Alle innlegg Sukkerforum

Sjølvrespekt overfor vakre kvinner

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) sø. 18 aug. 2013 08:08 Privat melding

Det er to ting eg har observert i det siste:

1) Dei fleste damer eg obseverer og samtaler med har tilsynelatande meir tru på sine eigne meininger enn det menn har. Desse damene treng ikkje eingong vere vakre, også dei middels pene og til dels mindre pene damene opptrer med ei ganske urokkeleg tru på eigne meininger og synspunkter. Desse meiningane og synspunkta treng ikkje vere spesielt kloke eller reflekterte, men dei blir likevel haldt i hevd av desse damene med ei kullsviartru.

2) Dei fleste menn operer langt oftare med politisk korrekte meininger. Dei politisk korrekte meiningane er ofte forfekta for å "hjelpe" eller "beskytte" kvinner. Har ein først politisk ukorrekte meininger er ein flink til å sensurere seg sjølv i selskap med damer. Tenk om dama skulle bli støtt. Det ville vore forferdeleg.

3) Det er sexy med menn som tørr å vere seg sjølv også i samkvem med veldig attraktive kvinner som ein begjærer. Dette er vanskeleg og noko dei fleste mannfolk ikkje klarer. Dei fleste mannfolk vil gjere og seie ting i samkvem med vakre og middelsvakre kvinner som dei eigentleg ikkje kan stå inne for. Dei vil gjere dette i håp om å vinne damas gunst. Problemet er berre at alle andre mannfolk gjer akkurat det same. Dei fleste mannfolk har denne strategien: Oi, denne dama var hot, no trur eg at eg skal prøve å vere ekstra snill, hyggeleg og superfleksibel overfor ho, og då vil ho sjå at eg og ho kan bli ein match. Men igjen: Kva signaliserer din overdrivne fleksibilitet overfor denne dama ? Den signaliserer at du er svak og at du ikkje har særleg tru på deg sjølv. Du selger ditt eige produkt billig. Du er billig.

4) Damer derimot, sjølv dei overvektige damene, som byrjar å dra på åra, beheld sjølvrespekten i mykje større grad. Dei held på sine prinsipp, dei held på sin "kostbarheit", dei lever livet og nyter det utan å vere avhengig av ein mann. Menn burde la seg inspirere av damer på dette feltet.

Når menn tillet seg sjølv å bli brukt for dørmatter for damer, vel og merke utan at damer har bedd om det, så skaper dette grobunn for bitterheit. Du selger din sjølvrespekt og du håper å vinne damas gunst. Sjølv om dette skulle ha fungert (noko det ikkje gjer), så bør du aldri gjere dette.

Min hypotese er dette: Menn med sjølvrespekt blir sjeldan bitre.

Min andre oppfordring er dette: Viss du vil vere snill, ver snill mot alle. Ver snill imot fattige, rike, stygge, vakre, utovertisser, innovertisser, folk på gata, folk med penger, folk med

(mann 33 år fra Oslo) sø. 18 aug. 2013 08:11 Privat melding

folk som kan gi deg noko og folk som ikkje kan gi deg noko. Ver snill imot folk som imponerer deg og folk som blir imponert over deg. Ver snill imot alle. Praktiser ein blind og ustrategisk snillheit. Praktiser ein blind, ustrategisk og FORVENTNINGSLAUS snillheit.

Behandle damer som mennesker, ikkje som dyr og ikkje som guder.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 18 aug. 2013 08:47

Veldig sant! Hvis vi føler at vi vi kan få noen vi må strekke oss etter, er det lett å utslette seg selv, noe som i lengden ikke er lurt og heller ikke attraktivt. Både kvinner og menn gjør dette, avhengig av maktbalansen. Det gjelder å kke behandle noen som dyr og ikke som guder.

Godt innlegg, Haimon! (Selv om jeg reagerer litt på din "selv de overvektige" , som om de skulle vært spedalske. Du ville neppe sagt det om menn, ville du? "Selv de overvektige?") Ellers mange kloke tanker. Selv fra en mann. (Tøyser) :-)

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 18 aug. 2013 09:09

Veldig bra, Haimon! Du er inspirerende!

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 18 aug. 2013 09:10

Koffår skal ein være still om sine ekte meininger?

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 18 aug. 2013 09:14

Du misforstår, Pedro. Du kan være akkurat som du er sålenge du ikke endrer og selger deg for personer du finner attraktive.

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 10:37

Artig lesning. Trenger litt bevisstgjøring på dette av og til. Spesielt punktet om snillhet. Synes du treffer spikeren midt på hodet og holder langt bak på hammerskaftet der.

For øvrig tror jeg bitterheten kan oppnås av hvem som helst, bare man jobber litt for det ;)

Skjult ID med pseudonym Snill sø. 18 aug. 2013 11:14

Som altid å nesten så forventa så kom du igjen med kloke ord @Haimon:-)
Ingenting som er mindre attraktivt, enn en mann som skifte meining. Stå for det dere mener, det liker vi:-)

Ønsker deg en flott Søndag @Haimon :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 11:41

Haimon
Jeg synes det jeg har lest av deg (det er ikke mye), synes jeg har vært fine og kloke tanker eller sitater.
Derfor tror jeg du tåler min ærlige oppriktige mening også: Dette innlegget skjønte jeg egentlig ingenting av...

Men jeg ser jo at andre forstår deg og er enig, og det er jo fint :-)

(mann 58 år fra Oslo) sø. 18 aug. 2013 11:43 Privat melding

Jeg skjønner ikke dette fokuset på utseendet når man kobler mot omløp i hodet. Smarte mennesker har vel lest så mye at de vet det ikke er sammenheng mellom utseende og intelligens.
Smarte mennesker har vel også observert at man ikke kan forstille seg i lengden. Derfor vet de at det er like greit å spille åpent om hvem de er fra første stund.
Men mulig at man blir smartere med åra, og at ts har observert unge og umodne mennesker?

Skjult ID med pseudonym Diana sø. 18 aug. 2013 11:44

Er det bare jeg som oppfatter @Haimon som dømmende i innleggene sine??? Ihvertfall ovenfor overvektige og "mindre" attraktive kvinner...

(mann 43 år fra Vest-Agder) sø. 18 aug. 2013 11:54 Privat melding

"You can save 99 percent of your psychological energy — and feel happier

— if you can stop defending your point of view,” Deepak Chopra

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 12:22

TS; til og begynne med syntes jeg du postet interessante ting, men fra og med i går gikk du i tilt og poster for det første veldig mye og mye sludder.

1: Dette er rett og slett feil. Det er ikke noe jeg observerer i min vennekrets eller mitt yrke. Det er faktisk motsatt. Jeg jobber i IT med utvikling og der er det stikk i strid med hva du hevder. De fleste mannlige utviklere er langt mindre ydmyke enn de kvinnelige. Så denne observasjonen din er i allefall ikke en generel trend, men kanskje bare noe som gjelder hos deg og dine.

2: Igjen, tvert i mot. Jeg kjenner ikke en eneste dame som har sagt at hun stemmer FrP og ønsker lavere skatter, pælme ut innvandrere osv. Men jeg kjenner ganske mange menn som mener dette.

3: Her bruker du svært mange ord for å hoste ut en selvfølgelighet. Alle vet at selvtillit er sexy.

4: Jeg kjenner ikke en eneste mann som lar seg bruke som dørmatte slik du illustrerer. Er det deg selv du snakker om? Eller noen i din vennekrets? For å til de grader ikke ha selvrespekt slik du påstår er nok ikke vanlig.

Oppsummert:

Du poster SVADA, og det fra ende til annen. Spar oss er du snill.

Skjult ID med pseudonym Athene sø. 18 aug. 2013 12:30

@Diana

Jeg oppfatter @TS både i dette innlegget og øvrige innlegg som en utrolig umoden besserwisser som rakker ned på både kvinner og menn. Særdeles usympatisk lesning - jeg blir faktisk småkvalm av å lese det han skriver - og å se at så mange biter på dette fjaset ... Og, @TS er verken vakker inni eller utenpå - så hvordan han tørr å gruppere kvinner og gi råd til menn om hvordan de skal få tak i de vakre kvinnene er vel like ulogisk som om fanden skulle gi råd om hvordan man kommer inn i himmelen ...

Skjult ID med pseudonym fuvv sø. 18 aug. 2013 12:33

Hva om en faktisk er litt reflektert og ikke har bastante og urokkelige meninger om alt mellom himmel og jord da? Eller er det et stort minus å ikke ta et fast standpunkt i alt som blir diskutert og rører seg i samfunnet?

