Alle innlegg Sukkerforum

Er det noen vits ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ensom mann fr. 23 aug. 2013 23:33

Er det noen vits i å syte ? Jeg prøver å få disse jentene til å like meg. Jeg snakker nå selvsagt om de vakre jentene. Men de vakre jentene bryr seg ikke om meg. Kan det vere jeg har overvurdert mitt utseendet ? Kan det være at jeg ganske enkelt ikke har sjans på de, at de er over min lige ?

Alle disse jentene går gjennom verden og det ser ikke ut som om de bryr seg. De klarer seg helt fint uten oss menn, eller dei klarer seg iallefall helt fint uten meg. Så da sitter jeg igjen med mitt problem jeg drømmer og tenker på alle disse vakre jentene, men de drømmer ikke om meg. Jeg må ha de, de må ikke ha meg. De hater meg ikke. Det gjør de nok helt sikkert ikke. Men de gir liksom pokker. De kunne ikke brydd seg mindre. Og da tenker jeg hva faen gjør jeg da.

Hva faen gjør jeg da, når ingen av disse damene bryr seg om meg og mine lengsler og mitt begjær. Og det hjelper jo heller ikke å syte. For syting er jo også turn-off og skrekkelig lite attraktivt. Så du prøver. Du misslykess. Du blir trist. Du misslykkes mer. Du registrerer at du tapte, du blir mer trist og så går alt mer og mer til hellvete.

De sultne får ikke mat. De sultne får ikke mat. Vil man virkelig ha det så intens og så gjerne, så er det som om jentene tenker, oi han vil ha meg, ja da skal han iallefall ikke få meg. Da gir vi oss heller hen til noen som ikke ser ut som om han trenger meg eller vil ha meg. TIl en som ser ut som han gir f.

Det er egentlig vanskeleg dette med jenter. Jeg føler meg helt tom uten jenter i mitt liv. Uten at det er en vakker jente som svermer for meg og tenker på meg. Uten at det finst en vakker jente som har meg konstant i sitt sinn. Akkurat nå bor jeg ikke opp i noen kvinnes sinn. Jeg er bare ensom. Og ingen tenker på meg. Og da lurer jeg på hva faen jeg gjør da. Jeg kan skrive på dette forumet. Jeg kan skrive på dette forumet. Og folk kan si oi, den mannnen der ja, han var jo flink til å skrive. Men sannsynligvis vil ikke dette medføre at jeg får noe som helst sex. Men på den andre siden kan man heller ikke få mindre sex enn ingenting sex. Det er umulig. Null er det absolutte nullpunkt. Null er det absolutte nullpunkt.

Alle disse damer. Ja. Som ikke bryr seg. Og alle oss mennene, vi håpefulle, desperate og vannsmektende menn som bryr oss og tenker på disse damene, på hvor lykkelig vi ville blitt viss disse jentene bare skjenket oss en tanke eller ett vennlig ord. Men det er nok riktig at egentleg vil vi trusene på disse jentene, og viss disse jenten

Skjult ID med pseudonym Ensom mann fr. 23 aug. 2013 23:42

ene bare ville skjenke osss nsille ord så ville vi også da gått opp i fyr og flamme over at ingen av disse jentene ble kåt på oss. Over at ingen av disse jentene ble våte for oss. Over at ingen av disse jentene ville skræve for oss. Vi ville da også ha skrevet lange lange tråder om hva i fandens navn var det som feilte disse forbannede kvinnevesener som ikke ville ha oss på en dypere og mer ekte dvs seksuell måte.

Og denne tomhetene varer ved. Kanskje får jeg noen replikker til svar. Kanskje ikke. Du burde ikke skrevet dette. Du er overfladisk og du vet ikke hvordan det er at være en fet pike, du vil jo bare ha de vakre pikene. Og du burde skamme deg. Du holder på å drukne av skam, men kanskje du faktisk burde drukne av smak. Ikke bare leke med å drukne av skam, men faktisk drukne av skam. Det hadde jo vært noe det. Det hadde jo kunne skapt litt rabalder og drama her på forumet, istendfor de vanlige sytetråder.

