Alle innlegg Sukkerforum

Profiltekst og utseende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym klanten lø. 17 aug. 2013 16:29

Etter aktivitet til og fra på diverse datingsider totalt sett de siste 10 årene, har jeg dannet meg en del inntrykk. Når det gjelder Sukker.no så er det en HELT klar tendens til at det svært ofte er manglende eller helt fraværende profiltekst i jenters profil der jenta kan oppfattes som over attraktiv å se på. Hvorfor er det sånn? Har kontaktet flere av disse for å "forske" på dette, og min udokumenterte og subjektive mening er at desto finere jenta er, desto dårligere formidlingsevne har hun.

Er det den gjengse oppfatning at de peneste jentene ikke gidder å skrive noe på siden sin fordi de får nok respons uansett?
ER de giddesløse? Bortskjemte? Dumme? Forventer de å få alt servert på et sølvfat? Er egoet for stort?

Vi kvalitetsmannfolk bryr oss om hva jenta skriver om seg selv. " Er ei blid og hyggelig jente som er glad i alt som er gøy " er heller ikke spesielt spennende, og det første jeg tenker da er at du er dum, det andre jeg tenker er at du kan lokkes til sengs med middels innsats.

Hva mener dere andre?

Skjult ID med pseudonym Snill lø. 17 aug. 2013 16:45

@klanten:) jeg er kvinne, gjennomsnittlig pen! Jeg har ikke mye tekst av den enkle grunn! Liker du ikke bilde, så har det lite betydning hva som står i profilen min. Liker du bilde, så tar du kontakt for og finne ut hvem jeg er:) enkel og greit:) har ca 6 linje om meg, ingeting på partner og 2 linjer på jobb og inntreeser :) Kanskje lite for noen, men hvis noen velger å ikke ta kontakt på grunnlag av det, ja da er jeg nok ikke rett kvinne for de :-)
Hvem jeg er og hva jeg står kommer uannsett ikke fram gjennom masse fine ord:-) men det er meg!

Skjult ID lø. 17 aug. 2013 17:18

Utifra antall skrivefeil i innlegget ditt,bekreftes vel TS sitt syn om intelligens.

Skjult ID med pseudonym klanten lø. 17 aug. 2013 17:20

Skjønner det,Snill.
Men selv om jenta er pen skal det mer til. Er det ikke litt kjedelig å kaste bort tiden på å forsøke å bli kjent med ei jente som er fin å se på,men som ikke har noe å by på?
Kanskje jeg er for kresen.. Utseende holder ikke for å skape interesse.

Skjult ID med pseudonym Snill lø. 17 aug. 2013 17:32

17:18 bare det at du skriver det du skriver sier vel mer om deg :-)

@klanten:-) nå sa jeg at jeg var gjennomsnittlig :-) Jeg har vært innom noen profiler, å for meg så har det vist seg at de med mye profil tekst, ikke er det de skriver. Da er det bedre med de uten så mye tekst. Utifra hvordan de svarer, blir de fort silt ut.
Svada svar er jeg lei av, å hører at jeg er pen osv osv gir meg ingeting.
Er langt ifra lett å få til sengs, men dønn ærlig. Å det skremme en del av mannfolkå:-) Men igjen, da er dere ikke menn nok for meg:-)
Har kanskje vært her inne litt for lenge(5mnd) for litt kynisk, og gi faen holdning har jeg nok fått:-)
Kanskje godt at jeg ikke har så lenge igjen!! :-)

Skjult ID med pseudonym klanten lø. 17 aug. 2013 17:55

Da er vi over på en av mine andre kjepphester: Sukker utvikler ens personlighet i negativ retning. Blir sånn selv,og kynisme og egoisme er jo som oftest ikke gode egenskaper. Høy overføringsverdi til det virkelige liv :)

Skjult ID med pseudonym Snill lø. 17 aug. 2013 18:03

@klanten Kan ikke annet enn og si meg enige med deg:-)
Vet at jeg er morsom, ærlig, snill, litt fandenivoldsk til tider:-) Men å være her inne for lenge kan nok ødelegge syne på seg selv. Men jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for, så helt ødelagt er jeg ikke blitt :-)
Men å selge meg med kløft bilde, det gjør jeg ikke . Selv om jeg har fått en del forrespørsmål om det! Hva er det? Vil det si at så enkle er noen av dere?