Jeg innser min begrensning i at jeg ikke har 100% kunnskap om alt i verden. Faktisk er det svært få ting jeg vet alt om, og derfor viker jeg unna det med å ha en bastant og urokkelig mening, så lenge jeg ikke faktisk vet svært mye om det som blir snakket/diskutert om. Jeg kan derfor i mange tilfeller være enig med ulike synspunkter om samme sak. Og er jeg ikke direkte enig i et synspunkt, så har jeg lett for å forstå at noen kan se ting fra en annen vinkel enn meg, og unngår av den grunn å stå på mitt for alt det er verdt, bare for å være kunstig selvsikker.

Så klart, en del viktige verdier i livet er urokkelige. Grunnmuren står fast og den skjuler jeg ikke for noen. Men mitt inntrykk er at det er veldig i vinden å ha "bein i nesen" og ha sterke meninger bare for meningens skyld. Men klart, reflekterte mennesker blir fort sett på som vinglete og mindre sterke. Men det betyr da ikke at en har mindre selvrespekt av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 12:34

Til mange:

En ting er å tenke hva man mener om en tråd, gå ut igjen og finne en tråd med et innhold som interesserer.
En annen ting er å i brede og mange ordelag utbrodere hva man mener om TS uten grunn.
For TS har da ikke vært ufin mot noen i det jeg har lest? Fordomsfull, båssettende, ja. Men ikke slem!

Så jeg finner det unødvendig og upassende med kommentarer som "Han er verken vakker inni eller utenpå" eller "Jeg blir faktisk småkvalm av det han skriver". Sånt passer seg rett og slett ikke å skrive. Ærlig talt.

Så til TS:
Ikke spar oss! Du er harmløs. Du har bare dine meninger, og det må være lov så lenge det ikke er personlig.

Ta ballen da folkens, ikke spilleren!

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 12:38

Z: Jeg er enig med Athene, jeg oppfatter han som bedreviter. Ikke bare bedreviter, men en bedreviter som er helt ute på viddene. At noen blir kvalme av å lese det han poster har jeg ingen problemer med å forstå.

Når han først bruker tid på å poste dette, så må han forvente å få reaksjoner på det. Det er nok derfor han faktisk gjør det. Hvis ikke hadde han skrevet det i et dokument og lagret det på disken sin. Et sted ingen finner det.

Stikker man hodet ut, så må man tåle at det stormer.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 12:40

Flott med reaksjoner, og det er ingen som har sagt at man skal være enig! Jeg er jo selv svært uenig i dette.
Mulig han er en bedreviter, men so what? Det legaliserer da ikke at jeg skal rette kritikk til ham personlig!

Ser du virkelig ikke forskjellen, skrujern?

Skjult ID med pseudonym Diana sø. 18 aug. 2013 12:43

Jeg ser forskjellen @z, men tenker allikevel at han har dømmende holdninger sett ut i fra HVA HAN SKRIVER...

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 12:48

Z: Jeg ser ikke her at noen har postet noe upassende i denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 12:49

Til DIana

"Jeg opplever at du har dømmende holdninger utfra hva du skriver"

- er annerledes enn å beskrive TS som en umoden besserwisser man blir småkvalm av å lese, og at TS verken er vakker inni eller utenpå - så hvordan han tørr å gruppere kvinner og gi råd til menn om hvordan de skal få tak i de vakre kvinnene er vel like ulogisk som om fanden skulle gi råd om hvordan man kommer inn i himmelen ...

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 12:50

Spar oss robinsve: Dette "ååå poster du ikke med åpen profil, så er ikke din mening verdt noe" tullet ditt er det bare fjortisser som biter på. Det er ikke alle som har lyst til å lime fjeset sitt inn i hver eneste tråd her slik en del andre gjør.

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 12:51

Z: jeg oppfattet "

"umoden besserwisser man blir småkvalm av å lese, og at TS verken er vakker inni eller utenpå - så hvordan han tørr å gruppere kvinner og gi råd til menn om hvordan de skal få tak i de vakre kvinnene er vel like ulogisk som om fanden skulle gi råd om hvordan man kommer inn i himmelen"

som veldig treffende. Det er heller ingenting galt med det, slik jeg ser det.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 12:53

Jeg ser at du ikke ser den, skrujern.
Selv synes jeg det er en god regel å forfølge ballen og ikke spilleren som sagt.

Det meste annet blir for meg totalt meningsløst, og skaper svært ofte negativitet basert på antakelser.

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 12:58

Z: Av og til er det spilleren som er ballen. Dette "ta ballen ikke spilleren" ordtaket er bare tull. Jeg foretrekker heller å dele ut en uppercut der det trengs. Feks når en tulling har beveget seg inn i ringen.

Skjult ID med pseudonym tresnitt sø. 18 aug. 2013 13:00

@robinsve
Carl I Hagen var trolig din kjæreste i tidligere liv.
:-d + 8-b = sant.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 13:02

Da er vi uenige, skrujern. Ikke noe mer å si om den saken fra min side.

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 13:13

robinsve: nok et fjortissargument. Noen ganger er det helt på sin plass å stille spørsmålstegn ved om vedkommende virkelig er egnet til å komme med utsagnene som kommer.

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 13:14

@robinsve: Hva som er dømmende med "Damer derimot, sjølv dei overvektige damene, som byrjar å dra på åra, beheld sjølvrespekten i mykje større grad" ? Les setningen noen fler ganger er du snill. Det ligger implisitt i en sånn setning at det at eldre overvektige damer skulle beholde selvrespekten er mer unaturlig enn at yngre, slankere damer gjør det. Hva har overvekt og alder med selvrespekt å gjøre? Og at noen lirer av seg en sånn setning, viser i aller høyeste grad en fordømmende holdning.

Skjult ID med pseudonym Pedro sø. 18 aug. 2013 13:16

Ingen respekt for frpister, da dei ikkje har respekt for SÅ mange andre...

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 13:27

ok @robisve, da oppfatter sikkert du det som positivt at jeg skriver om deg: Selvtillit er en veldig bra ting. Til og med mennesker med piggsveis fra 80-tallet, som passer på langt yngre gutter, står frem her og oppviser stor selvtillit.

Og ja, jeg ser at TS her antagelig har de beste intensjoner. Allikevel oppfatter mange akkurat den setningen som fordømmende. Og jeg er faktisk ganske sikker på at TS takler den tilbakemeldingen, fordi han virker som et rimelig oppegående menneske.

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 13:30

Dette er interessant. Jeg har stort sett ikke følt at mye av det haimon har skrevet tidligere har passet inn eller vært særlig beskrivende for verden slik jeg ser den, men her i det han skriver nå kjenner jeg meg igjen. Samtidig er det mange som reagerer kraftig på hvor feil de synes haimon tar nå, og sier dette er virkelighetsfjernt.

Sier litt om hvor forskjellige vi mennesker er :)

Uansett er det nå litt artig med alle disse bastante og til tider provoserende innslagene haimon legger ut. Ikke minst artig at de er på nynorsk.

Ellers synes jeg som z at man kan holde seg for god til å begynne med drittslenging, men når man blir provosert er jo det vanskelig.

Skjult ID med pseudonym ABBA sø. 18 aug. 2013 13:47

TS (bare 27 år gammel) setter i gang en diskusjon som omfatter alle aldre, som dreier seg om moral, kjærlighet, følelser, respekt og mange flere store ting.

Jeg kan nok også dømme ham og si at han prøver seg som en Moses her på forumet. Men, hallo!

La oss snakke sammen og diskutere de spørsmålene uten å kakke på hverandre.

Jeg er helt overbevisst at vi trenger sånne prat av og til i tillegg til en flørt eller tulle-tråd.

Ikke sant?

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 14:05

Dette handlet overhodet ikke om håret ditt. Et særdeles mislykket forsøk på å for en gangs skyld se om du kunne sette deg inn i andres situasjon.

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 14:08

Hvordan da

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 14:09

Det høres fjernt ut men piggsveis er kanskje ikke så verst

Skjult ID med pseudonym Snill sø. 18 aug. 2013 14:15

Nå må dere lese første setning en gang til !
Det han skrive har han nok til dels rett i, jeg er voksen kvinne, står for det jeg mener og er ikke redd for å mene noe annet, selv om de/ den er uenige. Men en del menn står ikke opp for seg selv på samme måte. Hvorfor?? For og bli likt? Ikke skille seg ut? Håper og komme i trusa på kvinnen? Tror ikke @Haimon mener han sitte med alt vede. Men tenker kanskje litt annerledes enn en del andre! Det må være lov:-)
Å hva humør du som leser det er i,livserfaring, typer person du er, har også en innvirkning på hvordan du tolker det! Har du noen kilo for mye, å ikke er fornøyd med det, så kan du tolke det han skrive om overvektige kvinner feil!
Men dette er min mening:-)

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 14:17

Truser er ikke samme som piggsveis

Skjult ID med pseudonym skrujern sø. 18 aug. 2013 14:21

Snill: Nei både du og TS tar feil. Kanskje det er slik han skriver i noen få tapermiljøer eller noe, men jeg kan ikke si jeg har observert dette hos noen av mine venner eller koleger. Ikke i andre miljøer hvor jeg ferdes heller.

