvis jeg som alenemor trodde jeg kunne velge fra øverste hylle, så fortjente jeg ikke noe annet enn å bli blokkert.

Hahaha... kunne ikke annet enn å le. Snakk om sur og bitter! ( og desperat kanskje?)

Hjelper ikke med et høyt matchtall om jeg ikke finner resten av profilen interessant....

Skjult ID med pseudonym skrujern fr. 16 aug. 2013 20:18

Han har jo delvis rett. Som alenemor er det liten grunn til å tro du kan velge fra øverste hylle. Men den nest øverste kan du velge fra, hvis fremstår som en veldig god mor, har utseende med deg, har fantastiske barn og faktisk har tid til en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym skrujern fr. 16 aug. 2013 20:19

Manglet ordet "du" i ene setningen.

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 16 aug. 2013 20:19

Så vent litt. Han mente at han ikke var fra øverste hylle?

(mann 39 år fra Oslo) fr. 16 aug. 2013 20:21 Privat melding

+1!!

Men man trenger ikke å ha vært her lenge for å ikke takle avvisninger! :P

Og personlig så har aldri det tallet betyd særlig mye, syntes "opposites attracts" passer bedre enn "like barn leker best"! Enten det eller så er jeg veldig kjedelig eller noe...

Skjult ID med pseudonym Klubb ove fr. 16 aug. 2013 20:27

Høflig avslag er greit hvis dere har utvekslet en del meldinger, men generelt foretrekker vi at dere ignorerer. Vet det er godt ment, men noen kan ta det som en noe mer "aktiv" avvisning, som i din melding der han sikkert føler at du mener han ikke er bra nok for deg, osv.
Enkelte andre kan få seg selv til å tro at du kanskje egentlig er interessert og prøver seg mer, mens andre blir mer fornærmet og kan sende ufine meldinger som her, og verre.

Dette er noe du må forvente å få av og til, hvis du ofte liker å si "Takk, men nei takk" og lignende. Det blir negativ reaksjon hos veldig mange. Lykke til :)

Skjult ID fr. 16 aug. 2013 20:33

Haha. . . Er ikke bare meg da, som blir oppgitt over svarene man får tilbake, når man høflig avslår videre kontakt.
Og han tar feil når han sier vi alenemødre ikke kan velge fra øverste hylle. Vi får nemlig de flotte alenepappaene. De er for meg på øverste hylle. Kunne aldri vært sammen med en som ikke har barn. Han ville aldri ha forstått hvor mye barna betyr, og at han ikke er første prioritet
Nei, TS. Bare slutt å svar dem. Nok av koselige, kjekke og høflige menn her inne

Skjult ID med pseudonym Lina fr. 16 aug. 2013 20:43

@skrujern
Jeg tror overhodet ikke at jeg kan velge fra øverste hylle... ;) Hadde jeg vært 20 og uten barn så kanskje ;)

@durr
Hehe tenkte akkurat det samme... ;)

@ Klubb ove
Vi hadde ikke utvekslet noen meldinger... jeg svarte bare høflig ikke interessert på hans første melding...

Mulig jeg får begynne og ignorere meldinger fra profiler som ikke er interessante for meg da, og ikke svare alle ;)

Skjult ID med pseudonym dame 45 fr. 16 aug. 2013 21:34

Jeg fikk dette svaret etter en høflig takk for din melding, men jeg er ikke interessert: Fy.....!
Den svarte jeg ikke på. En time etterpå kom en melding til: Skjærp dæ!
Blokkert!

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 16 aug. 2013 22:05

Personlig dater eg ikkje mødre.. da av erfaring det aldri er noen suksess...
Men å slenge dritt til TS om det, blir bare patetisk...
Han fotjener å bli blokkert...
Oppfør dere, og send normale og greie beskjeder....

(mann 43 år fra Telemark) fr. 16 aug. 2013 22:09 Privat melding

Skjønner ikke helt hvorfor ikke TS skulle kunne velge fra øverste hylle bare fordi hun har barn!! Det er flere menn på "øverste hylle" som selv har barn så det blir bare tull egentlig!

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 16 aug. 2013 23:36

Kjære TS, vedkommende er nok bare ute på "puleshopping" runden sin. Og uff da, han fikk negativt svar.... Så synd for han;) Du burde be han ta en tur på Karl Johan. Mange som kan hjelpe han der, har jeg hørt. Vel, han må nok betale litt for det. Men kanskje like greit;).