@klanten Ønsker deg lykke til med og finne den rette kvinnen for deg :-)

Skjult ID med pseudonym ABBA lø. 17 aug. 2013 19:31

Har nesten ingen profiltekst, nesten, altså... Men profilen min er litt spesiell. Bilder kommer og går, ettersom /jeg viser bilder bare til de utvalgte, oj!! Jepp, jeg gjør det. Jeg har fått alt for mange besøkende, mange, mange tusener og hva?????????? Ingen ting som skjer. Gutta kikker og titter men tar ikke kontakt. Hvis jeg tar kontakt begynner de å bli meget hissige. Det liker ikke jeg. Så .... Hva er rimelig, riktig og sikker, hvor går grensen?

(mann 42 år fra Telemark) lø. 17 aug. 2013 19:46 Privat melding

Ts....en glad og hyggelig jente som er glad i alt som er gøy synes jeg hører ut som en jente med god selvtillit:)

Skjult ID med pseudonym klanten lø. 17 aug. 2013 21:22

Hehe,ja,høy selvtillit har ofte en sammenheng med et pent utseende. Dessverre ingenting med en gjennomført profiltekst å gjøre.

Abba : alle regler har unntak. Man lever i håpet. Blir litt som å gå gatelangs i Kairo å håpe på at man ikke blir stalket av selgere.

Skjult ID lø. 17 aug. 2013 21:37

Jeg er helt enig med Snill! Liker man ikke bilde er det samma faen hva som står skrevet i bokstaver. Det ytre er det som gir det indre en kjangse. Slik er det i det virkelige liv og slik er det på Sukker!!!

Skjult ID med pseudonym Star lø. 17 aug. 2013 21:45

Bilde er helt klart avgjørende... liker man ikke det man ser, spiller det liten rolle hva som står i teksten...

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 17 aug. 2013 21:46 Privat melding

Er ikke enig med skuld id 21:30, jeg har flere ganger kommet over profilbilder som kanskje ikke fanget min interesse, men profilen har fått meg nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym Lemon lø. 17 aug. 2013 22:25

Mulig noen allerede har sagt det, men jeg tror en årsak kan være at fra de oppretter en konto, er trafikken allerede skyhøy. La oss si hun mottar hundre mail den første dagen uten engang å ha rukket å skrive teksten. Da kan det være hun ikke vurderer det som nødvendig å skrive noe.

Min innvending der er at jeg tror man luker bort et ønskelig publikum ved å utelate og skrive teksten. For egen del har jeg kanskje skrevet til ei uten tekst gjennom min fartstid på snart tre år her inne. Simpelthen fordi jeg liker å innlede en samtale med noe jeg kan ta tak i fra teksten hennes. En særegen tekst oppmuntrer i alle fall meg til å ta kontakt så uendelig mye mer. Og jeg liker å tro at jeg, og typer som meg, har noe å fare med og er et catch for dem :)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 17 aug. 2013 22:42 Privat melding

Det er ingen hemmelighet at pene damer er overrepresentert når det kommer til profiler totalt blottet for tekst. Vet ikke om det sier mest om menn eller om damene...

Skjult ID lø. 17 aug. 2013 22:50

JA!!! Du er unntaket som bekrefter regelen! Det du skriver er, generelt sett, bare piss! Det er ikke slik det er! Et hvilket som helst menneske vil alltid bedømme ett hvert sanseinntrykk ut ifra hva det ser først og fremst. Der du oppfatter deg selv annerledes er ift det at du tror du bedømmer et menneske ut ifra hva det skriver, men jeg kan garantere deg at det er øynene dine som har sett noe, trenger ikke være mye, som du liker vet vedkommende, og som danner grunnlaget for din subjektive tolkning av teksten. Spørsmålet er heller; er et pent utseende noe universelt og objektivt, eller er det subjektivt? Er det subjektivt, noe jeg ikke tror det er, så åpner jo det for en helt annen arena! Men hadde det vært slik så hadde det ikke bare vært rike og berømte ”vrak” som hadde knullet rundt på unge lekre jenter!

