Alle innlegg Sukkerforum

Sukker strammer inn - litt info følger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 23 aug. 2013 12:42

Hei, vi ønsker at forumet skal brukes til å diskutere interessante tema, og dessuten å spre positivitet. Vi fil foreta litt opprydding i tiden som kommer av de som ikke birar til et sundt debattmiljø. Personhets skal f.eks ikke forekomme. Drittslenging er lett å oppdage så styr unna det.

Videre får vi tilbakemelding fra brukere om sexfokus på Sukker om dagen.
Sex er bra, men alt til sin tid. Sexforespørsler er ikke noe man åpner en meldingsutveksling med! Man skal ha melet en stund før dette blir et tama.

Det er f.eks helt uaktuelt å sende bilder av sjimpansen uten at dette spesifikt er bedt om.

Vi oppfordrer til mer aktiv bruk av ufin knappen, øverst til høyre i profilen, når tidlige meldinger går direkte på sex. Vi vil utestenge profiler som får flere slike anmerkninger. "Sjimpanser" på chaten kan meldes direkte til support@sukker.no og vil resultere i utestengelse.

Vi minner ellers om gatespørringen fra i fjor, av 1005 tilfeldige personer, som viste at hele 68% av alle datingpar kom fra Sukker. Slik skal det fortsette :-)

Ha ellers en fortreffelig dag!

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 23 aug. 2013 12:59

Så bra dere tar grep, både her på forumet, og ift til sexfokuset i åpningsmeldinger :)

Jeg har ikke tenkt over å bruke ufin-knappen, for går sjelden inn på profilene til de som har sendt den typen meldinger. Det skal jeg huske på ;)

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 23 aug. 2013 13:12

Kan dere fortelle hvordan dere rent praktisk vil gjøre denne "oppryddingen"?
Er det moderatorer som vil slette innlegg/sperre brukere?
evt hvordan har dere tenkt at dette skal foregå?

(mann 58 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 13:22 Privat melding

Dette regner jeg med blir bra. Jeg har ellers sett at mye negativitet kommer fra anonyme profiler. Disse er ikke så lette å rapportere, så dere må drive aktiv moderering.
Når det kommer til personangrep, er det bra dere vil følge med på det. God debatt får man ved å snakke sak i stedet for å gå på person.
Kan man forresten snakke om personangrep om man går skarpt mot en anonym innleggsskriver? Det er jo bare sukker selv som kan se hvem personen bak innlegget er. (Jeg ser da bort fra de som poster anonymt med eget nick.)

(kvinne 31 år fra Aust-Agder) fr. 23 aug. 2013 13:33 Privat melding

Tommel opp!

(mann 39 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 14:11 Privat melding

Som det så mange ganger har blitt sagt på forumet, man kan ikke forandre på måten andre folk er på, man kan bare forandre på seg selv.

Så hvis "sukker.no" ikke liker hvordan folk oppfører seg på forumet, så bør "sukker.no" gjøre noe med det istedenfor å håpe at folk vil skjerpe seg.

Så TUSEN TAKK for at dere i det minste sier at dere skal ta i et tak, blir spennende å se hva resultatet blir av dette her!! Jeg bruker ufin og falsk dagen lang på sånne profiler, og tipper flere i support hos dere vet hvem jeg er med tanke på hvor mange brev jeg sender dere angående falske profiler! ;) og jeg slutter ikke med det for jeg vil ikke ha de her, sikkert like mye som alle andre her inne!!

Et tips til slutt, hvis dere gjør det slik at man hver post i forumet får en knapp a la "ufin", så kan det bli lettere for dere å sile gjennom tråder og poster, istedenfor at dere kanskje passer på og leser gjennom ALT her inne, det kan fort bli en del.. :P Og som nevnt tidligere, når anonyme sprer dritt i forumet så må man gjøre en del arbeid for å si i fra til dere, noe som kanskje ikke mange gidder å bruke tid og energi på...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 23 aug. 2013 14:58

Vi kommer med en oppdatering av forumet, hvor det blant annet er knapp for å si at et innlegg er upassende. Dette kommer om 1-2 uker, frem til da må man kontakte support@sukker.no hvis man mener noen trår over streken på forumet.