Det er klart han må "dukke" deg litt, når han ikke får "viljen" sin. Men så kan man lure på hvorfor han er her på Sukker?

Du er jo så "kjempeheldig" å få tilbud om å bli "bestiget" av en så "fantastisk" mann som han. Du har jo ikke forstått hvor "utrolig" attraktiv denne mannen er. Og det er veldig viktig at du innser at du ikke kan velge av "øverste hylle". Og selvfølgelig, da du blir skikkelig "tent" på denne personen. Hmm, kanskje ikke akkurat det nei. Tenker jeg :)

Vel, jeg bruker å si, at om det er slik at jeg skal velge enn mann kun ut fra hans store ønske om å "nedlegge" meg. Så må han stille seg i kø. Og den køen blir veldig lang. ....Fordi dessverre er det litt for mange av disse her;). Og slike personer kommer bakerst i køen, for å si det slik;)

Bra at du deler dette med oss:) Vi er mange kvinner med deg, som er utrolig lei av dette:) Et bra innlegg! Men så er det viktig å si at det er mange menn her, som ikke er slik her. De er både flotte, hyggelig og interessante å snakke med. Sats på en av de du;)

Neste gang noen tar kontakt, som du ikke kan tenkte deg å bli nærmere kjent med, ikke svar. Funker veldig bra;) Så slipper du slike ufine meldinger. Og blokker, så mye du kan! Det er dessverre noen menn her som ødelegger for andre. Resultatet blir mindre svar.......fra oss kvinner;)

Skjult ID med pseudonym skrujern fr. 16 aug. 2013 23:42

Ha ha spar oss realista. Hvis du var så nedrent av menn som du gir inntrykk av, så hadde du ikke vært på sukker i utgangspunket.

Ta deg en realitetssjekk.

Skjult ID med pseudonym me too fr. 16 aug. 2013 23:46

Menn har mange morsomme utsagn her:

Fra: "Damer på sukker får 500 mail om dagen, så de er høye på pæra og ikke til å snakke til med mindre du ser ut som Brad Pitt " (dette er en skikkelig gluping som kommer med) .

Til: "Hvis du var nedrent av menn ville du ikke vært på Sukker. "

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 16 aug. 2013 23:55

Har en følelse av at du er mann og ikke ser helt realitetene. Har forstått her på Sukker, at slike tilbud overhode ikke handler om min attraktivitet;) Jeg tar det ikke som et kompliment. Det handler om litt for "needy" menn som har et forvokst ego;). Jeg er kresen...ja...riktig det;)

Så da må det nødvendigvis ta tid, vettu. Men jeg har det ikke så "travelt" at jeg må kommunisere med "griser". Er nok noen av dere menn som har det litt mer travelt med å "få seg", spør du meg;). Eller synes du at vi kvinner ut fra slik henvendelser skal tenke at , det er fordi vi er så utrolig vakre og attraktive vi får slike meldinger? Hmm...kanskje jeg skal begynne å tenke slik? Guda meg, da er det veeeldig mange ekstremt vakre kvinner her! ;) Skjønner du poenget mitt @skrujern?

Skjult ID med pseudonym manif fr. 16 aug. 2013 23:59

Realista tror muligens hun er noe fordi hun får henvendelser her.
La meg si det sånn: den dama som ikke får oppmerksomhet fra menn, på byen, nettet, eller hvor det måtte være, den dama er det nærmest noe feil med ...jeg har ofte stilt meg spm om hvor uattraktiv enn kvinne må være for ikke å få oppmerksomhet fra en mann ....noen som har noen forslag?

Skjult ID med pseudonym skrujern lø. 17 aug. 2013 00:07

Ja, jeg skjønner poenget ditt Realista. Du er kresen. De mennene du ønsker at du fikk, ute i den virkelige verden, de har du ikke sjangs på. Hverken der eller her. Sånn leser jeg innlegget ditt.