Det er rett og slett SVADA, som mye av det andre han kommer med.

Skjult ID med pseudonym Snill sø. 18 aug. 2013 14:33

@skruhjern at vi er uenige er lov det, du kan mene hva du vil, på samme måte som jeg kan.
Men å si at vi tar feil pga av en annen tanke måte/ oppservarsjon er feil!!?? Selv om du aldri har opplevd det, så kan det være at noen av vennene dine føler det sånn. Kan være du har en sterk personlighet, å derfor ikke ser det!
For mitt stå sted så er det ikke snakk om ett miljø! Hva er ett tapermiljø? De som tenker litt uten om A4 live, eller sliter med rus!

Skjult ID med pseudonym .oOo. sø. 18 aug. 2013 14:35

.. og hvordan denne tråden utviklet seg er grunnen til at jeg stort sett ikke gidder å skrive/kommentere innlegg på forumsider ..

For en TOTAL mangel på selvinnsikt mange av forumtrollene har... *sukk*

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 14:41

Det som skjer, er at noen forsøker å dele av seg selv og skape noen tråder med mening.
Man er, uansett fokus og innhold, uenig i innholdet, evner ikke å diskutere eller forlate tråden.
Tråden utvikler seg til å bli en tråd der man kritiserer hverandre fremfor å lytte/akseptere.
De som ønsket slike type tråder orker ikke mer og forsvinner fra forumet.

Igjen har man klagetråder, sutretråder, overfladiske tråder og tråder kun noen få orker å delta i....
Bidragsyterne blir borte, de som bare kommenterer blir her. Sånt blir det ikke mange spennende tråder av.

Det blir heller ikke noe spennende forum. Ganske dumt, egentlig....

*Jada, selvsagt får jeg kritikk på det jeg sa nå. Det regner jeg med, så bare fyr løs. Jeg bryr meg ikke. Lenger*

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 18 aug. 2013 14:45

Jeg kan se at noen reagerer på noe som skrives av ts, det gjør jeg og.

Men han har rett i noe og det er hovedkjernen i det han vil få frem. Å krype for en jente og virke som en tøffel fra første stund det blir fort gjennomskuet av jenta. Så jeg er enig i at menn heller bør holde på selvrespekten, være seg selv og stå for sine meninger. Ikke forandre på seg selv, eller late som man er noe man ikke er for å please en jente man liker.

Kjernen med det å være seg selv er jo at da blir du likt for den du ER. Prøver du å være noe annet vil det jo avsløres før eller siden uansett. Nei vær ekte, ha respekt for deg selv og dine tanker og meninger. Har du respekt for deg selv så vil automatisk vi kvinner og ha respekt for deg.

Vi klarer oss nemlig utmerket uten menn, er vell derfor vi ikke blir så "svake". Menn på den andre siden virker ofte desperate og MÅ ha en kvinne. Noen lar den lille hjernen mellom beina styre for mye.

Skjult ID med pseudonym reg sø. 18 aug. 2013 14:55

@.oOo.
Den mangelen på selvinnsikt overrasker vel ikke i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 18 aug. 2013 15:02

Snill: Ja, jeg kan si dere tar feil. Du/TS forsøker å sette folk i bås. Når dette ikke er noe jeg har sett overhodet, så må dette være begrenset til et mindre miljø. For meg høres det ut til å være i et tapermiljø med svake mennesker. Siden det ikke er noe som kan ses ute i den normale verden med normale mennesker.

Og i motsetning til -m- har jeg inntrykk av at mange av damene her inne er utrolig desperate. De har drøssevis av forhold som varer tre/fire måneder bak seg. Mange titals dater og har vært her i årevis. Det lukter desperasjon lang vei faktisk.

Skjult ID med pseudonym f sø. 18 aug. 2013 15:04

Hvordan lukter desperasjon?

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 18 aug. 2013 15:05

Omtrent som dårlig fisk, du får automatisk lyst til å trekke deg unna.

Skjult ID med pseudonym f sø. 18 aug. 2013 15:08

Skjønner hva du mener. Samt snev av sur tåfis.

Skjult ID med pseudonym 1+1 sø. 18 aug. 2013 15:17

Vedrørende overvektige kvinner og menn og selvrespekt; Nå er det ikke slik at det finnes mannfolkblader hvor man hyller 'big is beautiful' slik man gjør i kvinneblader. Man kan fritt si at æsj øl-mage er turn-off men hvis man sier at hengepupper eller fleskellår er u-sexy anklages mann for kroppspress og man får diverse ekstreme feministgrupper på nakken.

Skjult ID med pseudonym kåre7 sø. 18 aug. 2013 15:19

Nettopp. Det er svart på ene siden og hvitt på andre.

(mann 43 år fra Telemark) sø. 18 aug. 2013 15:30 Privat melding

Vil gjerne skryte litt av at TS tør å ytre sine meninger uten å være skjule sin identitet! Her burde vi som ikke tør ta lærdom!

Skjult ID med pseudonym Snill sø. 18 aug. 2013 15:40

@skrujern Vi setter ingen I bås! Les første setning igjen :-)
Men du har lov til og mene at vi tar "feil"! Men er dette en observasjon som enten er rett eller gal?
I Denne tråden er det hvem du er som person, livserfaring, holdninger, humor, osv som avgjør hvordan du tolke det som er skreve! Det jeg mener er rett for meg, men ikke for deg! Men å si at noen har feil, blir litt dårlig argumentasjon for meg:-)

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 18 aug. 2013 15:49

Snill: igjen tar du feil. For det er for det første ikke så mye å tolke i det TS skriver. For det andre er det så definitivt at folk settes i bås. Både menn og kvinner på generelt plan settes i bås.

Resten av innlegget ditt gir ingen mening, så jeg ser ingen grunn til å kommentere det

Skjult ID med pseudonym FEIL sø. 18 aug. 2013 16:09

Skrujern du tar feil!

Skjult ID med pseudonym Snill sø. 18 aug. 2013 16:11

@skrujern :) @Harmoni skriver " eg har observert" han har :-)
Det er hans mening, han mener at menn bør stå opp for seg selv, han mener at menn lar seg bruke som dørmatter, å han mener at det skaper bitterhet! HAN !!
Hvordan kan du tolke at du settes i bås, når han mener det???? Det er hans observasjon, der jeg sa meg enige. Her er det ikke snakk om alle menn, men en del!
Uannsett @skrujern :) vi kan være enige i at vi er uenige :-)

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 18 aug. 2013 16:14

Vi kan være enige i at vi er uenige, men du tar feil og jeg har rett. At vi er vi er enige om å være uenige forandrer ikke på det.

Skjult ID med pseudonym dust sø. 18 aug. 2013 16:16

Ref. punkt 1.

Skjult ID med pseudonym Snill sø. 18 aug. 2013 16:29

@skrujern :) ingen har rett, for det er ikke ett fasit svar på dett ( det er snakk om @Harmoni sine observasjoner)
Men har en flott søndag vider @skrujern (-:

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 aug. 2013 16:42

Jeg er ikke bitter, men allikevel strippet for selvrespekt. Hvordan forklarer du det?

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 16:48

Du framstår som bitter @Powpowgutt! Du setter deg selv i ett utrolig dårlig lys, i en del av trådene her inne pga måten du skrive på!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 18 aug. 2013 17:43

@(Skjult ID ) - sø. 18 aug. 16:48

Da legger i såfall du noe helt annet i ordet bitter enn det jeg gjør.
Og hva så om jeg setter meg selv i et utrolig dårlig lys? Hva får deg til å tro at det bare er et lys jeg setter meg i?
Hvordan vet du at jeg ikke er en helt håpløs person som for lengst har innsett sine egne begrensninger og innrettet seg deretter?