Skjult ID med pseudonym rasec fr. 23 aug. 2013 15:49

YEAH!!!!! :D

Kanskje neste blir å oppgradere søk til å være mer presis, og kanskje tom automatisk søk av bilder via google/tineye sine bildesøktjeneste? ;P

(mann 61 år fra Akershus) fr. 23 aug. 2013 16:20 Privat melding

Endelig

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 23 aug. 2013 16:27

Så bra dere kommer med upassende-knapp her :)

(mann 52 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 16:49 Privat melding

Jeg er enig i at forumet trenger en opprydning.

For meldinger er jeg mer usikker på hva innskjerpelsen skal bety. Skal sukker lese gjennom meldingene som blir sendt for å passe at de er innenfor? Bilde trodde jeg det ikke var mulig å sende som vedlegg her inne, men jeg kan ta feil der.

Ett lite varsko om rappoteringsfunksjoner og automatikk. Det er ikke ukjent på Facebook at en del profilerte meningsytrere blir utsatt for masserapportering og får kontoen automatisk sperret.

(mann 40 år fra Buskerud) fr. 23 aug. 2013 17:27 Privat melding

Yeah! Da kommer jeg snart tilbake her igjen.. (Aktivt)

Skjult ID med pseudonym Safira fr. 23 aug. 2013 17:39

@kit001 er inne på noe essensielt i den siste delen der - hvis ufin knappen brukes av "forsmådde" som blir avvist og vil ta "hevn" på folk her inne, så kan det bli feil. Dere har vel det med i betraktning antar jeg, og kan sjekke sendte meldinger før evt slettinger av profiler. Kjipt om "ufin" blir brukt som hevn. De fleste mennesker er ærlige, men noen takler avvisning veldig dårlig.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 aug. 2013 18:36

rasec skriver:
"Som det så mange ganger har blitt sagt på forumet, man kan ikke forandre på måten andre folk er på, man kan bare forandre på seg selv."

Helt sant. Man kan ikke forandre andre, men man kan tenke over hvordan man selv opptrer.
I tillegg kan vi sammen forandre forumet. Jeg nøler ikke med å rapportere når jeg finner det for godt.
Når noen trår kraftig over streken gang på gang, er dette mitt middel mot å få et bedre forum.
Den retten bruker jeg - helt sikkert sammen med flere. Og jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme.

Ellers takk til sukker.no som forholder seg til tilbakemeldinger fra brukerne, og som ser behovet for opprydning.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 18:37 Privat melding

Så bra! Det behövs verkligen! Skulle ju vara fint om man kunde gå tillbaka i några äldre trådar och sätta ufin ja! Finns otroligt mycket ufint i en del av dem. Folk som är bittra och kommer med personangrepp- som vi alla vet som läst något härinne. Så finns det ju många som aldrig sjunker så lågt, heldigvis :)! Men kan ju bli bättre kvalitet av det så man orkar läsa lite härinne ibland kanske :).

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 aug. 2013 18:46

Ingen poeng med å se bakover, vel? :-)
Så lenge ting blir bedre fra nå av, er det flott! På den måten får alle en ny sjanse til forbedring og god deltakelse!

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 19:17 Privat melding

Det kan vara en stor poäng att gå både bakåt och framåt. Ibland. Varför skall några av dem som spytt galla över lång tid ha en ny chans? Det kan du låta dem som blitt kränkta avgöra. Jag personligen har inte varit en aktiv deltagare härinne, men har läst en del ibland. och det är riktigt sura saker inemellan! Det vet ju z allt om också- eftersom du varit väldigt aktiv i perioder... Och nej, jag kommer inte se bakåt i massa trådar härinne, har viktigare saker att lägga min tid på :). Men, kanske finns det dem som vill och då kan möjligheten vara fin för dem! Några av dem som fått mycket av skiten! Oavsett behöver vi inte diskutera det, vi bestämmer det inte... Men du får respektera att det finns olika meningar.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 aug. 2013 19:35

