Alle innlegg Sukkerforum

Full forvandring

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Telemark) on. 28 aug. 2013 01:28 Privat melding

Kom over Jaa9 og Onklp sin låt Full forvandring i dag. Minte meg om årets første og så langt siste date :p

Skal kanskje ikke være så voldsomt fokusert på utseende alene, men det er greit å ha et oppdatert profilbilde som stemmer sånn passelig med virkeligheten...

Skjult ID med pseudonym BvW on. 28 aug. 2013 08:57

Forvandring, er det et veldig langt forspill? Hvor langt skal man gå forresten, før man skjønner at man har gått seg bort? Og kan dette sammenlignes med lange meldingsvekslinger på sukker uten å møtes?

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym tbird80 on. 28 aug. 2013 09:15

Jo takk Baron von Waffel, jeg stussa også over skrivemåten. Mener bestemt jeg dobbeltsjekka spotify før jeg skrev det, men nå står det forvandling, ikke forvandring som jeg skrev i innlegget over. Får vel bare legge meg langflat :) Tror likevel de fleste forsto hva det handlet om

Skjult ID on. 28 aug. 2013 09:18

Ok, det var oppklarende, for jeg forsto ikke hva du skrev om her i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym BvW on. 28 aug. 2013 09:23

Jeg tror alle forstod hva dette handlet om. :-)

Men jeg føler meg også trygg på at du tåler at jeg henger meg opp i bagateller, sånn på en deilig morgen her i baroniet.

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym MD on. 28 aug. 2013 10:30

helt enig TS - bilde som ikke er så gammelt er vel det minste man kan etterspørre.. Har selv vært på date med et par stk som ikke lignet på sine bilder i det hele tatt! Så når man står der og venter og venter.. og tror at daten ikke kommer, men så har de bare forandret seg...Skeptisk til den altså.