Skjult ID med pseudonym Athene sø. 18 aug. 2013 18:46

Noen over hevder at @TS ikke er ufin, ikke setter i bås, at det som han skriver ikke er det reneste sludder, men faktisk meningsfylt!! Jeg må si meg hjertens enig med @skrujern i det meste vedkommende skriver - spesielt at dette må være hentet fra et tapermiljø!! I likhet med @skrujern har jeg aldri observert slik oppførsel fra menn i de miljøene jeg vanker - og som en godt over middels bra utseende kvinne har jeg, i motsetning til en guttunge som @TS, i mange år hatt orkesterplass mht å observere menns oppførsel overfor attraktive kvinner. En kort, og noe ironisk, analyse av deler av @TS' innlegg følger nedenfor:
"1) Dei fleste damer eg obseverer og samtaler med har tilsynelatande meir tru på sine eigne meininger enn det menn har. Desse damene treng ikkje eingong vere vakre, også dei middels pene og til dels mindre pene damene opptrer med ei ganske urokkeleg tru på eigne meininger og synspunkter. [NEIDA, DETTE ER IKKE UFINT MOT NOEN!!! SETTER IKKE I BÅS, OG SÅÅÅ UTROLIG MENINGSFYLT!! SERIØST - Å SKRIVE AT DET ER OVERRASKENDE AT MIDDELS OG MINDRE PENE DAMER OPPTRER MED EN UROKKELIG TRO PÅ EGNE MENINGER/SYNSPUNKTER ER SÅ UTROLIG UFINT OG NEDLATENDE MOT MINE UTSEENDEMESSIG MINDRE HELDIGE MEDSØSTRE AT JEG BLIR KVALM!!! MAN MÅ VÆRE GANSKE TJUKK I PAPPEN FOR Å SI NOE SLIKT SOM @TS HER GJØR - SELVRESPEKT OG UTSEENDE HAR FINT LITE MED HVERANDRE Å GJØRE!!] ...
2) Dei fleste menn operer langt oftare med politisk korrekte meininger. [NEIDA, HELLER IKKE UFINT ELLER Å SETTE I BÅS Å HEVDE AT DE FLESTE MENN OPPFØRER SEG SÅ TÅPELIG!! OG, VELDIG MENINGSFYLT DETTE OGSÅ!!!] ...
3) Det er sexy med menn som tørr å vere seg sjølv også i samkvem med veldig attraktive kvinner som ein begjærer. Dette er vanskeleg og noko dei fleste mannfolk ikkje klarer. [NEIDA, HELLER IKKE UFINT, SETTER IKKE I BÅS OG SÅÅÅ MENINGSFYLT !]Dei fleste mannfolk vil gjere og seie ting i samkvem med vakre og middelsvakre kvinner som dei eigentleg ikkje kan stå inne for. [REF FORRIGE KOMMENTAR]Dei vil gjere dette i håp om å vinne damas gunst. Problemet er berre at alle andre mannfolk [REF FORRIGE KOMMENTAR] gjer akkurat det same. Dei fleste mannfolk [REF FORRIGE KOMMENTAR] har denne strategien: Oi, denne dama var hot, no trur eg at eg skal prøve å vere ekstra snill, hyggeleg og superfleksibel overfor ho, og då vil ho sjå at eg og ho kan bli ein match. ...
4) Damer derimot, sjølv dei overvektige damene, som byrjar å dra på åra [VEEEELDIG MENINGSFYLT! OG, SETTER INGEN I BÅS ELLER UFINT!!] ..."

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 18:53

Så du er uenig... kunne godt bare skrevet det.

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 18:55

....er det ikke greit å si hvorfor man er uenig...?

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 19:05

Jo, men jeg tror hun hadde kommet bedre fra det ved å la være. Men caps lock og ekstra lange vokaler funker det også.

Skjult ID med pseudonym Hahaha sø. 18 aug. 2013 19:06

Tror @Athene var uenig jeg;) men en A4 avhandling for å forklare det !?!?!?!?

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 19:09

Kanskje hun føler at enkelte trenger å få det med store bokstaver, noen kan jo være litt ”treige”…

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 19:31

Hvorfor tviler du på det? Vil ikke det være viktig i en setting hvor man ikke har mulighet til å være verbal, du benytter deg av akkurat samme type hjelpemiddel for å uttrykke din sarkasme. …men nå har jeg aldri tatt deg spesielt seriøst, uansett…nå er det ikke godt å si om jeg er ironisk eller ikke!

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 18 aug. 2013 19:35

Vil ikke si at store bokstaver er noe værre en å bruke nørdetagger?

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 19:40

DET er jeg enig i!!!

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 19:44

Det er lange innlegg haimon kommer med, og jeg har tidligere latt meg provosere. Det jeg ble minnet på når jeg leste dette er følgende:
1. Man bør forsøke å være snill mot alle, ikke bare de man forventer å få noe igjen fra.
2. Menn spesielt er nok bedre tjent med å ikke bry seg så mye om hva kvinner tror om dem, men heller vise hva de står for og se hvor det fører dem.

Jeg likte å bli minnet på dette, så får resten gå meg hus forbi.

Leit om noen skulle føle seg tråkket på da, men det er nå langt i fra det verste jeg har lest dette her. Etter mitt skjønn har terskelen for når man bør bli fornærmet godt av å heves noen hakk.

Skjult ID med pseudonym Athene sø. 18 aug. 2013 19:54

Dessverre er det mange over som trenger det inn med T-skje, noen til og med med pimpette!! ;-)) Derav "avhandlingen" (den tok ikke lang tid å skrive - og tar ikke lang tid å lese heller ;-)).

Jeg er ganske dritt lei dette bleiebarnet @Haimon/TS som forpester forumet med sin SVADA!!! Guttungen har jo ingen anelse om det han gir råd om - hadde han tatt betalt for de rådene han gir hadde det fantastisk vært mange, og for ham fullstendig økonomisk ødeleggende, søksmål i kjølvannet ...

Som @skrujern skriver over, spar oss er du snill!!! @Haimon/TS - jeg håper for din egen del at du sparer på disse trådene - plukk de opp de du nå har skrevet om la oss si 15 år - du kommer garantert til å være så utrolig flau - jeg synes utrolig synd på deg mht at du poster åpent - skulle ønske sukker hadde vært underlagt presseetiske regler - mht at enkelte er så utrolig dumme at de burde beskyttes mot seg selv ...

Apropos drittunger og bleiebarn - @robinsve - kan du ikke bare holde kjeft??? En ting er at du politisk er en bedriten taper (@tresnitt hadde en megabra kommentar om Carl I. Hagen og deg - for øvrig, å knulle Siv Jensen hadde sikkert gitt deg den samme megaopplevelsen mht å bli tatt i toeren, dog denne gangen av en som tilsynelatende er kvinne - like uintelligent dog ... ;-)) men det bryr jo selvsagt ikke du deg om ;-))), men å påstå at det å poste med åpen profil er en garanti for å bli tatt seriøst - seriøst - du er vel ett av kroneksemplene på at det ikke er noe poeng - jf hvem tar deg seriøst???

Skjult ID med pseudonym Hahaha sø. 18 aug. 2013 19:58

Hekkan @Athene er hissige:) Men person angrep er lite smakfullt! Kanskje det er ett dårlig miljø du vanker i?

Skjult ID med pseudonym Hahaha sø. 18 aug. 2013 20:03

1-0 til @robinsve :))

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 18 aug. 2013 20:07

Feil:

Athene sin karakteristik var meget presis. En kan like det eller misslike det, men den var rett på kornet.

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 20:07

@Athene
Jøsses.. hva kan man si... synes det du lirer av deg der topper det meste av det haimon har skrevet...

Skjult ID med pseudonym Hahaha sø. 18 aug. 2013 20:14

Du er ikke den rette til og si hva som er feil :-) @skrujern! For noen var det @Athene skrev litt på kanten. Vanker kanskje du også i litt feil miljø?

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 20:25

Er det ikke bare herlig med litt politisk ukorrekt spissformulering da, av og til kan det være vanvittig treffende. Jeg vanker nok i feil miljø;) Huff, må finne meg nye kompiser tror jeg.

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 20:31

Tror faktisk de som poster anonymt er mer normalt skrudd sammen enn disse som på død og liv skal vise ansiktet sitt i hver eneste tråd her.

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 20:36

…men vi har ikke funnet ut av hvordan vi skal diskutere usakligheter saklig;)

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 20:43

Robinsve: jeg tror uansett at mange av de også, er mentalt stødigere enn de som limer fjeset sitt inn i hver eneste tråd.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 18 aug. 2013 20:56

Og Robinsve er enda singel fordi?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 aug. 2013 20:57

At menn glemmer å tenke med det øverste hodet i møtet med vakre kvinner er ikke akkurat en hemmelighet.

http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/6132718/Men-lose-th eir-minds-speaking-to-pretty-women.html

http://www.sciencedirect.com/science/ article/pii/S0022103109001164

Skjult ID med pseudonym Athene sø. 18 aug. 2013 21:28

Vel, @Hahaha - hvorvidt @skrujern og jeg vanker i feil miljø kommer jo an på øyet som ser ;-))

Jeg kan bare svare for min egen del (dessverre for din del så oppfatter jeg @skrujern som en svært oppegående person - som kanskje befinner seg i min situasjon... - @skrujern får uansett uttale seg om der ;-)) - jeg omgåes så og si bare intelligente mennesker med særdeles gode utdannelser ;-)) De øvrige, dvs de med litt mindre utdannelse (dog bra utdannelser de også) er også meget intelligente! La meg legge til at alle har superbra og i tillegg godt betalte jobber ;-)) Så, muligens feil miljø sett fra ditt ståsted - as if I care! ;-)) Helt greit at du (og andre??) synes det jeg skrev var litt på kanten - men mht @robinsve så er jeg så møkk lei av de utrolig uintelligente utsagnene hans - han påstår at han har en juridikum (eller er nær ved å få den ...???) - jeg betviler det sterkt ;-) Dog, skal det ikke stikkes under en stol at det også finnes noen med juriduikum som er en skam for standen ;-((

Kjære deg, lille @robinsve - finnes det noen mulighet for at du kan trykke ut EN eneste intelligent setning??? Konsentrer deg, jeg regner uansett med et bedritent svar rundt juletider ... Seriøst - du kan ikke mene at du har rett til å mene noe som krever en IQ over 60????? (For dere andre, det er den IQ'en som kreves for å åpne en dør ...)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 18 aug. 2013 21:39

enda ikkje skjønt poenget med å gi råd til single folk som singel????:) vis eg vil ha råd så trur eg at folk i forhold har meir å bidra med...

