Alle innlegg Sukkerforum

Den egentlige grunnen for at mange er single?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Telemark) on. 13 aug. 2008 21:11 Privat melding

Jeg tror vi alle inkludert meg selv er veldig dyktig på å finne ytre årsaker til at et forhold ikke fungerer, eller lage forklaringer på hvorfor man er singel. Desuten er jo singel livet helt ok, ikke sant?

er det vanskeligere for noen å finne den rette en for andre? Neppe, men evnen til å oppfatte det kanskje, eller til å tiltrekkes av likeheter..?

Jeg kjenner en som var gift i 17 år, og etter konen gikk, ble han like forelsket og lykkelig med sin nr 2, og det tok et par uker. Historien er ikke unik.

Det burde vel være noe å lære her? "noen" har den magiske evnen til å forelske seg, og fortsette å være det sånn over natten, og leve lykkelig, om ikke hele livet, så i alle fall jævlig lenge, sammenlignet med mine egne 2-4 måneders forhold.

Hvorfor er jeg singel?

Om jeg dropper å skrive 3 kjedelige sider om alle mulige eksterne årsaker og går inn i meg selv, så er svaret som ligger og ulmer. Fordi jeg lettest forelsker meg i det som definitivt ikke passer, i motsetninger. I kvinner som er og tenker totalt ulikt meg selv. Det er spennende med kontraster, og det gir et ophav til en sunn og positiv sex drive...og lidenskap. Helt til man skal vurdere å flytte sammen, eller bare delenoen vanlige hverdager.... det skærer seg selvsagt otalt med en gang, og grunnen er jo at jeg forelsker meg i kvinner jeg overhodet ikke passer sammen med.

Så får jeg endre tenningsmønster da?

Leker like barn best? -på lang sikt tror jeg det. men hvordan leker man med noen som er like kjedelig som seg selv ;o)

Jeg har møtt en jente på sukker, faktisk første uken jeg var medlem her. Hun var vel den første jeg inviterte på noen date, og det var vellykket på alle måter -rent bortsett fra at den magiske "gnisten" manglet...

Men det er hun som husket bursdagen min, og som visste nøyaktig hva jeg ønsket meg, og det er et år etter vi fant ut at vi ikke datet.

Tenningsmønster tenker jeg, og jeg smatter gjerne spørrende på ordet, jeg mangler grunnleggende evner til å forelske meg i noen som har alle de egenskapene jeg egentlig ønsker meg hos en mulig partner. Hva feiler meg? Har andre tanker om dette, tør vi gå inn i oss selv etter løsninger? Jeg spør.

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 21:57

Vet ikke helt om det besvarer innlegget ditt, men jeg forelsker meg aldri i personer hvor det "kun" er begjær som ligger bak, så sånn sett er jeg kanskje litt heldigere.

Men ikke pokker om det er så lett likevel :)

Skjult ID med pseudonym juni on. 13 aug. 2008 22:03

... jeg forelsker meg bare i de som passer for meg følelsesmessig... (tror jeg i hvertfall)

... derfor jeg er langvarig singel (tror jeg i hvertfall)

;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 13 aug. 2008 22:05

Kanskje spørsmålet handler om bevisstheten rundt hva vi søker - og hvorfor?

En tanke:
Jeg vil ha en partner som grer håret sitt bakover, som ikke smuler når hun spiser, som er drita god på ski og elsker fjellklatring!

Kontra:
Hva ville gjøre meg virkelig godt i livet mitt?

Skjult ID med pseudonym Smily on. 13 aug. 2008 22:08

Jeg er lit TS her .. forelsker meg alltid i de som ikke passe med/for meg ..
Sliter litt med "fjortissyndromet " at jeg faller for såkalte "bad boys" .. det ender jo bestandig dramatisk.. men det er veldig hett mens det foregår.. hehehe ;oP

Skjult ID med pseudonym Curling on. 13 aug. 2008 22:09

Zitelle: Høres ut som Anette Sagen... *drøm*

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 22:15

Forresten:

"Så får jeg endre tenningsmønster da? "

Er det så bare, bare?

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 13 aug. 2008 22:17

Curling
Jeg ble litt usikker her......hva mente du egentlig nå? :-)

Skjult ID med pseudonym XTC on. 13 aug. 2008 22:22

Hmmm.. Kan det være slik at vi for lett har en tendens til å betrakte den andre som objekt for våre følelser uten at vi tar helt inn over oss at personen er et selvstendig subjekt, og at vi er i en sosial situasjon? Lett at vi tenker: "hvordan skal jeg vise mine følelser", "jeg er keen på henne" o.l. Tror det er lurt å tenke på at man befinner seg i en sosial kontekst med et annet menneske.

90 % av kommunikasjonen er non-verbal, så det er utvilsomt et meget intrikat og komplekst spill. Spillet går ut på å tillate mer og mer intimitet gjennom at man progressivt gjenkjenner et gradvist vosende begjær hos den annen part, tror jeg. Det gjelder å se at den andre ser deg og ditt begjær, samtidig du viser at du ser den andres begjær og at du viser at dette begjæret hos den andre øker ditt begjær. Det er et samspill hvor man anerkjenner hverandre. Dette går nok best hvis man ikke tenker for mye på det, men tar det intuitivt der og da? : )

Man gjør den andres mål til sine mål, det er vel kjærlighet og sunt begjær, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 22:31

@XTC

Skrik. Hvis det er så komplisert at en må formulere ting slik, tror jeg at jeg aldri mer kommer til å falle for noen.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 13 aug. 2008 22:35

XTC. Makes sense to me.....

Skjult ID med pseudonym Curling on. 13 aug. 2008 22:35

@Zitelle
"Jeg vil ha en partner som grer håret sitt bakover, som ikke smuler når hun spiser, som er drita god på ski og elsker fjellklatring!"

