Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det dere vil med dirty talk på chat?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 00:22

Det er jammen mye rart man skal oppleve, og nå lurer jeg fælt på hva det egentlig er dere menn vil ha?!
Temaet er dirty talk på chat. Jeg er i førtiårene og mannen noeeldre, så vi burde være voksne trygge mennesker.
Som regel er problemet at dere menn er for tidlig ute, og derfor er dette noe jeg til nå har avvist.
I går kveld hadde jeg allikevel en slik chat med en jeg hadde fått god kontakt med og vi hadde planlagt å møtes snart. Var derfor komfortabel, og så på det hele som en lek. Han ba stadig om mer og tøyset om at jeg sikkert kunne bedre. Hadde etter hvert ikke problemer med å ta i litt, siden jeg følte meg trygg på mannen og jeg trodde det var det han ønsket.
Resultatet ble en dumpemelding i dag med beskjed om at jeg ble for heavy for ham!
Det er ganske latterlig, men jeg kan ikke le enda for jeg ble ganske sjokkert og såret. Er det ikke underforstått at mye av det man skriver i en slik setting er fantasier, og ikke nødvendigvis ønsker?
Jeg var sikkert litt naiv, men føler virkelig at han "provoserte" meg til å overdrive. Og ikke på en ekkel, men ok måte. Trodde vi hadde det morro jeg ;)
Ikke lett å vite hva som blir riktig neste gang jeg havner i en slik situasjon. For har jo også opplevd å bli kalt kjip noen ganger av andre menn som ikke fikk meg på gli på dette området.
Derfor spørsmålet til dere menn, hva er det egentlig dere ønsker, og tar dere det som blir skrevet alvorlig?

For ordens skjyld vil jeg si at ingen ulovligheter eller noe som oppfattes som sært av ganske vanlige folk ble nevnt i denne fatale chat, så styrer vi unna slike hentydninger...

Kan vi klare å snakke om dette uten å gå i detaljer tro? Ikke meningen å lage en tråd som kan støte noen :)

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 00:37

Vi chattet ikke her inne.

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 27 aug. 2013 00:37

Er ikke mann, men: Patetisk. Hopp videre:)

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 00:49

Klart jeg hopper videre, har egentlig ikke noe valg. Jeg ble jo valgt bort pga dette ;( Ingen stor skade skjedd, vi hadde jo ikke rukket å treffe hverandre, men litt leit å bli dømt som "heavy" bare fordi jeg ble med på leken. Men naiv-stempelet kan jeg ta etter dette ;)

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 27 aug. 2013 00:51

Skjønner du ble skuffa, altså, siden dere skulle møtes. Men, når han oppfordrer til lek, for så å trekke seg fordi du ble for såkalt heavy, ja, da er konklusjonen: Han er kjipere enn deg i senga ;)

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 01:01

Det er han sikkert ja, og jeg skjønner han ble skremt hvis han trodde jeg var superwoman i senga eller at jeg er umulig å tilfredsstille.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 27 aug. 2013 01:10 Privat melding

Menn som synes damer er for seksuelle ??? Uff. Finn deg ein vellystig mann som elske kåte damer, som elsker frislupne og glade og lykkelege og sprø damer. Det er ein slik mann du vil ha.

Vil du ha ein munk så får du leite andre stader.

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 01:14

:)

(mann 38 år fra Hordaland) ti. 27 aug. 2013 01:23 Privat melding

Tror det har med usikkerhet å gjøre. Han opplevde kanskje at du var for mye for ham seksuelt og var redd for å ikke nå opp. Selv om man er erfaren betyr det ikke at man er trygg på seg selv seksuelt.

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 01:31

Du har nok rett Chris, men burde han ikke skjønt at jeg tok litt i for morro skjyld når han ertet med å si at jeg sikkert kunne bedre? Det er jo lett å være tøff på chat. Behøver jo ikke å være så trygg/heavy i virkeligheten av den grunn...

Skjult ID med pseudonym UR ti. 27 aug. 2013 08:50

Ris til egen bak for ham, tenker jeg.
"Careful what you wish for" osv...

