Alle innlegg Sukkerforum

Til dere jenter: hvorfor får dere kalde føtter før førstedaten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oppgitt to. 22 aug. 2013 16:42

Iløpet av de fire månedene på sukker, har jeg hatt gleden av å ha møtt åtte jenter herfra. Mange av dem har jeg hatt gode, romantiske stunder med, og flere har jeg også bygd et godt vennskap med i ettertid.

Imidlertid har jeg alltid blitt småfrustrert over en utfordring jeg ikke er alene om: nemlig jenter som etter gode samtaler her og på sms, plutselig kommer med unnskyldninger for å ikke kunne møtes. Jeg har vært klar over at dette er en del av gamet i singeltilværelsen, og har akseptert det.

Flere av jentene som i siste liten har trukket kan si de gleder seg til å møte meg, og til og med være de som foreslår å møtes, for så å avlyse i siste liten. Forklaringene på dette har vært mange, men det har vært en ting som har stukket seg mest ut: at de får kalde føtter.

Hvorfor skjer dette? Og hva er hovedgrunnene til at dere begynner å tvile i siste liten? Kan det være at presset for "en vellyket date" blir for stor, eller synes dere det blir kleint å møtes i en sånn setting?

Jeg tenker ofte, som den logiske mannen jeg er, at når man har foreslått å møtes, burde man i det minste gi det en sjanse. Eller tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym C-H to. 22 aug. 2013 16:56

Men are from Mars and women are from Venus.

Skjult ID med pseudonym Pedro to. 22 aug. 2013 17:03

Fordi dei tror dei har funne noe anna og bedre, og går for han istedet

Skjult ID med pseudonym Star to. 22 aug. 2013 17:04

@TS
Kan bare snakke for meg selv. Jeg har avlyst en date... men det var pga jobb. Ellers har jeg gått på de datene som har vært avtalt.

Men dette med "kalde føtter" gjelder dessverre begge veier. Har opplevd flere menn som har avlyst i siste liten, uten en god forklaring. Og da har jeg tenkt at disse er ikke noe å satse på, og avsluttet kommunikasjonen.

Skjult ID med pseudonym Stina to. 22 aug. 2013 17:31

Jeg har avlyst et par ganger... Har lest for mye på forumet at vi jentene er for tjukke eller stygge eller eller. Jeg har bilder som viser meg slik jeg er, men likevel tenker jeg at jeg ikke er bra nok. Hadde ikke dette problemet før jeg begynte på sukker.

Skjult ID med pseudonym Star to. 22 aug. 2013 17:49

Men kjære deg @Stina... har du bilder i albumet som viser hvem du er, så har vel han du skal på date med sett disse..... Og har dere kommunisert bra i meldinger/sms, så ser jeg ingen grunn til at du skal avlyse pga det du leser på forumet! Her inne er det masse forumtroll som du ikke skal ta så bokstavelig.

Virker som du har litt dårlig selvtillit og det er trist. :( Viktig at man trives med seg selv.
Kanskje sukker ikke er noe for deg? Finnes mange bra menn i IRL også :)

Men igjen... sukker og forumet kan dessverre påvirke i negativ retning om man tar alt som blir skrevet personlig/bokstavlig.

Skjult ID med pseudonym Stina to. 22 aug. 2013 18:15

Star, jeg vet, jeg vet... Men likevel...:-)

Skjult ID med pseudonym Skyldig to. 22 aug. 2013 18:23

Har ikkje avlyst noen førstedate, men ein andredate. Veit ikkje heilt ka som skjedde. Gleda meg og alt, men samme dag som eg skulle møte han så fikk eg bare fullstendig panikk. Følte at det kom til å bli heilt forferdelig å dra på den daten, sjøl om den første hadde vert superkoslig. Følte meg som den drittsekken når eg avlyste samme dag(etter å ha sagt tidligere at eg gleda meg, noe eg gjorde på tidspunktet), men kunne bare ikkje dra når eg visste innerst inne at han ikkje var noe for meg.

Trur noe av grunnen til at eg plutselig fikk så kalde føtter var at eg følte han var myyye meir keen enn meg. Skulle jo sagt ifra mye før, men det kom som sagt veldig brått. Eller eg hadde vel tenkt tanken at kjemien ikkje var heilt tilstedeværende, men hadde lyst å gi han ein sjanse fordi han var veldig snill og grei. Brått føltes det iallefall veldig feil å dra, nesten som om eg skulle føre han bak lyset eller noe. Såg for meg å sitte ein heil kveld og late som eg var interessert. Skrekk og gru.

Kom ikkje med noen dårlig unnskyldning då ,men sa det som det var. Kanskje dei som har avlyst førstedatene også har følt det på den måten? Egentlig så vil dei skåne deg, men gjør det på ein utrolig klønete måte?

Skjult ID med pseudonym me too to. 22 aug. 2013 18:36

Har aldri avlyst hvis noe er avtalt. Men jeg har hatt lyst til det i blant. Det er de gangene jeg ikke er interessert men har sagt ja fordi jeg ikke har noen god grunn til å si nei. (De er innenfor med alder og bosted, ser ok ut, har vært høflige, høy match, grei dialog osv). Da hender det jeg tenker; Ok! Har ikke veldig lyst, men kanskje jeg blir positivt overrasket?

Det har jeg aldri blitt. Så nå prøver jeg å ikke snakke så mye med de jeg ikke ganske raskt får lyst til å møte.
Men jeg kan også kjenne igjen de Stina sier. Har jeg lagt på meg noen kilo ettter ferien osv. hender jeg bare ikke har lyst til å vise meg fram og bli veid og funnet for tung.