Tiden går. Jeg får fortsatt ingen damer til sengs. Ingen damer. Ingen vakre damer. Jeg vil jo bli elsket. Jeg vil bli begjært. Jentene vil ikke bli begjært. De er begjært. De har det egentlig allerede som plommen i egget. De går rundt der med sine vakre lår og sine pupper og sine nypudrede ansiktet og sin elegante gange og sine halvmåneformede rumper, og jeg tenker oi, fy faen, jeg må ha de, må ha bare må ha. Og alle disse andre jentene, de tykke med hengepupper og som er gamle og som ser gamle ut og hvis ungdom ikke bare har forlatt deres kronologi, men også deres ansikter og deres kropper, disse damene henvender jeg meg overhouvdet ikke til i det nærverande brev. Overfor disse utklasserte og alminnelige damene har jeg ingenting uoppgjort. Jeg liker dere utklasserte og alminnelige damer. Dere har ikke overtaket over meg. Dere er mennesker. Dere er bare mennesker. Jeg ser på dere og tenker: dere er mennesker. Dere lider, dere gleder, dere vannsmekter, dere er som meg. Tyve kilo rundt midjen og du er faktisk atter en gang et menneske.

De jeg henvender meg til er disse vakre kvinnene. Disse underbare og vakre og elegante kvinnene, hvis ytre tilsynelatende ikke har noen feil. Disse vakre, veltrenede og jenter med gyldenbrun hud og pupper, store pupper og slank midje, meget slank midje. Dere som bare går rundt der og ser ut som primadonnaer og som også er primadonnaer og som virkelig ikke trenger meg. Som ikke ser ut som om dere trenger meg og som faktisk heller ikke trenger meg, det er til alle dere at jeg henvender meg. Eller jeg vet ikke.

Skjult ID med pseudonym Ensom mann fr. 23 aug. 2013 23:50

Innerst inne ligger det vel fremdeles det lille utdøende håp som hoster og harker og som har kols, det er døden nær dette håpet, som et lite barn som vet at det skal dø som kjenner at døden sett inn det aller siste kvelertaket, som et slikt lite døende barn ligger håpet i mitt hjerte om at jeg skal få pult en vakker dag. Jeg er jo ikke jomfru, faktisk ikke, av en eller annen merkelig grunn ikke, og jeg tenker at ja, det har jo skjedd ting i tidens løp, men at jeg får pult en ordentlig fin og vakker og underbar dame, det er det jeg håper. Jeg håper jeg kan bli lykkelig og så treffe en slik dame. Men som sagt håpet er døende. Og jeg håper jo også at denne mitt lille klagebrev som føyer seg inn i rekken av forsmådde og triste og elendige mannebrev, at jeg ved å skrive disse ord skal oppnå min ønske om seksuell nettkjenning. Men som sagt det tror jeg ikke. Og der døde håpet.

Jeg føler meg som en tigger. En egentlig ganske så vakker tigger, en høg og rimelig intelligent tigger, men som en tigger. Og jeg blir eldre og eldre, men er ikke gammel, men jeg blir eldre. Jeg blir eldre. Og ingenting skjer. Jeg blir eldre. Og damene gir så inn i blanke hellvete faen. Jeg blir eldre og den eneste som bryr seg er meg selv. Kanskje mine foreldre. Kanskje.

Jeg blir eldre og jeg blir litt sint på alle disse kvinnene, disse VAKRE kvinnene, disse VAKRE OG UNGE kvinnene, som går rundt der og smiler til verden og nyter verden i fulle drag som om det var god rødvin, de bare nyter livet og glir gjennom livet og koser seg daner og ler. Livet er en dans. Og jeg ser ingen sårbarhet hos de. Jeg ser bare lykke. De er ikke engang arrogante. Hvorfor skulle de være arrogante. De trenger ikke å være arrogante. De er jo berre perfekte. De gir faen. De er snille hyggelige og gir faen i mine seksuelle håp.

Jeg er ikke spesielt snill. Jeg er objektiverende som faen. Så snart en jente er vakker og har pupper er hun i min øyne et objekt. Jeg får henne ikke, og da føler jeg at jeg inne i meg dør av desperasjon og tomhet. Eller jeg får henne og da elsker jeg henne. Men overfor alle disse tykke damene, med alminnelige til mindre vakre utseender, alle disse damene som er kvapsete og har mager, alle disse damene, ja de kan jo være hyggelige nok de, men jeg tenker ikke på de som kjærester eller elskere eller noe sånt. Ikke for fem øre. Ikke i det hele tatt.