Ser poenget ditt, Fiesta. Og jeg skulle gjerne personlig kastet noen herfra på huet og rævva ut, jeg :-)
Men jeg synes bare det er ryddigere at når en ny "regel" kommer på banen, følger vi den fra nå av....kun det.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 19:53 Privat melding

Det kan du ju tycka z :). Vi har alla våra olika åsikter :)! Och olika argument till varför!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 aug. 2013 19:56

Helt sant det, Fiesta!
Samme for meg bare det går an for folk flest å mene noe på forumet i fremtiden uten å bli halshugget :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 23 aug. 2013 19:57

Hvordan skal dere forhindre misbruk av disse funksjonene egentlig?
Sjekker dere selv om rapporteringen er berettiget eller ikke før dere tar aksjon?

Betyr disse forandringene at jeg ikke lenger kan slenge dritt om meg selv?

Jeg mener, det må jo være toppen av all ironi å bli kastet ut fordi folk marker deg som ufin fordi du kaster dritt om deg selv... :P

Er enig i at å flashe utstyret er en uting. Men jeg syns dere skal være forsiktig med å diktere hva som er lov og ikke lov av innhold i meldinger så lenge det ikke bryter med norsk lov.

Hvis noen ønsker å snakke om sex melding nummer to, tre eller seks eller sju (da har de jo tross alt ikke mailet lenge.) så får jo det være dem sin greie. Sjansen er selvsagt stor for at dem mister sjansen på dama, men det er vel strengt talt ikke noe dere i Sukker har noe med.
For det går tross alt å legge frem sexantydninger på en måte som ikke er ufin.

Hva med den opplagte forskjellsbehandlingen? Hvor mange menn ville vel merket ei dame med ufin om de flashet pupper og mus på chatten? Det er nok ikke mange.

Kan jeg sette 'Falsk' på ei som ikke dukker opp på date?

Hva med å trykke 'Ufin' på de som ler av postene mine? Jeg syns det er ufint. Men siden jeg er alene om å trykke 'Ufin' så blir det jo bare oversett.

Tanken er god, det er bare alt for stor usikkerhet og åpning for misbruk.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 23 aug. 2013 20:08 Privat melding

Ja. Vi får håpe det blir ett bättre forum, det har varit mycket dåligt och en del bra. Jag vet du dratt ditt strå till stacken z, genom lång tid för ett bättre forum mot drittkastingen. Mycket smutskastning i nästan varenda tråd jag sett. De "anonyma" bittra får förhoppningsvis spy gallan nån annanstans framöver :)!

Skjult ID med pseudonym onoma fr. 23 aug. 2013 21:29

Regner jo med at det blir rom for ulike meninger?
Må være lov å være saklig uenig

Skjult ID med pseudonym Fiesta76 fr. 23 aug. 2013 21:55

Ja kan man inte vara sakligt ueniga blir det ju liten vits med forum...men nu är det ju varken jag eller z eller andra än sukker.no som ska svara på denna frågan, angående hur dem tänkt...men tills dem svarar får väll andra stå för det då- hehe

Skjult ID fr. 23 aug. 2013 22:42

Kan hende du selv må begrense dine surmagede innlegg også.......just saying

Skjult ID fr. 23 aug. 2013 22:51

Jeg synes det er veldig mange løker her – hva med en løkknapp!? Trykk på knappen når du ser en løk…nesten som et dataspill. Tror jeg hadde vært en god ide.