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 aug. 2013 21:44

blindebukk.... du har vel fått med deg at de mest kjente samlivsterapeutene i blader og aviser har en haug med skilsmisser bak seg :-b

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 18 aug. 2013 21:46

At kloke mennesker kan skrive, si og gjøre ubetenksomme ting er hevet over enhver tvil; jeg har lest flere bøker av veldig dekorerte folk som - på tross av sin posisjon - likevel ikke har avstått fra å mobbe og latterliggjøre meningsmotstandere framfor å argumentere sin egen sak med utgangspunkt i vitenskap, kunnskap og logikk.

Jeg driter en halvtime i hvor smarte dere mener dere er, dere som krangler om et helt annet tema enn det som var temaet i starten av denne tråden; dere oppfører dere jævlig umodent!

Det er nesten som å se en moderne politisk debatt der det eneste som betyr noe er å se best mulig ut. Gå å legg dere!

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 21:50

Det er vel kanskje heller sånn robinsve, at sukker-forum ikke har like stor plass i livet til alle sammen, det er liksom ikke så nøye med sukker-forum, hvis du skjønner. Det virker på meg som at det kanskje har (for) stor plass i livet ditt.

Feigt? Tja…synes vel egentlig ikke det! Mentalt stødig? Ja, så absolutt!

(Jeg er ikke samme skjult-id)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 18 aug. 2013 21:59

bønna..nei:) men vis folk er så teite at dei går til sånne folk så værsegod...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 22:06

Skjønner så godt at TS ikke orker å følge opp egne tråder.
De lever sitt liv. Men de lever i en retning verken jeg, TS eller mange andre gidder å følge opp.

Personlig lurer jeg på hva det er som får folk til å orke å delta i tråder som blir negative og kjipe....

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 aug. 2013 22:08

Z....du lurer på hvorfor du deltar?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 aug. 2013 22:08

Er vel mangel av noe bedre/sosialt å foreta seg en søndagskveld :-D

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 aug. 2013 22:09

Men nå skal jeg hente klesvasken!

(mann 43 år fra Telemark) sø. 18 aug. 2013 22:10 Privat melding

1234: En diskusjon som foregår over en lang stund skifter ofte tema til noe nærliggende, noen ganger skifter den til og med helt tema!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 22:16

bønna, synes du jeg har deltatt i det siste? Den observante leser kan nemlig se at jeg har trukket meg ut...

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 22:18

...han er og henter klesvasken...

Skjult ID med pseudonym Athene sø. 18 aug. 2013 22:19

@TS - hvor små er ballene dine egentlig????? Makan til feig, liten jævel har jeg aldri sett!!! Har du baller nok til å følge opp det du startet eller er du bare en av de kjønnsløse søvngjengerne vi ser i ny og ne????

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 22:25

Håper TS ikke viser seg!
Hans intensjon med sine tråder er noe helt annet enn hva dette har utviklet seg til å bli.
Håper virkelig at han ikke gidder dette mølet.

Skjult ID med pseudonym n sø. 18 aug. 2013 22:33

Liker nå han jeg da selv om ikke du gjør.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 18 aug. 2013 22:41

Jeg forstår at diskusjoner ledes litt bort fra utgangspunktet. Det skulle bare mangle.

Men jeg liker dårlig at gode temaer blir sabotert av dvergsjeler med usofistikerte hersketeknikker.

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 22:43

Hva er en dvergsjel? Motsatte av troll?

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 18 aug. 2013 22:44 Privat melding

Undres over at utrolig mange tråder ender med det samme temaet. De begynner forskjellig men ender alltid opp med dritt om hvem som er mest seriøse de med eller uten bilde...

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 18 aug. 2013 22:46

Nja. Det er en jævla idiot.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 aug. 2013 22:46

Nei, det skal den søren meg ikke få lov til å ende med! Nå har jeg hengt opp klesvasken!

Skjult ID med pseudonym Gode råd sø. 18 aug. 2013 22:47

Han liker seg her vettu Tealc: (.............. )

Skjult ID med pseudonym Gode råd sø. 18 aug. 2013 22:48

Mener han med bilde.

Skjult ID med pseudonym Gode råd sø. 18 aug. 2013 22:51

Etter hvert vokser det fram et ønske i ham om å velge et yrke der det er rom for slike spørsmål, og der han også kan dra nytte av sine erfaringer fra tjenesten.

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 22:59

Robinsve irriterer seg over at du ikke bruker bilde.

Skjult ID med pseudonym manif sø. 18 aug. 2013 23:00

Heil. Hør etter.

Haien skrev selv at man ikke skulle være dømmende, i et annet innlegg. I denne tråden er går han mot seg selv, og er dømmende.
Men man må si at haien har en del gode poenger. Han preiker om ting folk kjenner seg igjen i, stort sett ift sårbarhet, svakhet. Du drar dog til stadighet frem dette med at kvinnsene har overtaket på kjønnsmarkedet, dette er underliggende i mye av det du prater om. Du prater delvis nedsettende om ditt eget kjønn, og dette er svært uheldig, og du må slutte med dette. Finn andre vinklinger, vinklinger som undertrykker kvinnsa i stedet.

Robinsve. ...dette pisspratet med at folk som ikke viser seg ikke vil bli tatt seriøst ....dette er umulig å argumentere mot. Hva er din argumentasjon egentlig?
Og, har du narsissistiske tendenser? Merker du kicket hver gang du får flasha deg selv og trynet ditt på forumet?

Skjult ID med pseudonym Hahaha sø. 18 aug. 2013 23:01

Manif hvorfor poste du en del innlegg 2 ganger? Vanker du også i feil miljø? Begynner og bli en del av dere nå! Hmmmmm skremmende! :)

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 23:17

Var det sagt av deg eller meg?

Skjult ID med pseudonym manif sø. 18 aug. 2013 23:27

Fordi jeg retter opp skrivefeil eller lignende.

Kan stemme det kiara. Meg er det gjerne ikke mulig å diskutere med.

Et spm. jeg stiller meg er utgangspunktet for haiens skriverier. Hva som ligger til grunn ....

Skjult ID med pseudonym Tips sø. 18 aug. 2013 23:42

Enig med manif der, kunne godt tenkt meg å vite historien bak alle disse innleggene haimon pøser ut. Haimon, fortell! :D

Skjult ID med pseudonym f sø. 18 aug. 2013 23:43

Har du ikke hørt dem igjen?

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 23:48

Hvem er du?

Skjult ID med pseudonym Athene sø. 18 aug. 2013 23:50

AaaaAh, deilig at @manif er tilbake og engasjerer seg - er så møkk lei av taperne ;-)

Du ynder å fremstå som en idiot @manif - men i motsetning til @TS så må jeg med beklagelse meddele deg at du har mislykkes.

Sorry, men @TS er en virkelig uintellignt taper - det er ikke du @manif. @TS og noen av hans våpendragere er relativt uinteressante, og egentlig ganske motbydelige unnskyldninger for et menneske - @TS har fortsatt ikke hatt baller nok til å forsvare sitt eget patetiske innlegg, ei heller sin egen eksistens!!!! - vel han om det - ganske så patetisk hvis man på død og liv må flashe det lite attraktive trynet sitt i starttråder etter starttråder, og innimellom innlegg også, og fortsatt ikke ha baller nok til å ta fatt i kritikken - sånne er i min verden ikke verdt mer enn et å bli tiet ihjel ...Med beklagelse og melde - det er mange kvins med liten intelligens som mener @TS har sin berettigelse .... Og jeg greier ikke holde kjeft ... ;-))

Skjult ID med pseudonym manif sø. 18 aug. 2013 23:53

Og hvorfor blir haien helt fraværende etter de milelange åpningsinnleggene?
Er han allerede i gang med neste milelange tema, for på den måten å holde det gående?

