Alle innlegg Sukkerforum

melding nr. 3

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nypåsukker on. 21 aug. 2013 19:32

Trenger noen små råd.

Jeg er relativt ny her og på internettsjekking, hannkjønn og 29.
Både mottar meldinger først og får svar dersom jeg sender meldinger, så profil og bilder antar jeg er ganske greit.
Men jeg synes det er vanskelig å få til noen ordentlig samtale her inne. I "virkeligheten" er jeg veldig snakkesalig og har aldri noe problemer med det - men samtaleemner bare dukker jo opp underveis når man snakker, jeg planlegger liksom ikke hva jeg skal si til en jente jeg er på date med :P

Her kommer derimot det ikke så enkelt, og jeg synes samtalene blir krampeaktige og kjedelige, og enten er det jeg som ikke svarer, eller så svarer ikke den jeg snakker med.
Det er det stikk motsatte av virkeligheten, hvor jo lengre jeg snakker med en jente som er interessert i meg og jeg er interessert i (men også hvem som helst egentlig), jo mer liker vi hverandre. Jeg er egentlig ganske god på både smalltalk og annen snakk - men den "satse på at gode samtaleener bare dukker opp" fungerer langt dårligere her.

Så var er hemmeligheten til å få i gang en god samtale, noen ideer?

Skjult ID med pseudonym hjerteress on. 21 aug. 2013 20:01

Enig! Derfor vil jeg heller treffes raskt, ellers så koker det bort i kålen p.g.a. tomt snakk.

Skjult ID med pseudonym Tips on. 21 aug. 2013 20:06

Si noe sprøtt om deg selv som du faktisk står for, eller be dem med på date.

Fungerer ikke alltid, faktisk heller sjelden, men man slipper i alle fall mange kjedelige timer med pjatt som ikke fører noe sted.

Eventuelt om du bor på et sted der du ikke bare kan gå videre til neste profil. Tenk deg grundig om og still spørsmål som du tror kan føre inn på en interessant samtale. Så spør om date :)

Skjult ID med pseudonym Safira on. 21 aug. 2013 20:23

TS - Det er for det meste min erfaring også. Mange intetsigende meldinger, og det er så kjedelig.. Så jeg har nå begynt å stille noen få spm til de som tar kontakt, litt dypere spørsmål. For å se 1) hvor dype de er, 2) hva slags typer mennesker de er, 3) om de har selvinnsikt og litt eksistensielle tanker (viktig for meg). Ikke fordi jeg bare vil skrive om dypere ting, men fordi jeg vil vite at jeg har kontakt med mennesker som faktisk kan tenke dypere enn det hverdagslige. Å gjøre det har gjort susen for min del, for en del menn svarer ikke på dypere spm (hehe..), mens de som gjør det virkelig er interessante :) Har bare vært her i 2-3 uker, og først de siste dagene har jeg opplevd å ha givende samtaler med menn som har selvinnsikt og annet fokus enn kropp og overfladiske/materielle ting. Det er givende :)

Hemmeligheten, og noen ideer? Hva vil du vite om damene? Hva betyr noe for deg? Hva slags mennesker er du ute etter å få kontakt med? Bli klar over det. Still spørsmål til de du får kontakt med ut ifra svarene på disse spørsmålene. Jeg vet ikke om det hjelper deg, men det kan være en start ;) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Star on. 21 aug. 2013 22:48

TS

@Safira er inne på noe ganske viktig : Still spørsmål ut i fra svarene du får :)
Menn som er opptatt av noe annet enn kropp og utseende er mye mer interessante - synes jeg i allefall :)

Og som @Tips skriver : si noe sprøtt om deg selv, eller i hvertfall ha mye humor i meldingene dine :)

Får man en god tone gjennom noen meldinger, så er det en fordel å møtes raskt - det er da du finner ut om dere har kjemi :)

(mann 36 år fra Hordaland) fr. 23 aug. 2013 05:49 Privat melding

@TS

Det er jo opp til begge parter å gjøre en samtale artig.
Selvfølgelig, man får jo til tider dem samtalene man helst heller vil gå å denge hodet i veggen enn å fortsette.

Å snakke til en person som gir enstavelses svar er aldri gøy. Prøv heller å finne en du kan ha en leken og lett samtale med.

Kryss fingrene, og håp på det beste neste gang du tar kontakt/blir kontaktet. =)

Skjult ID med pseudonym MrMister fr. 23 aug. 2013 12:29

Enkel løsning

Inviter på date i 3. melding - sier de nei så move on til neste på lista

Ta det videre in real life hvor du er flinkere

(mann 39 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 14:51 Privat melding

Mhm, merker jeg ble nysgjerrig på hva disse "dype" spørsmål Safira refererer til... har du noen eksempler? :P

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 23 aug. 2013 15:43

@rasec - De spm jeg stiller er basert på hva jeg personlig vil vite om mennenes kapasitet til å se "det større bildet", om de har tilegnet seg noen innsikter i livet, eller om de bare "vaker på overflaten". Hvorvidt mennene er litt filosofisk anlagte, og kan tenke lenger enn sin egen nesetipp, og sitt eget underliv. Hver og en må stille spørsmål etter sine egne preferanser, og spørsmålene jeg stiller er i grunnen irrelevante for TS og deg ;)

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 23 aug. 2013 15:54

Hahahhaha, litt typisk å ikke svare direkte på spørsmålet, men takk for "svaret" Safira! ;) Men lurer jo på om du fikk kalde føtter og tente at dine spørsmål ikke var så "dype" som du egentlig trodde? ;P

Jeg mener da at filosofiske tanker og spørsmål ikke er subjektive slik at man ikke kan stille samme spørsmål til forskjellige folk, det er jo sånt man kan se forskjellen på hvordan folk er, når man kan sammenligne svarene til forskjellig med hverandre :)

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 23 aug. 2013 16:33

@rasec - Å neida, fikk ikke kalde føtter, hehe! De er dype, og forteller meg vesentlige ting jeg ønsker å vite om dem. Jeg trives best med mennesker som er annerledes tenkende, som kan tenke "utenfor boksen" :)

Joda, visse spørsmål kan stilles til alle mennesker, og de ulike svarene forteller noe om mennene jeg spør :) Og jeg sammenligner ikke svarene deres med hva andre svarer, men kjenner hvordan svarene deres resonnerer med meg, mine verdier og perspektiver ;)