Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating - er utvalget blitt for stort?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym me too lø. 17 aug. 2013 10:57

Det at det er så vanlig å være på nettet for å søke partner, kjæreste, elsker osv at det gjør utvalget enormt. Det er ikke engang mulig å gå gjennom alle kandidatene i løpet av en formiddag. Hvis det hadde vært like mange stillingsannonser ute, hadde jeg antakelig slitt med å velge ut noen. Kanskje ville jeg fyrt av gårde noen søknader, men tenkt at det ikke var så farlig om jeg kom til intervju eller ikke, for det er jo fortsatt masse søkemuligheter igjen. Jobber er per i dag oversiktlig. Det er som regel et par jobber jeg ser kan passe og som jeg er kvalifisert til. Jeg søker iherdig på disse. Så må jeg vente til det dukker opp noe nytt.

Men her på sukker? Ingen venting. Alltid mer å hente. Her kommer det nye profiler hele tiden. Noen mangler bilde, noen mangler tekst, så det kan være de samme profilene som dukker opp med bilde eller tekst en annen dag. Det er rett og slett ikke mulig (i Oslo i alle fall) å skaffe seg oversikten over de aktuelle profilene som finnes. Er det derfor det er så vanskelig å satse på noen og bli valgt?

Er utvalget så stort at man ikke får valgt eller blir valgt?

(mann 38 år fra Akershus) lø. 17 aug. 2013 12:31 Privat melding

Tja hva skal jeg si? Utvalget av jenter og gutter er jo der allerede pr idag spørsmålet blir vel heller kanskje hva du velger du å gjøre med det selv: ta del av det eller la vær :)

Skjult ID med pseudonym klanten lø. 17 aug. 2013 12:53

Godt innlegg. Jeg tror bruk av sukker ubevisst fører til at man blir en dårligere kjæreste.

Skjult ID med pseudonym me too lø. 17 aug. 2013 14:33

Matching-systemet er jo på sett og vis en måte å begrense utvalget på. Det er ikke så dumt.

Kunne tenke meg en egenerkæring for brukervilkår også: Kryss av for av at du har fortstått følgende:
Jeg er singel så lenge jeg har aktiv sukkerprofil. Dersom jeg ikke er singel, plikter jeg å deaktivere profielen.
DET tror jeg ville ryddet godt opp i manges lister.

Dersom jeg kun velger Oslo og Akershus som fylker, kunne det vært fint at det bare vises profiler i online-lista fra disse fylkene. Ønsker også å kunne velge i større grad hvem som får se min profil.

Det er mange ting som kunne vært gjort for å minske omfanget. For enda så rart det høres ut, så tror jeg flere ville funnet hverandre om utvalget var noe mindre...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 aug. 2013 00:12

Utvalget er tydeligvis ikke stort nok etter min mening, siden jeg fortsatt er singel.. :P

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 18 aug. 2013 00:39

Enig @Powpowgutt, tenkte det samme;)

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 18 aug. 2013 02:49

Ja.

For sikkerhets skyld kan jeg legge til at jeg hadde ikke hadde vært mindre singel om utvalget var mindre, men jeg har inntrykk av at valgets kval hindrer potensielle koblinger for mange andre.

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 02:52

Ja.

Skjult ID med pseudonym kine ma. 19 aug. 2013 19:21

NEI!

Kunne vært enda større ( og jeg bor i Oslo:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 19 aug. 2013 19:23

Hvem er disse som mener at utvalget er blitt for stort? Dere er jo fortsatt single, så for meg indikerer det ganske tydelig at utvalget ikke er stort nok.

Skjult ID med pseudonym Star ma. 19 aug. 2013 19:29

Utvalget er nok stort...men mange blir sære og kresne av å være her inne ;) Kunne jo være at noe bedre dukket opp i neste profil..... ;)

Skjult ID med pseudonym pedro ma. 19 aug. 2013 19:41

Som Star skriver... virker som det er ei slik holdning hos mange her... ganske så påtagelig blant norske jenter... sikkert også hos gutta... mindre så hos utenlandske jenter

Skjult ID med pseudonym Angrer ma. 19 aug. 2013 20:46

Ja, det er for stort. Tror alltid det vil komme en bedre. Så kan ha gått glipp av min livs største kjærlighet

Skjult ID med pseudonym Zupporter ma. 19 aug. 2013 20:52

Egentlig burde man avgrenset søket til tre gater til venstre og tre til høyre, bare pga. miljøaspekter! Tenk på hvor mye jeg forurenser med å fly til Bergen, Trondheim til og med aTromsø på dates, og det samme me de damene som gidder å fly til å date lille meg...

Skjult ID med pseudonym Safira ma. 19 aug. 2013 21:16

@TS - Jeg har tenkt det samme. At mange som er potensielle gode matcher blir borte i mengden. "Man ser ikke skogen for bare trær". Det er ganske overveldende.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 19 aug. 2013 21:22

Blir borte i mengden? Jeg er da innom ALLE profilene i mitt fylke og leser dem.
Men jeg passer jo ikke til noen av de, så da hjelper det lite. :P

Skjult ID med pseudonym Utvalg ma. 19 aug. 2013 21:44

Ja, det er for stort.

Og det som jeg synes er det vanskeligste med sukker og nettdating generelt er det faktum at det stort sett er helt likt hver gang man tar kontakt med noen.

Tekst i en rute liksom... og her kommer enda en som er akkurat den samme ruta med tekst i.

"Hei, selv om du sikkert er ei knakande kjekk jente, så er du her bare tekst i en rute, og for å være ærlig så kjeder du meg egentlig i det formatet!"

Kan ikke si det selvfølgelig, men jeg tenker det, og jeg tror det ofte er det jentene jeg kontakter tenker også. Man får ikke vist hvem man er her, man må treffes!

De fleste vil jo bli litt kjent før man treffes, og det kjeder meg å prøve å bli kjent på sukker om igjen og om igjen. Jeg reiser heller ut og kaster stein i vannet med noen enn å sitte her og gnåle i det samme trauste netdatingformatet.

Tror rett og slett jeg fra nå av skal begrense sukkerbruken min til å sende førstemeldinger der jeg spør om å treffes, til tross for at det havner i dårlig jord hos 99% av kvinnene som er her.

Eventuelt må jeg finne ut hvor alle damene oppholder seg bortsett fra i kanonfylla på byen hver fredag og lørdag, for det gidder jeg bare ikke mer. Jeg vil ha en skikkelig dame, og det er umulig å vite når både jeg og dem er halvfull og sjangler rundt omkring i byen.

Hvor kan man gå på speedating her i landet? :D

Jaja, "rant off". Plutselig dukker det opp noe ^^

Skjult ID med pseudonym Forvirret ma. 19 aug. 2013 22:34

Mulig det ja, ser ikke blomsten for bare ugress. . . . .