Folk etterlyser deg hai. Blir det for mye personangrep og usakligheter, noe som motstrider lamaens prinsipper?

Det er for øvrig interessant at en tråd som hadde et tema sporer helt av, og ender opp med å handle om diverse forumfolk, personangrep, bruk av bilde kontra anonymitet. Selve temaet det alt skulle handle om, ble glemt og ignorert ....altså meningsløst å opprette tråden viss hensikten var å diskutere starttema Og dette klarte dere glatt uten inngrep fra meg. Men det er sikkert flere som liker å underholde seg, forstyrre og forpeste.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 aug. 2013 23:57

Er vel snart på tide å melde fra til sukker ang. et par av deltakerne i denne tråden....

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 19 aug. 2013 00:01

Gjør det Z.

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 00:01

@Z - ser frem til at du melder fra om din egen patetiske opptreden og @TS' også (den siste er btw alt meldt inn til sukker ...).

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 19 aug. 2013 00:02

Tealc: ha ha :D

Forum er parodi

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 00:04

Du går hardt til verks athene. Du kunne droppa de kommentarene om utseende.
Men du mener jeg ikke er en idiot. Ære over manif.

Om jeg har en tese kiara ....nja, stiller meg foreløpig usikker.....en du?

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 19 aug. 2013 00:06

Må si meg enige med@Z :)
Dette blir for usmakelig for meg. Å noen av dere sier dere vanker i de "rette" miljøene, har venner som er høyt skolerte!! Noen av dere er rett og slett uspiselige!

Skjult ID med pseudonym Tips ma. 19 aug. 2013 00:09

@Athene
Du mener at TS skal forsvare sin eksistens?
Har det rablet helt for deg?

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 00:11

Tese om bakgrunnen ja ...

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 00:18

@Tips

Ja, det mener jeg faktisk - og nei det har ikke rablet helt for meg - men hva med deg som kan forsvare en guttunge som er totalt fraværende etter å ha startet den mest usympatiske tråden i min tid her på forumet (mind you - jeg startet ikke denne famøse tråden ... @TS gjorde det ... Han har en menneskeforakt uten sidestykke (vel, la os holde nazismen og lignende utenfor) ... motbydelig hele fyren!!!

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 aug. 2013 00:21

Bønna
Jeg gjør det gjerne når jeg finner det nødvendig. Det koster meg ingenting...

Athene
Tenk litt på hva du skriver nå. Vil du virkelig at jeg skal melde fra til support på sukker? Du er klar over at du kan bli rammet? Jeg har fått utestengt mennesker fra sukker tidligere, noe jeg finner pinlig; Å bli utestengt fra sukker som voksent menneske på grunn av forferdelig dårlig oppførsel.

Tenk litt på det. Forresten er det liten vits å slette....når jeg vurdere rapportering, lagrer jeg alltid tråden.
God natt.

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 19 aug. 2013 00:24

Hm..hva var så motbydelig med ts sitt innlegg?

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 00:32

Anonyme drittslengere du mente ja robinsve. Ikke anonyme generelt.
Men drittslengere kan jo også ha serøse ting å komme med. F.eks jeg, ikke påstå at en del av det jeg forkynner ikke er seriøst, ikke realiteter. Er du trangsynt? Bastant? Vanskelig å ha med å gjøre? Hva skjer med ei dame du har en relasjon til, om dama sier for mye mot deg, er for uenig med deg?

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 00:37

@liten z - gjør det du mener du må du - true med utestengelse og annen dritt er vel i god gammel AP-"stil" anyway - så kan vi jo alltids ta en "pissekonkurranse" om hvem som er venn med hvem lengst oppe i hierarkiet (kan bli innmari spennende det ...) ;-)) Vel, fra spøk til revolver - jeg bryr meg ikke så mye om truslene dine mhet at jeg blir utestengt, men bare husk på at dette kan ramme ganske mange her på denne tråden - deg inkludert - jeg går kanskje ned med mann og mus - det gjør ganske mange andre også, @TS inkludert ;-)))

Skjult ID med pseudonym Frkstrøken ma. 19 aug. 2013 00:42

Hiiiiiihaaa! Dette har jammen vært tidenes forum kveld! Takk for fantastisk underholdning folkens! :D

Nå er popkornbollen tom, så nå er det natta ;)

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 00:43

Var på fylla i natt så må drøye svar kiara. Men du, hva er alderen din? Og hva er alderen til andre, til deg Z? Til realista? Modne kvinns hele gjengen? Faan ta, må si det frister litt med trekant/orgie ...så unggutten kan få tilfredsstilt seg litt:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 19 aug. 2013 00:43

@Athene vil du dele med oss andre hva du har røykt? Tror du må begynne å vanke i andre miljøer jeg! Du er rett og slett usmakelige!

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 aug. 2013 00:46

@ Athene

Jeg anser sukker som vesentlig mer seriøs enn at de utestenger de som kjenner flest "oppe i hierarkiet" eller hvem som pisser lengst. Jeg er heller ikke en som truer, men finner det lite realt å sende melding til support uten at vedkommende får "et hint" om dette, og en mulighet til å ta seg inn igjen.

Utover det føler jeg meg helt trygg. Jeg har knapt vært ufin på dette forumet noen gang. Uenig ja, men ikke slem.

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 00:48

@Kvinne - jeg røyker ikke - men en del av dere har tydeligvis røyket eller drukket noe dere ikke tålte ;-)) Usmakelig er du vel selv som heier på den motbydelige og kvinnefiendtlige dritten fra @TS - så right back at you - hva har DU drukket/røyket??? ;-))

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 19 aug. 2013 00:50

Igjen, hva er så motbydelig, Athene?

Skjult ID med pseudonym Tips ma. 19 aug. 2013 00:51

@Kiara
Jeg kobler ikke sammenhengen mellom dette innlegget til haimon og det du skriver. Viser du til det han har skrevet tidligere eller har jeg oversett noe?

Skjult ID med pseudonym Kvinne ma. 19 aug. 2013 00:54

Du er for meg en virkelig moden, trygg, stabil voksen @Athene :) ønsker deg lykke til vider i "miljøe" du vanker i :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 19 aug. 2013 00:58

På meg virker det som om Haimon poster noe som flere menn kunne bitt seg merke i, sånn i de store linjene. Jeg leser innlegget til å være rettet mot menn, og at det handler om å beholde selvrespekten. I tillegg poster han noen enkle tips som jeg oppfatter som essensen i hele tråden:

"Ver snill imot alle. Praktiser ein blind og ustrategisk snillheit. Praktiser ein blind, ustrategisk og FORVENTNINGSLAUS snillheit. "

Jeg liker det. Synes det er flott oppfordring, uansett kjønn. :-)

*Trist at tråden har sporet helt av. Trist også dersom det er opp til medlemmer å bestemme hvem som skal utestenges fra sukker. Håper Sukker.no kommer på banen og titter på denne tråden.
God natt og god mandag. :-)*

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 01:01

Har fått inntrykk av at enhver anonym blir tatt useriøst fra din sin side.
Men ift de som kommer både med dritt og mer seriøse ting ja, da får du prøve å ta det seriøse seriøst da.
Men det er også måten du ordlegger deg på. Du virker så bastant på enkelte ting at det ikke nytter prate til deg.
Du virker også å være litt høy på deg selv. Stemmer dette? Er det enkelte folk som holder avstand?

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 01:03

@ klara

Kjenner meg litt igjen i det du skriver. Har også opplevd å bli dumpet fordi han mente jeg var for pen, og kom til å såre han. Syns det er utrolig trist at enkelte tenker sånn. Ikke engang gir forholdet eller meg en tjanse. Når jeg først er blitt kjent med en så er det ikke utseende som teller. Men kan så klart heller ikke love at jeg ikke kommer til å såre. Kan ikke love etter noen månders bekjentskap at det vil være han og meg for alltid. Men man må da prøve. Sikkert blitt såret tidligere av en som var i en annen liga enn han tidligere. Men nå er det jeg som er såret og ikke vet om jeg orker å kaste meg ut i det igjen. Merker jeg er mere tilbakeholden nå.

Skjult ID med pseudonym Tips ma. 19 aug. 2013 01:04

@Tingeling
Akkurat det samme jeg tenker. Det som står i punkt 1 og 2 synes jeg selv er litt teit, men jeg skjønner ikke at noen skulle ta seg så fryktelig nær av det. Resten er nå stort sett greit å bli minnet på. Det å forsøke å være snill mot alle synes jeg er god filosofi, og i alle fall ikke noe som burde provosere noen til personangrep... vel vel.

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 01:06

Hurra, det er ikke manifen som har tatt kaka i tråden. Grattis athena.
Forresten athena, er du motsetningen meg, haien, eller noe, altså mannefiendtlig? Hva er bakgrunnen her?