Så hva om jeg rett og slett er for kresen ? Hva om jeg ikke har rett til å bare ville ha slike vakre damer ? Hva om de vakre da

Skjult ID med pseudonym Ensom mann fr. 23 aug. 2013 23:55

damene klokelig innser at de kan få noe så uendelig mye bedre enn meg. At jeg på en måte er en underleverer. En som ikke har noe å tilby. En som har behov, men ingen ressurser. En spedalsk som bare trenger medisiner, men som forpester alle med sin dårlige ånde, og sin ekle motbydelige natur og sjel og prat. Hva om jeg på fire på kravene og heller ta til takke med en middels pen dame. En dame som trener hvert halve år, og som er litt lubben, men som gir litt faen. Nei takk. Nei takk. Da går jeg heller ned med flagget til topps. Jeg lever ensom. Jeg blir Ensom mann for alvor. Jeg lever ensom og prøver å finne enkle gleder som sjokolade. Sjokolade og blåbær. Det er det. Og kanskje porno. Kanskje. Ja. Slike enkle leder. Orker ikke fire på kravene. Orker ikke ta til takke med hva som helst. Jeg vil vil vil vil vi lil ha en vakker og superskjønn kvinne i mitt liv, helst flere, og da skal jeg ikke på noen måte måtte ta til takke med noe mindre.

Er jeg narsistisk ? Det er jeg sikkert. Jeg burde vel heller melde meg inn i gjengen av nevrotikere som har en overdimensjonert samvittighet og som tenker oi faen. Oi faen, tenk på alle disse stakkars damene som jeg objektifiserer. Men jeg gir faen. Jeg er som sagt ikke snill. Jeg vil bare ha det jeg vil ha, for å fylle det enorme tomrommet i mitt indre. Jeg har full forståelse for at det ikke blir gjort for folk gir blanke faen og andre folk er som meg og de tenker også på å fylle sine tomrom og jeg er ikke en sånn som man kan fylle tomrom med. Jeg er tomrommet. Jeg er sluket. Jeg er blodiglen i deres liv. Så sånn er det.

And so it goes.

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 00:00

Oh my god!!!!

Skjult ID med pseudonym Ensom mann lø. 24 aug. 2013 00:07

Og jeg synes damene har all makten. Og jeg liker det ikke. Og jeg dør av selvmedlidenhet. C´est tout.

Skjult ID med pseudonym Hoppla lø. 24 aug. 2013 00:14

Gå på trening. Ditt viktigste ønske i livet er tydeligvis utseende, men du kan sannsynligvis ikke konkurrere i den kategorien du leter i. Finn ut hva jenter "som ser sånn ut" liker, og bli som en av de mennene de liker. Kanskje blir du lykkelig, Kanskje innser du at du har vansker med verdiene dine. Utseende er forrædersk. Menn er programmert til å like hva som helst. Du kan lære deg å like utseendet til kvinner du liker personligheten til. Myke kropper er ganske deilige altså. De er det. Tenk på det.

Skjult ID med pseudonym Ensom mann lø. 24 aug. 2013 00:16

Been there done that. Prøvde å gå til sengs med en halvtykk jente. Fikk den ikke opp. Jeg må ha noen som trener. Og som har skjønt at de da også må vere slanke og veltrente, det holder ikke å trene og så likevel være tykk. Mange jenter som ikke skjønner dette.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 24 aug. 2013 00:19

Ja, du sikter for høyt. Noe mer du lurte på? :P

Hvorfor skal du på død og liv ha de vakre? Holder det ikke med de flotte altså? Eller de søte?

Nei makan.. Ikke en gang jeg orker å bruke så energi på å irritere meg over de jentene som IKKE vil ha meg. :P

Skjult ID med pseudonym Ensom mann lø. 24 aug. 2013 00:20

Get the hot chicks or die tryin´

Skjult ID med pseudonym Star lø. 24 aug. 2013 00:32

Jeg skjønner at du er alene @ Ensom mann... med de holdningene der!

Håper at denne tråden er en spøk..... en dårlig spøk, men allikevel..

Skjult ID med pseudonym Ensom mann lø. 24 aug. 2013 05:43

Av og til er det bare helt herlig å si hva man føler og så gi helt blanke faen.

Under overflaten finst det så utrolig masse faenskap. Mange menn har mine holdninger. Og mange kvinner har også helt grusomme holdninger.

Du blir ensom av å være deprimert og trist. Du blir ikke ensom av å være rasshøl. Usympatiske mennesker kan være ganske hyggelige. Mange jenter har skjønt det, men vil ikke skrive det.