Nå vet jeg ikke om Anette Sagen smuler når hun spiser, men det høres ellers ut som henne...:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 13 aug. 2008 22:40

Med stor fare for å avsløre mine manglende kunnskaper: Hvem i huleste er Anette Sagen? Eneste jeg vet er at hun ikke er Zitelle

Skjult ID med pseudonym s on. 13 aug. 2008 22:43

@Z

Nårsk schihåpparinne.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 13 aug. 2008 22:45

Dåink....og DER kobler Zitelle over fra potensiell poesidame til rebell skidame. Treig, ja!

Skjult ID med pseudonym Nea30 on. 13 aug. 2008 23:57

Dette er et innlegg jeg liker veldig godt, fordi det treffer meg langt inn i hjerterota :-).

Jeg har testet å date alle mulige typer. De jeg ikke faller for og de jeg kjenner at det koker av prestasjonsangst å møte igjen. Førstnevnte gruppe er selvsagt det safeste og jeg får vært den jeg er i fullt monn. Stor koselig men det holder å tenke på et kyss...Ingen tenning.
.
Så har vi de få mennene som jeg faller for... Da settes nødalarmene på for fullt og signaliserer panikk. Og da er jeg alt annet enn meg selv. I stedet for å glede meg blir jeg skrekkslagen og avviser heller fyren. Skikkelig sjakktrekk. Så kommer det som er drit. Han som går på denne må tydeligvis like avvisning (passer inn i hans mønster...) så da har vi en lite produktiv dans gående...

Derfor er jeg singel men jobber med dette NÅ.
Jeg skal ta av meg hatten å innrømme at jeg har tatt feil ved å mene at å date fyrer som ikke gir noen tenning eller gnist er det rette for meg. Ser ut til at eksponering er det rette ved å date de jeg liker intuitivt. Bli redd som F***, ikke stikke av, ikke avvise MEN stå i ubehaget (blir nesten dårlig av å tenke på det), puhhh så blir det bra igjen!! :-)))

Jeg tenker at bryte mønstre som er våre egne er det eneste rette ut av singeltilværelsen. Det funker fint å gifte seg med kmpisen men er du typen som skal til bunns i det meste (ikke bokstavelig talt...;) så vil man før eller siden gå ut av det forholdet også (og kompisen vil kanskje bli såret). Det vi trenger å jobbe med vil vi måtte ta tak i før eller siden uansett :-)

Like greit å begynne nå? ;)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 00:01

Det sies at tenning sitter i hodet.
Om dette er sant, hvor mye skal man da vektlegge den andre parten fremfor egen tilstedeværelse? ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 00:13

Vet du, Nea...? Av og til er det som om du er inni hodet mitt...*ler*
Veldig beskrivende, det du skriver...kjenner meg igjen i mye her. :-))

Skjult ID med pseudonym Nea30 to. 14 aug. 2008 00:13

Tenning kan nok fikses på og omvendes til en "sunnere" grad for seg selv. Alikevel så er en kjærlighetsrelasjon full av triggers. Vi ser ofte etter egenskaper i andre vi ikke ser så godt i oss selv. Så når man da søker partnere som er f.eks veldig utadvendte eller strukturerte så kan det være lurt å jobbe med dette i seg selv.

Når den siden er velutviklet så vil man kunne tenne på andre partnere igjen. Tror jeg da :).

Skjult ID med pseudonym Nea30 to. 14 aug. 2008 00:20

@Amo

Da er jeg ikke alene! Men synd å høre at flere er sånn også... Hmm, ble brått litt bedre å høre at vi er flere. Kanskje daten er sånn også??? ;)

Jeg skal på ut igjen (møte nr.2) men har nå hengt meg opp i om dette er en kaffe eller kaffe med noe attåt date, haha. Ble litt engstelig av tråden om "DATING". Skal ut å ta en øl da... Gjelder det der også??? HJELP! :p

Skjult ID med pseudonym alex to. 14 aug. 2008 14:21

Jeg har det med å søke mine motpoler, for å kompensere for mine svakheter og fascinasjon for egenskaper jeg har villet ha selv. Problemer kommer når jeg da etter hvert innlemmer disse egenskapene i meg selv gjennom forholdet. Da plutselig mister jeg interessen for personen, ingenting er spennende lenger, jeg har tilegnet meg det jeg falt for.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 14:28

@ Nea
Tja, det er ikke synd...egentlig. Men nå dater jeg ikke så mye, så jeg kan ikke si jeg søker hverken sånn eller sånn. Det jeg kjenner meg igjen i...er at med en gang jeg merker det kan være noe - stikker jeg. Og jeg stikker seff om det IKKE er noe også. *ler* Så da er det enten meg, da...eller fyren...det er noe galt med, jeg aner ikke. Jeg er vel flink til å finne omstendigheter...som gjør at jeg kan trekke meg. Så der vil jeg påstå jeg skiller meg endel ut fra mine venninner...hehe. Som dater og seriedater og multidater...og har både den ene og den andre gående på gress og andre steder. Og går på kompromiss med seg selv, bare for å ha noen der...Djeees...;ø)) Jaja...jeg er sikkert litt boring...hehe.