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 02:26

@liten z (du benevner deg med den store bokstaven, men har ikke fortjent den ... ;-)) - kanskje litt for sent på kvelden for deg å forstå "fra spøk til revolver"? Uansett, jeg bryr meg ikke ;-)) Meld i vei du ;-)) Men vær sikker på at skulle sukker, mot formodning, ta deg seriøst, så er helvete løs ... ;-)) Kun på pur faen, og jeg kommer til å trekke med meg så mange andre på dette forumet ... det kommer til å bli en ganske stygg oppvask i full offentlighet, ditt og mitt virkelige navn, alle andre sitt også ... - jeg har btw aldri skrevet noe jeg ikke kan stå for i full offentlighet - og, sukker kommer trolig av den grunn til å gi etter lenge før det - så bare rapporter meg du på et fullstendig usaklig grunnlag!! Og du, om sukker ikke forfølger, og du rapporterer, jeg har litt ekstra energi nå, så rapporter meg du så kommer jeg i så fall til å vurdere en rettslig forfølgelse av deg mht trusslene og virkeliggjøringen av de, kommer til å bli en sabla hodepine for sukker det også ... Deg og alle andre her på forumet også ... ;-))

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 02:41

Svar meg da athene ...spurte deg om noe ..
For øvrig, på en skala fra 0 til 10, hvor sint er du egentlig nå?

Skjult ID med pseudonym Dada ma. 19 aug. 2013 02:48

Poenget er at man sier det man virkelig mener, og ikke det man tror hun vil høre. Man skal heller ikke gå med på noe man egentlig ikke vil. Det handler om å sette grenser og holde seg til det, uavhengig av hvor tiltrukket man føler seg.

Vet fra egen erfaring at man kan ende som "dørmatte" (bli brukt). Møtte ei her fra sukker som relativt fort begynte å bruke meg og spille på skyldfølelsen min, var svak og ettergivende og har aldri hatt det jævligere. Droppet henne innen 3 dager, begynte å sette grenser og har aldri følt meg lykkeligere.

Trikset er å kunne velge og vrake i potensielle partnere, da blir du strengere med hva du finner deg i. Dette er også en forklaring på at mindre fysisk attraktive damer har høyere selvrespekt enn mange menn. Fordi selv de har nesten alltid en eller flere menn de kan velge i, og som gir de bekreftelse på at de er bra. Den samme fordelen har ikke de fleste menn, fordi menn oftest må aktivt finne alternativer, mens damer kan vente passivt.

Det har seg slik at de fleste menn går i begynnelsen etter utseende til ei dame. Det som skjer er at menn blir avvist gang på gang på gang, og til slutt ender med å bli desperate. Når de er desperate så går de med på det meste for å ikke være single, og ofte ender de opp med et grusomt kvinnfolk (både i personlighet og utseende).

Den beste måten å komme seg ut av dette på er å aktivt gå ut og finne damer, og holde på med flere samtidig. Da vil du naturlig bli kvitt desperasjon, klenging og du vil få mye høyere selvrespekt. På toppen av det hele kan du velge hvem du vil være med.

Angående det å være snill så ikke vær det betingelsesløst. Hvis du er snill mot en person og den andre ikke er like snill tilbake, så er det ingen grunn til å fortsette å være snill mot personen. Gjør du det og ikke føler du får det samme tilbake så er det god sjanse for at du blir brukt.

Ikke legg så mye mer innsats i andre enn det de legger i deg, uavhengig av alt annet egentlig!

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 02:54

Beklager @manif - spørsmålet ditt gikk meg hus forbi ;-(( Er du snill å gjenta det?)

På en skala fra en til ti mht hvor sint jeg egentlig er - beklager - skalaen din er sprengt - på den skalaen så er jeg så sint og seriøs (og med solid juridisk grunnlag) på minst 250 ... Don't fuck with me ... !!!!!

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 03:16

Åh helvete..jeg begynner på alvor å forstå hvordan andre muliges oppfatter meg her inne ....men dette er av det mer interessante ...men fan ta, jeg forstår om andre blir skremt av mine utspill av og til, føler seg ille til mote, den slags ...men for min del, jeg liker jo kicket, ift at du er så sint ...

Hva jeg spurte om ja, tidligere mld.:

"Hurra, det er ikke manifen som har tatt kaka i tråden. Grattis athena.
Forresten athena, er du motsetningen til meg, haien, eller noe, altså mannefiendtlig? Hva er bakgrunnen for dine utbrudd?"

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 03:21

;-)) @manif - søte deg- jeg har i utgangspunktet ikke et eneste mannsfiendtlig ben i kroppen min - les "avhandlingen" min ovenfor, så tror jeg du forstår hva jeg mener ;-))

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 03:28

Dada:

"Trikset er å kunne velge og vrake i potensielle partnere, da blir du strengere med hva du finner deg i. Dette er også en forklaring på at mindre fysisk attraktive damer har høyere selvrespekt enn mange menn. Fordi selv de har nesten alltid en eller flere menn de kan velge i, og som gir de bekreftelse på at de er bra. Den samme fordelen har ikke de fleste menn, fordi menn oftest må aktivt finne alternativer, mens damer kan vente passivt."

"Det har seg slik at de fleste menn går i begynnelsen etter utseende til ei dame. Det som skjer er at menn blir avvist gang på gang på gang, og til slutt ender med å bli desperate. Når de er desperate så går de med på det meste for å ikke være single, og ofte ender de opp med et grusomt kvinnfolk (både i personlighet og utseende)."

Her beskriver du dystre realiteter. Du kunne også føyd på at disse valgmulighetene kvinnsa har ikke står i stil med deres attraksjonsverdi. Ift attraksjonsverdi: kvinnsa burde hatt mye mindre valgmuligheter, og mennene burde hatt mange flere muligheter.
Alt vil jo bli feil. Kvinnsa kan velge mer, og vil kanskje treffe feil menn pga dette, de blir mer kresne, mens menna vil risikere å ta til takke med noen de egentlig ikke burde tatt til takke med. Her er det prat om de verst tenkelige scenarioene da. La oss be for at dette ikke skjer i for stor grad, men at det er mer ytterste konsekvens tenking.

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 03:37

Gidder ikke søta.
Men det var mer det at han satte folk i bås?
Men hvorfor klikker du så totalt?
Klikk litt til da. Vær litt truende.
Hva med din selvrespekt da, er den stor?
Er du attraktiv?

Skjult ID med pseudonym Athene ma. 19 aug. 2013 04:18

@manif - ;-))makan til latmark!!! Ok: Det er natten nå - så ene og alene svar på de to siste spørsmåle dine ;-)))

Søte deg @manif - min selvrespekt er enorm (selvtilliten også btw ;-)))

Hm, vanskelig å svare på ;-))) Jeg er litt beskjeden der - utseendemessig godt over normalen tenker jeg - i tillegg intelligent - smart- men det spørs jo hva du legger i det ;-)) Kan fortelle deg at bildene mine er bra ;-)) og, jeg får utrolig mange meldinger jeg ikke liker - dvs. enerom fokusert på utseendet mitt - men menn som ene og alene er interessert i utseendet mitt finner jeg utrolig lite interessante - jeg er så utrolig mye mer ;-))

Skjult ID med pseudonym Dada ma. 19 aug. 2013 04:41

@manif
Riktig at mange av valgmulighetene til damer ikke står i stil med attraksjonsverdien, men sier det mest om damer eller menn?
Menn jager og kvinner velger. Jo mer attraktiv en kvinne er jo flere menn jager henne, og jo flere alternativer har hun. Noe av det mest attraktive for en kvinne er en mann som hun ikke VET at hun kan få, fordi han vil skille seg ut fra alle de andre som jager henne.

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 05:23

Ikke overraskende svar.
Men det er best du justerer deg ned litt din svake kvinns.
Du er kvinns, og vil aldri kunne få en manns autoritet samme hvor hardt du prøver.
Det er lit komisk med sinte kvinns.
I like to fuck with people, and I wanna fuck with you:/

Hvem det sier mest om dada, det er vel et godt samspill. Ting bare forsterkes, og går til helvete.

Skjult ID med pseudonym HalloHaimo ma. 19 aug. 2013 09:30

Men kjære Haimon. Du skriver så mangt om både "stygge, vakre" folk med "utovertisser, innovertisser".

Men du nevner ikke ett ord om dem som har rette eller skjeve tisser som stikker allesteds eller ingensteds.

Du er en klok mann, men de burde vel også tas med i beregningene? Vi skal vel være snille mot dem også?