Skjult ID med pseudonym skrujern lø. 17 aug. 2013 00:09

Og legger til:

Nei, det er ikke mange ekstremt vakre kvinner her, det er noen få. De aller fleste ser helt vanlige ut.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 00:19

Jeg synes @manif, at det blir et "litt" tynt grunnlag å vurdere om man er "noe", eller ikke, ut fra henvendelser på Sukker;) Forøvrig er jeg litt enig med deg i det du sier der. Hvorfor er det slik? Det er det betimelig å spørre om. Det handler nok mer om noen menns adferd og primærbehov der og da, enn om kvinner er attraktivet;) Det er poenget mitt.

Skjult ID lø. 17 aug. 2013 00:24

Å... Håper inderlig mennene på forumer ikke gjenspeiler resten av sukkermennene.

Kan noen være snille å BEROLIGE meg?

Ellers meller jeg meg tvert ut

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 00:34

Om jeg har tjangs eller ikke, hvem vet @skrujern? Det kan du lure på;) Det er ikke poenget her. Jeg sier nå uansett ikke "jatakk" til "hva som helst". Forbeholder meg den ekslusive retten til å gjøre nettopp det. Det lever jeg helt utmerket med;) Og mange kvinner med meg føler det slik;) Det er poenget med det jeg sier;)

Og om vi skal nødvendigvis skal være personlig her: Hvorfor er du her da @skrujern?

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 00:54

Neida, @00:24. Det gjør de ikke, men temaet er interessant. Mange veldig hyggelig menn her også, heldigvis! Kos deg! Men det er greit å vite litt om hvordan "nettdatingverden" fungerer. Særlig om du er nybegynner:).

Det som er positivt med de mennene som er her i forumet et at de diskuterer og er litt nysgjerrige på hvorfor nettdating og verden, er som den fremstår :) Og det er bra at man undres litt over hvordan saker og ting fungerer. Kan være at vi lærer litt av hverandre. Ikke så dumt det;)

Skjult ID med pseudonym Skalle lø. 17 aug. 2013 01:09

Når det gjelder "øverste hylle" eller "liga" prat, så er det bare pisspreik. Det er bare å se på parene rundt omkring. Det er mange som er sammen med folk som er i en annen "liga". Den pene jenta som ikke svarer på melding her inne ville kanskje falt for deg der ute. Problemet er at dette er nett-dating. Det er utrolig mange faktorer som må stemme for at man er interessert i å svare på en melding. Jeg har også en liten mistanke om at ikke alle profilene her inne er "ekte". Muligens det er derfor så mange menn ikke får svar? (Men det er bare en mistanke jeg har da :))

Når det gjelder jenter med barn, så stiller de ofte like sterkt som ei uten barn (kommer kanskje litt an på alder, hvor mange barn med hvor mange fedre osv).
Jeg kjenner derimot at jeg blir ganske provosert når enkelte mener at menn uten barn ikke er bra nok. Det finnes faktisk mange av oss som er vandt til barn (tidligere forhold, jobb osv) og som ville vært kjempe gode partnere. Vi skjønner også at vi ikke kommer i første rekke. Trenger ikke å ha barn for å skjønne det!!

Skjult ID med pseudonym skrujern lø. 17 aug. 2013 01:21

Herregud realista,

Det er da ingen som "takker ja til hva som helst"

Er du full?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 17 aug. 2013 01:22

@Lina

Er her fortsatt jeg også! Skal vi date denne gangen eller?

Hmm... Tenk om det er meg som skal til for at du kan avslutte medlemskapet ditt for godt her inne?
LItt usikker på om det er en koselig eller skremmende tanke.. :P

Skjult ID med pseudonym Mann 35 lø. 17 aug. 2013 01:27

Dummeste jeg har hørt!!
Vi menn som er noe å samle på har faktisk barn når vi har blitt voksne. Og de samme gjelder kvinner....
Iallefall er det heller ett+ å ha barn for mange av oss...
Så til dere menn som som mener at kvinner er mindre verdt fordi dere har barn:
Slapp helt av, det finnes nok kvinner der ute til dere som BARE vil ha barn ;)
Det finnes endel kjekke alenefedre og mødre der ute ;)

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 01:33

@skrujern...du er så utrolig usaklig. Er det eneste argumentet du har å komme med? Ikke særlig imponerende. Du bruker klassiske hersketenikker. Veldig gjennomskuelig..... Har du ikke flere saklige argumenter enn det? At jeg skulle være full? Kommer du til kort? Eller er du bare @manif med et nytt pseudonym? Kanskje det er "nettstalking" du driver på med?;) Jeg og du er nok på ulike nivåer når det gjelder å argumenter for noe;)