(Skriv i den andre tråden ang date nr.2, da...jeg vil ikke herpe denne.)
:ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 14:29

Grunnen til at vi er single?
Fordi vi har så mange kriterer for vår fremtidige kjæreste i denne vindus-shoppingen at vi ikke lenger ser skogen for bare trær.
Vi går rett og slett forbi drømmekjæresten fordi han ikke passer inn i listene våre over det vi tror at vi trenger i våre opptråkkede stier.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 14:35

Hehe...der sier du det, Z.
Leste du det jeg skrev i innlegget jeg slettet igår? ;ø) Mine venninner (som av og til kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv...*ler*) påstår at jeg burde se etter han jeg ikke legger merke til ved første øyekast. Og der ligger kanskje svaret...?
Men...jeg har ingen lister, da. Seriøst! :-) Jeg har bare noen wishes...og de vil jeg holde på. :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 14:39

Amourine: Jeg vil overraskes! Ved å skrive lister som eliminerer blir jeg jo mindre overrasket. Bad deal egentlig, ikke sant? :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 14:47

@Z

"Grunnen til at vi er single?
Fordi vi har så mange kriterer for vår fremtidige kjæreste i denne vindus-shoppingen at vi ikke lenger ser skogen for bare trær.
Vi går rett og slett forbi drømmekjæresten...<klipp>"

+ "fordi vi innbiller oss at det finnes en enda bedre en, uansett hva en har funnet midlertidig". Finner du en profil som fenger, vet du at det sikkert er en eller annen blant de du ennå ikke har sett, eller som til og med ikke har dukket opp ennå, som sikkert vil fenge deg enda bedre.

Ellers er det du skriver så hammeren på spikeren som det går an.

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 14:50

@Z / @A

Ang. lister og kriterier om "drømmepartneren": Det er litt interessant (og kjedelig?) å se ca. 99 % skrive, litt generalisert, at de ønsker seg en som er "snill, god, familiekjær, som jeg kan kose meg med, som liker å reise, og som har god humor". Jeg mener - det er veldig naturlig at det er dette en ønsker seg, og sikkert får også en gang, men - hei, så overraskende.

Finn på noe gøy :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 14:52

Hei s
Personlig finner jeg ikke noe "midlertidig" fordi jeg mener at for min del ville denne midlertidige stå i veien for det evigvarende :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 15:01

@Z

Når jeg snakker om midlertidig, er det altså her snakk om i det lille øyeblikket du fant en interessant profil, ikke et midlertidig forhold i virkeligheten (som selvfølgelig drar ut mer i tid).

.. sånn satt litt på spissen.

:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 15:05

Ahh....I see, Mr/Mrs s.

Det finnes mange velskrevne profiler her inne. Synd kjemi har såpass mye å si. Men på en annen side: Strålende med kjemi!
Har det hendt at du føler at noen "ord" liksom blir levende og du føler ett eller annet bare av ordene, s?

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 15:12

@Z

Mr., ja :)

Levende og levende, men det er klart at enkelte greier å skrive noe som gjør at en blir ekstra nysgjerrig. Dette trenger ikke være noe avanserte greier, ei heller det mange vil definere som godt skrevet. Jeg sliter for øvrig med å sette ord på hva det er når det først skjer. Men ja, noen ganger bare blir det slik.

For å si det sånn: Det er først med tekst som fenger og fine bilder å se på at interessen vekkes. Kun tekst eller bilder alene gir meg null, niks, nada.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 15:15

@ s
Joda, det er mulig at man blir litt bortskjemt i denne shop`en...og venter på at høstkolleksjonen skal komme. *ler*

Oki, seriøst - jeg tror vel at dette er et marked der man er redd for å gå glipp av noe bedre. Eller? Her er vi nok veldig forskjellige, da...for noen dater nonstop, og prøver på hvert skopar de finner i butikken. Jeg for min del...venter. Til det Ene paret dukker opp. Men jeg vet jo ikke hvilket jeg venter på...*ler* Finnes det en fasit burde noen slenge den ut umiddelbart...hehe.

Midlertidig eksisterer ikke hos meg heller...går ikke for second best. Det handler om å nøye seg med, eller ikke. Og der er vi mennesker igjen veldig forskjellige. Jeg tror for mange at det er lengselen etter å ha noen der...som gjør at de velger å ikke være alene. Og da nøyer de seg kanskje med noe de egentlig VET ikke er det rette. Men enn så lenge...kan det funke. :-) Stemmer ikke dette? En holdeplass...?

Og jo...det er stort sett de samme kriteriene som går igjen på profilene...og alle søker det samme. Vi kunne jo bare krysset av på ei liste - Hei, vent...det har vi jo også gjort. *ler* Hvorfor blir det da så vanskelig...dersom alle søker det samme? Hehe..
;ø))

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 15:20

@Am

"Oki, seriøst - jeg tror vel at dette er et marked der man er redd for å gå glipp av noe bedre."

Nettopp.

Men det er kanskje en overdrivelse å si at vi kun sitter og blar og blar, videre og videre, for da kan det jo høres ut som ingen finner noe interessant. Problemet er vel at det er så sjelden at to stk. finner denne gjensidige interessen.

Jeppsi pepsi.

Osv.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 15:27

Shit! Konstaterer usiiiigelig trist inni hjertetrøttene at jeg ikke vekker s sin interesse ;-)

Jeg mener på ramme alvor (i alle fall litt på ramme alvor) at kjemi, tenning og interesse til en viss grad har med hvor man selv er, hvilken kontakt man har med sitt eget følelsesliv å gjøre. - s
I tillegg tror jeg noen søker en person som skal få han/hun til å føle seg hel eller lykkelig. Er dette mulig i det lange løp?
Andre igjen står stødig og glad på egen plattform og ønsker derfor bare et kjærkomment og minst like verdifull og selvstendig partner uten krykkefaktor.

*dette var klønete forklart....men fant ikke helt ordene nå, jeg :-) *

Skjult ID med pseudonym juni to. 14 aug. 2008 15:33

Skjønner ikke dette med at man skal være redd for å gå glipp av noe bedre, jeg?