Skjult ID med pseudonym lise to. 22 aug. 2013 18:51

Stort sett så avlyser en fordi man ikke føler det helt store.
Dvs.det er liksom noe som mangler og interessen er bare ikke helt der.

Noen ganger så er det så enkelt som at man har begynt å skrive med en annen som man synes virker som en bedre
match.

Skjult ID med pseudonym reg to. 22 aug. 2013 20:05

@Stina
Og dette ville ikke ha skjedd hvis du ikke var på forum?
Da har du latt forum ødelegge (for) deg.
Det er sikkert mange her som har latt forum ødelegge (for) seg.
Så det beste er vel å slutte helt med forum eller i det minste slutte å la forum ødelegge (for) seg.

Skjult ID med pseudonym Filosofen to. 22 aug. 2013 21:43

Senest idag skulle jeg på date, alt var klart sendte over mobilnr slik at hun kunne sende en sms om sted vi skulle møtes. Påsto at hun hadde sendt, men ikkeno kom. Spurte om hun kunne sende igjen. Reiste avgårde med en forventning av at det kom en sms. Men neida, etter 2,5 timer på veien kom jeg til byen der hun holder til, finner et ulåst nett og logger meg på. Joda da ser jeg at jeg er BLOKKERT. Fin tur ble det og 250km kjørt. Så her finnes luremuser det er sikkert.

Skjult ID med pseudonym balansen to. 22 aug. 2013 22:24

Har avlyst hele to ganger, og da er det fordi at herremennene har røpet sitt sanne jeg før daten. Breva var hyggelige og flørtende i begynnelsen, men så, rett før daten, kom de sexuelle tilnærmelsene og hintene om at dette kun var sexuelle møter ...

Skjult ID med pseudonym me too to. 22 aug. 2013 23:13

Uffda, filosofen. Det var leit å høre. Men kjører du 25 mil for en date, altså? Og skal møte en du ikke kjenner eller vet hvor bor og har nummeret til? Hva i all verden var det som drev deg. Eller vent. Du trenger ikke svare. Likefullt var det leit å høre om så slett oppførsel. Da gjør du ikke det igjen.

Skjult ID med pseudonym :) to. 22 aug. 2013 23:27

@Filosofen

Kjedelig å høre :(

Hvor er samvittigheten til sånne mennesker. En ting er å avlyse en date som kanskje bor "rett rundt hjørnet", men 25 mil unna??!! Den er litt drøy synes jeg :(

Skjult ID med pseudonym søker fr. 23 aug. 2013 00:08

@balansen
Joda, det skjer, og det er eneste grunnen til at jeg har kansellert dater. To ganger har det skjedd at det har kommet frem like før daten. Men da har jeg bare fortalt henne rett ut hvorfor jeg kansellerte.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 23 aug. 2013 00:48

Oi.. 250km var drøyt. Selv må jeg regne med mellom 60-150km hver vei skal jeg ha noe håp om å finne ei dame.

Sjansen er jo at jeg drar og hun ikke dukker opp, men shit happens. En får heller ha en reservedate eller to.
Er jo tross alt bare snakk om en te/kaffe/rusletur så det trenger jo ikke ta lange tiden. :P

Skjult ID med pseudonym NN fr. 23 aug. 2013 01:24

Jeg har avlyst et par ganger. Det har ikke vært fordi jeg ikke har vært interessert nok, men fordi at dagen rett og slett har vært skikkelig dårlig..

Skjult ID med pseudonym Filosofen fr. 23 aug. 2013 06:24

Det er helt greit å avlyse en date, men jeg for min del at det hadde vært voksent å avlyse møte FØR en evt avreise. Hadde jeg vært forran en pc kunne jeg (copy / paste) noen meldinger fra denne personen. Men det er vel heller ikke meningen å henge ut noen ved navn. Er det derimot noen som ønsker navnet, kan de kan godt få det.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 15:12 Privat melding

Heheh, UTROLIG deilig å lese denne tråden så jeg ikke føler at det bare er meg som har opplevd slikt! :P

Men jeg legger nok ikke så mye i akkurat det for jeg skjønner jo at de ikke turte, hva grunnen er er det lite vits å henge seg oppi for det kan være så mangt.

Unsett så er det de som går glipp av et hyggelig møte :)

Og takk for jentene som svarer i denne tråden for det viser jo at det jeg trodde var riktig, kan være hva som helst!! xD

(kvinne 40 år fra Akershus) sø. 25 aug. 2013 13:23 Privat melding

Jeg har aldri avlyst en date, men så legger jeg svært lite i første møte også. Jo flere dater man har hatt, jo mindre stress er det før en ny date. Bare å hive seg i det jenter. Gutter derimot synes jeg et ofte er mye "om og men" med...

Skjult ID med pseudonym k.u.k. sø. 25 aug. 2013 14:21

Ja, la meg få navnet @Filosofen!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 25 aug. 2013 14:44

Noen får det jo nesten til å høres ut som at en blir sammen eller gifter seg om en drar på et første møte.
Hallo, det er bare et møte for å sjekke kontakten i den virkelige verden. Det er jo bare snakk om en te/kaffe/brus eller en rusletur/parktur.

Hva er det å være redd for egentlig?

Med annet du er meg da og er livredd for at dama faktisk liker da. Da får en litt problemer.. :P

Skjult ID sø. 25 aug. 2013 15:52

Jadu povpov