Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Wayne lø. 17 aug. 2013 16:10

Etter å ha vært i forhold et par år har jeg denne sommeren vært en del ute og sosialisert meg med venner og bekjente.
Jeg har tydeligvis glemt hvordan man tilnærmer seg damer. Jeg kommer rett og slett ikke på noe fornuftig å si til en jente jeg aldri har møtt før. Ikke er jeg redd for å bli avvist heller. Samme greia om det en sjelden gang kommer en jente bort til meg også.
Hva sier dere til en jente som dere har lyst å bli bedre kjent med? Eller hva foretrekker dere jenter at vi skal si?
Selv er jeg 35 år. Har hus,bil,hytte og en god inntekt.

Skjult ID med pseudonym me too lø. 17 aug. 2013 16:25

Hei, har du lyst til å ta en kaffe med meg en dag? Eller nå om det passer?

Skjult ID med pseudonym herregud lø. 17 aug. 2013 16:40

Kommer vel helt an på settingen? Kan vel være alt fra det mest "konstruerte" som "Hei, jeg heter A, hvem er du?", til mer naturlige settinger i jobb- eller skolesammenheng. Eller alt imellom.

Og jeg er ikke jente engang.

Skjult ID med pseudonym skrujern lø. 17 aug. 2013 16:46

Hvis du ikke er redd for å bli avvist spør du bare ol hun har lyst til å finne på noe en dag. Damer har normalt gode antenner og skjønner med en gang at du ikke tenker på henne best buddy. Er hun ikke interesser, men normalt hyggelig vil hun servere en unskyldning om at hun er veldig opptatt. Hvis hun faktisk er opptatt men har lyst til å treffe deg, vil hun typisk foreslå en annen dag. Værre er det ikke. Du kan jatte litt om felles interesser osv før det da. Har dere ingenting å snakke om, skjønner jeg ikke poenget med å be henne ut heller :)

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 12:54

:-) en utfordring, skjønner jeg. Vær deg selv og slik du er mot kompisene dine, for du klarer vel å snakke med dem? Du vet aldri hvem dame du snakker med....og la deg ikke lure av hvordan dem ser ut.....snakk om alminnelige ting, et lite kompliment lurt innimellom, dersom det er interessant.....vis interesse for henne, hva hun finner kjekt osv........kvinner liker komplimenter, men ikke overdrevent, for da er du bare ute etter sex....og hvis det er det du er, spør rett ut.....men da må du vite hva du gjør og hvor du er.
Snakk aldri for mye om deg selv eller hytten, jobb og penger.......har du "normalt" utseende og bruker din sjarm, skulle det ikke være umulig å nærme seg/ sjekke opp en dame av interesse. Bruk sosiale antenner, observer - har du ikke sosiale antenner kan det være en utfordring.......gå litt tilbake til og i det forholdet du hadde, så finner du nok noen svar i din fortsettelse i hvordan nærme seg en kvinne......men....alle er vi forskjellig.
Ønsker deg lykke til :-)
Hilsen kvinne 47.......forskjellen er ikke så stor på dette tema hva alder angår......

Skjult ID med pseudonym Dame ma. 19 aug. 2013 15:22

....ellers er det jo kjent at det å skrive med åpen profil på forumet generelt genererer flere besøk på profilen din, som igjen kan føre til at du blir sjekket opp med gode spørsmål du lett skjønner hvordan du skal forholde deg til :)

(Ja, jeg ser ironien med å være anonym)