Alle innlegg Sukkerforum

romantic scam

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym akai sø. 18 aug. 2013 19:04

Har vært her en måned nå, og har observert flere meldinger til meg som jeg etterhvert har skjønt at de er falske profiler. De blir slettet av Sukker etter en viss tid også, men jeg er overrasket over at det er så mange. Har googlet noen og til min overraskelse funnet ut at dette er big business for mange, særlig i Nigeria. En var ganske morsom da han søkte en kvinne som gud fryktet.... tydelig at google translater hadde vært i bruk der, ja.... Nå er jeg ganske skeptisk til alle typer meldinger jeg får inn. For de som er interessert, finnes det sider der man kan teste/søke om samtalepartneren er juks.

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 18 aug. 2013 19:12

Herregud, du merker da med en gang om det er en jukseprofil eller ikke. Med mindre du er helt uten antenner og særdeles treig i pappen.

Skjult ID med pseudonym nenetten sø. 18 aug. 2013 20:03

Hva er problemet.? De er jo åpenbare, og bare å blokke. :))

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 18 aug. 2013 23:37

Kvinnen som gud fryktet... var det fandens oldemor?

Skjult ID med pseudonym akai sø. 18 aug. 2013 23:41

Ikke det som er poenget, jeg ble overrasket over at de flommet inn. Og at de er så lette å se, kan ikke være tilfellet alltid. (kanskje i Norge siden vi ikke er engelskspråklige?) for når det er så mange av dem er det fordi folk blir lurt. Og jeg tror ikke alle de er dumme, selv om det finnes noen utrolige historier der ute. Noen er sikkert bare desperate og veldig sultne på oppmerksomhet. Hvordan kan folk la seg lure til å sende penger og annet til en fremmed person?!!? For enkelt å si at det er enkelt.....

(kvinne 39 år fra Østfold) sø. 18 aug. 2013 23:48 Privat melding

Jeg har aldri opplevd å bli kontaktet av en slik profil. Er det mennene som regnes som lettlurte og kontaktes? ;)

Hadde jeg blitt kontaktet, skulle jeg definitivt vært med på leken og sett hvor langt jeg kunne drøye det og hvor mye av deres kostbare tid som kunne gått til spille før de innså at de ikke ville fått en krone ut av meg :D

Skjult ID med pseudonym Gamla ma. 19 aug. 2013 00:16

Blir kontaktet ofte. Spesiellt veldig attraktive menn i 45-55 åra.Tilsynelatende på jakt etter kone i Norge.De har nok penger og skal pensjonere seg her pga en gammel drøm om norske aner .De synes sikkert vi eldre burde være mere lettlurte en andre.

Skjult ID med pseudonym pedro ma. 19 aug. 2013 06:19

Er jo litt morsomt å få svar da?
Sjølv om det er ganske åpenbart at det e falsk...

Men innimellom er det jo noen som ikkje er falske også