... dersom man er så heldig å finne noen som passer og kan se for seg at man kan både forelske seg i og bli glad i på lang sikt, så er man vel ikke da samtidig på leit etter noen som er bedre? ;-)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 15:38

@juni

"Skjønner ikke dette med at man skal være redd for å gå glipp av noe bedre, jeg?

... dersom man er så heldig å finne noen som passer og kan se for seg at man kan både forelske seg i og bli glad i på lang sikt, så er man vel ikke da samtidig på leit etter noen som er bedre? ;-)"

Av og til kan det vel nesten virke slik, både for den ene og den andre... :)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 15:40

@Z

Det kan være noen kvantitative data som ødelegger der? :)

"Jeg mener på ramme alvor (i alle fall litt på ramme alvor) at kjemi, tenning og interesse til en viss grad har med hvor man selv er, hvilken kontakt man har med sitt eget følelsesliv å gjøre. - s
I tillegg tror jeg noen søker en person som skal få han/hun til å føle seg hel eller lykkelig. Er dette mulig i det lange løp?
Andre igjen står stødig og glad på egen plattform og ønsker derfor bare et kjærkomment og minst like verdifull og selvstendig partner uten krykkefaktor."

Kall meg gjerne enkel, men slike ting som dette tenker jeg aldri på. Jeg mener - ser ingen behov for å måtte sette opp kriterier for hva en kjæreste skal gi meg, eller hva jeg skal gi vedkommende, for det kommer helt naturlig. Og tror egentlig ikke jeg er så forskjellig fra de fleste andre. Rett og slett en livsledsager, og med _alt_ det innebærer. Det betyr ikke at jeg er helt uten preferanser, selvfølgelig - men likevel. Litt tåkeprat, men du skjønner forhåpentligvis hvor jeg vil.

Men det er nettopp dette som gjør at det å ha litt erfaring på nettdatesider, hvor en kun har bilder og en hel drøss med opplysninger skrevet i salgets øyemed å forholde seg til, gjør alt egentlig mye vanskeligere. Folk blir så sabla rasjonelle, lager seg lister og krav, surfer videre, og setter i gang en haug med tankeprosesser og analyser i det vide og brede som gjør at en kan bli tilnærmet gal :)

Take it easy, baby - take it as it comes.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 15:45

*ler*

S? Dette må sies: Zitelle er enig med deg!

Zitelle tenker forresten mens hun skriver, og sitter ikke i lotusstilling og mediterer i menneskesinnets dypeste huler. Trust me!
Jeg er bare litt sånn tenkende og fabulerende til tider........
Kanskje man burde kun snakke av egen erfaring og ikke la seg lokke til å snakke i forhold til observasjoner?

Zitelle har ikke lister, som tidligere nevnt. Bæibien chiller helt flott.....litt for chilly etter egen mening, men skitt au!

Come sunday ;-)

Skjult ID med pseudonym Nea30 to. 14 aug. 2008 15:46

Tror ikke den letingen etter noe bedre gjelder for alle. Jeg har vært mer singel enn i forhold, aldri dumpet en for en annen faktisk (iaf ikke etter fylte 16.)
Jeg ser på relasjonen i et forhold som en mulighet til å utvikle sider hos hverandre til det bedre. Akkurat som i enhver annen relasjon men kanskje sterkest når man velger å ta en annen så tett innpå seg. Det handler for meg om å tørre å vise hele meg, også mine svakeste sider jeg ikke er stolt av.
Å tørre gå inn i et forhold med en man liker, handler om å tørre ta tak i flere sider av seg selv. Dette er selvsagt individuelt hva det handler om. Mange hopper inn i destruktive forhold for å unngå dette. Det er ikke det jeg snakker om her.

Siterer Søren Kierkegaards vakre sitat:

"Å våge er å miste fotfestet for en stund, å ikke våge er å miste seg selv."

Skjult ID med pseudonym Nea30 to. 14 aug. 2008 15:47

Er forøvrig veldig enig med S også!! :))) Om bare ikke disse tankene hele tiden forkludret det hele ;)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 15:56

Jeg kan bare snakke for meg selv, på vanlig måte...og opplever av og til her inne at jeg havner på noens "venterom"...*ler* Tror det er mange som er flinke på sjonglering ihvertfall...hehe. Og da skygger ihvertfall JEG banen. For det er ikke min stil å stå i køen og rykke frem, mens den utvalgte går igjennom lista for å sjekke hvem som er Simply the best (eller next best...eller noe i den duren...*ler*)
Dersom jeg skulle engasjere meg i noen, få interesse og en smule tenning...så håper jeg at noen slår meg i hodet med noe hardt, dersom jeg skulle gå rundt og se etter noe bedre samtidig. Djesezz!!!
(Puh...jeg er blitt for gammel til dette, jeg...hehe)
;ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 16:00

Jammen Nea30 og S!

Nå føler jeg at dere er uenige med meg! Jeg mener jo ikke at jeg er sånn. Jeg er også enig med dere! *hrmpf*
Men tråden spør, og jeg fabulerer. Verre er det jo ikke........

....hilsen hun som stort sett er allergisk mot lange og mange ord under "Beskrivelse av din drømmepartner"

(mann 53 år fra Vestfold) to. 14 aug. 2008 16:04 Privat melding

Utrolig mye bra innlegg her, reflekterende og sååå treffende....