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 23 aug. 2013 23:37

Bra tiltak, Sukker.no! Kanskje det blir hyggelig på forumet igjen :-)

Skjult ID fr. 23 aug. 2013 23:59

Jeg, personlig, tror dere tar livet av sukkerforum. Se nå, hvor det råder paranoia her inne. Det har vel aldri vært så dødt før. Dere kommer til å ta livet av all aktivitet her inne, all engasjement. En spissformulering som engasjerer og provoserer blir rapportert sønder og sammen, og da sitter man igjen med ”syklubb-feelgood” tråder som ikke engasjerer en kjeft, og som dør når kaffen er drukket opp. Bare min mening, ikke noe vondt ment - ikke putt meg i fengsel..

Skjult ID med pseudonym Z lø. 24 aug. 2013 00:17

Vel....jeg personlig er ganske lei av denne frimerke-skjuldID´en som skriver særs negativt eller kritisk til omtrent alt jeg sier uansett hva jeg mener. Det er en typisk ting jeg vil si fra om - grensen min er nådd ang. dette mennesket.
Og at jeg kan gjøre det på en enklere måte enn å skrive til support for utestengelse, synes jeg er bra! :-)

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 00:28

Hvis man ikke tåler å bli motsagt, motta kritikk eller at noen er negative til sine egne meninger, og at man av den grunn føler behov for en ”Gude-knapp” som hindrer disse fra og ytre seg så har man et sabla stort problem!!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 24 aug. 2013 00:30

Jeg tåler det, jeg.
Men jeg vet hvor grensene går mellom å bli motsagt, få kritikk, skarp kritikk - og stygge ufinheter. Derfor.

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 00:41

Så la oss håpe disse grensene kan vurderes objektivt. For basert på noe som ble sagt tidligere kunne man fort misforstå. Og for sukker.no sin del håper jeg de er det. "Helvete er løs" hvis mennesker rapporterer bare fordi de blir motsagt eller møtt med kritikk for sine meninger. Da har vi i hvert fall syklubb her inne!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 24 aug. 2013 00:49

Bruk vettet ditt nå da! Selvsagt handler ikke rapportering om " jeg liker deg ikke". Det håper jeg alle skjønner :-)

Men vet du hva? Jeg har til dags dato ALDRI gitt sagt fra til suppoert uten at jeg har sagt fra til vedkommende først i klare ordelag, sagt at jeg er lei, sagt at jeg reagerer, spurt; Ønsker du å bli rapportert?" osv.
Jeg er tydelig overfor vedkommende når jeg er lei. Og jeg er nå lei frimerket Skjult ID og surmagen h*ns.
Da mener jeg det er opp til hver enkelt om man vil kjøre på eller roe seg litt ned. Jeg har gjort mitt.
Det handler da bare om å ikke gå over streken og bli ufin. Det trenger da ikke kjedelig av den grunn! :-)

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 01:04

Dette handler ikke om deg Z!

Klara
Men hvordan kan du vite at det er aggresjon pakket i glanspapir med den mening å være stygg på en sublim måte. Må alle dytte inn ”men bortsett fra det er du et vakkert og flott menneske” for at det skal fly!

Mennesker er forskjellig, noen er direkte og rett frem, andre har problemer med noen som er direkte og rett frem!

Jeg er enig med deg, jeg gidder ikke være moderator. Tror ikke det hadde vært så lurt heller. Og det var vel litt poenget mitt...

Skjult ID med pseudonym Z lø. 24 aug. 2013 01:07

Handler om meg også, ettersom jeg bruker forumet :-)

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 01:08

Ja da, vi kan godt gjøre det til en diskusjon om deg, med deg osv...

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 01:26

Jeg visste vel egentlig det, men har registrert at du har reagert på det før og litt provokasjon er bare moro, synes jeg. Ikke rapporter meg - vær så snill!

Vanskelig å være uenig i at det kan være sånn, men å bedømme intensjoner må være en vrien oppgave.
Natta!