Vi har alle våre tisser for å vise hva og hvem vi er, ikke sant? Vår prislapp. Hilsen fettsnitt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . o
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .o
. . . . . . . . . . . . . . . . o . o
. . . . . . . . . . . . . . .o .o
. . . . . . . . . . . . . .o
. . . . . . . . . . . . o
. . . . . . . . . . .o
. . . . . . . . . o
. . . . . . .@@
. . . . .@@@
. . . . .@@@
. . . . .@
. . .@@
. .@@
. @@
. @@
@@@

Skjult ID med pseudonym Statistisk ma. 19 aug. 2013 10:31

Jeg regner med Haimon har observert single mennesker, siden han snakker om hvordan han ser dem når de er interessert i en av det annet kjønn. For oss som stort sett observerer folk som er i forhold til hverdags, og folk som ikke er helt unge, virker beskrivelsen hans kanskje lite gjenkjenbar.

Men la oss si at Haimon omgås mange single unge menn som gjerne vil finne en kjæreste, da er det jo mulig at disse prøver å vise seg fra sin beste side når de møter single damer. Kanskje dette er kompiser som han kjenner godt og vet hvordan de egentlig er, når de slapper av og ikke prøver så hardt. Mens single damer han møter (som han kanskje ikke kjenner fullt så godt) gjerne prøver å fremstå som uavhengige og cool, de har gjerne flere beilere eller prøver i det minste å fremstå sånn.

Kanskje?

Ser ingen grunn til at Haimon sine observasjoner skal rakkes sånn ned på.

Tror egentlig at det er hans utsagn rundt det å være snill mot alle som hisser opp folk sånn. Folk liker å si at kardemommeloven er for naive idioter, vet ikke om det er for å rettferdiggjøre egen manglende innsats på det området... Om man har gitt opp å bry seg om den slags, er det kanskje ekstra provoserende?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 19 aug. 2013 17:56

har litt lyst å sjå ka helvette ATHENE kan stelle istand,så håper ho fyker ut..:p

Skjult ID med pseudonym SnillType ma. 19 aug. 2013 17:59

@Athene, for et patetisk menneske du fremstår som! Jeg tror i tillegg at jeg vet hvem du er, og du er absolutt ingen skjønnhet! Det at du selv må understreke hvor vellykket og pen du er, virker mot sin hensikt, alle vet at du er en bitter dame som gjemmer seg bak tastaturet. Håper for Guds skyld du ikke har/får barn, med de verdiene du besitter ville jeg heller vokst opp på gata

Skjult ID med pseudonym Tips ma. 19 aug. 2013 18:02

Au...

@kiara
Jeg er helt enig med deg, men føler ikke det treffer denne tråden spesielt godt. I noen av haimons tidligere poster derimot hadde det vært helt på sin plass.

Skjult ID med pseudonym manif ma. 19 aug. 2013 18:21

Finner sikkert noe svar til deg kiara. Wait for it hun.

Athena, det er på tide du kommer på banan og truer med mer rettslige påstander, og klikker i vinkel.

Skjult ID med pseudonym lotte ma. 19 aug. 2013 18:29

@TS

Veldig generaliserende og totalt i strid ..med mine egne erfaringer:-)

Hvorfor skal du på død og liv sette folk i slike båser for?
Mange av de trådene du starter er nettopp av denne typen:menn er slik..kvinner er slik..
Basta ..bom!

Ikke veldig sjarmerende trekk!

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 19:04

Vilke tema snakker du om nå da

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 19:18

Det var lama som snakket om tiss og hitler snakket om fuck with you

Skjult ID med pseudonym kåre7 ma. 19 aug. 2013 19:27

HVOR I HÆLVETE ENDER DISKUSJONEN? FNIS

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 19 aug. 2013 19:40

Innerst inne. Ved de frosne svovelpøler.

Skjult ID med pseudonym kåre7 ma. 19 aug. 2013 20:53

Liker ikke frosne svovelpølser.

Skjult ID med pseudonym manif ti. 20 aug. 2013 03:44

Dada:
du sa at kvinne ikke var bra nok for den oppmerksomheten de får. Du er vel eneste som har sagt det rett ut. Tror ikke det er en eneste kvinne som faktisk har innrømmet det. Hva kan egentlig være så farlig med å innrømme det? Er dama uansett attraktiv,eller har god selvtillit kan det vel ikke være så farlig. Men kvinns hadde vel dødd uten å fått oppmerksomhet fra menn, i og med at det er så selvskrevet fra naturens side, fra evolusjonens side.

Dette med at kvinns ikke bryr seg i like stor grad om de får oppmerksomhet fra menn, får sjansen til å velge ...det kan neppe ses på som et korrekt utsagn. Så klart stresser ikke kvinnsa med det når de vet at det alltid vil komme menn til dem, bortsett fra de håpløse utedass- damene da, de som er tilbakestående, sterkt hemmet.
Men hva hadde skjedd om menn slutta å gi kvinns oppmerksomhet og valg? Noe kvinnsa alltid har vært vant med å få. Hadde kvinnsa blitt tvunget til selv å være aktive, og menn kunne være passive, hadde da kvinnsa fått et mer vanskelig, anstrengt og uoppnåelig syn på menn? Hadde kvinnsa kommet å flørta med meg, spurt om knull, til stadighet, hadde jeg forandra tonen jeg også, noe som også gjelder resten av mannsbefolkningen.

Grunnen til at menn jakter er fordi menn er det sterke kjønn. F.eks., menn er beskytteren. En svak kvinns vil aldri kunne bli sett som noen beskytter. Det ligger ikke i en kvinns natur. Det ville derfor ikke vært noen mening i at kvinns, fra starten av vår eksistens, skulle imponere, og være bra nok, for menn. Det ville være ødeleggende og selvdestruktivt for en kvinns psyke og mentalitet. Dette ville vært mot sunn fornuft. Det er en grunn for at man sier at menn er det serke kjønn. Og det sterke kjønn måtte videre kjempe for det feminines gunst. En kvinne ville blitt altfor svak for å kjempe for en sterk mann, for mannens gunst. Alt dette for overlevelse, som resten i dyreriket. "Paradokset": den svake kan velge den sterke.

Liten avstikker:
Akkurat på et punkt er jeg enig med Andreas Nørsterud. En feminin, kvinnelig røst, med spinkel bygning, og alle de andre feminine sidene ...en kvinne er på mange måter ikke skapt for å kunne bli en beskytter/ sjef. Uansett sammenheng, dette må kvinnene akseptere. Eller vent, på kjøkkenet kan kvinnen fungere som sjef, her kan kvinnen misbruke bakedeig med kjevle, og gjøre som hun vil, så lenge hun er klar for å tilfredsstille mannen når han kommer hjem fra jobb.

Skjult ID med pseudonym manif ti. 20 aug. 2013 04:18

Kiara:
"De gir ikke grobunn for "happy ever after" med den oppfatningen som får råde her:-)" ....det stemmer det, det gjør ikke det. For min del skal det sies at jeg aldri har vært ute etter noe seriøst forhold, så jeg kan bare leke, men for mange dem som er her på alvor så er det sikker ikke så lett.

Hva var det egentlig du spurte om? Misforholdet mellom dine hensikter, ønsker og menns oppfatninger om deg?
Tror de at de er seg selv det er noe feil med om du avviser dem? Mener du at kvinner ofte avviser for å beskytte seg selv? Men dette med dårlig grobunn ....som jeg også omtalte i avsnittet ovenfor, det gir menn grunn til å angripe og være dømmende overfor kvinner....men det at de stikker av selv fordi de mener du er for attraktiv, ehh, vet ikke om det er et kjent fenomen.

Men, det med at menn evt føler det er noe feil med dem om de blir avvist, det er jo komitragisk på hardt plan. Kvinner, også utedass-kvinner, kan jo velge menn, og velge bort menn, menn som er mer attraktive enn dem selv. Viss da disse mennene føler det er noe feil med dem pga det, grusomt. Det kan jo være kvinnene det er noe helt feil med, men det vil jo ikke komme like godt frem, og kvinnene vil ikke føle, tenke like mye på det, i og med at de har mer valg. Og til mindre man blir avvist til mindre vil man naturlig nok tenke over egne svakheter. Da har vi igjen denne sirkelen gående, som skaper grobunn for helvete, og dette som haien prater om i starten. Kvinnene kan på denne måten enklere beholde selvrespekten, de kan enklere nyte løsrive seg fra menn, enklere være likeglade, for de vil uansett få de valgene de trenger.
Men ift kvinner, selvrespekt, selvtillit, svakheter, uansett, kvinner flest burde og tenker over sine svakheter, men uti fra at menn gir dem valg skulle man ikke tro at dette akkurat svekker selvtillit og selvrespekt.

Skjult ID med pseudonym manif ti. 20 aug. 2013 04:27

"Nå kan jeg bare snakke for meg selv, men jeg blir bare ikke siklete, logrete og selvutslettende av den grunn slik tydeligvis mange menn har lett for å bli."

Kiara, du vet muligens at en eller annen fyren snart vil sjekke deg ut igjen, og unngår å bli noe som ligner de adjektivene du bruker.