Dette er veldig bra, får oss til og tenke litt og kanskje finne hverandre :-))

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 16:20

@Zitelle

Jeg tror nok vi er enige :)

"...hilsen hun som stort sett er allergisk mot lange og mange ord under "Beskrivelse av din drømmepartner""

Bare hvis det bidrar til å bekrefte inntrykket av tilfellet at resten også er boring, ellers kan jeg godt tåle en tirade av selvfølgeligheter, selv om det er kjedelig å lese. Folk som savner den spesielle, kan jo fort skrive mye rart :)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 16:23

@Amourine

"Jeg kan bare snakke for meg selv, på vanlig måte...og opplever av og til her inne at jeg havner på noens "venterom"...*ler* Tror det er mange som er flinke på sjonglering ihvertfall...hehe. Og da skygger ihvertfall JEG banen. For det er ikke min stil å stå i køen og rykke frem, mens den utvalgte går igjennom lista for å sjekke hvem som er Simply the best (eller next best...eller noe i den duren...*ler*)"

Jeg opplevde dette nå nylig. Etter en 7-14 dagers lett meldingsutveksling (dette skjer ikke ofte!), ikke noe dype greier, men forsåvidt ganske så interessant, forteller hun meg at hun har møtt noen, og at hun har lyst til å treffe vedkommende igjen. Det er helt fair, og lite å gjøre med. Men: "Så da er det kanskje hadet for nå... eller? I alle fall inntil videre?"

Øøøøøøøøøøøh, la meg tenke - ja, ok - jeg står og venter jeg (.....)!

(Og om DU skulle lese dette, så er det bare fint.)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 16:25

s
For meg er det stor forskjell på om han skriver:

Hun må like å ditten og datten, hun må så og så høy, hun må være så og så god til det, hun må kunne det og det
Kontra:
Jeg blir glad av mennesker som......og jeg berikes av......jeg ønsker meg.....

For å oppsummere:
Jeg liker ikke de bastante kravene vi har til hverandre. Og jeg liker ikke at noen MÅ være sånn og sånn.
Verden er i endring hver dag. Det er også vi som bor i denne verden.

Og det snåle er....det snåle er at det ofte er de som er desidert minst attraktive i MINE øyne som har flest ytre krav :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 16:31

@Z

Det er noe annet å komme med mange ufravikelige krav, enn å bare skrive langt og lire av seg en haug med selvfølgeligheter. Men nå som du spesifiserte litt nærmere, skjønner jeg godt hva du mener.

Jeg har et par ufravikelige krav, men det er fordi det har vist seg at dette _må_ være på plass for å få meg "i gang". Listen er ikke særlig lang, men den er der. Kravene sitter i mitt hode, og vil sannsynligvis aldri komme på trykk :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 16:34

Jeg har ikke en liste, men 4 ting som ikke bare må oppfylles, men være synlige og tydelig for meg hos den andre og mellom oss! :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 16:40

@ s
Det er ikke min innboks du ligger på vent i, ihvertfall...*ler* Så mye skjønte jeg...hehe.
Men seriøst - er du villig til å gå på gress?!? U`ve gotta be kidding me! ;ø)

@ Z
Jeg kunne ikke vært mer enig!!! Djeees...;ø)) Kan slenge innom en profil - der "kravene" til drømmepartner er så enkle som: Sprettrumpe, langt lyst hår og mer enn en håndfull (U know where...)
Hallelujah, sier jeg bare! Og så levde de lykkelig ever after...hehe.

Jeg har ikke satt de største kravene selv til drømmepartner, jeg...Less is More. ;-) Men som "s" skriver, har jeg også noen ting jeg ser etter...som MÅ liksom være tilstede. Disse lar seg ikke sette på papiret...man vet det bare. Kjemien er alfa omega, og der det er vilje er det vei. Så enkel er min verden. Rett og slett...:-) Er det rart jeg er singel...*ler*

;ø)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 16:41

@Z

En ærlig sak :)

Det ene kravet mitt er nok også synlig, men skal ikke så mye til å oppfylle det, og det kan oppfylles på mange måter. Men nok om krav.

Tralala.

Skjult ID med pseudonym Nea30 to. 14 aug. 2008 16:47

@ S

Kan du gi oss som tenker for mye noen gode råd i prosessen? Give it to me! :)

Skjult ID med pseudonym Nea30 to. 14 aug. 2008 16:49

Vær så snill skulle det stå.... :-)

Har også noen krav samt en indre og ytre liste. Den inneholder verdier som for mange er en selvfølgelighet :).

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 17:01

@ s
Jeg kan ikke si annet enn at jeg er nysgjerrig på hva det står i profilen din. Fordi ifølge det du skriver her i forum, kan det virke som om du velger å unngå de vanlige klisjeene. ;ø))

Mennesker som evner å tenke utenfor boksen...utenfor A4-arket...tiltrekker meg. Jeg er ingen sau, og vil nok aldri velge en sau heller. Når det er sagt, er det endel ting som er basic...selvfølgeligheter. Og som Nea...og "s"...og Zitelle...disse er det unødvendig å sette i profilen. Disse tingene sier seg jo selv...:o)

@ Nea
Å tenke for mye...er forvirrende...hehe. Kanskje prøve å "trust your instincts"...og bare flyte med litt? :-) Vanskelig å vite hvordan, men rett og slett gå på magefølelsen...?
;ø)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 17:03

@Nea

Jeg tror ikke det er så lett å bare gi råd, egentlig.

Selv om det er lett å av og til fremstå som fornuftig når en skriver, betyr det ikke at ting er så lett og gjøres så og så riktig i praksis. Jeg har helt sikkert mine issues jeg også, for å si det sånn :)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 17:15

@Am

Tja, litt både og, egentlig. En fin samling fakta, svada og tåkeprat :)

Selv om _jeg_ muligens foretrekker de som skriver litt annerledes, er jeg i det store og hele ute etter et helt ordinært gjennomsnittsmenneske sånn objektivt sett (vedkommende blir selvfølgelig ikke særlig generell og gjennomsnittlig i mine øyne). Så det kommer litt an på helheten. Når sant skal sies, så er det de som skriver minst mulig sprøyt, og rett og slett greier å fortelle nok (både om seg selv, om hva en ser etter, og hva en driver på med), men ikke alt, uten å ty til altfor mange klisjeer, som etter min mening lykkes. Puste & PC, for en setning.