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 18 aug. 2013 00:16

@(Skjult ID ) - lø. 17 aug. 22:50
Da er vi i så fall flere unntak.

@Kiara - jeg er fullstendig enig i begge innleggene dine over, jeg kunne sagt omtrent ordrett det samme selv.

Skjult ID med pseudonym miniblomst sø. 18 aug. 2013 00:35

Lokke til sengs med middels innsats....hmmm TS,tro du virkelig at alle jenter er dumme om de skriver "er ei hyggelig og blid jente som er glad i alt som er gøy".....er billig og lett til å lokkes til sengs? Snu det slik,at det er profil til miss univers og hun skriver kun det på sitt profil og har en hav med bilder.....hadde du kontakte henne? Eller tenke du at den musa der er en lett bytte?

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 18 aug. 2013 00:52 Privat melding

@(Skjult ID ) - lø. 17 aug. 22:50

Jeg er absolutt ikke enig med deg.

Jeg kan godt klikke på en fyr som er dritkjekk, men det hjelper ikke stort hvis det ikke er mer en det. Jeg har sluttet med å bare se på profilbildet og leser uten unntak teksten til alle jeg besøker, med eller uten profilbilde, har også snakket med fler uten profilbilde som jeg likte teksten til. For meg er det mye mer enn ett bilde som skal til for at jeg vil ta kontakt. Tross alt ute etter en jeg skal dele livet med, ikke ett pent bilde.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 18 aug. 2013 00:58

Jeg har oftere tatt kontakt med en velskrevet profil uten bilde med et håp at jeg ville finne henne attraktiv enn jeg har tatt kontakt med et rykende sexy bilde med åpenbare språklige og sjelelige svakheter.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 aug. 2013 01:07

Jeg surfer helt klart på utseendet mitt.. Ingen tvil om det nei.. :P

Skjult ID med pseudonym flaske sø. 18 aug. 2013 01:28

En gjennomtenkt profiltekst viktig for meg. Ja, bildet er helt klart med på få meg til å gå inn på en profil, men mangler den tekst, så snur jeg i døren. Selv hadde jeg i starten en lite gjennomtenkt tekst, hvor det stod standardfraser om at det var vanskelig å skrive om seg selv, og at jeg var snill og grei og sånt. Det gjorde at litt flere damer tok kontakt med meg tidligere enn de gjør nå. Men det var ikke de riktige damene. Nå sier teksten MYE mer om meg, og de som tar kontakt har helt klart større grad av kjærestepotensiale. Jeg oppdager også at med en gjennomtenkt profiltekst, er det også flere av damene som svarer på mine meldinger.

Så min mening er at damene kunne fått høyere kvalitet kommunikasjonen om de sa litt mer om seg selv i profilteksten. Da hadde de også kunnet vise til profilteksten ved høflige avslag om at man ikke passer i lag.

Mangel på profiltekst kan til nød reddes med mange bilder som forteller noe om personen. Da snakker jeg ikke om mange oppstilte bilder foran speilet, men bilder utenom det vanlige som viser personlighet.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 18 aug. 2013 01:47

Vel, det er sikkert kvinner her på Sukker som ikke har mye tekst i profilen sin. Men det også veldig mange menn som ikke har det. Og ja de har fine bilder. Har kommunisert med flere slike. Og det har vært veldig hyggelige og oppegående menn, det. Så man skal ikke bare "skue hunden på hårene". Jeg synes det heller er et større problem med alle disse profilene med tekst, men uten bilder. Hva ser de personene etter mon tro?;) Vel, det finner man raskt ut av når man går inn og leser teksten deres.

Jeg kunne ønske meg et valg under Synlighet & preferanser hvor man kunne krysse av for: Ikke vis min profil til personer uten profilbilde.

Det hadde vært noe det;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 aug. 2013 02:15

Er jeg kjekk? Hvordan vet du det? Ingen har vært innom profilen min idag.. :P

*Le litt for seg selv og riste litt oppgitt på hodet*
Helt enig, han Powpowgutt er en kjekk kar han. Mange som er enige der. :P

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 02:21

Hahah

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 aug. 2013 04:03

I'm so damn dashingly handsome! ;)

@Kiara
Jeg hadde jo ikke bilde for noen år siden. Først de siste månedene jeg har hatt det bildet. :P
Kanskje jeg skulle blitt skuespiller? :P

Øynene mine sier stort sett "Jeg vil ha deg!". ;)

Hvordan vet du at det var ekte sinne? Kanskje jeg bare er god til å skrive?
Noe av det jeg skriver har rot i virkeligheten. Noe er rent oppspinn.