Dette var nok egentlig en bra ting for deg, du fikk litt trening i å være dirty, og ble kvitt en fyr som ikke vet nok hva han vil. Win-win. :-)

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 27 aug. 2013 09:36 Privat melding

Tror du har hatt bare max uflaks. Jeg har enda ikke møtt en mann som ikke blir tent av dirty talk:)

Bare finn en ny og vær enda mer ekstrem du:)

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 09:49

Han ble tent der og da, men avtent når det gjaldt meg som person eller seksuelt individ. Det er synd, siden det ikke var helt meg alt som ble sagt. Det ble bare så feil å gi litt ekstra for mannens skjyld denne gangen. Takk for støtten, kjenner det hjelper litt. Føler meg litt mindre dirty nå ;) :)

(mann 39 år fra Oslo) ti. 27 aug. 2013 10:01 Privat melding

Vi tenner på forskjellige ting, og siden ingen er en tankeleser så er det av og til slike situasjoner som skal til for å virkelig finne ut av hva andre tenker.

Om chatten deres var reel, altså som at du liker hva det var du sa, så kan det hende han var av de som ikke liker det og da er det jo greit for da vet du at han ikke matcher deg der. Men var det bare på tull... Ja da er han fortsatt ikke noe for deg for da tar jo han ikke et spøk!!

Ikke enkelt dette her :P

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 11:05

:)

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 27 aug. 2013 11:57 Privat melding

Alle tenner på forskjellige ting, og det er vel derfor vi nettopp prater om sex. Bedre at man finner ut at man ikke er match før man faktisk ligger der:) Vær deg selv og ikke tilpass dine lyster etter mannen. Vi er alle forskjellig, noen liker bdsm og noen vanilje! En slik kombi er ikke bra f eks :)

(kvinne 52 år fra Akershus) ti. 27 aug. 2013 11:59 Privat melding

Ganske enkelt, ikke delta i slike samtaler. Vi er gamle nok til å vite bedre.

Dette er jo noe som skal være flott og sammen med en mann du vet at du liker, enten det er en varig relasjon eller en du møter og har det moro med.

Det vrimler av flotte mannfolk der ute, så bare gå videre. Slikk sårene dine og se på det som en erfaring, og gjør det ikke igjen.

Skjult ID med pseudonym rasec ti. 27 aug. 2013 12:06

Enig med Pandora, kan tenke meg det ikke finnes noe kleinere enn å ligge der og tenke "faen det var jo absolutt ikke sånt jeg tenkte d kom til å være"..

Men jeg liker balanse, så hos meg er det mer enn nok plass til både BDSM og vanilje!! F.eks. syntes jeg BDMS passer svært dårlig til morgensex, da er vanilje eller "kosesex" helt perfekt!! ;) Men ellers..... Hehehe ;)

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 27 aug. 2013 12:30

Damned if you do, damned if you dont. Når du ikke kan vinne, så har han tapt (deg.)

(kvinne 40 år fra Akershus) ti. 27 aug. 2013 13:11 Privat melding

Bdsm er kult, uansett morgen eller kveld :)

Skjult ID med pseudonym dysfunksjo ti. 27 aug. 2013 15:05

Beste hadde vært å ha en BJ dame så hadde jeg sluppet all stresset.

Skjult ID med pseudonym kari ti. 27 aug. 2013 15:21

TS, om du liker dirty talk, så javel - snakk dirty. Om du liker å ta det rolig, ja, da tar du det rolig. Det er ingen som skal bestemme over hva du skal og ikke skal gjøre, så om den mannen du prata med ble avskrekket av "det du sa" når det var han som ymtet frampå, da er han nok ikke for deg uansett, for sånne folk er bare feige.

Skjønner at det kan være irriterende, men bedre at du fant dette ut nå enn om tre måneder og fallhøyden hadde økt. Og de mannfolka som blir "irriterte" fordi man ikke er mer på gli, er også de uten spesielt mye respekt for andre mennesker. Dumt at det endte sånn for deg, TS, men se på det som ett mindre hinder til du finner en som virkelig respekterer deg og som har mot nok til å takle litt dirty talk ;)

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 16:21

Enig med deg Kari, men er det ikke som regel sånn at vi damene godt kan klare oss uten dirty talk på chat? Selv kan jeg vente til det blir aktuelt å praktisere, men har ikke noe imot å være "snill" hvis det er til riktig tid og det blir oppfordret med respekt. Og jo, litt glede hadde jeg av det selv også, men må innrønne at det var mest for hans skjyld.