Glem ikke følgende (rettelse!): Den som i blant ikke tenker for mye, tenker antakeligvis altfor lite.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 17:15

*Den som våger å ikke tenke så mye, men heller følge intuisjonen sin vil lykkes før eller siden ang. det viktige i livet*

Gammel Zitelleord

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 14 aug. 2008 17:36

*Jo lenger du tenker dypere, desto mer forstår du mindre....*

Lilleulvs tekst på russekortet... :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 14 aug. 2008 17:55

Gikk alle sammen?? Her var jo så mange kloke hoder i sving, og mye interessant å lese! Sluttet alle å tenke på oppfordring? :-)

Jeg skulle i blant gjerne tenkt mindre og følt mer... Og andre ganger følt mindre og tenkt mer. Nei, forresten. Stryk det siste. Sterke følelser er så sjeldent at det har stor verdi i seg selv...

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 18:02

Neida, Lilleulv...bare sitter og funderer på om skrotten må ha mer enn åndelig næring...*ler*
Og uten mat og drikke...hehe. ;ø))

Jeg tror forøvrig at man kan tenke seg helt bort...og bli så forvirret, at tilslutt husker man ikke hva man begynte å tenke på. ;ø)) Kanskje et typisk kvinnefenomen...særlig utfra det gutta påstår, da. Hehe...
Jeg er blitt flinkere til å ikke tenke...til å gå på instinkt og magefølelse. Men om det er mer riktig...strides de lærde. ;-) Hittil har det fungert for meg...tror jeg. *s*

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 18:38

Amourine? Hvem bryr seg om de lærde? Det er riktig, og ferdig med det!

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 18:43

*ler*
Ja, ikke sant? Jeg tenker av og til (jada, det hender...hehe)...at jeg burde lese mer, som de lærde har skrevet. Men assa....jeg faller litt i staver, for jeg kjenner meg ikke igjen. Annet enn i Descartes..."Jeg tenker, altså er jeg (til)" ;ø))
Mjah...det fungerer ihvertfall i topplokket, om ikke jeg kan skryte på meg å være den største filosofen...hehe.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 18:47

Kremt...Altså.
Det jeg mente: Hvem bryr seg om de lærde som sier at tanken er smartere enn kroppens klokskap?

Du har blitt flinkere til ¨ikke tenke....til å gå på instinkt og magefølelse. Og her kom mitt svar:
Hvem bryr seg om de lærde? Det er riktig, og ferdig med det!

:-)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:03

Nå grubler og fjaser dere altfor mye igjen, ladies.

"Derom strides de lærde" er et godt innarbeidet uttrykk som alle skjønner betydningen av, uten at dette må tas så sabla bokstavelig og plukkes fra bit for bit, for så evt. miste sin mening.

:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 19:03

Javel, lærer!

;-)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:07

Det heter "sjef".

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 19:10

:-)
(Jeg tulla, da...;ø))

Men til en annen ting. Dersom likheter tiltrekker...er det da de sidene ved en selv som man liker, man ser etter? :-)
Og om det er ulikhetene...er det fordi man ønsker (som nevnt av Alex) å utvikle de egenskapene man selv føler man mangler - for så å miste interesse...fordi man blir for like?

Leter vi etter oss selv? Mange av oss?
(Oi, litt Carrie Bradshaw her...men adekvate spm)
:o)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 19:12

Pøh! (til sjef)
;ø)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:17

@Amourine

_Litt_ ? :)

Det er mulig jeg ikke skal svare mer nå, men jeg mener - sånt tenker jeg aldri over. Jeg har aldri tenkt så langt om at jeg skal utvikle de og de egenskapene, forbedre det og det - og i alle fall ikke å forvente, eller "pålegge" dette ansvaret på min neste.

Om det er ulikheter eller likheter som er min greie, vil jeg sannsynligvis aldri finne ut - rett og slett fordi jeg kan ende opp med både det ene og det andre. Noe vil helt sikkert være likt, andre ting ulikt. Det store spørsmålet er hva som er hva, og dette kan variere fra person til person. Uansett vil dette være ting en i all hovedsak sitter og tenker på FØR et forhold inngås, som dere gjør :)

Men igjen - det betyr ikke at alt er så lettvindt og enkelt som det kan høres ut til.

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:18

@Am

Ikke ypp!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 19:21

"Det store spørsmålet er hva som er hva og dette kan variere fra person til person"

Men du s? HVA var det store spørsmålet? Og i forhold til hva? Hva som er hva? Forklare til lille Zitelleeleven....sjef?! :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 19:22

@ s
Du missa pointet mitt. ;-))

Det jeg skulle frem til...er at jeg tror ikke man kan lete etter en annen for å utvikle sine egne egenskaper. ;-) Jeg er meg...slik jeg er. Og det jeg har å tilby i et forhold, er nettopp...MEG. Og om jeg er nødt til å finne noen annen for å kompensere eller utvikle meg, mener jeg at jeg er ufullstendig...og kan ikke legge det ansvaret på noen annen. Det blir jo det samme som å lete etter en partner, forandre han og gå lei?? Hehe...noe visstnok jenter er gode på? (Sies det, da)
Oki, flåsete her...men jeg skulle frem til at ting blir så komplisert tilslutt, at man vet jo ikke hvem man er...og da er jo hele fundamentet borte. Så sånn sett tror jeg faktisk vi er enige. :-)

En annen ting er å ØNSKE å være et bedre menneske, og dyrke sine positive sider...på grunn av, på tross av og som en selvfølge.
:o)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 19:25

@ s
Pffffft...

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:27

@Am

Tror fortsatt jeg skjønner hva du mente, men kanskje jeg ikke forklarte godt nok.