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 06:12

Kan ikke fatte at selv de "mindre pene" jentene ikke vil ha deg?! Du høres jo da vitterlig ut som et KUPP TS!

Skjult ID med pseudonym Ensom mann lø. 24 aug. 2013 06:48

Gjør jeg det. Det var hyggelig å høre.

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 24 aug. 2013 07:14

Du får flere damer som drittsekk med penger, enn bare som drittsekk.

Skjult ID med pseudonym bat lø. 24 aug. 2013 07:39

Vakkerhet (og kjemi) er noe individuelt som kommer innenfra.
Et utseende som modell er ikke det samme som dette.
Men jeg regner med at mange går igjennom livet og er overfladiske, og misforstår slike konsepter.

Skjult ID med pseudonym MrMister lø. 24 aug. 2013 08:32

Enhver dame blir vakker når du faller for dem.

De damene du prater om ...de som er så vakre. Det er nok ikke de du vil ha.

Selv er jeg litt slik...sikter høyt...men jeg vet godt at de damene som først får mitt hjerte blir enda vakrere enn de som jeg syns er "vakker" som singel.

Skjult ID lø. 24 aug. 2013 13:15

Jeg synes du skal "gjøre det som gjør deg lykkelig", den smale sti (eller var det breie).

Skjult ID sø. 25 aug. 2013 00:43

Jeg blir redd jeg, når jeg leser dette! Tenker at menn med slike tanker er farlige. Tenker på mine døtre, og får vondt i magen!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 25 aug. 2013 01:09

Skjult ID 00:43; TS har tenkt noen negative tanker, satt de på trykk, og nå har de nådd magen din. DET er ihvertfall ikke noen vits :-D

Å tenke negative tanker gjør vel alle hver eneste dag. Noen grubler dog mer enn andre, og det er ikke sunt, hvis grubleriene går i en spiral nedover.

Menn med negative tanker er ikke farlige, dvs. menn flest. Med andre ord: Slapp av, ellers gjør du deg selv en bjørnetjeneste.

Skjult ID med pseudonym Jaha sø. 25 aug. 2013 01:19

Hva F...!!! Jesus!....dette er ikke hva MENN tenker...Håper dette er kødd!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 25 aug. 2013 01:27

"Alle disse jentene går gjennom verden og det ser ikke ut som om de bryr seg."

Hmm.....jeg prøver å snu på flisa:

"Alle disse mennene går gjennom verden og det ser ikke ut som om de bryr seg"

Og da tenker jeg:

En sånn mann vil jeg ikke ha!
En som ikke ser ut som om han bryr seg generelt sett er ut.
Det blir for tomt! :-)

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 25 aug. 2013 02:02

Ble så fryyktelig trøtt når jeg leste trådstarters veldig lange innlegg....gjesp...tror jeg må sove...og kjenner at jeg fikk litt "vondt i hodet" samtidig.....

Skjult ID med pseudonym JegForstår sø. 25 aug. 2013 02:11

Jeg vil bare si til TS at jeg forstår deg så inderlig godt. Hvis du virkelig vil få tak i en av disse flotte kvinnene som du lengter etter vil jeg anbefale å følge rådene til David DeAngelo. Det funket for meg...

Skjult ID med pseudonym Jaha sø. 25 aug. 2013 02:14

Til @TS

http://www.youtube.com/watch?v=8U8w9AzLvnM

Skjult ID med pseudonym sen sø. 25 aug. 2013 04:06

Synes ikke du var så flink ti å skrive. Det er en del skrivefeil der og en del gjentakelser. De skulle sikkert virke som forsterkninger, men det var ikke så vellykka. Bedre lykke neste gang. Med både det ene og det andre.

Og slutt å sutre!

Skjult ID med pseudonym MrAsshole sø. 25 aug. 2013 04:21

Det du bør innse er at de vakre jentene som regel ikke er din type, selv om du har lyst til å ha dem i senga. Menn har en tendens til å putte vakre jenter på en pidestall, selv om de har all mulige slags form for issues.

Skjult ID med pseudonym onoma sø. 25 aug. 2013 05:47

Hvis noen tror at slike tanker og meninger ikke er utbredt, så lever dem enten i fornektelse eller en drømmeverden.

Skjult ID med pseudonym f sø. 25 aug. 2013 15:56

Eller kanskje en listig verden.