Skjult ID ti. 27 aug. 2013 16:38

Og vips spratt frøken "forundrigspakke" opp av sin eske, har du sett på maken !!!

Skjult ID med pseudonym :) ti. 27 aug. 2013 16:57

Er vel forskjellig fra person til person... Jeg for min del synes det er helt ok med dirty talk, enten på chat, sms eller IRL om jeg har fått god kjemi med vedkommende. Synes bare det kan gjøre ting litt mer spennende.

Skjult ID med pseudonym kari ti. 27 aug. 2013 19:04

TS; jeg tror det går begge veier. Jeg har en tendens til å bli litt for fort seksuell med en mann jeg chatter med, men det er fordi det faller meg naturlig da jeg er en veldig seksuell person ellers. Men det er ikke et behov å prate om seksuelle ting før man møtes, det blir som å tygge tyggis når man er sulten. Man blir bare unødvendig kåte av det, og ender som oftest opp med at motparten kanskje har litt for høye forventninger ift sex. Det er i alle fall min erfaring. Ikke at jeg suger i senga, men man kan bli revet med og si ting i "hetens øyeblikk".

Om du hadde glede av det, så er jo det vel og bra, men om du gjør det for mannens skyld ender det bare med at det går utover deg selv.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 aug. 2013 19:12

"Derfor spørsmålet til dere menn, hva er det egentlig dere ønsker"

Det finnes vel 7 milliarder mennesker på jorda, og ganske mange av dem er menn...
Mitt forslag er at man ikke stiller et spørsmål til menn, men til hva den enkelte vil ha.
Det er komplett å forstå seg på "menn". Tro meg, jeg har prøvd. Det er helt umulig :-)

Skjult ID med pseudonym X ti. 27 aug. 2013 19:16

I like måte,@ Z, i like måte.

Skjult ID med pseudonym kari ti. 27 aug. 2013 19:31

Utenbilde: du er vel aldri for gammel til noe :) men for all del, folk er forskjellige og folk har også forskjellige synspunkter. Kanskje får man disse i oppvekst, eller samfunnet som inspirerer. Men alle er sin egen person og kan gjøre akkurat de valgene man vil :-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 21:48

Det finnes alle varianter av menn. Ettersom han lokket deg inn på dette, var det vel en slags "test" kanskje. Men det er helt bortkastet å fundere over hans reaksjon i ettertid. Ut fra det du beskriver, oppfatter jeg ham som en mann som ikke helt har grepet på seg selv. Og da har han kanskje ikke grepet på kvinner heller. Eller han har så bestemte og sære kriterer for hvordan en kvinne skal være, at det vil kunne komme uberegnelige kræsj før eller senere.
En kvinne som gir seg med på en lek slik som du gjorde, er da spennende! Da er man egentlig allerede inne i et tillitsforhold, og bør oppføre seg deretter. Gjør han ikke det, er det for dårlig match til at det er noe å samle på.

Skjult ID med pseudonym Confused ti. 27 aug. 2013 21:53

Takk voksenmannen :)

Synes jeg får så mange oppløftende svar her, veldig positivt for selvfølelsen etter denne store nedturen som allerede føles mye mindre :)

Skjult ID med pseudonym Hunkatt ti. 27 aug. 2013 22:03

Kan jo være en beruset mann også en edru mann. Edru så synes han ikke tingene var så morsomme allikevel. Ikke så modig og frigjort.

