Alle innlegg Sukkerforum

Er så lei...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Living. ma. 19 aug. 2013 22:38

... av damer som leker med menns følelser!
Som holder mannen "varm" med søte ord og meldinger for å opprettholde forhåpningene til mannen om at det kan bli noe mer, men som tydeligvis ikke har noen intensjoner om noe annet enn lek og moro! Som vet at mannen vil stille opp fordi de vet de har han akkurat der de vil han skal være... Spiller ingen rolle om mannen har det vondt pga følelsene han har...
Hva er det med disse skliene? Synes de det er tøft å ha "overtaket" på mannen? Tror de at de er guds gave til menn? Eller har de ikke selvtillit nok til å si det som det er?

Ja, dette er nok en sytetråd! Men når man har en kompiss som er i den situasjonen, og som ikke klarer å gi slipp uansett hva man råder han til...... ja, da er/ blir man gjerne forbannet og må få syte litt!!!

(kvinne 35 år fra Sogn og Fjordane) ma. 19 aug. 2013 22:39 Privat melding

*knegg* ;)

Skjult ID med pseudonym Tips ma. 19 aug. 2013 22:40

Wæææh! Jeg har gåt tilbake i tid og verden er forandret!

Skjult ID med pseudonym nenetten ma. 19 aug. 2013 22:41

Takk for en herlig latter sånn på tampen av dagen! :D : D

Skjult ID med pseudonym stag ti. 20 aug. 2013 01:18

I feal you on this one. Om man ser at dette er feil person, skal man si i fra med en gang og ikke by på seg selv i det hele tatt.

Tviler på at jeg kommer till å åpne opp til en sukker dame selv mer, ihvertfall ikke før det har gått laaaangt tid. Det jeg har opplevd er at de har fisket etter å vite hvor dem har meg, hvor jeg har vært ærlig og f eks lovt at jeg ikke dater andre. Når de har forstått at jeg virkelig liker dem, så har de glidd unna. Mulig jeg har vært for tilgjengelig og frempå, men synes det er ok å vise at man bryr seg om man faktisk gjør det.

Fra nå av blir det spill. Synd å si det, men det ser ut til å være det som funker.

Skjult ID med pseudonym manif ti. 20 aug. 2013 02:51

Manipulering kalles det robinsve. Det er herlig, noe av det beste jeg vet.

(mann 39 år fra Oslo) ti. 20 aug. 2013 09:15 Privat melding

Jeg kom fram til "sklie" uten å le av tråden, ble litt stolt av meg selv da :P

Skjult ID ti. 20 aug. 2013 09:37

Jeg og mine veninner (flere av dem er veldig vakre oppegående damer)opplever i aller høyeste grad at mange menn holder på, på lignende måte, og leker med damenes følelser..Det hagler av positive ord, komplimenter om hvor "spesiell" akkurat du er..

Helt til dem får deg i senga og har fått "prøvekjørt" deg en del ganger, ja i flere mnd-så er du faen meg ikke så intressant lenger allikevel...Plutselig i fra en dag til en annen så hører du ALDRI noe mere igjen, ingen forklaring..

Man sitter tilbake å føler seg brukt på alle mulige måter, fordi man hadde et håp om at denne mannen ikke var like drittsekk som han forrige, at han holdt ord...

(mann 35 år fra Oslo) ti. 20 aug. 2013 09:54 Privat melding

Lol mannfolk har ikke følelser

Skjult ID ti. 20 aug. 2013 10:12

Nei, det er kansje da på tide at vi damer kjører samme stil...kjører med lek og moro, passer på å ikke utvikle følelser.. for da risikrerer man å sitte i "saksa"

Hun som kameraten til trådstarter er intressert i har tydligvis skjønt det...

Skjult ID ti. 20 aug. 2013 10:18

@Svampebob1..

Det er en "klassiker" at mange menn ikke gir lyd i fra seg når de har mistet interessen uten noen forklaring, jeg har ALDRI hørt om et eneste tilfelle da mannen tar kontakt for å avslutte en lengre "datingprosess"...
Det mest vanskligste er i hele tatt å få dem i tale for å få et svar...

Men etter en del ganger så skjønner man "tegninga" og tilbaketrekkingen er et helt klart svar i seg selv:Han er ikke intressert lenger.

Skjult ID med pseudonym Sola ;) ti. 20 aug. 2013 18:30

@(Skjult ID ) - ti. 20 aug. 10:12

Enig med deg :P

Heretter blir det bare lek og moro....Få de på kroken for hva det er verdt! Slik at når de faller og får dype følelser for meg, skal jeg "holde " dem der... så kan jeg knipse med fingrene hver gang jeg vil ha meg et "nyp"....

Skal love gull og grønne skoger, overøse dem med komplimenter... få dem til å tro at det ikke finnes noen andre for meg....

Skjult ID med pseudonym oo ti. 20 aug. 2013 21:23

Tror menn og kvinner ikke er så ulike. Blir ganske lei av å lese tråder om "kvinner er slik & sånn " og dermed "sklier" - HALLO - hvem er det hetrofile kvinner da eventuelt sklir med? Menn er da ikke noe bedre! Folk er folk - noen er empatiske og noen ikke bl.a....

Jeg har ihvertfall erfaringer med menn som både avtaler dater og deretter ikke hører av seg (en annen tråd)/
som avslutter uten at en forstår hvorfor annet enn at en skjønner tegningen fordi en ikke lenger hører noe/
som unnlater å svare på hyggelig første-henvendelser på sukker.

Men jeg har også erfaring med mange fantastiske mennesker ... og menn ;o)

Skulle ønske alle fikk en større dose selvinnsikt - da hadde verden blitt myyyye bedre!

(mann 45 år fra Nordland) on. 21 aug. 2013 00:33 Privat melding

Tror ikke flesteparten av damene her inne hører til.den sjangeren, og om så er så tror jeg ikke det er bevisst. Vil tro at de fleste ikke vet hvordan de skal fortelle at de ikke er interessert, uten å sette seg i ett dårlig lys.

Skjult ID med pseudonym søker on. 21 aug. 2013 00:42

Jeg har nok opplevd det på samme måte TS, tidligere. Jenter var bitcher. Men så gikk det opp for meg at det faktisk var meg som valgte disse jentene. Jeg overså alle disse vidunderlige jentene for å løpe etter bitcher.
Det har vært mange tråder om "nice guys", men det kan være lurt for oss menn å få opp øynene for "nice girls" også. Det er utrolig mange fantastiske jenter derute når vi bare forstår at det er noe vi kan velge.