Burde jeg kanskje skrive en bok? Bli en forfatter som selger bøker i hopetall?

(kvinne 27 år fra Akershus) sø. 18 aug. 2013 20:20 Privat melding

Eg har relativt liten profiltekst, men føler ikkje at eg er så veldig dum av den grunn. Såklart, det er min eigen subjektive meining, det er heilt sikkert andre som meiner det motsatte. Grunnen til at eg ikkje har skrive så mykje, er at då har me meir å snakke om :)

Skjult ID med pseudonym klanten sø. 18 aug. 2013 22:37

Mer å snakke om ? Du mener mindre å gripe fatt i, slik at mannen skal være helt blank om hva slags jente du er.. ?

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ma. 19 aug. 2013 02:10

Jeg synes argumentet med at "liker man ikke bildet, så har det ikke noe å si hva som står i profilen" er relativt tynt, ettersom man antakeligvis klikker seg inn på profilen nettopp FORDI man liker bildet. Det er veldig mange som har den innstillingen at man skal sende melding for å bli kjent med dem. Ærlig talt så orker jeg ikke det alltid, fordi det fort kan føre til veldig mye bortkastet tid for min del, hvis jeg finner ut at hun ikke var min type etter noen meldinger. Gang det med x antall profiler av samme type, og du har mange timer, Personlig har jeg begrenset tid å bruke på dette, så jeg setter pris på de som skriver litt utfyllende om seg selv, for det er tidsbesparende for alle parter, og disse jentene fortjener derfor alt godt.

(kvinne 27 år fra Akershus) ma. 19 aug. 2013 08:35 Privat melding

@Klanten

Eg har ikkje ein ikkje-eksisterande profiltekst, men liten profiltekst. Som realistperson foretrekker eg å holde det kort og konkret, i stedet for å legge ut "i det vide og det brede". Skal innrømme at eg liker best gutter med lange profiltekster best sjøl(kanskje fordi eg er veldig glad i å lese?), men syns det er viktigst at hovedpunkta er med. Ellers har eg tatt med ein heil haug bilder, så håper det er med på å vise kven eg er når teksten er manglende. Syns mange av dei som har tatt kontakt har hatt dei samme verdiane som meg, så det ser ut til å funke ganske bra og :)

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) ma. 19 aug. 2013 09:57 Privat melding

Er nok det ja.. at damene får masse oppmerksomhet uansett. =)
Skulle bare ønske at Sukker vil gjøre noe med problemet, og la oss filtrere profiler bort profiler uten profiltekst. En profil uten tekst er enda mindre interessant enn en uten bilde.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 19 aug. 2013 10:09

Er jo sånn at grunnen til at man klikker inn på en profil er fordi man liker det man ser. Jeg ser alltid først på albumbildene og leser deretter profilteksten. En gutt blir jo mye mere intresangt hvis han har en bra profiltekst som sier litt om han. Selv har jeg profiltekst jeg men noen ganger så virker det som gutta ikke har lest den men bare har skrevet pga bildet. Står feks i profilen min at jeg har barn men det er det ikke alle som får med seg nei :P

Så det blir vell litt som irl, man blir jo først intresert på grunn av utseendet så er det personligheten som avgjør om man vil bli bedre kjent eller ikke. Har opplevd mange ganger å synes en fyr er kjekk men ikke likt personligheten hans, da blir han brått ikke så kjekk lenger :P

Skjult ID med pseudonym chicka ma. 19 aug. 2013 11:11

Jeg er enig med @Klara i alt hun skriver. Nå har jo hun en "gave" i det å kunne uttrykke seg bra (det har jeg registrert på tidligere forumtråder også)

Jeg tilhører også unntaket. Jeg har skrevet en del tekst om meg selv, og under interesser og jobb. Hva som er min "drømmetype" har jeg unnlatt å skrive for mye under, av den enkle årsak at jeg har falt for ulike tye menn, særlig hva angår utseende og at jeg faktisk ikke helt kjenner meg selv så godt at jeg vet hva jeg faller for. Jeg vet hva jeg ikke faller for, men ønsker ikke å være negativ.