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 22:06

syns dette er en interessant tråd jeg :) og jeg blir ofte invitert inn i slike samtaler. noen ganger blir jeg med på det (basert på magefølelse og ufra hvordan han presenterer seg og emnet) og andre ganger gjør jeg det ikke fordi dt føles feil.

men noen ganger så tenker jeg: er det sånn at menn inviterer til sånne samtaler med damr de mest sannsynlig ikke skal noe med? Eller er det fordi at de virker spennende og interessante? gjør man noe "feil" om man innlater seg på sånne samtaler?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 22:12

Hva som blir riktig neste gang du havner i en slik situasjon? Vis deg selv. Den du er, eller den du kan tenke deg å være sammen med en du matcher bra med. Jeg synes ikke du skal kjøre "safe" og "livløs" for at det ikke skal kræsje. Du ønsker vel å finne noen som du kan være deg selv med? En du kan vise de fleste sider av deg selv? Både de som er fantasier, og de som du vil gjennomføre? :-) Da leter du til du finner en som både forstår og aksepterer, og som mener noe med det når han forsøker å lokke deg utpå... ;-)

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 22:27

joda - men det jeg føler skjer er at det blir med sånn prat og ikke noe annet. Og det er jo ikke det jeg vil... altså, artig med sånn prat, jeg har få hemninger og med "den rette" kandidaten kan det være ganske morsomt og pirrende også. Men hvor tar man det videre liksom? Og om man går på date - vil dette ligge som et teppe bak og han forvente å få ? Et litt vanskelig område dette...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 22:40

@ MD:

Jeg syns ikke dette er så vanskelig. På chatten blir man kjent med noen sider av hverandre som man viser, eller lokker fram hos hverandre, i den avstandssituasjonen. Det er spennende, og det er selvfølgelig også en side av virkeligheten. Men når man treffes IRL blir det på en måte å åpne et nytt rom av å kjenne hverandre. Chatten ga et spennende grunnlag, og den lekenheten ser man i hverandres blikk og smil. Men samtidig må man kalibrere seg til hverandre i den fysiske nærhetssituasjonen. Men det man har vært sammen om på chatten, gjør at man kan ta en del snarveier - bare man får bygget ut en bredere plattform med alle de nye elementene som det å være ansikt til ansikt innebærer. Er det ikke slik da?

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 22:42

Jo.. hadde alle tenkt som deg så :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 22:47

Du må bare gå på de som tenker som meg da, vet du! ;-)

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 23:01

der har vi det! Kanskje jeg burde prøve deg... :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 23:07

Yesss! Det syns jeg du burde vurdere seriøst! Det kan godt tenkes det hadde vært hyggelig... ;-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 23:23

;-) Takk!
Men jeg kommer ikke helt i mål alene. MD (eller noen annen) må gjøre sin del av jobben, skal det bli noe...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 23:35

Jeg snakker da ikke om grisechat!!! Jeg kommuniserer på det menneskechattlige plan! Det er laaang vei mellom bildene i din assosiative hjerne og primitiv dirty talk. Og jeg møter deg (og andre) der du er. Du må da ikke plassere meg i samme grisekveet med de andre, selv om jeg skriver kommentarar på samme tråden.

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 23:35

@Voksenmann - om du er i mitt alderssegment (30-42 +/- et par år - jeg kan være fleksibel om kjemien er der ;) ) og ikke så langt unna oslo så kan det jo skje gode ting? :)

Skjult ID med pseudonym Safira ti. 27 aug. 2013 23:39

@TS - Jeg synes du har fått mange gode svar her :o) Bare vær deg, og føler du for å ha dirty talks med andre fremover så lønner det seg nok å skrive det som virkelig gjelder for deg. Da er det lettere å finne en som liker det samme som deg. Det fine med sukker, denne settingen, er at du kan være helt ærlig og skrive akkurat hva du ønsker i forhold og på det erotiske området - og de som ikke liker det samme som deg kan du bare la fare ;o)
Jeg skjønner at du ble sjokkert og såra siden dere hadde god tone i utgangspunktet, planer om å treffes også - men da fikk du en erfaring som du kan dra lærdom, for fremtidige chats med andre menn. Denne mannen feiget ut, men jeg tenker det er like greit. Lykke til videre med å finne en som er en super match for deg! :o)

@Voksenmann - Det bør helt klart være slik ja! Håper mange leser det du skrev :o)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 23:41

Jeg er nære nok Oslo til at det kan skje gode ting.
Men jeg er nok i overkant av din aldersforventning. Hvis da ikke kjemien skulle oppveie for noen flere år +.
Jeg er nok i det alderssegment som du i en automatisk forutinntatthet ville tenke på som gammel gris. Hvis da ikke kjemien kunne få deg til å assosiere til andre dyr med mer spenstige egenskaper... :-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ti. 27 aug. 2013 23:43

Takk Safira. Jeg prøvde bare å sette gjennomtenkte ord på den praktiske virkeligheten jeg erfarer i blant.