Uansett - dette med likheter og ulikheter, komplementære egenskaper, muligheter og trusler(?!) er ting en oppfatter og blir klar over først når en har møtt noen, ikke noe en sitter og funderer på FØR den tid, eller?

Nei, nå ble det jaggu mye svada her :)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:28

@Z

Hva som er likt, og hva som er ulikt.

Pardon my unclearness :)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 19:31

@ s
Joda, jeg skjønner. Og jeg er enig...i funderingen FØR den tid. Hehe...
Men - vesentlig forskjell på kvinner og menn der, faktisk. Aner ikke hvorfor...men jeg tror generelt kvinner tenker mer. Og det er ei genetisk greie. Nå er vi kanskje inne på et annet område også, og det beveger seg mer mot de primitivt, nedfelte tankene...:-) Men jeg skal ikke vandre den stien nå, da...;ø))

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 19:33

s
Jeg mente faktisk ikke å flisespikke - jeg prøvde bare å forstå :-)

Zitelle spør s: Hva søker du i forhold til kjærligheten?
Zitelle spør Amourine: Hva søker du i forhold til kjærligheten?

(Til alle andre: Hva søker du i forhold til kjærligheten?)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:35

@Am

"..men jeg tror generelt kvinner tenker mer. "

Øh, tror? :) Det er vel en godt innarbeidet, akseptert og vedtatt sannhet, hehe.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 19:36

Jeg tror ikke nødvendigvis at kvinner tenker mer. Jeg tror derimot at kvinner ofte vil prate mer.....om det meste.

(og på en litt annen måte enn menn)

Skjult ID med pseudonym krykkeløs to. 14 aug. 2008 19:37

Den egentlige grunnen for at vi er single?

Hadde vi visst det hadde vi ikke vært single (med mindre den egentlige grunnen er at man ønsker å være single).

Noen som har tenkt på det? :)

Skjult ID med pseudonym Ambi to. 14 aug. 2008 19:37

@ Zitelle
Jeg søker lykke.....men hva er så lykke...aaahh...den evige runddans...

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 19:38

@Z

En søker vel noe som kan vare, men først og fremst noen som gir meg sommerfugler her og nå. Kan aldri vite hva som utvikler seg til å vare, og derfor er det vanskelig å lete etter akkurat dette.

Som nevnt har vi alle noen krav og kriterier, og jeg regner med at vedkommende passer sånn nogenlunde inn i disse, uten at absolutt alt skal klaffe. Rett og slett fordi det ikke er så rasjonelt at en tenker gjennom at det og det og det passer, og det og det passer ikke, når de allerede omtalte sommerfuglene dukker opp.

Enkelt (eller ikke) å forklare, vanskelig å oppleve :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 19:40

Enkelt å forklare. Vanskelig å oppleve.

Amen.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 19:49

Jeg søker den ultimate kjærligheten, som tåler alt...som tror alt...som håper alt...som varer evig. :-)
Amen!
:o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 19:50

"Hadde vi visst det hadde vi ikke vært single" skriver krykkeløs

Må det være en grunn da til at man er singel? Om det er en grunn, vil det jo kunne bety at det er noe feil med oss single? :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 19:51

Ambi
Hva sier du om jeg sier at å søke lykke i en partner er en umulighet? ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 14 aug. 2008 20:06

Jeg ble ikke spurt, men svarer likevel. ... :-)

Jeg mener JA, det er mulig å søke lykke i en partner. Hvorfor? Fordi lykke ikke er en konstant tilstand. Det er en fordel og kanskje en nødvendighet om man har det best mulig med seg selv før man søker partner. Sjansen for at det vil vare, er mye større da.

Men problemet er, at det jeg gjør alene, kan rett og slett ikke gi meg lykkefølelse. Det kan gi meg tilfredsstillelse og glede. Men for meg er følelsen av lykke knyttet til andre mennesker. (Ikke nødvendigvis en partner) Min erfaring er at lykkefølesen uansett er flyktig -enten man søker utover eller innover...

Skjult ID med pseudonym Mammadalt to. 14 aug. 2008 20:44

Når jeg vil prate mer enn de fleste menn Zitelle - er jeg da sansynlig egentlig en kvinne?. Det har jeg lurt mye på, spesielt når jeg har problmemer med å få på meg stay-upsen, eller hva det nå heter eller skrives...

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 20:59

@Mammadalt

Har du y-kromosomer i kroppen din, er du mann - har du ikke, er du kvinne.

E.O. + (that) + D.

:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 21:04

Mammadalt
Kommer litt an på tema, grad av personlighet og evne til å dele begge veier spør du meg.....

Om man bare prater om seg selv: MANN
Om man også ønsker å lytte og forstå andres følelser: KVINNE

*Og i det jeg smiler for meg selv, forstår jeg at om jeg ikke skriver at jeg ler nå så vil jeg få pepper så jeg nyser. Er vi på tema nå?*

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 14 aug. 2008 21:06

Om man bare prater om seg selv: MANN
Om man også ønsker å lytte og forstå andres følelser: EN KLOK MANN

*..ler!*

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 14 aug. 2008 21:13

...du glemte å nevne løpestrengen mellom kjøkkenet og soverommet, Mr. A......

*snøft*

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 21:16

*puh*
Jeg klatret opp på en stol, og satte kryss i taket for Mr.A, som erklærte at han satte seg i en krok og lyttet istad. *ler* Men da jeg kom ned oppdaget jeg at innlegget var slettet...hehe. (Så lenge var adam i paradis...?)

Og joda, dere er egotripp huleboere! Det er opplest og vedtatt...;ø)) Så...ut med deg og jakt litt mammut eller noe, nå. Så prøver vi å lage ild her imens...:-))
*ler*

Skjult ID med pseudonym Mammadalt to. 14 aug. 2008 21:20

Noen som har oversikt over hva som foregår hjemme hos Amourine nå?

