Alle innlegg Sukkerforum

Date nr.2...tips?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lowrider sø. 18 aug. 2013 14:29

Jeg har truffet en jente jeg gjerne vil be med på date nr2 etter at første date gikk bra. Vi avtalte å møtes igjen uten å planlegge hva vi skulle gjøre. Hva er best å finne på 2 gang, det skal sies at på første så gikk vi fottur?
Tenkte kanskje å be ut på en bedre middag for å fortsette å snakke om alt vi ikke fikk tid til sist gang. Eller er det andre ting som passer seg?
Gjør nesten ikke annet enn å tenke på jenta, så har tenkt å satse skikkelig her;)

Skjult ID sø. 18 aug. 2013 14:34

Middagsdater er kleint. Finn heller på noe gøy.

Skjult ID med pseudonym Mr sø. 18 aug. 2013 14:36

Jeg hadde nok tatt en middag, 3. Date kan du være mer oppfinnsom. Hvis dere begge liker friluftlivet kan dere jo ta en tur og lage bål eller noe sånt.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 18 aug. 2013 14:40

Jeg syns det å be henne på middag var en god ide etter at 1.date har vært en fottur. Eller du kan be henne på en kaffe i byen så er det litt mindre formelt og en grei oppfølger. Hjemmedate som date nr 2 kan lage litt mye press litt for tidlig. Så hva med å be henne ut på en kaffe som 2. date og hvis det går fint så følger du opp med middagsdate som 3 date ? :)

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 18 aug. 2013 14:45

Mitt eneste tips er "ikke snakk om alt du ikke fikk tid til sist". Hvis ikke blir dere for ivrige på hverandre og oppleve klein stillhet altfor tidlig :D

Skjult ID med pseudonym MD sø. 18 aug. 2013 14:53

Som jente ville jeg satt pris på å bli tatt med på middag :) Det er alltid koselig. Trenger ikke være store greiene - bare at man har en koselig stund og får pratet litt mer. Ønsker deg lykke til :):)

Skjult ID med pseudonym me too sø. 18 aug. 2013 16:44

Enig. Ville foretrukket middag framfor kaffe. Ville foretrukket et rimelig sted (indisk eller noe) og at du betaler uten at jeg vet det så ikke regningen blir tema. (Har aldri opplevd menn som gjør det, men har gjort det mange ganger selv. Vel og merke de gangene jeg har foreslått å gå ut).

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 18 aug. 2013 17:11 Privat melding

God mat og vin kan ikke bli feil. Og selv om dere finner ut at daten ikke er en fremtidig kjæreste, kan det jo bli en hyggelig kveld.

Skjult ID med pseudonym Siddis sø. 18 aug. 2013 17:14

Gjørmebryting pleier å være en grei date nr. 2

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 18 aug. 2013 18:21 Privat melding

En enkel middag er greit, slik at man slapper av. Blir det ikke noe mer, har dere kanskje hatt en hyggelig kveld.

Skjult ID med pseudonym Dame sø. 18 aug. 2013 18:23

Jeg hadde nok freaket litt ut av en "bedre middag på en finere restaurant". Hadde foretrukket litt vin på en pub, eller en uformell middag på type Fridays eller lignende uhøytidelige steder.

Skjult ID med pseudonym nenetten sø. 18 aug. 2013 20:12

Kan du ikke bare spørre hva hun vil???!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 sø. 18 aug. 2013 20:21

Tror jeg ville spurt henne hva hun likte å gjøre... men er været fint er jo en piknikk ikke dumt ....

Skjult ID med pseudonym hansen sø. 18 aug. 2013 20:55

Er generelt tilhenger av aktivitetsdater også som 2. date. Mindre pinlig stillhet, gode muligheter for "tilfeldig" fysisk kontakt, ikke så formelt og dere opplever noe. Hvorfor ikke gå sammen på et museum, eller noe?

Hadde selv en 1. date på torsdag (rusletur) som varte i fem timer. Noe jeg tar som et godt tegn!

Skjult ID med pseudonym me too sø. 18 aug. 2013 21:01

Ikke enig med de som sier Spør henne hva hun vil. Jeg liker i alle fall menn med tak i som foreslår noe selv. Men om du sier middag? og hun sier Ja! Og ditt neste spørsmål er Hvor da? mister du en stjerne hos meg. Sier ikke at du mister det hos alle. Men jeg er personlig lei av tafatthet.

Skjult ID med pseudonym chicka ma. 19 aug. 2013 10:47

Jeg vet ikke hvor du bor, så da vet jeg jo heller ikke hvilke muligheter du har. Jeg var akkurat på date nr. 3 (:-)) og da gikk vi til en lite vann... hadde med engangsgrill, pølser og cola (vi kjørte begge to, ellers hadde vi kanskje tatt en øl, men det er jo ikke ikke det viktigste) Da ble det en fin veksling mellom det å prate sammen og det å kunnne være stille sammen, uten at det virker kleint. Det var også naturlig å sitte litt tett etterhvert....

For dere som lurte er date nr. 4 allerede avtalt, og da skal vi ta en rolig joggetur sammen, som er en felles interesse vi har:-)

Jeg er enig med @me too - Ikke spør hva hun vil, men foreslå selv. Det er utrolig deilig når menn tar initiativet og kommer med "lina" opplegg!

(kvinne 49 år fra Akershus) ma. 19 aug. 2013 21:36 Privat melding

Som første date foretrekker jeg at daten ikke blir for lang. Gjerne gå en tur eller møtes over EN drink.
Andre daten kan gjerne være en middag eller piknik i en park eller på stranden, så man får god tid til å prate å bli kjent. Og finner man tonen, kan jeg gjerne tenke meg at tredje date er en aktivitets date.. . . . og skulle jeg fremdeles være interresert (og han) så hadde det vært koselig om fjerde daten ble en hjemmedate med god mat og vin.

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 22:42

Kino!