Skjult ID med pseudonym Realista ti. 27 aug. 2013 23:54

Kvinners seksualitet har opp gjennom historien av noen blitt beskrevet som to motsetninger; hore eller madonna. På den ene siden skal kvinner være den uskyldige, rene og moderlige og på den andre siden horen og fristerinnen. I denne situasjonen spilte du for han rollen som fristerinne. Og det likte han nok;)

"Hva er det dere vil med dirty talk på chatten", spør du. Jeg tror at for noen (tror det gjelder for noen få) så vil de akkurat det du spør om. De vil ha ”dirty talk”, der og da og ikke noe mer. Det er ”dirty talk” med deg som er selve målet. For noen er også en "dirtyskype" samtale eller bilder av deg lettkledd eller avkledd, også et mål i seg selv. Og ikke noe mer. …Det er det som gir slike personer et "kick". Nemlig hvor langt fikk han deg til å gå. Det er det som er selve "greia" for han. Så gjør han deg trygg ved å si at dere har en kommende date. ..hmm.. En skikkelig luring dette;)

Men en sånn person må ha en betimelig grunn for å ikke forsette kontakten med deg når han har fått sitt. Og da er det så klart dine seksuelle fantasier som er årsaken. Så da vet du det. Det er jo din feil at du ble "dumpet" etter han hadde forsynt seg av "fatet".

En enkel måte å finne ut av hva en person som ber deg om slikt, egentlig vil, er å si nei takk. Så får du se hvor lenge han da ”gidder” å holde kontakten;). En fin måte å sortere på;)

Hva er årsaken til at noen holder på med slikt? Vel, man kan lage mange teorier på det. F. eks: Han kjeder seg, han er egentlig opptatt på annet hold, liker best å leve i sin egen sex fantasiverden, eller han er kanskje "needy" akkurat da. Du er et klikk unna og ser tiltrekkende ut osv.....Mange muligheter;)

Jeg synes seksualitet er noe fint :) Og jeg synes at kvinner skal nyte det slik de ønsker det... på sine premisser. Ikke ut fra hva en mann du ikke kjenner og aldri har møtt, har av ønsker og forventninger. Vi må aldri gjøre slikt, for å gjøre noen til lags. Da ender du fort i en catch 22, i verste fall.

Har du lyst til å ha en "dirty talk" så gjør det gjerne :) Men du må være klar over at det kanskje bare blir kun det: En "dirty talk"…..

Så TS glem det! Ta det som en erfaring…du har lært ….på den ”harde” måten. Det er denne mannen som virkelig sliter. Du skal være glad for at det ikke ble noe mer. Tenk å være kjæreste med en som driver på slik…ikke noe særlig..;)

Skjult ID med pseudonym Confused on. 28 aug. 2013 00:10

Kan selvfølgelig være du har rett Realista, for det finnes nok mange slike.
I dette tilfellet tror jeg allikevel mer på at han fikk mer enn han likte, dannet seg et skremmende bilde av meg og fikk avsmak eller prestasjonsangst ;o

Skjult ID med pseudonym Realista on. 28 aug. 2013 00:58

Vel, du velger selv hva du skal tro på, Jeg ikke si annet enn at han gikk glipp av noe som kunne blitt kjempefint! Trist for han;) Men jeg deler det jeg skriver, fordi man skal vite litt om hvordan "nettdatingverden" kan være. Vi kvinner må ikke være naive og vi må legge først og fremst til grunn, hva vi selv ønsker å delta i, og hva vi faktisk har lyst til! Det er svært viktig, synes jeg;) Det krever nok at vi er oppmerksomme og litt kritiske. Særlig når du ikke har møtt personen og ikke kjenner han. Ikke alle som har like "rent mel" i posen. For å si det sånn;)

Skjult ID med pseudonym Confused on. 28 aug. 2013 01:09

Egentlig helt enig med realista :)