Skjult ID med pseudonym manif lø. 17 aug. 2013 02:33

Nops. En annen fyr dette her.
Om kvinnsa har barn eller ikke spiller ikke så stor rolle. Jeg er kun interessert i spill, manipulering og den slags dritt uansett:/

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 02:44

Vel, det har jeg oppfattet @manif...angående spill og alt det der. Jeg kan veldig mye om slikt skjønner du;)

Men ta fram den spennende siden av det da. Gjør det interessant for oss andre. Få oss til tenke...og stille spørsmål på et noenlunde saklig nivå. Vær en intelligent og reflektert "hoffnarr". Du må utfordre deg selv.....;)

Da har du kanskje en "fornuftig" "misjon" @manif. Og da er også din rolle som" førstehoffnarr " velkommen;)

Skjult ID med pseudonym manif lø. 17 aug. 2013 02:57

Hva er du legger i spill da realista?
Og i hvilken grad? Farlig spill? Troskyldig spill?
Har du opplevd vanskelige, farlige menn selv en del?

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 03:15

Nei, jeg er særs selektiv...som det har framkommet i flere tråder her. Jeg styrer nok unna farlige menn @manif;) Er ikke min greie.......Jeg liker å ha kontroll over mitt eget liv;).

Hva er spill? Det vet nok best den som spiller det selv........

Skjult ID med pseudonym manif lø. 17 aug. 2013 03:33

Du sa du hadde opplevd flere av dem.

Spill, det kommer an på hvor drastisk spill du mener.

Og ikke kom med beskyldninger i den andre tråden.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 03:42

Ah, jeg må sove @manif. Og det bør du også gjøre nå;) Jeg kommer aldri med beskyldninger.......Det er du selv som velger å fremstå slik du gjør her.....Det er jo ditt valg;) Natta....;)

Skjult ID med pseudonym Lina lø. 17 aug. 2013 13:49

@powpow

Haha... venter jo bare på melding fra deg! ;) Eneste grunnen til at jeg ikke får avsluttet dette medlemsskapet :P Hvor mye lenger må jeg vente liksom ;)

@realista

Er så enig i det du skriver :) Skal være kresen...det er vel de fleste av oss, bare at mange ikke vil innrømme det ;)
Det finnes mange bra og fine menn her heldigvis :) Og jeg har møtt noen av dem,men dessverre har ikke den store kjemien vært der.

@Skalle

Klart det finnes mange bra menn uten barn også :) Og mange av dem er faktisk flinkere med barn enn de som har selv.
Har datet menn uten barn, men har vært ganske klar på at jeg ikke har et stort ønske om å få fler barn. Og de fleste barnløse har akseptert det og satt pris på at jeg har vært ærlig på det.

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 17 aug. 2013 20:19

Det er ingen sammenheng mellom medlemstid på Sukker og evne til å ta imot et avslag på en høflig og fattet måte.

Skjult ID med pseudonym klanten lø. 17 aug. 2013 21:19

Er du overvektig,realista? Du slår meg som ei. Ikke vondt ment. Jeg er en chubbychaser.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 17 aug. 2013 21:37

He he, @klanten....du er nok nysgjerrig på hvem jeg er, ja;) Nå, kan du jammen meg, lure;)

Beklager å måtte skuffe deg, men jeg er nok ikke overvektig nei.... Du da, hvordan ser din kropp ut? Er du overvektig?;)

For det interessante er så klart kroppen, min ikke hva jeg skriver.....kom som en "bombe"!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 aug. 2013 00:03

@Lina

Kan nok bli en stund, for jeg leter og leter, men finner deg ikke! :(

*snufs, snufs*

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 18 aug. 2013 09:14

Men har jo opplevd logiske brister i avslag og da....
Når ein i posten sier at ein er ute etter en mannstype sånn og sånn, mens det i profilen står stikk motsatt... Da veit ein at det ligger noe anna bak... Påpekte det, og blei blokka... :-)

Skjult ID med pseudonym Lina sø. 18 aug. 2013 12:02

@powpow

Ikke gråt ;) Jeg er fylt av magi.... så jeg kaster ut litt tryllestøv, så finner du meg sikkert ;)