Skjult ID med pseudonym Fiesta76 lø. 24 aug. 2013 02:03

jag har inte heller blitt angripen personligen, har inte skrivit så många inlägg. Men däremot har jag sett att det är genomgående i stort sett varenda tråd sista tiden att några med skjult ID kastar dritt omkring sig- det lyser av bitterhet om dem. Det tycker jag är ren førsøppling av detta forum, så man knappt orkar läsa dessa trådar. Detta handlar ju knappast om att det inte skall kunna føras sakliga argumentationer här. Självklart måste man kunna ha sakliga argumentationer och vara uenig! Det handlar, som jag tolkat det om ren drittkasting! Osaklig drittkasting! Personangrepp. Ufinheter. Och det är på tiden att det tas tag i av sukker! Før vem orkar sitta och rapportera olika skjulte ID med meldinger til sukker. no?

Skjult ID med pseudonym hårsår lø. 24 aug. 2013 05:53

Takk til dere som har bruker så mye tid og energi på forum at dere har klaget deres arme nød og at forum nå blir dønn kjedelig, eeeeh mente kjekt... Bra jobbet!!
Håper dere som til stadighet snakker om skjulte negative profiler som kommer med surmagede oppstøt nå holder kjeft, DEN begynner å bli LITT utbrukt;-)
Hva med å tenke over hvordan du selv fremstår @Z? Kjenner jeg blir i dårlig humør av det negative du kommer med og lurer på hvilke knapp jeg skal bruke... Føler meg litt som den lille kjedelige tørrpinnen på skolen som var sa ifra til læreren om alt jeg ikke fikk viljen min i:-D Men kjempebra at det også finnes voksne bisletuter som bidrar til å gjøre forum spennende!!!!

Skjult ID med pseudonym onoma lø. 24 aug. 2013 07:17

Jeg frykter at det vil bli rapportert inn ganske "ufine" innlegg av typen "jeg liker deg ikke", eller "det han skriver er så idiotisk". Får vi et meningspoliti, der f.eks ikke kritikk av andre innlegg og/eller sukker er tillatt, da dør etterhvert forumet.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 24 aug. 2013 08:48

Det tenker jeg da over, hårsår! Og jeg tror jeg fremstår som en besserwissersk, litt inntørka kjærring som er nettopp hårsår, og som irettesetter til stadighet fordi jeg er lei negativitet. Men det er greit for min del, jeg trenger ikke forumet. Så lenge det blir bedre, har jeg kanskje bidratt nok. Og om jeg er for negativ - bruk knappen på meg! :-)

(mann 40 år fra Buskerud) lø. 24 aug. 2013 11:56 Privat melding

Jeg er en av de som har nå sendt tre eller fire meldinger til support og etterlyst en bedre kontroll på forumet.- hvorfor? Fordi det har til tider vært særdeles stygge personangrep her inne, hvorpå noen av de helt klart går over grensen av hva som er lovlig ifølge norske lover.

Mitt poeng med en bedre kontroll på forumet er at folk helt tydelig ikke forstår når de tråkker over, det seg være moralske grenser eller norske lover.

Ett annet veldig viktig poeng er at når folk går til angrep på bestemte personer, da spør jeg meg selv om dere vet at denne personen takler det så greit? hva vet vi om personen sin psyke? har vi ikke nok eksempler i media på at mobbing (ja, endel har vært direkte mobbing) har endt i katastrofer for endel mennesker????

Kritikk blir fort til mobbing om mange slenger seg på, husk det!

Ja vi skal kunne være uenig, ja vi skal kunne argumentere, ja vi skal kunne få bemerke ting.. Men når vi enkle mennesker ikke klarer å forholde oss til noen enkle moralske grenser(nei de er ikke så indivuelle, det finnes noen normer.. er du uenig i det, da burde du google litt ), da trenger slike forumer faktisk noen som kan moderere litt...

Skjult ID med pseudonym Safira lø. 24 aug. 2013 12:25

Er helt enig med @santonse - veldig bra argumentasjoner til grunn for endringer her på forumet. Jeg har ikke vært her lenge, men sett at det er en en del mobbing/trakassering av enkelte, og bruk av hersketeknikker som f.eks latterliggjøring er ganske vanlig. Det er skikkelig low life. Det er greit å argumentere imot på en saklig måte, og at folk har ulike syn og meninger på ting er bare forfriskende. Men de som ikke selv klarer å sette sunne grenser for egen oppførsel her, må avfinne seg med å bli satt for grenser for av sukker og andre på forumet.
Som @antonse nevner, ingen kan vite hvordan det oppleves av den som som blir mobbet/trakassert. Litt hensyn og fintfølelse er på sin plass, her som ellers i livet.