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 14 aug. 2008 21:22

Kanskje hun skal montere en ny lampe i taket, siden hun markerte med ett rødt kryss, Mammadalt?

*ler!

Skjult ID med pseudonym Mammadalt to. 14 aug. 2008 21:24

OK - var bare litt betenkt over utviklingen der oppe... (i taket, eller...)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt to. 14 aug. 2008 21:27

Sorry! - glemte smiletegnet :-)) til slutt Amourine... :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 21:29

Oki, klatret opp og fjernet kryss i taket. *puh*

Alkohol...nope. Hehe...jeg bare gjør jobben min og passer på hulen, jeg. Og det brenner her...
;ø))

Skjult ID med pseudonym Mr.A to. 14 aug. 2008 21:30

Hmmm...da må jeg ut og klubbe ned en elg eller noe da?

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 21:37

Jepp...*løp*

Skjult ID med pseudonym Nea30 to. 14 aug. 2008 21:40

*Ler* av dere! :-)))

Oppi all moroa så lurer jeg på hvor det ble av Nimbex?

Skjult ID med pseudonym Mr.A to. 14 aug. 2008 21:41

Huff...må en helt uskyldig elg lide for at jeg skal være mann? Kan jo ta litt tid også, ser for meg at elgen gir meg "hva i hel%¤#% er det du driver med?!?"-blikket de 10-15 første klubbingene... :o/

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 21:51

Ja, jeg lurte også på hvor NImbex ble av. Er ikke meningen å tulle bort hele tråden her, men det har kommet mange flotte innspill på termaet og spørsmålene han stilte idag. :-))

@ Mr.A
Du er ingen jeger, skjønner jeg?? ;ø)
*hmm...ubrukelig*

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 14 aug. 2008 21:52

Du behøver da ikke slette innleggene, Mr. A *ler!

..vi kan like fullt gå tilbake til temaets opprinnelse allikevel, vet du :-))

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 21:52

@Nea

Det ble nok for dypt for han, dette.

@Mr. A.

For _det_ bidrar jo til å rydde opp igjen :)

Dette er ulempen med debattopplegg som benytter seg av flat trådstruktur - da kan en ikke la de som babler i vei flyte ut i EN gren, mens selve tråden med sitt utgangspunktstema får fortsette i fred og ro som den skal. Men så spørs det - do we care?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 22:05

Om noen la merke til det, så er det ikke jeg som har flytt ut denne gangen!
Jeg har forflyttet meg til ødeleggelsestråden for tenk *synes jeg fortjener litt ros fordi jeg har tatt kritikken jeg fikk til etterretning*

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 22:07

@Z

Jeg la ikke merke til det.

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 22:18

@Z

Øh? :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 22:19

*Jeg skrev det i feil tråd! Ynsjyll trådstarter..... så jeg slettet det ;-)*

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 22:22

Så en har begynt å svare på kryss og tvers av tråder nå? Nei og nei.
Jaja, back to topic.

Anyone? Hæ?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 22:27

Jeg ville ikke ødelegge denne tråden med å våse. Derfor, Mr. S. Står S for stilig? Eller Sleezy? Eller Smilende? Eller Skummel?

Skjult ID med pseudonym Ambi to. 14 aug. 2008 22:30

leeeeeeeeeeeer av dere ass....
Dere er eksempel på at det ville være bra for sukker med en felleschat!!!!!

Klemmepååååallesammen

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 22:44

@Ambi

Kanskje, kanskje ikke.

Nå pågikk denne trådne ganske lenge godt innenfor temaet før det muligens fløt litt ut på slutten, men siden ingen andre bidrar går en jo tilslutt tom for ting å snakke om.

@Z

Nei, det er klart at ett ekstra innlegg nok hadde satt inn nådestøtet :)

Skjult ID med pseudonym s to. 14 aug. 2008 22:44

@Z

Liten s, takk.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 14 aug. 2008 22:45

Med de kravene man har her inne, så skal du ikke se bort fra det nei, s!

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 14 aug. 2008 22:48

@ s
Jeg prøvde å holde meg til tema lenge, lenge, leeeeeeeeeenge...men tilslutt var visst alt jeg skrev svada...*ler*
Så da droppet jeg tenkinga, og satset på det primitive. :-))
(og jeg har flytt også...jupp. ;-) Til 16.mai...2008, for å være helt nøyaktig.)

Skjult ID med pseudonym nimbex fr. 15 aug. 2008 00:08

Jeg er fortsatt med, og leser alle inlegg med stor interesse... noen er jo svært så fornøyelige. Og enkelte av dem er slike deilige bekreftelser "jeg er ikke helt alene" og andre viser hvor forskjellige vi er -og hvor like vi er.

Men våger vi å se inn i oss selv? -å bryte mønster, er noe av det vanskligste vi kan gjøre i livet. Og for å i hele tatt komme i gang med en eller annen prosess må man først tåle å se kritisk på seg selv, og dernest se på alternativene.

Lykken kan ikke jages, jeg har nylig vært på en tur til Malta, bodde på et hyggelig sted med utsikt over havet, og selvsagt koste jeg meg, og følelsen av lykke svingte opp og ned -men det er savnet etter noen å dele opplevelsene med, både gode og dårlige som er min motivasjon for at jeg oppriktig ønsker meg " et vitne til mitt liv" og da helst ikke noe nytt katastrofeområde hvor jeg har blitt tiltrukket min strake motsetning fordi det føles bra og spennende...

Ellers har jeg vel sakt nok i debatten her, jeg fikk jo mye mer en jeg kunne ønske meg:o)