Alle innlegg Sukkerforum

takk for meg, lykke til videre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zzzzorro ma. 19 aug. 2013 20:31

Da sier jeg takk for meg etter 1,5 mnd medlemskap. Om det jeg har opplevd er representativt vet jeg ikke, men fort har det i alle fall gått. 1 mnd etter vi traff hverandre første gang forstod vi at vi faktisk var blitt kjærester.

Selv om det har gått bra sitter jeg igjen med den samme følelsen som når jeg skal selge noe på finn.no. Selv om hele verden er marked og tilgjengelig, var det ikke akkurat et rush om henvendelser på meg eller bilen min. Det ender ofte opp med 1 stk som det blir noe av.... Om det har noe med trynet mitt eller prisen på bilen å gjøre vet jeg ikke, men jeg føler altså at det er mye tilfeldigheter som rår.
Jeg håper dere som blir igjen her tenker over at gresset på andre siden kanskje ikke er tilgjengelig selv så grønt og fint det ser ut. Når man har hoppet over gjerdet for å se på gresset på andre siden er det dessverre ikke mulig å gå tilbake, samtidig som at tanken på annet grønt gress forhindrer ofte en selv å se på gresset man for øyblikket står på.
Her kan jeg med sikkerhet si at føttene er plassert i det grønneste og frodigste gresset jeg noen gang har satt mine ben i, og jeg har ingen behov for å se etter gress noen andre steder lengre. Nå gjelder det bare å vanne og gjødsle for å holde det slikt. :-)

Lykke til på finn.no og på sukker.no alle sammen!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 19 aug. 2013 20:35

kem fanken er du?..:p

Skjult ID ma. 19 aug. 2013 20:36

Lykke til.

Og du har rett, endel av oss leter alltid etter noe bedre. Og vi ender nok opp som ulykkelige

(mann 61 år fra Akershus) ma. 19 aug. 2013 20:37 Privat melding

GRATULERER...

Skjult ID med pseudonym Pappa ma. 19 aug. 2013 20:43

@Bukken
Du er altfor sjeldent på forumet ;P

@Zzzzzzzzzzoro
Lykke til :) Jeg måtte bite i det sure eplet ett par måneder og komme tilbake hit! Fikk meg bare en BIG SUrPRISE etter at vi ble såpass kjente....:(

Skjult ID med pseudonym padde ma. 19 aug. 2013 20:57

Gratulerer.

Skjult ID med pseudonym zzzzorro ma. 19 aug. 2013 21:06

Et siste tips til alle dere som tydelig har vært her lenge:
Hvis du ble medlem når du var 32 år og kalte deg selv øyesten32, så er det ikke helt optimalt at vi nå ser at du er 35 og FREMDELES er på sukker. Poenget er rett og slett at på et slikt kynisk sted som nettet så brukes ALL informasjon man har til rådighet....... Tenk informasjon, hva vil du dele, på hvilken måte.....

Over - og - ut

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 19 aug. 2013 21:09

Gratulerer! :)

Men jeg er litt uenig da. For jeg leter ikke stadig etter noe som er bedre. Jeg leter etter ei som vil ha kontakt med meg. Men det er vel kanskje litt desperat det?

@Kiara
Skal vi date? ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 20 aug. 2013 02:02

@Kiara

Siden det er deg, så skal jeg vel overleve det.. ;)

(mann 39 år fra Oslo) ti. 20 aug. 2013 09:17 Privat melding

Lykke til TS, husker jeg og fikk meg en kjæreste her etter å ha vært her et par måneder, og her er jeg da nå igjen... :P

Skjult ID med pseudonym Å ti. 20 aug. 2013 13:35

Et-par måneder-kjærester kan du finne deg dem på Sukker eller andre nett-datings-sider? Ja. Det er hverdags for mange. Man flørter, møtes, gå til sengs og finner ut ganske så kjapp at nei, det var ikke det jeg søkte.

Så fortsetter man igjen og om igjen i et-par måneders intervaller og sexer og møtes og kommer tilbake på nett for å finne en ny og en ny og en ny...... Typisk for "moderne" mennesker. Alle ligger med alle snart i vårt lille Norge;-)

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 20 aug. 2013 15:56

@ Å

Hvorfor så negativ? Og har du ikke troen på dette, hvorfor er du her da?