Skjult ID med pseudonym ABBA lø. 24 aug. 2013 15:00

Jeg tror vi missforstår litt... ... Alle tenker seg det beste, det finneste, det alternaaaative...

Meeeeeeeen det går ikke som man vil /// sånn man tenker seg egentlig........

Er dere enige eller er dere uenige?

Skjult ID med pseudonym Draupne lø. 24 aug. 2013 19:44

Selv om et innlegg eventuelt blir rapportert vil jo moderatorene lese og vurdere selv. Merkingen er jo en indikasjon for at de lettere skal finne dette.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 24 aug. 2013 20:47

Det var veldig hyggelig å høre fra Sukker! :) Det betyr at dere tar seriøst konseptet dere profilerer utad, som er å finne en kjæreste her. Det er trist at noen mennesker "misbruker" Sukker. Det ødelegger for alle de seriøse kvinnene og mennene som er her. Men viktig å si at heldigvis er det mange av de seriøse her også :).

Jeg må si for min egen del, at jeg mister jeg helt lysten på å være aktiv, når jeg får "griste" meldinger. Med å være aktiv, mener jeg å sende førstemelding til menn og å svare på meldinger. Det gjør at jeg ikke orker å stå synlig online, at jeg deaktiverer profilen min i perioder, og lurer på om jeg skal melde meg ut, at jeg ikke "gidder" å svare. Man blir såååå lei! Og man begynner å lurer på om alle menn her på Sukker er slik. Det er trist ;).

Hva er vel Sukker uten kvinner? Skal vi kvinner ønske å ha profil her og være aktive, så må vi oppleve at det er hyggelig å være her. Det vil si at personen du kommuniserer med eier "takt og tone". Ute på byen hadde nok mange kvinner bedt vedkommende "ryke og reise".

For noen menn (kanskje kvinner også, men det vet ikke jeg) betyr det å være på nettet tydeligvis, at sunt vett og normal adferd, forsvinner. Kanskje fordi de tenker at ingen kan se det og de delvis kan skjule sin identitet.

Jeg synes også at Sukker burde ta et oppgjør med de som ikke har profilbilde. De er ofte de verste. Veldig mange av disse er ikke single. Det finner man fort ut av. At man er singel, står som et krav for å ha profil her, har jeg lest. Jeg ønsker meg et valg under Synlighet & preferansers som følger: Ikke vis min profil til personer uten profilbilde.

Ufine og usaklige personangrep, løfter ikke nivået på forumet. Greit med en frisk og fyrig diskusjon, som er fargerik og "litt" kreativ. Men grensen går et sted... Særlig utsagn som synliggjør angripers fordommer til andre, basert på f. eks kjønn og utseende.

Når så mange kvinner og menn i alle aldre, oppsøker Sukker i håp om å finne en kjæreste eller livsledsager, så følger det et vist ansvar for Sukker, med det, synes jeg :). Jeg ønsker Sukker lykke til med sin opprydding! Det er særs velkomment! :)

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 24 aug. 2013 21:54 Privat melding

Da savner jeg bare muligheten for å spore opp tråder som en har vert aktiv i.

Skjult ID med pseudonym Fiesta76 sø. 25 aug. 2013 16:56

@ Hemmelig , Det kan du muligens finna via Google, med att legge in det nicknamnet du brukt... Till sukker.no. Jag önskar også att ni får en funktion så som Realista snakker om her. Der jag kan velge bort att vise min profil før dem som ikke har bilde. Jag mener også att många av dem utan bilde ikke er singler og då er det helt unødvendigt att jag ska behøve ha dem på min lista!!!