Ja, bilder får deg til å fatte interesse, men livet har lært meg at jeg faller for en viss personlighet og at menn ofte blir kjekkere ( i mine øyne) når jeg blir kjent med dem. Profilteksten sier mye om humoren og hvordan de ser på seg selv. Det er viktig for meg å finne en som har en porsjon seltillitt, en dose selvironi og godt selvbilde - det fremkommer dårlig på bilder!

Tror nok at dette er aldersbestemt. Jeg har levd et "langt" liv relativt er 40 år) og erfart en del underveis, som har formet meg til den jeg er i dag. Ser også at de jeg falt for på videregående, de kjekkeste og mest populære (!) ikke er de jeg hadde gått etter i dag! Noen blomstrer mer etterhvert.
Jeg skal nå innrømme at jeg SER på bildene, men ser da etter tegn til livserfaring, smilerynker, snille øyne og ikke minst hvilke interesser som fremkommer på bildene. Menn i bar overkropp skjalter jeg som regel ut, beklager det!

Skjult ID med pseudonym chicka ma. 19 aug. 2013 11:20

Fikk foresten lyst til å sitere Trang Fødsels "Drømmedame". Det kan jo være at noen jenter tenker at det er det gutta (ja, gutta ikke mennene) ønsker av en dame:-)

Se på Unn, hun har alt
Hun har blikket og kroppen, ja kort fortalt;
Hun er pen, men litt dum
Hun er akuratt som vi drømmer om

Vi vil ha en drømmedame
en effen, fjeng og fin dame
En sånn som man kan se på kino
En dame man er stolt av å ha med
En kom-å-se-på-meg-dame
som ikke trenger å si no

(mann 57 år fra Oslo) ma. 19 aug. 2013 11:21 Privat melding

Et godt bilde er et blikkfang. Og en måte å få besøk på profilen sin. For de som bare går etter det ytre, trenger ikke profilen inneholde mer.
Men det er ikke noe vitenskapelig hold i at det er noen omvendt sammenheng mellom utseende og menneskelig substans. Noen har både et godt ytre og et godt indre, andre sliter uansett hva man leter etter.
Jeg vil ha en kjæreste som har noe å by på intellektuelt, men siden det ikke utelukker at hun ser godt ut, må hun ha både bilde og profiltekst for å trigge interesse fra meg. Bortsett fra det, så ser jeg skjønnhet i svært mange kvinner, og har god tid og mye annet å gjøre, så det blir sendt få meldinger.

Skjult ID med pseudonym klanten ma. 19 aug. 2013 11:35

Jeg vil tro at enhver forskning der det filtreres ut i forhold til utseende sammenlignet med intelligens og formidlingsevne ikke blir tatt seriøst,-det er jo "diskriminerende".

Allikevel tilsier mine 30 år på baken at dette har en klar sammenheng,med noen få hederlige,deilige unntak.

(mann 57 år fra Oslo) ma. 19 aug. 2013 12:01 Privat melding

Det er i hvert fall forsket på emnet. :-)
Så kan man ta det for hva man vil.
http://minmote.no/2011/01/attraktive-mennesker-er-smartest/

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) ma. 19 aug. 2013 14:24 Privat melding

@Snill
" Liker du ikke bilde, så har det lite betydning hva som står i profilen min. Liker du bilde, så tar du kontakt for og finne ut hvem jeg er"
-Det er 200.000 kvinner på Sukker... jeg gidder virkelig ikke å sende melding til alle jeg finner en smule attraktiv.

"men hvis noen velger å ikke ta kontakt på grunnlag av det, ja da er jeg nok ikke rett kvinne for de"
-Du søker tydeligvis etter overfladiske simple menn.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ma. 19 aug. 2013 18:03

Menns evne til å forstå sammenhenger er nok ikke så veldig kraftig koblet til fødselsattesten, @Kiara. Så det er bare å lete etter vettuge karer i din foretrukne alder.