Alle innlegg Sukkerforum

Jeg trenger en klem

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Greve ti. 27 aug. 2013 19:06

(syte tråd/klage mur)

Ååååååå jeg trenger en klem, å kjenne en kvinnekropp presset mot min og lukten av nyvasket hår. Gi deg en rygg og nakke massasje mens du forteller meg (slik jeg alltid får høre) at jeg er flink med hendene (jeg er) Lage ett godt måltid til deg og servere vin og du sjekker om neglene mine er velstelte .

Tiltross for denne tråden er jeg IKKE desperat, jeg bare lengter (er det lov for en mann å skrive sukk?) lengter etter deg. Da jeg var yngre var alt så lett, nå er det vanskeligere. Jeg drar aldri på danskebåten for der er det for mange desperate folk, menn med skjorte uten knapper kneppet igjen og kvinner med alt for korte skjørt. Hvorfor finnes det ikke en båt hvor du og jeg kan kan holde hender, ta ett glass vin eller tre og ha det hyggelig.

Men hva med deg, hvem er du? Du har selvtillit, og den gamle "du må få meg til å le og gjøre alt arbeidet" funker ikke her. Er du nybegynner? Menn liker ikke østers som noen beskrev de som i andre tråder, kanskje det er derfor dere er single, kanskje det er derfor jeg er singel? Jeg kjenner nok av kvinner som er vakre 10/10 men som er single fordi de er 40+. Hvorfor er de single, ja hvorfor det mon tro? Og hvorfor er broilere single? De som trener og pumper for kvinnene?

Gi meg en klem, gi meg et kyss på kinnet.

Skjult ID med pseudonym Grevinnen ti. 27 aug. 2013 19:34

Kos og klem ;-)

Skjult ID med pseudonym J23 ti. 27 aug. 2013 19:35

Du er ikke den eneste som lengter etter en varm kropp inntil deg om kvelden. Eller en å prate med før man sovner. Eller en som kan stryke deg på ryggen når ting er litt leit. Eller en som kan gjøre deg hinsides kåt. Ja, det siste indikerer på at jeg har vært for lenge alene... Sukk...

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 19:50

Kjære Greve... jeg venter jo på deg - for å ta deg med inn i min verden, i solnedgangen skal jeg holde deg tett og hviske gode ord i øret ditt. Og jeg skal rose dine hender som er magiske på meg, og jeg skal kysse deg ømt hver kveld... :)

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 27 aug. 2013 19:57

MD min lille due min kjære lille due....

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 20:03

ja kjære Greve... jeg er din lill due, kurrende lille due. Fylt av all verdens kjærlighet som jeg skal overøse deg med ..

Skjult ID med pseudonym Safira ti. 27 aug. 2013 20:13

TS - *God klem, og kyss på kinnet* :)
Du er ganske sjarmerende når du vil ;) Som deg lengter jeg også etter en varm kropp, men er ikke et snev av desperasjon i meg heller. Det er er sunt å lengte,og fantasere, og vi har alle behov for "den gode nærheten i tosomhet". Den nærheten du beskriver, and then some.

Hvorfor mennesker er single? Det finnes vakre single i alle aldre, ikke bare "kvinner 40+ og broilere som trener for damene" ;) Gode og fine mennesker som ennå ikke har funnet den man trenger og ønsker seg. Det er jo det dette handler om :)

Det ligger en liten romantiker i deg, kjære Greve, og jeg synes samspillet mellom deg og MD her på forumet er sjarmerende :) Håper dere fått møtt hverandre i virkeligheten, og det blir "fuglekvitter og annet godt" ut av det. Som denne nærheten du savner ;)

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 27 aug. 2013 20:19

Det dukker vel opp ei, i grevens tid :-b

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 20:20

@Safira - tusen takk, det var pent sagt :):) Jeg likr Greve godt jeg - hvertfall slik han framstår her og den fine "til piger"-tråden. Artig kar ;)

Skjult ID med pseudonym Greve ti. 27 aug. 2013 20:21

@MD....du vet
@Safira tusen takk :)
@Utenbilde : jeg er 14 år yngre enn deg, men mottoet mitt er at det finnes mye bra lesestoff i eldre bøker :)

Skjult ID med pseudonym Safira ti. 27 aug. 2013 20:23

@ MD - Jeg mente det ;) Dere er så "på nett" når dere skriver, og det er veldig godt å se :) Ja, jeg leste den tråden forleden, og holdt på å skrive en liten snutt der, men ville ikke forstyrre dere ;D

Skjult ID med pseudonym MD ti. 27 aug. 2013 20:31

Og der fikk jeg se at Greven er i perfekt alder for meg også... Det ante meg! ;)

Greve.... jeg vet. <3

Skjult ID med pseudonym Jada ti. 27 aug. 2013 20:39

Folk er vel ofte single fordi det er bedre enn alternativet, men er det ikke litt paradoksalt å være på sukker og si at en ikke er desperat? Jeg føler meg i alle fall litt desperat, og jeg synes disse postene er tidvis litt desperate (og underholdende og litt skjønne). Bare fordi man har betenkligheter for hvem man vil være med betyr det ikke at man har lyst å være singel.

Jeg er singel fordi jeg ikke vil bli med han typen som tenker å gå bak ryggen på en annen dame for å være med meg. Jeg er singel fordi det ikke var levbart i det forrige forholdet mitt, eller det før for den saks skyld. Jeg er singel fordi jeg omsider forstod at jeg måtte rydde opp i det forvirrede hodet mitt før jeg gikk inn i et nytt forhold, en har faktisk en plikt til å ha noe å tilby en kjæreste annet enn bagasje. Jeg er singel fordi jeg kanskje har tatt feil av hva jeg ønsker meg fra en partner og det tar tid å finne ut av. Men desperat? Joda, jeg er jo her, selv om jeg har en standard. Jeg kan si så mange ganger jeg klarer at det er fordi jeg ikke tror jeg finner den rette på byen, jobben, treningen, i mikromiljøet, byen min, eller whatever. Eller at det er fordi det er greit å snakke litt med folk uten å se de hele tiden (eller bli sett!) Men herrejemini da mennesker, en kan jo ikke si at det å fjerne fysisk sosial samhandling når man leter etter noen ikke er et desperat forsøk?

Skjult ID med pseudonym målfrid ti. 27 aug. 2013 21:17

Hahaha, hva er greia med at hun skal sjekke om dine negler er rene?

Skjult ID med pseudonym Jada ti. 27 aug. 2013 21:26

^ :D hahaha!

Skjult ID med pseudonym Greve on. 28 aug. 2013 08:22

Kalles grooming!

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 28 aug. 2013 23:52

hva med å vise et bilde av deg.